TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-27, 22:42   #4411
kaarooo
Zakorzenienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Dzień dobry wieczór
Czy ja i moje ciało możemy się dołączyć i powalczyć z.. toną tłuszczu o zgrabną sylwetkę?
Ściągnęłam pierwsze dwa filmiki na jutro..

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 06:42   #4412
anitkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Dzień dobry wieczór
Czy ja i moje ciało możemy się dołączyć i powalczyć z.. toną tłuszczu o zgrabną sylwetkę?
Oczywiście, czekamy na relację!

"Aby odkryć, jakie zmiany zaszły w tobie, najlepiej wróć do miejsca, które jest takie jak kiedyś. "

anitkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 09:17   #4413
kaarooo
Zakorzenienie

Tjaaa... ale się będę musiała ładnie uśmiechnąć po linki, bo jak ściągałam z chomiczka, to wszystkie uszkodzone są... Znaczy, a tak chciałam kurka wodna zacząć dzisiaj.
Ktoś poratuje?

Stary 2011-11-28, 09:32   #4414
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Ja mam 173 i wierz mi, że czasem to przeszkadza
Ano pierwsza fotka dobra
Będzie mało, będzie. Nawet jak waga już ta, to zaraz będzie, że cycki za małe, jak cycki takie jak trzeba, to bioderka za szerokie, jak bioderka takie jak trzeba, to nos krzywy, itd. itp
Powiem ci tak ciesz się z tego co masz bo ja chętnie bym się zamieniła właśnie z tobą o te 6cm a prawda jest taka że nie doceniamy tego co mamy i jest tak jak piszesz, że zawsez coś nam sie nie będzie podobać taka juz nasza babska natura

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 09:34   #4415
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a-kuku! Pokaż wiadomość
No bioder nie zniwelujesz raczej bo jesteś kobietą Ale zmniejszyć można na pewno tyle że do pewnego momentu i ten właśnie moment myślę, że każda kobieta ma inny, tę granicę. Cieszmy się tak czy siak bo jednak jakby nie patrzeć lepiej wyglądają duże biodra i duże wcięcie w talii niż powiedzmy brak bioder (co za tym zazwyczaj idzie brak pupy również ) i brak wcięcia w talii a bardzo dużo dziewczyn tak ma. Trzeba znajdować pozytywy we wszystkim, w sumie mamy po prostu bardzo kobiece kształty
Aj, ja sama już nie wiem.. wszystko ładnie pięknie bioder mniejszych mieć nie będę ale co z tymi udami.. już nie wiem co mam robić.. czuję je jak robię CE zobaczymy co będzie po pierwszym miesiącu.. a to dopiero 12 dzień już się doczekać nie mogę..
Cytat:
W końcu dałam ciała i od wtorku nie poćwiczyłam sobie W OGÓLE Leń
No prosze Cię nie rób jaj dziewczyno i do roboty
Cytat:
te kolana strasznie mi dokuczają...
dalej Cię bolą?
1,5 kilograma na "+" się nie przejmuj to nie musi nic znaczyć.. tzn. może znaczyć to że jak się objadłaś na noc to jelitka zatkałaś.. swoją drogą ja wczoraj też (choć się nie ważyłam dla świętego spokoju) jadłam niedobrą pizze co mnie cholera naszło
Ja na Twoim miejscu robiłam bym dalej ćwiczenia nie nadrabiając no chyba żeby się gdzieś dało coś dołożyć to przy okazji poprostu
itd itd
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 09:38   #4416
nathalyy
Raczkowanie

Dziewczyny musze się pochwalić ... wytrwałam 3 tygodnie dziś już 2 dzien 4ego tygodnia i ubyło mi 3 kg niedługo zobacze 6 z przodu

Trzymam kciuki żebyśmy Dziewczyny wszystkie wytrwały cały program

nattalia@op.pl
nathalyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 09:41   #4417
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sagitarius Pokaż wiadomość
Jakie wrażenia z CE? Ja jeszcze tydzien zeby skonczyc a pozniej bede cwiczyc 6 tygodni z Eweliną Jakubiak i zobacze jakie przyniesie to efekty jak skoncze ten program to dopiero wskocze z CE (wiec na kilka tygodni musze was opuscic)
Bardzo pozytywne jak dla mnie Ale wiesz co człowiek to opinia. Mi sie bardzo poki co program podoba wycisk jest konkretny, mecze sie i poce dwa razy bardziej niz przy TF - ale to zalezne od tego jakich ciezarków uzywasz, ja mam rozstrzał od 3 do 10 kg na reke i często je zmieniam tak jak Szalinka mówi i dizała pot leje sie po twarzy i karku
A ty koniecznie pochwal sie wynikami jak jzu skonczysz TF i własnie co z ta Jakubiak gdzie to mozan kupic? ewentualnie poczytac o tym?
Powodzenia

Stary 2011-11-28, 09:42   #4418
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Przestań z tymi udami bo ci zaraz przyłożę
ja chyba nigdy ich nie zaakceptuje.. a i tyłek tez mam za duży A Ty mnie przestań denerwować bo masz tyłeczek jak główka od pinezki
Cytat:
1000 ??? tyle to nie wystarcza na podstawowe funkcjonowanie organizmu
no widzisz a mi wystarcza.. chociaż jestem świadoma że dla większości to mało ale każdy jest inny.. Czasem też jest tak że jak czuję że potrzebuję więcej to znowu nie mam czasu jeść.. ale najczęściej się tak dzieję kiedy więcej sie ruszam w pracy albo mam jakieś stresy.. No ale myślę że moja ilość kalorii jest o wiele większa teraz dzięki obiadkom mamy.. Wiesz Tygrysek ja cały dzień płaszczę tyłek w pracy.. jak wracam do domu to jem jakieś mięsko sałatkę i nawet teraz kulkę ziemniaków jestem wstanie zjeść bo wcześniej nawet tego nie robiłam.. i kanapki biorę do pracy.. pamiętasz kiedyś zwróciłaś mi uwagę że nie biorę
itd itd
Stary 2011-11-28, 09:48   #4419
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kalija Pokaż wiadomość

Pochwalę się tylko, że od jutra zaczynam już 4 tydzień! Strrrasznie szybko minęło. Dietka też jest ok, wpadł mi jeden grzeszek - wczoraj zjadłam pół kawałka pysznego tortu (no nie mogłam sprawić gospodyni przykrości i nie spróbować ) jestem ciekawa jak waga i cm, bo czuję po ciuchach, że zeszczuplałam, ale sprawdzę wyniki dopiero jak skończę cały 1 miesiąc.

Do leniuchów: dziewczyny skreślajcie kratki, nie opuszczajcie treningów!!
Brawo!! To fakt czas w TF leci jak szalony Daj zanć jak po pierwszym miesiacu z cm*mi Oj tam jeden mały grzeszek to nawet trzeba miec na koncie bo tak bez grzechów to co to za zyciezreszt przy takim wysiłku mozna a nawet TRZEBA

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Dzień dobry wieczór
Zapraszamy im nas więcej tym lepiej Ja co prawda juz TF skończyłam ale jest tu wiele osób któe ćwiczą i dopinguja zeby nie daj boze nie poddac się tylko cwiczyc cwiczyc cwiczyc

Stary 2011-11-28, 09:52   #4420
Dobrenka
Zadomowienie

Tigressa fajnie ci waga leci Miłego pobytu w Egipcie dużo pływaj.. ale Ci zazdroszczę tutaj wieje i pizga a Ty tam w cieple ehh
itd itd
Stary 2011-11-28, 09:52   #4421
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
Aj, ja sama już nie wiem.. wszystko ładnie pięknie bioder mniejszych mieć nie będę ale co z tymi udami.. już nie wiem co mam robić.. czuję je jak robię CE zobaczymy co będzie po pierwszym miesiącu.. a to dopiero 12 dzień już się doczekać nie mogę..
Ja tez je czuje....i to bardzo wczoraj w pracy jedwie chodziłam a jak musiałam sie przychylic to jak starsza babcia na sztywno bo nog zgiąc nie mogłam ale jak sa cwiczewnia na nogi to uzywam ciezarkow po 10kg na reke bo Szalina mowi ze ta czesc ciała jest bardzo silna i jest tyle ze potem chodzic nie moge teraz mam te nozki troche spompowane ale jak meisnie wydobrzeja to bedzie fajnie bo juz czuje jak twardnieja i jędrnieją

Stary 2011-11-28, 09:54   #4422
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ja też tak mam, że mi się odechciewa... Przychodzę do domu po całym dniu spędzonym na uczelni, na stojąco, przy sztaludze i mam ochotę rzucić się w kimono już od wejścia.
ja może aż tak nie mam ale jestem taka jakaś jakby mi ktoś 100 kilo na ramiona położył.. ale tak strasznie mam dużą motywację z moimi udami że idę i ćwiczę..
itd itd
Stary 2011-11-28, 09:56   #4423
megi533
Rozeznanie

Cytat:
.. swoją drogą ja wczoraj też (choć się nie ważyłam dla świętego spokoju) jadłam niedobrą pizze co mnie cholera naszło
Heh Dobrenko bo wczoraj była niedziela a w niedziele toz to jest świety obowiazek pizze zjesc przynajmniej u nas tak jest. Ale ze wczoraj wrociłam o 20 z pracy ledwo zywa a TŻ miał obiad z soboty to juz nawet mi sie tej pizzy jesc nie chciało i zjadłam uwaga kaszanke na ciepło (taka miałam ochote na nia) wiem wiem tłuszczu tam pełno ale kto chcacemu i przed okresem zabroni

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez nathalyy Pokaż wiadomość
Dziewczyny musze się pochwalić ... wytrwałam 3 tygodnie dziś już 2 dzien 4ego tygodnia i ubyło mi 3 kg niedługo zobacze 6 z przodu

Trzymam kciuki żebyśmy Dziewczyny wszystkie wytrwały cały program
Brawo ładne spadki a jak z cm-rami mierzysz się?
Powodzenia dajesz dajesz do konca!!

Stary 2011-11-28, 10:00   #4424
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irysik15 Pokaż wiadomość
Trzymajcie więc za mnie kciuki żebym wytrwała.
trzymam .. powodzenia
itd itd
Stary 2011-11-28, 10:02   #4425
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Brawo ładne spadki a jak z cm-rami mierzysz się?
Powodzenia dajesz dajesz do konca!!
Mierzę się, ale chyba za każdym razem w innym miejscu, bo mi dziwne różnice wychodza ale mnie jakoś bardziej motywuje waga niż cm no i porównuje zdjęcia

nattalia@op.pl
nathalyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 10:04   #4426
megi533
Rozeznanie

Cytat:
no widzisz a mi wystarcza.. chociaż jestem świadoma że dla większości to mało ale każdy jest inny.. Czasem też jest tak że jak czuję że potrzebuję więcej to znowu nie mam czasu jeść.. ale najczęściej się tak dzieję kiedy więcej sie ruszam w pracy albo mam jakieś stresy.. No ale myślę że moja ilość kalorii jest o wiele większa teraz dzięki obiadkom mamy.. Wiesz Tygrysek ja cały dzień płaszczę tyłek w pracy.. jak wracam do domu to jem jakieś mięsko sałatkę i nawet teraz kulkę ziemniaków jestem wstanie zjeść bo wcześniej nawet tego nie robiłam.. i kanapki biorę do pracy.. pamiętasz kiedyś zwróciłaś mi uwagę że nie biorę
I bardzo dobrze ze zwiekszyłas ilosc posiłkow i kalorii. Bo nawet jak nie czułas głodu i tobe te 1000kalorii wystarczało to już twoje miesnie nie koniecznie były "syte" w takim przypadku przy takiej ilosci kalorii i jescze cwiczeniach moze i faktycznie sie chudnie i to szybko ale do czasu!! bo raz ze przemiana materii zwalnia a dwa przy wysiłku i niedoborze kalorii miesnia nie uswiadczysz bo nie bedzie miał jak urosnac, a dwa to jak miesien jest nienajedzony to sam sie spala .... takze pewnie sama zobaczysz za jakis czas ze moze problem z udami sie rozwiaze jak bedzies zteraz cwiczyc CE i wiecej zajadac

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
ja może aż tak nie mam ale jestem taka jakaś jakby mi ktoś 100 kilo na ramiona położył.. ale tak strasznie mam dużą motywację z moimi udami że idę i ćwiczę..
Ja cie podziwiam Dobrenko, bo ja teraz w weekend wstawałam przed 7 zeby pocwiczyc bo jakbym wrociłą po 8h ciezkiej pracy to by mnie nikt juz nawet siła nie zapedził do cwiczen tylko łozko i spac

Stary 2011-11-28, 10:14   #4427
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszamy im nas więcej tym lepiej Ja co prawda juz TF skończyłam ale jest tu wiele osób któe ćwiczą i dopinguja zeby nie daj boze nie poddac się tylko cwiczyc cwiczyc cwiczyc
Tylko musze sie ładnie uśmiechnąć po filmiki, bo te co mam, a sciagalam z czyjegos chomisia, to wszystkie uszkodzone :/

Stary 2011-11-28, 10:18   #4428
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
No jak to gdzie, no popatrz <wypina się> o tu tu !
bardzo mała pinezka
Cytat:
Bez przesady bo zaraz naprawdę lanie będzie
Też jestem ciekawa jakie efekty będziecie mieć
ja wiem że Ty chcesz być miła i mnie wesprzeć ale te moje uda są nieproporcjonalne do całej sylwetki i sie strasznie odznaczają..
Jeszcze jakieś 2 tygodnie i będę znać wyniki.. Boże żeby się udało
Wiem że juz mnie macie dość z tymi udami ale muszę się pożalić jak mi źle.. kto mnie lepiej zrozumie
itd itd
Stary 2011-11-28, 10:25   #4429
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Tylko musze sie ładnie uśmiechnąć po filmiki, bo te co mam, a sciagalam z czyjegos chomisia, to wszystkie uszkodzone :/
ja ci nie pomoge bo nie mam linków niestety ale moze ktos bedzie jeszcze miał albo sprobuj przez torenty

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Wiem że juz mnie macie dość z tymi udami ale muszę się pożalić jak mi źle.. kto mnie lepiej zrozumie
Zal sie jak musisz a noz widelec kiedys nadejdzie dzien i powiesz "hey dziewczyny ale mam za☠☠☠...e uda jak mogły mi sie nie podobac tyle czasu" zobaczysz bedzie dobrze a my rozumiemy lepiej niz ktokolwiek inny

Stary 2011-11-28, 11:01   #4430
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez InVain Pokaż wiadomość
Liczyłam zapotrzebowanie już tyle razy, na kazdym kalkulatorze wychodzi co innego..
skąd ja to znam.. mi strasznie zaniżona liczba kalorii wychodzi.. jestem wstanie tak jeść jak mi podają ale po co?
Cytat:
Napisane przez InVain Pokaż wiadomość
Oj nie zdjęc nie bede wrzucac, za bardzo sie wstydze Próbuje juz tyle czasu, ze sama sie sobie dziwie ze jeszcze sie nie załamałam, chociaż mi do tego blisko. Naprawde ciezko mi patrzec na chude koleżanki, które nic nie robia a maja swietne figury, a ja staram sie jak głupia i efektów nie ma Ale TF bede robic dalej, nie powinno porzucac czegoś w połowie zrobionego
nie wstydź się ja tez się bałam wrzuć bez głowy tez często miałam drobne załamki teraz się poprostu dołuję.. mam takie lawiny które mnie zalewają głównie przychodzi mi to po wizycie w sklepie i mierzeniu Ja też zazdroszczę tym chudym lafiryndom
Nie poddaj się!!
itd itd
Stary 2011-11-28, 11:01   #4431
kalija
Zadomowienie

Cytat:
Tjaaa... ale się będę musiała ładnie uśmiechnąć po linki, bo jak ściągałam z chomiczka, to wszystkie uszkodzone są... Znaczy, a tak chciałam kurka wodna zacząć dzisiaj.
Ktoś poratuje?
Wejdz na mojego chomika (tzn. mojego TŻa) pawel-wodz i tam w zakładce beachbody. Sory, że tu a nie na prov, ale mam mało czasu, zaraz szefowa przyjdzie

Cytat:
Brawo!! To fakt czas w TF leci jak szalony Daj zanć jak po pierwszym miesiacu z cm*mi Oj tam jeden mały grzeszek to nawet trzeba miec na koncie bo tak bez grzechów to co to za zyciezreszt przy takim wysiłku mozna a nawet TRZEBA
dzięki , od razu mi lepiej
zdam relację jak się pomierzę za tydzień

Cytat:
jej, mam to samo doskonale Cię rozumiem!!!!!!!!!
Stary 2011-11-28, 13:10   #4432
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm to pozostaje mi tylko czekac, bede czekac jka długo bedzie trzeba .... a myśle ze dlugo nie bede czekac
Nie wiem czy mam chude chyba juz nie mam bo czuje ze po CE chyba troche puchne bo mam zakwasy to tu to tam
ok kupisz jakąś drogą biżuterie i wszystko puszczam w niepamięć.. A ja chyba nie puchnę.. zresztą sama juz nie wiem.. Jak się ma zakwasy tzn. że się puchnie?
Cytat:
Mmmm uwielbiam Egipt
nigdy nie byłam w ciepłym miejscu chyba czas to zmienić
Cytat:
ja chyba bardziej płacze jak mi uda w nogawki nie włażą
Cytat:
ale same powiedzcie ze zawsze bedzie nam mało i zawsze bedzie cos co bedzie trzeba zrzucic
oświadczam że jeśli moje udo straci 3-4 cm (chyba bym padła z radości) nic już nie zrzucam
Cytat:
Napisane przez anitkaaaaa Pokaż wiadomość
hmm, w tym problem, że jak ćwiczyłam kiedyś przez te 3 miesiące to też wpadłam w okres niechcienia i jakoś już nie umiałam z niego wyjść.. ale dałam radę ćwiczyć dalej, chociaż efektów zero xD
kurcze to teraz skończ wszystko.. jak nie miałaś wyników może nie masz już co zrzucić?
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-11-28 o 14:33
Stary 2011-11-28, 13:12   #4433
gamonek
Rozeznanie

a ja dziewczyny zakończyłam TF z wielkim żalem na 12 tygodniu
bardzo miło będę go wspominać
niestety nie chcę narażać nogi na gorsze kontuzje .
rozpoczynam revabs TEZ Z BEACHBODY głównie z naciskiem na Interwały + 10 minut legs z Mel B i oczywiścię obowiązkowe rozciąganie ze względu na to , że nie ma tAM DUŻO SKAKANIA A ĆWICZENIA SĄ BARDZO INTENSYWNE.
plus dieta 1400-1500 kcal.
PO tf mam efekty , które mam nadzieję będą coraz lepsze

ETAP 1:
118-117-116-115-114-113-112-111-110
ETAP 2:
109-108-107-106-105-104-103-102-100
ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90

gamonek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 14:35   #4434
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
ale po 6 tygodniach TF wyglada na takie zadbane - miesne troszke zarysowane, super ujedrnenie, zadnych flaczkowatych fragmentow, brzuch plaski, wiec nie bede dramatyzowac zakladajac stroj
tak się opisałaś ze mimo tego ze wolę mężczyzn sama sie zaśliniłam
Cytat:
zalezy mi jeszcze schudnac bo jeszcze mam troche do zrzucenia.
no kobieto nie znikaj tylko pisz jak ci idzie na tych treningach
Cytat:
Dzień dobry wieczór
czesc ruda pewnie
Cytat:
i ubyło mi 3 kg
rewelacja
Cytat:
Ja tez je czuje....i to bardzo wczoraj w pracy jedwie chodziłam a jak musiałam sie przychylic to jak starsza babcia na sztywno bo nog zgiąc nie mogłam ale jak sa cwiczewnia na nogi to uzywam ciezarkow po 10kg na reke bo Szalina mowi ze ta czesc ciała jest bardzo silna i jest tyle ze potem chodzic nie moge teraz mam te nozki troche spompowane ale jak meisnie wydobrzeja to bedzie fajnie bo juz czuje jak twardnieja i jędrnieją
oj aż tak to ja czułam mocno nawet ale nie aż tak 10 kg powiadasz.. boję się ze mi ręce wyurywa ja nie czuję spompowania.. nie wiem czy to dobrze czy źle
Cytat:
Heh Dobrenko bo wczoraj była niedziela a w niedziele toz to jest świety obowiazek pizze zjesc przynajmniej u nas tak jest. Ale ze wczoraj wrociłam o 20 z pracy ledwo zywa a TŻ miał obiad z soboty to juz nawet mi sie tej pizzy jesc nie chciało i zjadłam uwaga kaszanke na ciepło (taka miałam ochote na nia) wiem wiem tłuszczu tam pełno ale kto chcacemu i przed okresem zabroni:
a nawet tej pizzy ostatnio nie jadam już.. kiedyś była regularnie.. ostatnio sami sobie zrobiliśmy ciasto było wręcz przeźroczyste sera tez nie dużo daliśmy więc tuczące to nie było.. cholera przewalone mamy z tym @
Cytat:
I bardzo dobrze ze zwiekszyłas ilosc posiłkow i kalorii. Bo nawet jak nie czułas głodu i tobe te 1000kalorii wystarczało to już twoje miesnie nie koniecznie były "syte" w takim przypadku przy takiej ilosci kalorii i jescze cwiczeniach moze i faktycznie sie chudnie i to szybko ale do czasu!! bo raz ze przemiana materii zwalnia a dwa przy wysiłku i niedoborze kalorii miesnia nie uswiadczysz bo nie bedzie miał jak urosnac, a dwa to jak miesien jest nienajedzony to sam sie spala .... takze pewnie sama zobaczysz za jakis czas ze moze problem z udami sie rozwiaze jak bedzies zteraz cwiczyc CE i wiecej zajadac
zwiększyć nie zwiększyłam takie mi jedzenie dają ale nie wiem czy to dobrze.. zanim zaczęłam ćwiczyć mama mi w jedzeniu podarowała +4 kg. teraz się nie warze zobaczymy co będzie za te 2 tygodnie.. strach się bać normalnie.. wiesz myśle że tych kalorii mało wychodziło bo jadłam za dużo trawy a teraz w zimie chyba ciągnie bardziej do białkowych rzecz.. noi tyle się "tłuczecie" na forum o tym zeby zwiększyć ilość kalorii .. no to zobaczymy..
Cytat:
Ja cie podziwiam Dobrenko, bo ja teraz w weekend wstawałam przed 7 zeby pocwiczyc bo jakbym wrociłą po 8h ciezkiej pracy to by mnie nikt juz nawet siła nie zapedził do cwiczen tylko łozko i spac
Dziękuję.. ale nie mam innego wyjścia.. .
Cytat:
Zal sie jak musisz a noz widelec kiedys nadejdzie dzien i powiesz "hey dziewczyny ale mam za☠☠☠...e uda jak mogły mi sie nie podobac tyle czasu" zobaczysz bedzie dobrze a my rozumiemy lepiej niz ktokolwiek inny
oj żebyś Ty się tak okazała czarownicą i to były Twoje prorocze słowa
Cytat:
jej, mam to samo doskonale Cię rozumiem!!!!!!!!!
A Ty napisz coś o sobie co? Wymiarki wzrost? chyba że pisałas a ja zapomniałam
Cytat:
Napisane przez gamonek Pokaż wiadomość
że nie ma tAM DUŻO SKAKANIA A ĆWICZENIA SĄ BARDZO INTENSYWNE.
może Chealine Extreme Cię skusze?
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-12-09 o 08:34
Stary 2011-11-28, 15:41   #4435
anitkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
kurcze to teraz skończ wszystko.. jak nie miałaś wyników może nie masz już co zrzucić?
Oj nie sądzę, mam do zrzucenia z 10 kilo spróbuję, chociaż coraz bardziej mi się nie chce

"Aby odkryć, jakie zmiany zaszły w tobie, najlepiej wróć do miejsca, które jest takie jak kiedyś. "

anitkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:15   #4436
sagitarius
Raczkowanie

Cytat:
rozpoczynam revabs TEZ Z BEACHBODY głównie z naciskiem na Interwały + 10 minut legs z Mel B i oczywiścię obowiązkowe rozciąganie ze względu na to , że nie ma tAM DUŻO SKAKANIA A ĆWICZENIA SĄ BARDZO INTENSYWNE.
jak skonczysz revabs to pochwal sie efektami mam ten program sciagniety i ma czekac az skoncze inne programy wiec chetnie sie dowiem jak dziala
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:17   #4437
makkapakka
Rozeznanie

nie robiłam dziś rest'u bo wolne będę musiała robić w piątki (po 6 dniach ćwiczeń). ćwiczyło mi się ciężej niż wczoraj (kiepsko spałam w nocy przez wichurę i 7 poty które mnie zalewały po pierwszych hiit'ach), ale i tak super.

gamonku, ja ci bardzo kibicuję!
nie znikaj całkiem... 12 tygodni i 7 kilo na minusie to świetny wynik!
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:39   #4438
Mikulinka17
Rozeznanie

Gamonku Gratulacje, naprawdę świetnie Ci ubyło! Też tak chcę

Dziś zrobiłam trening z niedzieli, Fire 55, przyszły weekend mam wolny, czyli się wyszaleję z Szaliną , jestem trochę "napompowana" przed @, ale to pewnie zejdzie
No to zaczynam 4 tydzień
Stary 2011-11-28, 17:58   #4439
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Oj nie sądzę, mam do zrzucenia z 10 kilo spróbuję, chociaż coraz bardziej mi się nie chce
do roboty
itd itd
Stary 2011-11-28, 18:21   #4440
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
To kobieta ktora jest osobistym trenerem i ma niesamowita wiedze na temat cwiczen stworzyla taki program na odchudzanie (...)
Aha, dzięki za info, w wolnej chwili sobie wyguglam jeszcze i coś doczytam

Cytat:
Pochwalę się tylko, że od jutra zaczynam już 4 tydzień!
Trzymamy kciuki za dalszą wytrwałość

Cytat:
Dzień dobry wieczór
Ty i Toje ciało możecie dołączyć o ile obiecujecie przykładać się do ćwiczeń i pokazywać się w wątku

Cytat:
Powiem ci tak ciesz się z tego co masz bo ja chętnie bym się zamieniła właśnie z tobą o te 6cm a prawda jest taka że nie doceniamy tego co mamy i jest tak jak piszesz, że zawsez coś nam sie nie będzie podobać taka juz nasza babska natura
Ja się cieszę, ale to po prostu czasem przeszkadza, zwłaszcza w kwestiach ciuchowo-obuwniczych o damsko-męskich relacjach już nie wspominam

Cytat:
Tutaj również trzymam kciuki za dalszą wytrwałość i kolejne spadki

Cytat:
ja chyba nigdy ich nie zaakceptuje.. a i tyłek tez mam za duży A Ty mnie przestań denerwować bo masz tyłeczek jak główka od pinezki

no widzisz a mi wystarcza..
Nie mam tyłeczka jak główka od pinezki, jak założę sukienkę to mam wrażenie, że mi tam ten odwłok zwisa jak u jakiejś osy :brzydal :
Tobie tak, organizmowi nie. Tyle, że o tym nie przekonasz sie po dniu, dwóch, tylko po jakimś czasie. Jak zaczynają się problemy z metabolizmem, ze zdrowiem, bo organizm jest wycieńczony. Dzisiaj możesz pewnych rzeczy nie dostrzegać, ale organizm z czasem się upomni.

Cytat:
bardzo mała pinezka

ja wiem że Ty chcesz być miła i mnie wesprzeć ale te moje uda są nieproporcjonalne do całej sylwetki i sie strasznie odznaczają..
Jeszcze jakieś 2 tygodnie i będę znać wyniki.. Boże żeby się udało
Wcale nie taka mała, o
Tak sobie tylko wmówiłaś, że ci się odznaczają i że są nieproporcjonalne

Cytat:
Gamonku, ale będziesz do nas zaglądać ?
I życzę dalszych spadków I wytrwałości przy tym nowym programie

Cytat:
Ja zrzuciłam prawie 10 kg dzięki TF, więc można. I nie poddawać mi się tutaj !!! Walczyć !!! Niechcemisizm to zło, marsz ubierać trzypaskowe dresiki i poszaleć

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości