|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Hej,
kciuki wszystkim potrzebującym |
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem, nie przelece Was nawet na szybko jestem zmeczona i ogolnei do dupy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
Żale w klubie.
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
Kasia ![]() Maya ![]() Rain
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Tulę wszystkie potrzebujące, obolałe i niewyspane ![]() Frezi jak minęła pierwsza noc Fauderka w nowym domu? ![]() Udało mi się uratować włosy, nie mam już rudych odrostów |
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
![]() widze, ze ogolnie macie nastroj nieciekawy... ja tez, tak mi sie nic nie chce...chyba zaraz pojde spac. wlaczylo mi sie w glowie santa claus is coming to town.. i w ogole, wiecie co mnie najbardziej irytuje? wszyscy są ciekawscy mojej ciazy- spoko, w koncu sensacja ale tzta bylego wspollokatora laska (ktorej oboje nie trawimy i na szczescie nie utrzymujemy z nimi kontaktu) pytała sie ostatnio mojej przyjaciolce na imprezie czy ja sie ciesze, ze bede miała dziecko :?: ze bedziemy żerować na rodzicach (jakby tz nie pracował...) i takie inne.. strasznie mnie to wkurzyło. nikt nie wie, co kogo spotka.a tym bardziej nie lubie takich ciekawskich, co kontaktu ze mna nie utrzymują, a sie wypytują innych na moj temat A laska jest najwiekszą załośnica jaka znam- zadna z was jej nie przebije! na kazdym weselu pierwsza wyrywa sie do łapania welonu, ciagle wymusza u swojego chlopaka, zeby sie jej oswiadczył (a sa dopiero ze sobą rok- on nie chce sie oswiadczac, nawet z nia mieszkac nie chce) i widac, ze ma takie cisnienie... mowi, ze dziecko chce za 2 lata, a do tego czasu jej tz MUSI sie jej oswiadczyc
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
crozee nie przejmuj się tą laską. Jesteście dorośli, macie swój rozum i najlepiej wiecie to jest dla Was dobre. Czasami życie nas zaskakuje, ale nie ma tego złego
A że ona nie radzi sobie z własnym życiem, to próbuje ingerować w życie innych. Bywa. Trzeba to po prostu olać
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
carmi, wiem
ale co innego, jak ktos ze mną pogada- nie mam nic przeciwko, przeciez nie ukrywam ciazy a nawet jestem z tego dumna a co innego, jak ktos chce wiedziec jak najwiecej od kogos innego i robi to w taki sposob.. ale coz, tacy sa ludzie... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HWv72L4wgCc moja ulubiona wersja santa claus kiedy kupujecie choinke i stroicie ją?? ja planuje na poczatku grudnia kupic zywa. niech postoi cały grudzien, zdaze sie nia nacieszyc przed wyjazdem na swieta do rodzicow
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee a już bardzo widać ciążę?
|
|
|
|
#941 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Karola, gratuluję mieszkania! A ono w Poznaniu jest czy tam u Was?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=peach_passion;30745 351 mój tż kupił pierścionek jak jeszcze było ciepło z tego co pamiętam. jesień minęła, zima nadchodzi i stwoerdziłam, że jak do końca roku się nie oświadczy to się mega wkurzę:P[/QUOTE]mój kupił w sierpniu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie miała tylko suszonych pomidorów i dałam trochę świeżego, wyszła pyszniacka, dzi,ęki! ![]() Cytat:
Jesteś prawdziwym szatanem~!
|
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc Kociaki
![]() wyspałam się porządnie i śniła mi się okupacja i siatka polskiego państwa podziemnego. Ciągle oglądamy z TŻtem Czas Honoru i zaczęły się niezłe akcje w filmie, wiec przeżywam całą sobą jak na prawdziwą fankę przystało ![]() Carmi gratuluję opanowania sytuacji kryzysowej towarzyszko! Crozee jak to mówią: a kij jej w oko Się przejmujesz. Zazdrości Wam i tyle![]() Kasia kciukole! Rain całusek dla Ciebie łatwiej jest jak się torchę opanujesz i w trakcie robienia zastrzyku rozluźnisz mięśnie pośladków, wtedy po zastrzyku powinno boleć tylko minimalnie![]() Motylku łaaaał! mega mega fajnie To musi być super klimat takie targi w Wiedniu śnieżek (o ile w ogóle będzie zima) i szwabskie kolędy Caprioszku heeej jak łikend bejbi?![]() wybrałam sobie na dzien dobry prezent pod choinkę od TŻta. Chciałam łyżwy już od zeszłego roku bo się trochę zajawiłam, a jakoś tak nie kupiłam w tamtym sezonie i dobrze bo te co wypatrzyłam teraz są po prostu boskie! http://allegro.pl/zamszowe-lyzwy-fig...959472751.html a i Tż dzwonił i ponoć jest super ciepło dzisiaj w Krakowie i faktycznie od dwóch dni nawet widać niebo i słońce, myślę że w końcu przewiało ten syf
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-28 o 11:13 |
|
|
|
#943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Zaraz wychodzę na autobus
|
||
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, no..... Weź nas przelec...
![]() Crooze, glupia bzdziagwa i tyle A ja choruje wciąż....
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
crozee my nie kupujemy choinki, bo na Święta jedziemy do rodziców na tydzień i nie miałby jej kto podlewać. Tylko nie stawiaj drzewka przy kaloryferze
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam wczorajszą dyskusję o porodach, wpis Gwizdaka o braku żłobka i jak mój chłop przyjdzie tu z awanturą, że sexu mu odmawiam to się nie zdziwcie
![]() Trzymam kciuki za potrzebujące
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się marzy duża żywa zielona choinka z fuksjowymi i niebieskimi bąbkami
![]() A zazwyczaj choinki zdobywałam od czasów liceum od rmf - dawali za darmo. Raz nawet uciekłam ze szkoły (jedyny raz sama z siebie) i pobiegłam zdobyć choinkę ![]() Dotachałam do taty pracy i wróciłam do domu ![]() I potrzebuję bombki... Kiedyś miałam bombkę "szmaragdowe miasto" ale się stukła a ją bardzo lubię ... |
|
|
|
#948 |
|
Wtajemniczenie
|
Crozee my kupimy pewnie połową grudnia też żywą, ale dosyć małą chyba bo średnio w tym roku z miejscem
Jedziemy na święta tylko na 2 dni a w przelocie i tak będziemy u siebie, wiec nie ma problemu. Wszyscy rodzice dosc blisko mieszkają tak ze wyprawy nie bedzie
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, Sa nawet chyba takie kule, do ktorych wlewa sie wode i ona jest stoponiowo uwalniana. Ale dobrze, ze mi przypomniałas, bo pewnie zostawiłabym ją bez podlewania....
![]() Rain, jak tam? Gwizdak szkoda, ze mąż dzisiaj w pracy ![]() Zwies, widac ledwo ledwo mieszcze sie jeszcze w swoją kurtkę... musze na dniach kupic nową. Jak nie zapomne, to dzisiaj zrobie zdjecie albo jutro cudowne uczucie czuc w sobie maleństwo on wiekszosc czasu lezy poprzecznie, wiec dobrze czuje, kiedy macha łapkami, a kiedy nózkami Albo jak sie czasami napręzy, to głowe mogę wyczuc, albo nozke![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- u mnie w domu rodzinnym choinke ubieralismy w dzien wigilii. zawsze była sztuczna i wielokolorowa- takie najbardziej lubie W tym roku chce kupic mała choinke w doniczce, zrobic ozdoby sama, zawiesic pierniki itd.
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz mój weekend
![]() Dojechałam do Gdańska ok 21, TŻ mnie odebrał z dworca, wyściskał i wycałował i był kochany ![]() W sobotę marudziłam mu że chciałabym się z kimś spotkać z naszych znajomych, bo TŻ się z nimi widuje praktycznie co weekend,a ja nie chciałam siedzieć w domu i miałam mega ochote na imprezę...ale okazało się że nikt nas nie lubi wszyscy albo mieli już plany, albo zamulali w domu z żonami/narzeczonymi:/ było mi trochę smutno, ale potem stwierdziliśmy że nawet fajnie, bo spędzimy całe popołudnie we dwoje![]() ![]() )ale powiedział że mu się nie chce poszlismy po wino, zamówiliśmy meeeeega wielką pizzę i oglądaliśmy seriale od chyba 16stej o 19stej wykończyliśmy wino i TŻ zaproponował żebyśmy poszli na spacer i kupili następne (co było dość dziwne, bo TŻ mało wina pije, zwykle kieliszek do obiadu, wiecej nie, woli piwo albo whisky) no ale wypiliśmy drugą butelkę i tak nas zmuliło że poszliśmy spać o 23 Niedziela minęła również miło i leniwie, dostałam śniadanie do łóżka poszliśmy spać o 22 bo miałam wstać o 5 na pociąg....ale całą noc strasznie wiało i była mega burza, i jak się obudziłam o tej 5 to stwierdziłam że nie idę na to ciemno i wiatr i zostałam. Ominą mnie dziś jedne zajęcia, ale jutro wolne także tego..nie wiem kiedy wrócę ![]() This is it! Zaręczyn nie było i ja myślę że nie będzie w tym roku... ![]() Osz, Glen - sorki że się nie odezwałam, ale od 16 grudnia do chyba aż 9 stycznia ( z przerwą na święta i Sylwka) będę w Gdańsku to na pewno będzie łatwiej się spotkać
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po zeszłotygodniowym zachwycie dekoracjami galerii mokotów mam nieodpartą ochotę wyjąć choinkę w z szafy i ubrać ją. Myślicie, że mogę już?
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Crooze, nie, mąż w domu
jest na zwolnieniu lekarskim na opiekę nad chora żona i dzieckiem ![]() Co to ja chciałam....... Bo coś chciałam........ Aleks za pozycje seksualna nie zwalaj na nas winy ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- AAAAAAA już wiem - my kupujemy choinkę w wigilię i wtedy tez ja ubierzemy
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Capri szkoda, że nie było. Mam jednak nadzieję, że magia grudnia Cię dopadnie i znajdziesz pierścionek pod choinką/w kieliszku szampana.
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- A niby na kogo? To wy mnie nastraszyłyście! I teraz wyobrażam sobie po co są kalosze na porodówce. |
|
|
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
Capri uuu weekend cudny
Szkoda, ze bez tego jednego błysczącego elementu, ale chyba zaczniemy Twiojemu chłopu wysyłać wątkowe anonimy z pogróżkami to się chłop zbierze
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
My ubieramy choinkę w dniu Wigilii albo dzień przed
![]() nie byłam w sklepach więc nie widziałam ozdób i w sumie dobrze
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do odważnych świat należy Kochana!
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee to fajnie
![]() O ta choinka nawet mi się podoba http://allegro.pl/ozdoby-swiateczne-...948039935.html
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Capri to super mielicie weeekend.Szkoda,że nie skończył się tak jak wszystkie byśmy chciały
![]() A ja mogę sobie wybrać jakie tylko chcę bombki, z napisami czy z malunkami... mam high life przynajmniej raz w roku
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizduś mam propozycję na prezent dla Mrówy
![]() http://allegro.pl/bombka-bombki-szkl...957504688.html W końcu to pierwsza gwiazdka?
|
|
|
|
#960 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ile zaplaciliscie ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
sa sa sa sa Cytat:
![]() Cytat:
:glaszcze:Capri w poznaniu na starołęce ;] mam nadzieję, ze odwiedzisz mnie tez jak już obiecałam Ilsie będzie maszyna do waty cukrowej ![]() a ja w pracy dzisiaj towar ale dopiero o 14 a ja o 15 koncze wiec... dluzy mi sie dzisiaj...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

mam strasznego stresa

czołgiem, nie przelece Was nawet na szybko jestem zmeczona i ogolnei do dupy

A laska jest najwiekszą załośnica jaka znam- zadna z was jej nie przebije! 

A ono w Poznaniu jest czy tam u Was?