Podkarpackie Panny Młode... - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-27, 15:32   #4981
olifcia222
Raczkowanie

Dot.: Podkarpackie Panny Młode...

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Szczerze?
Bardzo chamsko to zabrzmiało.
A co chamsko zabrzmiało? To jest moje zdanie. Tak jak pisałam wcześniej niedawno byłam na weselu kuzynki, chciała zaoszczędzić i miała grajków za 3500 zł i grali tragicznie, nikt się nie chciał bawić. Moim zdaniem były to pieniądze wywalone w błoto... Sama stwierdziła, że to była masakra... Wesele zakończyło się o godzinie 2... Może źle to zabrzmiało, nie każdy zespół za 3500 zl będzie grał tragicznie, ale właśnie o ten konkretny mi chodziło. Na swoim weselu wole mieć zespół za 5000 zł niż zaoszczędzić to 1500 zł i zepsuć całe wesele...
olifcia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 16:21   #4982
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

Właśnie kupiłam kieckę na all odbiega od tego co miałam kupować ale bardzo mi się podoba
pochwal się!!!

Cytat:
Napisane przez olifcia222 Pokaż wiadomość
5000 zł za granie przez całą noc prze 6 profesjonalnych muzyków... może i jest to dużo pieniędzy, ale jak miałabym brać grajków, którzy rzępolą tak że nikt się nie chce bawić i miałabym wydać za to 3500 to już wole dołożyć 1500 zł i mieć pewność, że będziemy się dobrze bawić
Po części się zgodzę Ja jeszcze nie trafiłam na dobry zespół ( a przeważnie były takie przeciętne , czyli te liczące sobie ok 2 - 3 tys powiedzmy). Dlatego też wzięłam DJa. Ostatnio za to byłam na weselu, gdzie był mega porządny (ale też drogi) zespół i bawiłam się cudownie, muzyka wspaniała! No i gdybym już miała brać zespół to też wolałabym dopłacić i wziąć lepszy. I wtedy np rezygnować z czegoś innego, albo coś innego wziąć tańszego.
Muzyka i jedzenie są jednak najważniejsze, a jak trafi się zespół , który się zwyczajnie nie nadaje to bieda!

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 16:42   #4983
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez talkative2 Pokaż wiadomość
pochwal się!!!

Edytowane przez sharpnowaja
Czas edycji: 2011-11-27 o 19:44
sharpnowaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 18:23   #4984
jusztyska
Zadomowienie

Blue - 3 tytuł mi się bardzo podoba, choć powiem szczerze, ze czasem nachodzą mnie takie myśli jak Paulę, że czas się wycofać troszkę z wątku....

Swoją drogą u nas dziś 3 miesiące po ślubie i mąż kupił mi z tej okazji storczyka musiałam go na to naprowadzić co prawda, ale liczy się efekt końcowy
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 19:17   #4985
RoXi_7
Zadomowienie

Witam! W sobotę szukałam swojej wymarzonej sukni Niestety w większości salonów nie pozwolili mi robić zdjęć Tylko w jednym i to w jednej sukni, ponieważ ma jej nie być na stronie salonu. Kilku które mi się podobały też nie ma na stronie innego salonu, a szkoda, bo chciałabym wam je pokazać Wstawię to zdjęcie, które mam. Napiszcie mi co sądzicie na temat tej sukni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia SAM_1191.jpg (53,0 KB, 159 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia SAM_1192.jpg (50,6 KB, 97 załadowań)
RoXi_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 19:25   #4986
agawoo
Zakorzenienie

Hej
Chwilkę do Was nie zaglądała, ale postanowiłam sprawdzić jak Wasze przygotowania

Cytat:
TAK, bardzo bym chciała, a czy się uda to nie wiem. Oczywiście to byłby dopiero początek ciąży, żeby nie było jeszcze brzuszka widać
Sharpnowaja, ja bym się tochę bałą, że będę się źle czuła, albo że będę musiała leżeć Ale możesz się też czuć super, więc

Cytat:
o Grovińskich to chyba każdy na podkarpaciu słyszał ale cenią się nieziemsko
Hm, no ja nie słyszałam

Sharpnowaja
, sukienka śliczna Ale powiedz mi, mierzyłaś ją czy kupiłaś w ciemno?

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Póki co jest promocja(jeszcze 3 sesje) bo się uczę jak ugryźć temat 150 zł.

Emir
- zdjęcia ładne, ale powiem szczerze, że nie mam przekonania do takich sesji Szczególnie nie podobają mi się te z gołymi brzuszkami to jakiś taki ekshibicjonizm jak dla mnie Już lepiej z normalnie ubranymi rodzicami, widziałam i takie zdjęcia i były super, też parę fajnych pomysłów Oczywiśćie to jest wybor rodziców, jeśli chcą i im się to podoba to ok Gdybym brała udział w takiej sesji, to nie zgodziłabym się po prostu na odkrycie brzucha

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez RoXi_7 Pokaż wiadomość
Witam! W sobotę szukałam swojej wymarzonej sukni Niestety w większości salonów nie pozwolili mi robić zdjęć Tylko w jednym i to w jednej sukni, ponieważ ma jej nie być na stronie salonu. Kilku które mi się podobały też nie ma na stronie innego salonu, a szkoda, bo chciałabym wam je pokazać Wstawię to zdjęcie, które mam. Napiszcie mi co sądzicie na temat tej sukni
Roxy, sukienka bardzo mi sie podoba, z wyjątkiem kształtu dekoltu (serduszek jakoś nie lubię). Ale wygląda bardzo ładnie

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 19:31   #4987
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
mi się podoba

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Sharpnowaja, ja bym się tochę bałą, że będę się źle czuła, albo że będę musiała leżeć Ale możesz się też czuć super, więc
czas pokaże jak będzie

Cytat:
Sharpnowaja, sukienka śliczna Ale powiedz mi, mierzyłaś ją czy kupiłaś w ciemno?
w ciemno
dziewczyna ma takie wymiary ciała jak ja (jest tylko 2 cm niższa). Ale miała wysokie buty. Więc będę mieć troszkę niższe niż zamierzałam. Bo chciałam obcas na 10cm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-27, 19:36   #4988
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Emir - zdjęcia ładne, ale powiem szczerze, że nie mam przekonania do takich sesji Szczególnie nie podobają mi się te z gołymi brzuszkami to jakiś taki ekshibicjonizm jak dla mnie Już lepiej z normalnie ubranymi rodzicami, widziałam i takie zdjęcia i były super, też parę fajnych pomysłów Oczywiśćie to jest wybor rodziców, jeśli chcą i im się to podoba to ok Gdybym brała udział w takiej sesji, to nie zgodziłabym się po prostu na odkrycie brzucha
Wszystko zależy od klienta choć nie na wszystko się zgadzam. Ostatnio miałem kilka zapytań odnośnie erotycznej sesji narzeczeńskiej i aktu - ja takich zdjęć nie robię więc odmówiłem i odesłałem do innych fotografów.
Stary 2011-11-27, 19:38   #4989
talkative2
Zakorzenienie

sharpnowaja - ładna nawet bardzo!! Oby tylko leżała na Tobie dobrze! a tak w ogóle dziewczyny, to pamiętajcie, że te, które się aktywnie udzielają na wątku mogą dostać dostęp do poczty i tam można wklejać zdjęcia z przymiarek itd do klubu tez można dostęp dostać

jusztyska - nie wygłapiajcie się nawet!

RoXi - suknia ładna ale musiałybyśmy porównać Cię w innych modelach, żeby ocenić, która najładniejsza

agawoo - mam podobne odczucie co do takich sesji 'brzuchowatych'

Stary 2011-11-27, 19:38   #4990
RoXi_7
Zadomowienie

agawoo jeśli chodzi o dekolt serduszko, to takie uwielbiam
Dziękuję za opinie Mierzyłam jeszcze suknie "rybki" i powiem wam, że też bardzo mi się podobały.. Więc coś czuję, że będzie mi się ciężko zdecydować
talkative2 chciałabym pokazać się wam w innych sukniach, ale nie mam więcej zdjęć

Edytowane przez RoXi_7
Czas edycji: 2011-11-27 o 19:40
Stary 2011-11-27, 19:39   #4991
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Suknia śliczna ja też kupowałam w ciemno tylko umówiłam się, że jeśli suknia mi nie spasuję to ją odeślę. Okazało się wszystko ok więc została

Cytat:
Mi się nie podoba przejście gorsetu w spódnicę Za bardzo odcięte jest.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-27, 19:47   #4992
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
sharpnowaja - ładna nawet bardzo!! Oby tylko leżała na Tobie dobrze! a tak w ogóle dziewczyny, to pamiętajcie, że te, które się aktywnie udzielają na wątku mogą dostać dostęp do poczty i tam można wklejać zdjęcia z przymiarek itd do klubu tez można dostęp dostać
to ja poproszę
Stary 2011-11-27, 19:54   #4993
RoXi_7
Zadomowienie

To ja też proszę
Stary 2011-11-27, 20:29   #4994
loczka89
Raczkowanie

Cytat:
bardzo ladna bez przesadzonych efektow specjalnych w jakim salonie ja mierzylas?
loczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 20:34   #4995
Malgos_12
Zakorzenienie

Olifcia ja się akurat z Tobą nie zgodzę, że im więcej zapłacisz tym lepiej będą się bawić... to strasznie zależy od gości, moja kuzynka zapłaciła za orkiestrę ponad 4000zł, a ludzie choć lubią się bawić (wiem, że moja rodzina jak dobrze grają to na podłodze nie ma miejsca) a tu powiem ci, że nikt wiele się nie bawił... mi też jakoś nie przypadli do gustu. A potem byłam na weselu gdzie kuzyn zapłacił coś koło 2500zł i powiem Ci, że nie było gdzie się bawić bo każdy tańczył...

Sharpnowaja - gdzie mogę zobaczyć tą twoją sukienkę??

Roxi - powiem Ci, że wydaje mi się, że możesz znaleźć dużo ładniejszą... jakoś mi na Tobie do końca nie leży ta sukienka...poza tym ja nie jestem zwolenniczką serduszek
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 20:46   #4996
RoXi_7
Zadomowienie

loczka89 mierzyłam ją w salonie margarett w Rzeszowie.
Malgos_12 Tak jak już wspomniałam dekolt w serduszko bardzo mi się podoba ale oczywiście rozumiem, że ktoś ma inny gust Nie zastanawiałam się bardzo poważnie nad tą suknią, ponieważ jest dużo innych które bardzo mi się podobały lecz nie mam w nich zdjęć więc pokazałam się w tej, w której mam Mierzyłam również w podobnym stylu jak ta w załączniku i ładnie podkreślała moją figurę (tyle tylko, że nie miała tego kwiatka, a kryształki w tym miejscu).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukniaa.jpg (34,4 KB, 58 załadowań)
Stary 2011-11-27, 20:56   #4997
line_87
Rozeznanie

Sharpnowaja, ja też nie widzę Twojej sukienki... Usunęłaś?
Stary 2011-11-27, 21:08   #4998
Malgos_12
Zakorzenienie

Roxi - śliczna ta druga sukienka i myślę, że będzie Ci w niej dużo ładniej, ta kokarda dodaje wiele uroku... oczywiście ja wiem, że niektórzy lubią tylko serduszka , więc wiadomo jak najbardziej szukaj właśnie takiego dekoltu... no szkoda, że nie wszędzie można robić zdjęcia, bo wtedy można sobie wszystko porównać i na spokojnie przemyśleć, ja o mały włos zdecydowałam się na inną, ale po oglądnięciu zdjęć stwierdziłam, że jednak nieeee i dobrze bo znalazłam "tą" jedyną.
Stary 2011-11-27, 21:14   #4999
RoXi_7
Zadomowienie

Malgos zgadzam się z Tobą w 100%, gdyby można było robić zdjęcia i porównać później jedno obok drugiego to na pewno łatwiej byłoby się zdecydować. Nie rozumiem dlaczego salony się na to nie zgadzają i tak większość z nich ma zdjęcia na stronie internetowej i jak ktoś chce sobie uczyć sukienkę na ich wzór to i tak to zrobi, ale cóż Też taki typ sukienki bardziej mi się podoba na mnie. Nie wiem tylko co na to reszta rodzinki. Muszę jeszcze raz wybrać się z mamą i z siostrą, bo w sobotę byłam tylko z siostrą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-27, 21:23   #5000
Nattiv
Zakorzenienie

To co, zakładamy nowy wątek

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 21:32   #5001
Malgos_12
Zakorzenienie

Dobrze mieć ze sobą kogoś kto doradzi... ja miałam moją mamę, moją przyszłą teściową i przyszłą szwagierkę... choć wszystkie jednogłośnie zgodziły się co do mojej "wybranki"

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

czekamy na talk ona miała się za to zabrać
Stary 2011-11-28, 06:20   #5002
talkative2
Zakorzenienie

ooo kurde czekałyście na mnie

podsyłam linka do nowej części

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post30766285

i ide do roboty bo dziś mamy mega - duzo pracy

Stary 2011-11-28, 12:54   #5003
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez line_87 Pokaż wiadomość
Sharpnowaja, ja też nie widzę Twojej sukienki... Usunęłaś?
tak usunęłam
nie ja byłam na zdjęciu więc same rozumiecie. Ale dodam w klubie

Co do orkiestry to uważam że obie macie racje. Chociaż chyba faktycznie więcej zależy od ludzi a nie od orkiestry.
Byłam teraz na Andrzejkach- orkiestra taka sobie ale ludzie tacy że dosłownie cały czas jak tylko grała muzyka to WSZYSCY tańczyli.
Stary 2011-11-29, 10:54   #5004
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
tez mieliśmy do wyboru tańsze opcje - ale tutaj cena szła w parze z jakością - wypieki pana W. były przepyszne, nawet jak dla mojego TŻa , który jest BARDZO wybredny. No i w dodatku pięknie się prezentują a próbowaliśmy ciast z 3 cukierni Więc nie chcieliśmy na tym oszczędzać i woleliśmy dopłacić a wziąć coś, co nam smakuje

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

ale 1000 zł za wszystko to i tak duuużo taniej niż najtańsze opcje, z którymi mieliśmy styczność nie wiem skąd tak tanio. Chyba nie cukiernia, a jakaś 'prywatna' pani , prawda? U nas najtańsza opcja w jednej z cukierni wynosiła chyba 1300-1500 na 80 osób.
Żadna "prywatna pani". Ciasta zamawiałam w cukierni "Obszyscy" w Biłgoraju. Gdy bylismy na miejscu zamówic w cukierni był tłum ludzi i kupowała ciasta kilogramami. To co my dostaliśmy na spróbowanie zabraliśmy do domu bo nie można było tego przejść. I tak jak pisłam: 50 szyszek, ciata na stół dla 100 osób i tort 3-piętrowy z paterą, oczywiście dowóz tego wszystkiego w dniu ślubu.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
5000 za jeden dzień
dokładnie. Jakaś maskara ta cena, i jeszcze 300 za dodatkową godzinę

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
nie oglądałam w Mielcu, bo byłam dzień przed Wszystkimi Świętymi i były pozamykane ale na wystawach nie widziałam nic specjalnego. Znalazłam na starówce tylko 2 (na osiedlu nie byłam).
Ale moja koleżanka kupowała gdzieś na starówce i miała boską kieckę- ale nie wiem który to był salon.

Właśnie kupiłam kieckę na all odbiega od tego co miałam kupować ale bardzo mi się podoba
Pokaż pokaż pokaż

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Szczerze?
Bardzo chamsko to zabrzmiało.
No dokładnie.
Ja miałam 5 osób w tym wokal damski i męski, perkusja, gitara, saksofon jak trzebabyło, itp, i zapłaciliśmy 2600, za granie 17-5.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 10:55   #5005
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość

Pokaż pokaż pokaż
mamy już nowy wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=576694
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości