Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-24, 22:50   #4801
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Czekałam aż się odezwiesz Nie ma to jak głos eksperta
no cóż, 2 lata w firmie na I. zrobiły swoje

Cytat:
jelly, skośny używam do nakładania cieni w kącikach, albo do grubszej kreski z cieni, okrągły do nakładania i rozcierania. Okrągły wygląda jak te co Copy pokazała, skośny to taki np. (tylko ja mam z Essence) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nted-fine.html
A ja używam skośnego do malowania brwi albo robienia kreski cieniem dobry jest też do eyelinera w kremie jak ktoś ma. Ja się właśnie zastanawiam nad zakupem, kupiłam ostatnio Essence w płynie ale końcówka mi się nie podoba, nie idzie narysować cienkiej kreski

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 21:24   #4802
jellyfruity
Raczkowanie

cześć dziewczyny dzięki za pędzle, ja bede na weekendzie w sklepie to może znajde coś fajnego w rozsądnej cenie i kupie, bo źle mi się nakłada cień pacynką (w sumie rzadko to robię ale co tam)..
a dzisiaj miałam męczący dzień, w pracy i w ogóle, pogoda dobija, takze dziś nie posiedze na wizażu dłużej tylko odrazu zmykam do łóżka miłego wieczorku
jellyfruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 14:10   #4803
black secret
Wtajemniczenie

czesc
co tu taka cisza?? co u Was dziewczynki??

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 14:45   #4804
mag_rat
Zadomowienie

Hej hej, ja mam beznadziejny nastrój - @ daje o sobie znać. Wczoraj była u mnie siostra z synkiem i mały tak mnie wyprowadził z równowagi kilka razy że ja nie wiem co z tymi dziećmi jest, powinny być słodkie i urocze... w każdym razie wróciłam zmęczona jakbym w kamieniołomie pracowała

Dziś leniuchuję, trochę pracuję, trochę gotuję - zaraz tiramisu na mój nastrój idę zrobić

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 16:00   #4805
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 17:09   #4806
irmandara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jellyfruity Pokaż wiadomość
haha śmiej się śmiej a ja na serio nie wiem co i jak
Ale ja poważnie mówiłam :P
Jak ty Inglota polecasz, a nie zniechęcasz do niego. To faktycznie muszą być super
Cytat:
Hej hej, ja mam beznadziejny nastrój - @ daje o sobie znać.
Mam to samo. Też ledwo żyję.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Ja własnie pod wpływem naszej rozmowy. Zakupiłam sobie taki oto do różu pędzel
http://swiatavon.blogspot.com/2011/1...l-do-rozu.html
Stary 2011-11-27, 19:36   #4807
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć kobietki

_Matilde_ - witaj
Ja również mam nadzieję, że będzie nam dane poznać się bliżej
Prawka gratuluję! Swoje zdawałam w trudzie i znoju, więc wiem, jak to potrafi ucieszyć

Jellyfruity- dziękuję
Podpis gdzieś wypatrzyłam- nawet już nie pamiętam gdzie- i tak mi się spodobał, że natychmiast go zaanektowałam

Black- przy większości ciast pierniczkowych najpierw surowe ciasto powinno poleżakować kilka dni, a już upieczone ciasteczka jeszcze dłużej.
Podobno są jakieś ekspresowe przepisy, które leżakowania nie wymagają, ale w tej akurat kwestii jestem tradycjonalistką
Czekam aż będziemy wirtualnie opijać Twoje prawko

Mag_rat- oby szybko Ci się nastrój poprawił
Myślę, że tiramisu może w tym zdecydowanie pomóc
Zdradź jakie prezenty już kupiłaś dla najbliższych, bo szukam inspiracji!

Copy- widzę wielki come back Już wiemy jak Cię zwabić na wątek: trzeba zacząć rozmawiać o kosmetykach (lub samochodach)

W kwestii pędzelków: dostałam od przyjaciółek zestaw różnych różnistych pędzli na urodziny i potwierdzam, że jakość makijażu nimi wykonanego jest zupełnie inna. Teraz nie wyobrażam sobie "maziania" się pacynką.

Jak Wam minął weekend, dziewczyny?

Mi bardzo miło. A najmilszy był zdecydowanie dzisiejszy dzień, kiedy to spontanicznie umówiłam się z koleżanką na kawę... ponad 170 km ode mnie
Było przesympatycznie i nagadałyśmy się chyba za wszystkie czasy (przy czym muszę zaznaczyć, że koleżanka mówi jeszcze więcej ode mnie wiem, że są osoby, które uważają to za niemożliwe, a jednak... )
A żeby było ciekawiej w pociągu poznałam Litwina-buddystę, który właśnie wracał z podróży po Europie, w którą wyruszył, gdy zbankrutowała jego firma, a on uzależnił się od narkotyków.
Koleś był typem, z którym po 5 minutach czujesz się, jakbyś go znała całe życie i miał mnóstwo ciekawych historii do opowiedzenia, więc podróż minęła nam genialnie.
A na koniec dostałam zaproszenie na Litwę i naszyjnik podarowany mu przez jego buddyjskiego guru

Zmykam zameldować się na jeszcze jednym wątku, a tymczasem ściskam Was mooooocnoooo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-27, 20:06   #4808
jellyfruity
Raczkowanie

cześć !
ja dzisiejszy dzień spedziłam caaalutki poza domem. tesknie juz za taką nudą zeby można było powiedzieć 'hmmm.. co by tu robić..' ale za to święta bede miała bardzo leniwe poza tym nic nowego, dzisiaj kupiłam 4 różne rodzaje olejków do włosów i od 12 grudnia startuję z nimi, mam nadzieje ze pomogą, dziewczyny na wątku o włosach bardzo chwalą olejowanie
Stary 2011-11-27, 20:07   #4809
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Mi bardzo miło. A najmilszy był zdecydowanie dzisiejszy dzień, kiedy to spontanicznie umówiłam się z koleżanką na kawę... ponad 170 km ode mnie
Było przesympatycznie i nagadałyśmy się chyba za wszystkie czasy (przy czym muszę zaznaczyć, że koleżanka mówi jeszcze więcej ode mnie wiem, że są osoby, które uważają to za niemożliwe, a jednak... )
A żeby było ciekawiej w pociągu poznałam Litwina-buddystę, który właśnie wracał z podróży po Europie, w którą wyruszył, gdy zbankrutowała jego firma, a on uzależnił się od narkotyków.
Koleś był typem, z którym po 5 minutach czujesz się, jakbyś go znała całe życie i miał mnóstwo ciekawych historii do opowiedzenia, więc podróż minęła nam genialnie.
A na koniec dostałam zaproszenie na Litwę i naszyjnik podarowany mu przez jego buddyjskiego guru
Sorki, że nie odpisałam na smsa, ale jeszcze z mama siedziałam. Ogólnie genialna opowieść Ciebie zawsze coś ciekawego spotyka

Mój weekend uważam za udany, prócz poparzonego palca. Mama podawała mi zupę...
W sobotę buszowalam po Maximusie (kompleksie sklepów). Nie dość, że wydałam swoje pieniądze... to jeszcze mama mi pożyczyła Jednak pierwszy raz zakupy uznaję za bardzo udane. Mam: 1 parę skórzanych kozaków , niebieską koszulę - IDEALNA na moją figurę, 2 torebki (szara i oliwkowa), 3 łańcuszki (w tym 2 pary kolczyków) + 2 pary kolczyków marki Colibra
Na dodatek z kasy którą dałam mamie, kupiła mi 2 komplety na zimę (czapka+szalik), sweter i golf Także jestem obkupiona na jakiś czas
Zakupowe szaleństwo na poprawę humoru było mi bardzo potrzebne.

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 20:45   #4810
mag_rat
Zadomowienie

Lim, Gdybym to ja spotykała na mojej trasie takich ciekawych ludzi, podróżowanie byłoby dużo bardziej przyjemne Ale niesamowite jakie osoby mozna poznać, sugeruję epizod do Twojej autobiografii

A co do prezentów: TŻ dostanie helikopter sterowany , tata sweter i translator kieszonkowy (uczy się zawzięcie angielskiego), siostra notatnik z tej serii http://ho-lo.pl/holo.php5?model=22 tylko biały w czerwone serca, mama bransoletkę, siostrzeniec zestaw klocków Lego i pluszowego żółwia.
Szukam jeszcze czegoś dla mamy i drobiazgu dla siostry, ale tutaj moje pomysły się kończą. Mamie co roku na każdą okazję kupowałam książki, ale w efekcie ma teraz ich tyle że już nie ma gdzie pomieścić... Coś takiego WOW potrzebuję, czekam na oświecenie

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 10:01   #4811
irmandara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

W kwestii pędzelków: dostałam od przyjaciółek zestaw różnych różnistych pędzli na urodziny i potwierdzam, że jakość makijażu nimi wykonanego jest zupełnie inna. Teraz nie wyobrażam sobie "maziania" się pacynką.

(przy czym muszę zaznaczyć, że koleżanka mówi jeszcze więcej ode mnie wiem, że są osoby, które uważają to za niemożliwe, a jednak... )

A żeby było ciekawiej w pociągu poznałam Litwina-buddystę...
Ja ostatnio maluję się palcem też całkiem fajnie :P
Od razu pomyślałam o tym, że to nie możliwe żeby mówiła jeszcze więcej niż ty
A historia z Litwinem, ty to masz życie ja byłabym tak zestresowana, że jedzie ze mną jakiś dziwny typ, że nie odezwałabym się do niego ani słowem
Cytat:
Lim, Gdybym to ja spotykała na mojej trasie takich ciekawych ludzi, podróżowanie byłoby dużo bardziej przyjemne Ale niesamowite jakie osoby mozna poznać, sugeruję epizod do Twojej autobiografii
O tak tak! do autobiografii!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 16:22   #4812
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Hej hej, ja mam beznadziejny nastrój - @ daje o sobie znać. Wczoraj była u mnie siostra z synkiem i mały tak mnie wyprowadził z równowagi kilka razy że ja nie wiem co z tymi dziećmi jest, powinny być słodkie i urocze... w każdym razie wróciłam zmęczona jakbym w kamieniołomie pracowała

Dziś leniuchuję, trochę pracuję, trochę gotuję - zaraz tiramisu na mój nastrój idę zrobić
A któż Ci takie przekonania wpajał? Dzieci są egocentryczne, kapryśne i upierdliwe W tym wszystkim jest dużo uroku, ale jednak.., Ja jestem ciotką... dużej ilości dzieciaków. Nie czuję się na siłach policzyć. A to dlatego że jestem najmłodsza z rodzeństwa, wszyscy żonaci i dzieciaci i czemu by nie wykorzystać ciotki do bawienia. Dzieci są super jak nie są nasze, i nie mamy z nimi za dużo do czynienia
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
_Matilde_ - witaj
Ja również mam nadzieję, że będzie nam dane poznać się bliżej
Prawka gratuluję! Swoje zdawałam w trudzie i znoju, więc wiem, jak to potrafi ucieszyć
Oj potrafi, potrafi Ale jeszcze nie miałam okazji legalnie pojeździć. Miałam cały tydzień wyjęty z życia, bo kończyłam tą mgr przeklętą, złożyłam dziadostwo do dziekanatu wczoraj i nie chcę więcej na oczy widzieć Nie drukowałam egzemplarza dla siebie, czemu się dziwił profesor. Zresztą, cholera, jaki miły był wczoraj, chyba też się cieszył że ma już ze mną spokój
Uwielbiam takie spotkania z przyjaciółmi Ile dają człowiekowi energii na kolejne rutynowe dni. A takich podróznych znajomych też lubię, można się nagadać za wszystkie czasy. Takich oryginałów jak Twój znajomy wielu nie spotkałam co prawda, ale dość często mi się zdarza jeździć stopem, i rozprawiać z kierowcami całą drogę
@irmandara, ja też ostatnio maluję oczy palcami Siostrzenica mi pędzelki upaprała cieniami i nie chce mi się ich myć (właśnie takie atrakcje posiadania siostrzenicy: rozgrzebie Ci kosmetyki, umaluje się, zostawi wszystko brudne, niepodokręcane tusze, błyszczyki itp. ). Zresztą cieniami maluję się rzadko, na co dzień wystarcza mi tusz. Ja leniwa jestem jeśli o makijaż chodzi Tylko zamaluję korektorem pryszcze, posypię się pudrem, tusz, pomadka i heja

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 17:49   #4813
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmandara Pokaż wiadomość
Jak ty Inglota polecasz, a nie zniechęcasz do niego. To faktycznie muszą być super
Do cieni są naprawdę ok mam jeszcze jeden do pudru i nie jestem aż tak z niego zadowolona bo się sypie.

Cytat:
Copy- widzę wielki come back Już wiemy jak Cię zwabić na wątek: trzeba zacząć rozmawiać o kosmetykach (lub samochodach)
Jak Ty mnie dobrze znasz
A tak serio, nie pisałam bo nic ciekawego się u mnie nie dzieje weekend zleciał tak, że go nawet nie zauważyłam, a tak to praca, praca, praca

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Edytowane przez Copykat
Czas edycji: 2011-11-29 o 17:51
Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 19:25   #4814
Limonka1987
Zakorzenienie

Brrrrry

Cytat:
kupiłam 4 różne rodzaje olejków do włosów i od 12 grudnia startuję z nimi, mam nadzieje ze pomogą, dziewczyny na wątku o włosach bardzo chwalą olejowanie
Koniecznie zdaj relację jakie wyniki daje kuracja olejkami. Od jakiegoś czasu przymierzam się do olejowania, ale jakoś bezskutecznie. Może gdy Ty powiesz, że dzięki temu masz włosy jak z reklamy szamponu, wreszcie się zmobilizuję

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Mój weekend uważam za udany, prócz poparzonego palca. Mama podawała mi zupę...
Pokaż paluszek! Ciocia Limonka pocałuje i nie będzie bolało

Cytat:
W sobotę buszowalam po Maximusie (kompleksie sklepów). Nie dość, że wydałam swoje pieniądze... to jeszcze mama mi pożyczyła Jednak pierwszy raz zakupy uznaję za bardzo udane.
Cieszę się, że zakupki się udały.

Cytat:
Ale niesamowite jakie osoby mozna poznać, sugeruję epizod do Twojej autobiografii
Będę to miała na uwadze

Cytat:
A co do prezentów: TŻ dostanie helikopter sterowany , tata sweter i translator kieszonkowy (uczy się zawzięcie angielskiego), siostra notatnik z tej serii http://ho-lo.pl/holo.php5?model=22 tylko biały w czerwone serca, mama bransoletkę, siostrzeniec zestaw klocków Lego i pluszowego żółwia.
Szukam jeszcze czegoś dla mamy i drobiazgu dla siostry, ale tutaj moje pomysły się kończą. Mamie co roku na każdą okazję kupowałam książki, ale w efekcie ma teraz ich tyle że już nie ma gdzie pomieścić... Coś takiego WOW potrzebuję, czekam na oświecenie
Bardzo ciekawe prezenty. Jestem pewna, że obdarowani będą zadowoleni

Cytat:
A historia z Litwinem, ty to masz życie ja byłabym tak zestresowana, że jedzie ze mną jakiś dziwny typ, że nie odezwałabym się do niego ani słowem
Bo widocznie Ty w przeciwieństwie do mnie masz instynkt samozachowawczy
Ja zawsze zakładam, że każdy ma na pewno dobre intencje tak jak ja. Nie raz się na tym przejechałam, ale widać nie jestem typem osoby, która uczy się na błędach.

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
A tak serio, nie pisałam bo nic ciekawego się u mnie nie dzieje weekend zleciał tak, że go nawet nie zauważyłam, a tak to praca, praca, praca
Weekend ma to do siebie, że zlatuje nie wiadomo kiedy. Ja czasem mam w niedzielę wieczorem ochotę wywiesić list gończy: "W POSZUKIWANIU ZAGINIONEGO WEEKENDU. Zginął mi gdzieś weekend. Taki nieduży, dwudniowy... Przepadł bez wieści jak kamień w wodę. Szczęśliwego znalazcę proszę o kontakt"

U mnie wszystko ok, tylko zarobiona jestem strasznie.
Dlatego wpadłam tylko na chwilę i zmykam
Stary 2011-11-29, 20:02   #4815
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Koniecznie zdaj relację jakie wyniki daje kuracja olejkami. Od jakiegoś czasu przymierzam się do olejowania, ale jakoś bezskutecznie. Może gdy Ty powiesz, że dzięki temu masz włosy jak z reklamy szamponu, wreszcie się zmobilizuję
A nie lepiej dodawać do szamponu olejku rycynowego?
Cytat:
Pokaż paluszek! Ciocia Limonka pocałuje i nie będzie bolało
Boje sie.... TŻ chciał odgryźć Ciocia na pewno tak nie zrobi?
Cytat:
Cieszę się, że zakupki się udały.
Mam ochote na więcej...
Lim, Copy wybierzemy się w przyszłym tygodniu? Obiecuje, że będę grzeczna i nie będę marudzić Poza tym zastanawiam się nad czerwonym błyszczykiem i różem(nie wiem jaki kolor)... Co o tym sądzicie? Będą pasować?

A co u mnie?Nie mam kiedy się wyspać (mama niestety mi nie dała w weekend), pouczyć, posprzątać... Jednym słowem tragedia. W sobotę kolejny kolos i nic jeszcze nie zrobiłam. Tak wiem... panikuje, ale mi zależy na tych studiach i choć odrobinę chce się nauczyć.
Btw. z zaliczenia mam 4 Szkoda tylko, że nie mam pojęcia gdzie porobiłam błędy, bo w moim przekonaniu było wszystko dobrze

Walt Disney

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 20:11   #4816
jellyfruity
Raczkowanie

Cytat:
o, tego nie próbowałam ale kiedyś używałam tego do rzęs - nie widziałam różnicy a do oczu cholerstwo się dostawało

Cytat:
Btw. z zaliczenia mam 4 Szkoda tylko, że nie mam pojęcia gdzie porobiłam błędy, bo w moim przekonaniu było wszystko dobrze
gratulacje, nic tylko oblewać
Stary 2011-11-29, 20:30   #4817
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
o, tego nie próbowałam ale kiedyś używałam tego do rzęs - nie widziałam różnicy a do oczu cholerstwo się dostawało
Ja używam i widzę, że są mocniejsze i ciemniejsze. Fakt, troche się dostaje do oczu, ale kij z tym Nadal widzę i nic się złego nie dzieje.
Cytat:
gratulacje, nic tylko oblewać
Dziekować

Walt Disney

Stary 2011-11-30, 18:06   #4818
irmandara
Zadomowienie

Dzisiaj przyszedł Avonowy pędzel do różu. Jest boski! mięciutki okropnie.
Stary 2011-11-30, 19:11   #4819
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć kobietki

Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że tak można. A nie śmierdzi to aby?

Cytat:
Boje sie.... TŻ chciał odgryźć Ciocia na pewno tak nie zrobi?
Ciocia nie ma krwiożerczych instynktów

Cytat:
Lim, Copy wybierzemy się w przyszłym tygodniu? Obiecuje, że będę grzeczna i nie będę marudzić Poza tym zastanawiam się nad czerwonym błyszczykiem i różem(nie wiem jaki kolor)... Co o tym sądzicie? Będą pasować?
Wybierzemy! Muszę sobie kupić kieckę na firmową wigilię, więc mały shopping jest mi bardzo na rękę
Odnośnie błyszczyka myślę, że jest tyle odcieni czerwieni, że znajdziesz coś dla siebie. A róż...może taki ciepły, brzoskwiniowy?

Cytat:
A co u mnie?Nie mam kiedy się wyspać
Wyspać się... Hmmm... Wiem, że kiedyś słyszałam to słowo, ale nie pamiętam już co ono znaczy...

Cytat:
Gratuluję!!!

Co słychać, robaczki?
Ja prosto z pracy pojechałam do brata na imieniny. Dopiero co wróciłam do domu.
Wieczór był przesympatyczny acz krótki, żeby jakoś przeżyć jutrzejszy poranek.
Całuję i zmykam wydłubać sobie ciasto z włosów (tak się kończą imprezy z moim chrześniakiem )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-30, 19:23   #4820
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że tak można. A nie śmierdzi to aby?
Nie. Dodajesz odrobinę do szamponu i mieszasz w rączce
Cytat:
Ciocia nie ma krwiożerczych instynktów
Ufff
Cytat:
Wybierzemy! Muszę sobie kupić kieckę na firmową wigilię, więc mały shopping jest mi bardzo na rękę
Odnośnie błyszczyka myślę, że jest tyle odcieni czerwieni, że znajdziesz coś dla siebie. A róż...może taki ciepły, brzoskwiniowy?
Właśnie mi uświadomiłaś, ze my też cos takie będziemy mieć...
Cytat:
Wyspać się... Hmmm... Wiem, że kiedyś słyszałam to słowo, ale nie pamiętam już co ono znaczy...
Ja muszę się wysypiać w granicach możliwości, bo inaczej jestem zła.
Cytat:
Gratuluję!!!
Dziekować
Cytat:
Całuję i zmykam wydłubać sobie ciasto z włosów (tak się kończą imprezy z moim chrześniakiem )
Wojna na żarcie?

Cierpie na zakupoholizm... Właśnie kupiłam 2 paletki magnetyczne, bo uświadomiłam sobie, że da się moje testerki do nich przenieść

Walt Disney

Stary 2011-11-30, 19:46   #4821
irmandara
Zadomowienie

Tri a co to paletki magnetyczne?

Ej dziewuszki właśnie dostałam samochod! tylko niech mi ktoś pomoże, bo to wujek sobie kupił nowy. I powiedzcie jak to jest, jakieś darowizny sie robi? czy kupuje się za złotówkę? i jakiś podatek jest nie? jak to można zrobić?
Stary 2011-11-30, 20:01   #4822
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:

Ej dziewuszki właśnie dostałam samochod! tylko niech mi ktoś pomoże, bo to wujek sobie kupił nowy. I powiedzcie jak to jest, jakieś darowizny sie robi? czy kupuje się za złotówkę? i jakiś podatek jest nie? jak to można zrobić?
http://allegro.pl/paleta-magnetyczna...959751137.html

Małż pyta z którego roku auto, jakie oraz jak bliski ten wujek.

Walt Disney

Stary 2011-11-30, 20:13   #4823
irmandara
Zadomowienie

Cytat:
http://allegro.pl/paleta-magnetyczna...959751137.html

Małż pyta z którego roku auto, jakie oraz jak bliski ten wujek.
Wujek, brat taty.
Samochod nie wiem ile ma lat dowiem się w niedziele wszystkiego. ale to nissan primera więc sądzę że pewnie z parenaście.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

a paletka ekstra! nie wiedziałam, że cos takiego istnieje!

REKLAMA
Stary 2011-11-30, 20:18   #4824
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Wujek, brat taty.
Samochod nie wiem ile ma lat dowiem się w niedziele wszystkiego. ale to nissan primera więc sądzę że pewnie z parenaście.
Ok, to wtedy mi napisz

Walt Disney

Stary 2011-11-30, 20:31   #4825
irmandara
Zadomowienie

już wiem, że raczej 13
mam jeszcze problem, musze jutro pobiec do biura strefy płatnego parkowania. bo mieszkam w centrum i musze miec identyfikator a ostatnio były zmiany jakieś.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

i jakieś ograniczenia, że tylko jeden samchod na rodzine? :/
Stary 2011-11-30, 20:59   #4826
jellyfruity
Raczkowanie

Cytat:

dostałaś samochód? fajnie Ci ja póki co nie mam prawka tak wiec o aucie nie ma co marzyć
Stary 2011-11-30, 21:17   #4827
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
już wiem, że raczej 13
Mąż powiedział, że najszybciej i najtaniej będzie jak spiszecie umowę kupna-sprzedaży na kwotę poniżej 4tys. Jest mniej problemów niż przy darowiźnie.

Walt Disney

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 11:31   #4828
irmandara
Zadomowienie

Jel troche się cieszę, troche martwie bo nie jezdziłam od 2 lat :P

Ale najtaniej? przecież jakieś tam podatki są nie? kurcze w ogole sie na tym nie znam
Stary 2011-12-01, 19:50   #4829
Trinette
Zakręcony Chochlik

Dziewczyny powiedzcie mi jak podwyższyć sobie ciśnienie (zwykle mam niskie 90/60)? Kawa nie działa, pepsi przestaje... cholera mnie bierze. Uczyć się muszę, a usypiam... i tak jest ciągle.

Walt Disney

Stary 2011-12-01, 20:22   #4830
jellyfruity
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi jak podwyższyć sobie ciśnienie (zwykle mam niskie 90/60)? Kawa nie działa, pepsi przestaje... cholera mnie bierze. Uczyć się muszę, a usypiam... i tak jest ciągle.
może spacer? bieganie, ogólnie jakieś sporty? chłodny prysznic na obudzenie.
w miare możliwości ucz się póki jest jasno bo im ciemniej tym bardziej senna się robisz, przynajmniej ja tak mam koncentrację wspomagają orzeszki, możesz podjadać też rodzynki, kilka kostek czekolady... ja kiedy się uczyłam lubiłam chrupać zbożowe batoniki z lidla poza tym to też piłam dużo kawy, ale mało pomagało

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

tez mam niskie cisnienie, bardzo niskie, pamietam w gimn pielegniarka nie mogła mi w ogóle zmierzyć ani na jednej ani na drugiej rece. ehh nie cierpie gdy wstaje z łóżka a tu taki zawrót że zaraz musze usiąść też tak masz? bierzesz jakies witaminy?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości