|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście duśmy jak cytrynę, mamy mężów i rodzinę !!!
dzięki za wsparcie dziewczyny
miłego wieczorku i nocki dobranoc |
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj mam kijowy, dzień bo w nocy nie spałam. Odsypiałam w dzień i mało tego oparzyłam sobie ręke wodą bo chciałam odcedzić makaron ![]() Także was podczytuje
|
|
|
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
Dobry Wieczór lub Dzień Dobry Wam
![]() Mary odpowiadam na pytanie, ja za oceanem (Canada) Eve Horrorki była dwa Lustra, Lustra 2 (Mirrors, Mirrors II) nawet nawet, ale mało straszne. Wolę o Zambie ![]() Obejrzałam też taki psychologiczny "Jashua" o małym psychopacie. Ciekawy, ale smutny. Lubię Wilkołaki i te serie. Telka Silna z Ciebie kobietka, ale Matko! Co za przeżycia Agusia kurtka jest o.k. Grunt że Tobie się podoba. Ja mam na takie "uczulenie" bo kojarzą mi się z bezkształtną pierzyną z paskiem (sorry) Dzięki za dowcipy Arni podzielam Twój i koleżanek pogląd na temat spędzania noc poza domem Baw się do upadłego, a czy wróżby też będą czy tylko impreza? Effcia z tymi zakupami zaraziłaś się chyba od Arni żartuję!Mary a daleko masz do nowego mieszkania? Jeździsz tam by zobaczyć jak tam remont idzie, czy mąż dopilnowywuje wszystkiego sam? Jeżeli oczywiście można zapytać ![]() Ja bym nie wytrzymała, i musiała bym sama wszystko sprawdzić, szczególnie kuchnię itp Karinio mężuś pocioma bubę i będzie dobrze ![]() Lucca, Motylek , Oleńka żyjecie? ![]() Pewnie coś pominęłam, ale nie jestem całkiem "tutaj". Nasz ukochany Mac ni z tąd ni z owąd dostał ataku konwulsji (jak przy padaczce) Od Piątku (on i my) u weta, badania itd..itd.. Ten rok jest naj-chu--owy jaki miałam od wielu lat. Nic ino się powiesić Puki co... Mąż na "pocieszenie" kupił mi flaszkę likieru, popijam z sokiem z czerwonego grejpfruta...Nic "nie czuć" alkocholu a ma mieć 30%... już prawie wsio wyżłopałam i jeszcze mi mało! Jak tak dalej pójdzie to zrobi się ze mnie całkowita pijaczyna ![]() któregoś ranka, Mąż mnie znajdzie nad ranem..... oślinioną, obsikaną i chrapiącą pod jakąś ścianą Byle bez gównianego tatuażu ![]() eeech, szkoda że śpicie bo mi się jęzor rozwiązał a nie ma z kim ![]() No nic...będę "topić smutki" na samego... do upadłego ![]() |
|
|
|
#4684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tego o tym psychopacie chyba nie![]() oby mu nic nie bylo i szybko wyzdrowial hej wam |
||
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc jakby mi coś inaczej zrobili to bym była zła, ale mówił że wszystko jest tak jak chciałam no czekam na kuchnię i barek który sobie już dawno wymarzyłam nie wiem czy Mac to piesek czy kotek, ale mam nadzieję że badania wykażą że nic mu poważnego nie dolega trzeba być dobrej myśli uśmiałam się z Twojego opisu zapijaczonej być może to forum tak działa że Ci się mocniejsza głowa zrobiła mnie przez Was już tysiąc razy bardziej ciągnie do jakiegoś drina lub choćby piwka, a jak Was nie znałam to średnio miałam ochotę (nie mogę bo karmię)...także nic nie wiadomo ja wstałam niedawno, Hanusia oczywiście "dawała w dupe" w nocy że się tak metaforycznie wyrażę...kiedy ona będzie normalnie spała ![]() Karinio oby dzisiaj był lepszy dziań mam nadzieję że w nocy coś spałaś i lepiej się czujesz?? ![]() eve hej Edytowane przez Maryjamie Czas edycji: 2011-11-27 o 12:50 |
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Widzę że naskrobałyście co nieco Może później nadrobię ( a jak mi się nie uda to przepraszam i trochę zniwelować skutki szalonej nocy
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzięki za troske Pół ręki w sumie sobie oparzyłam, troszke mam czerwoną,ale wyjde z tego. Do porodu się zagoi A noc, przespana,ale zasnełam koło 2. ![]() Wezme się za nadrabianie troszke. ![]() [/COLOR]Szlag mnie zaraz tradi, próbuje odpisać na posta corvi ale co chwile alebo przełaczam na inną strone,albo strona mi się powiększa pomniejsza. ![]() Corvi, biedny Mac A z tego, jakoby mąż miałby Cię znaleść zapijaczoną itp to sorki ale się uśmiałam ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- http://demotywatory.pl/3574308/--Jol...60;☠isty ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Mary, ojej oby małej szybko się sen uregulował Ad drinków, alho, to mąż w pracywczoraj J.D dostał Co roku dostaje-ają przed świętami prezencik w postaci butelki whiskacza, albo czego innego, to zalezy co się wybierze. I niepowiem wypiło by się drinka z colą ( wiem, wiem profanacja ) no ale musze obejść się smakiem. W dodatku mąż mi pokazał wczoraj obrazek na butelce, przekreślona kobieta w ciąży ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- http://bebzol.com/pl/Garfield.40232.html ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Ad horrorów, przymierzam się do oglądniecia "Paranormal Activity 3 " Oglądałyście już tą nową 3 część???
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-11-27 o 15:22 |
|
|
|
|
#4689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez ostatnio strasznie ciagnie ale tez nie moge ![]() Cytat:
?Cytat:
ja ogladalam, malo straszne, dopiero na koncu cos sie dzieje ciekawszego
|
|||
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
![]() eve, a no musze. Czort z ręką, dobrze że brzucha nie oparzyłam. ![]() Dzięki ad info o filmie, oglądne to też będe mogła ocenić ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- arni, chyba zapadła w sen zimowy ![]() Doczytałam też Telko ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Zaś mi net muuuuuuuuuuuuuliiiiiiiii
|
|
|
|
#4691 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() zzabieram się za nadrabianie ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() a no i jak Ci na zaliczeniach poszlo ? ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
cierpliwosci ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie takie zakupy to odpoczynek i relaks zostawiam małą z babcią i wio do sklepu - jednak potrzebuje troszke czasu dla siebie ![]() no właśnie tez się zastanawiałam co sie dzieje z lucaa ![]() biedny Mac Moja psinka tez jest chora nie wiem czy sie czyms nie przytrula jak do jutra nie bedzie lepiej to idziemy do weterynarza...Ostatnio noc nie przespalismy bo caly czas Nas budzila i trzeba bylo z nia wychodzic na pole..... bidulka sie meczy
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem ale jak zawsze z doskoku bo Hanusia na razie ani mysli spać
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tam mezus dzis byl?
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
nie
musiał przypilnować gościa od kuchni, robił na raty bo nie zdążył w piątek więc był dzisiaj i jutro będziesmutno mi bez niego nie cierpię jak nawet w weekend się nie widzimy no ale oby do piątku i przyjedzie a w sobotę rano przeprowadzka oby już na stówę... |
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
eff, Twój piesek też chory. Uuu
Dokładnie byle nie brzuch ![]() Mary, taka mała i balanguje, nie śpi ![]() To, żeby do piątku czas Ci-Wam szybko zleciał
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-11-27 o 20:58 |
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś w kopalni Guido. Naprawdę warto zobaczyć.
Nie mam siły więcej pisać. Źle się czuję, słaba jestem i jest mi niedobrze. Może winda w tej kopalni i czas pod ziemią tak na mnie wpłynął. |
|
|
|
#4699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co tam porabiasz pewnie wcinasz chalwe ? ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze eff, a czekam na męża, bo powinien być od pół godziny w domu. O wykrakałam, już jest bo właśnie wszedł do domu. Chałwy nie jadłam dzisiaj
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
eff, za chwile znikam. W sumie top już
![]() aga, może gorzkiej mięty się napij??? |
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
eff, za chwile znikam. W sumie top już
![]() aga, może gorzkiej mięty się napij??? |
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez juz zmykam bo mi tak wizaz muli ze nie mam juz nerwow ![]() dobranoc
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
agusia mam nadzieję że jak się prześpisz to poczujesz się lepiej..
eff a co u Ciebie kochana oprócz chorego pieska mam nadzieję że reszta ok? Karinio wyśpij się i uważaj na siebie!
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
agusia mam nadzieję że jak się prześpisz to poczujesz się lepiej..
eff a co u Ciebie kochana oprócz chorego pieska mam nadzieję że reszta ok? Karinio wyśpij się i uważaj na siebie!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

tego o tym psychopacie chyba nie
trzeba być dobrej myśli 
i trochę zniwelować skutki szalonej nocy 

Pół ręki w sumie sobie oparzyłam, troszke mam czerwoną,ale wyjde z tego. Do porodu się zagoi 

A z tego, jakoby mąż miałby Cię znaleść zapijaczoną itp to sorki ale się uśmiałam

nie wiem czy sie czyms nie przytrula jak do jutra nie bedzie lepiej to idziemy do weterynarza...