|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy c
moge wygadać się na klubie??;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trochę tłuszczyku jeszcze mamy, więc za dietkę i cwiczenia znów się zabieramy c
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
ja nie mam dostępu do klubu
![]() ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
oki opisze to tu...
Mojego przyjaciela zamknęli w wiezieniu. Nie pomyślcie obie, z kim ja się zadaje i w ogóle... To jeden z najlepszych ludzi na swiecie jakigo znam. owszem miał kiedyś za uszami, ale kto go miał wychować?? matka pijaczka?? babcia chora, ojciec ma nowa rodzinke zapomniał chyba, że ma w ogóle jego. kiedyś się nieznaliśmy rozrabiał i w ogóle ale od 4 lat jest spokój. Dlaczego polija zamyka go, mimo, że jest niewinny, tylko dlatego, że ma w kartotece??;( płakać mi się chce. Dowiedziałam się o tym od osób 3 bo nie wiedziały , że go znam.... a były n tej imprezce co on. Laska wbiła facetowi nóż w brzuh, a jego zamknęli bo ma kartoteke?? oki na pewno pili, bo to były andrzejki ale czy przyszłość będzie się ciągła za nim zawsze?? Nie spałam pół nocy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Maleńka,
oj to strasznie... wiem. Miałam podobne przypadki nawet w rodzinie trochę dalszej... Głupie błędy młodości, za które potem się płaci ![]() Z pewnością okaże się, że jest niewinny i po przesłuchaniu, wyjaśnieniu sprawy go wypuszczą. I nie martw się tak, tylko spać nie możesz, a przecież i tak nic nie zmienisz...
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Maleńka trzymaj się. Na pewno wszystko się wyjaśni, przecież muszą być jacyś świadkowie zdarzenia, którzy potwierdzą, że jest niewinny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co gotujecie na obiad?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczak smażony z cebulką, papryką i sezamem, do tego ryż, pomidory, ogórki i cebulka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Maleńka, Limone ma rację - jeśli jest niewinny i znajdą się osoby do zeznań, to nie będą robić problemów Twojemu koledze, a zatrzymać go musieli ze względu na kartotekę - bo na tym polega równowaga wszechświata, że za błędy, szaleństwa, głupoty prędzej czy później trzeba zapłacić.
w końcu zamiast abs porobiłam normalne brzuszki i skośne ![]() ![]() a na obiad będą roladki z indyka ze szpinakiem + sałata z pomidorem i oliwkami + może trochę kaszy
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że fajnie mieć taką pasje i coś co trzyma Cię przy życiu i napędza, ale coś za coś...troche przez to straciłam i z wielu rzeczy musiałam przez taniec zrezygnować i czasem tego troche żałuje...ale tak jest, że dla miłości człowiek jest poświecić wiele
![]() Cytat:
![]() Maleńka, tak niestety jest na świecie, że zawsze najbardziej podejrzany będzie ten co już ma coś za uszami mimo, że kompletnie jest nie winny tylko znalazł się w nieodpowiednim czasie i miejscu... Mam nadzieje, że to wszystko skończy się pomyślnie dla Twojego przyjaciela. Oby znależli się świadkowie którzy znają prawde całego zajścia... Ja wczoraj nawet dużo nie nagrzeszyłam ![]() Mój A. wczoraj miał pierwszy raz spotkanie bliskiego stopnia z moją rodzinką, ale...przeżył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Yess dobrze że film się podobał. A co ten kolega musiałby zrobić żebyś stwierdziła że się spisał ![]() Asiek ale nam to się chwal ze wszystkiego ![]() Maleńka gdzie kupujesz zaproszenie? i jakie chcecie mieć? ja też jestem na takiej fazie ![]() A co do kolegi to przykra sprawa. No ale tak to już w naszym kraju jest. Daj znać jak to się wszystko zakończyło. Ciesze się ze suknia wam sie podoba ![]() Cytat:
bawią mnie zawsze takie sytuacje ![]() ![]() ale do śmiechu już mi nie było jak ja musiałam poznać jego ![]() Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2011-11-28 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Siema lachonariuuum w nowym wątkuuuu
![]() ![]() Moje wpisowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Psiepjasiam, że ostatnio więcej mnie nie ma jak jestem, ale nie wiem gdzie jak i kiedy ten czas leci... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam nową koleżankę ![]()
Czasem trzeba podpalić cały świat, by w kimś zabłysnął płomień... Edytowane przez honeyasik86 Czas edycji: 2011-11-28 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() ![]() ![]() kiedy będzie Ci pasować? ![]() ![]() też bym ruskich zjadła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czy to nie za Ciebie trzymałam kciuki w sobotę? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z kolegą przykro mi, ale tak właśnie rzutują złamane przez nas prawa w przeszłości... ![]() Cytat:
![]() jedzonko z domu, to jest to ![]() Sharp, tiaaa, bo póki to Ty byłaś "oprowadzającą" po rodzince to spoko, ale na odwrót już nie ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia, ![]() ![]() mnie też zawsze wszyscy mówię, że zmieniam ludzi ![]() ![]() UWAGA Kochane: gotuję sobie obiad! ![]() proszę Was, przeczytajcie sobie moje postanowienia, tak, abyście naprawdę ryły beret za to, że czegoś nie zrobiłam... Czy to w temacie wątkowym (w sensie o diete chodzi ![]()
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2011-11-28 o 13:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Honey,
widzę, że fajnie masz z TŻ ![]() ![]() a tak więcej coś, co tam u Ciebie? ![]() ja teraz niemal łudzę się, że P2 przejmie te dzieciaki ode mnie i nie będę musiała im mówić: przykro mi, ale już się więcej nie zobaczymy. A ich rodzicom tłumaczyć co i jak. A w ogóle... No nic, nie da się pstryknąć palcami i naprawić bądź zrobić to, co byśmy chcieli. Szkoda tylko, że tyle tego jest... Idę jeść łobiaderos ![]()
#107 |
Wtajemniczenie
|
Paula,
mi najbardziej by pasowały wieczory (tak koło 20) w poniedziałki i środy. A po to będziemy gadać, żeby z Twoim angielskim było coraz lepiej ![]() I rozumiem Cię doskonale, ja też musiałam poświęcić drużynę w podobnej sytuacji. Ale świata nie zbawisz, mam nadzieję, że ktoś do od Ciebie przejmie ![]() Honey! Zdróweczko ![]() ![]() Z tymi talerzami to tak poważnie? ![]() a czasem myślę, że i mi by się taka przydała ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Zamówiłam właśnie prezent dla TŻ na mikołajki. Mam nadzieję, że będzie zadowolony ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro mówisz poniedziałki i środy 20.00- to poniedziałki i środa godzina 20.00 ![]() ![]() ![]() Wiecie, że wysiłek fizyczny przed snem zaburza go? ![]()
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie w poniedziałki o 20 to i ja ćwiczę, więc można by to troszkę przesunąć na później, środy też jeśli bardziej by Ci to pasowało. Dla mnie o dowolnej porze w te dni pomiędzy 20, a 22 ![]() ![]() Kupiłam grę na ps3, o której papla już jakiś czas więc chce ją, tylko teraz pytanie czy będzie taka fajna jak on myśli ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
aaaa, zapomniałabym
![]() ![]() ![]() szkoda, że nie mam iPoda... ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- będzie w takim razie zadowolony z samego faktu ![]() ok, to co do godziny się dogadamy, słuchawki z mikro moge mieć w domu, bo brat ma więc będe od niego użyczać (póki nie wyjdzie)., a potem kolega już się zaoferował ![]() ![]() OK, ja Skarby mam sporo nauki. Prócz postanowień, to muszę jeszcze nauczyć się 8 str a4 z pc o baroku ![]() ![]()
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paula jeszcze nie zajrzałam na Twoje "plany". Nie mam kiedy ![]() I muszę się pochwalić. Dostaliśmy to mieszkanie ![]() tylko jest mały problem- mamy je już od grudnia więc pewnie przez dwa miesiące będziemy płacić dwa czynsze. No i jakiś kredyt musimy skombinować i wyremontować całe mieszkanie. Eh a z kasą u nas coraz gorzej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Dzień doberooos
![]() Ja tylko na chwilkę, na dłużej zajrzę wieeczorem późnym ![]() Malenka , przytulaam ![]() ![]() Praan, serio mówisz że ze mną też byś mogłą pogadać? jeśli tak to jak tylko skombinuję słuchawki i zainstaluję skypaa to się na to piszę ![]() Kasia, no niee, jak Ci powiedzą że się zmienił - meegaa miłe ![]() ![]() aa ![]() ![]() zmykaam się uczyć ![]() ![]()
#113 | |
Zakorzenienie
|
wypuścili go. tylko wiecie co?? lali go tam pałami. Za to, żeby się przyznał albo ewentualnie na zaś.... dziewczyna już w pierdlu zostanie na długo. dzięki za wsparcie;*
Sharp my sami będziemy robić zaproszenia ślubne;* winetki też. jednego łabądka już skończyliśmy teraz składam na drugiego. ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
sharp, super, że mieszkanko dostaliście
![]() ja nie wiem co się ze mną dzieje, na spacer nie poszłam bo się zbierało na deszcz, a teraz jest już ciemno całkiem. do tego po obiedzie zjadłam nadprogramowe 4 kawałki (!) brownie, garść czipsów i przed chwilą 2 tosty. pękam, ale wiem, że jak coś jeszcze mi przyjdzie do głowy to nie będę się umiała powstrzymać ;(
#115 |
Zakorzenienie
|
ja do dietkoewych też nie naleze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Żona Idealna :)
|
Paula miałyście trzymac kciuki za salę
![]() prawdopodobnie w czwartek pojedziemy umowę podpisac, jutro tylko muszę do tej babki zadzwonic i umówic nas na konkretną godzinę. Mamuśka chce, zebyśmy do księdza skoczyli, ale mi sie wydaje, ze to za wcześnie, w styczniu albo lutym chyba wystarczy ![]() Malenka daj znac co z Sylwkiem, my oboje mamy wolne więc wiesz ![]() ![]() Sharp gratuluję mieszkania ![]() dziś średnio jeśli chodzi o jedzenie, cwiczeń brak z racji @, ale wskoczę na twistera chociaż i może coś jeszcze lekkiego zrobię ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- od dziś równe 600 dni do naszego ślubu ![]()
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Oko,
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatni m to raz! Mys, pewnie, że poważnie ![]() ![]() Z chęcią pomogę ![]() Maleńka, jak to lali go pałami?! Jak to?! Niech ich pozwie, niech idzie a obdukcję! Komuna się tu skończyła ponad 20 lat temu i tego się tu już ot tak, na wszelki wypadek nie robi! Ja skończyłam zajęcia, zaraz biorę się za ćwiczenia, a potem się trochę pouczę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Maleńka ja też miałam robić zaproszenia ale w sumie potrzebuje ich tylko 25 więc jednak zamówimy. Znalazłam fajne na all (Wzór w02 http://allegro.pl/wyjatkowe-zaprosze...949304832.html) A winietki zrobię już sama. Co do zawieszek to się jeszcze zastanawiam czy w ogóle je mieć.
Widzę że masz teraz pełne ręce roboty ![]() A co do kolegi i sytuacji na policji to mnie wcale nie dziwi. Ja już wiele słyszałam co się tam dzieje. Poza tym nasz znajomy ma kolegę policjanta i nam nieraz opowiada co oni robią. Picie alkoholu i wszczynanie bójek jest na porządku dziennym. No ale też nie wszędzie jest tak samo. Asiek ja byłam w sierpniu zamawiać salę i byliśmy na wsi (bo chcemy od razu tam gdzie jest sala- można przejść na nóżkach) i w dzień mojego ślubu były już 3 rezerwacje. W szoku byłam. Lepiej idź wcześniej i zaklep sobie termin. Praan to ja Cie kiedyś też z chęcią wykorzystam ![]() Byliśmy oglądać meble i strasznie tu jest drogo! Zastanawiam się nad kupnem większości rzeczy na all. Co o tym sądzicie. Oczywiście wcześniej sprawdzę w sklepie jak wygląda dany materiał z którego są zrobione meble. Trochę się boje żeby szajsu nie kupić ale z drugiej strony moja siostra kupowała na all meble do salonu i jest mega zadowolona. W ogóle zastanawiam się skąd ta rozbieżność cen między sklepami a all za niby takie same meble. kto mi pomoże?? ![]() Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2011-11-28 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Praan, całe szczęście na tostach się skończyło; muszę chyba nad sobą popracować
![]() Sharp, a z jakiego sklepu meble chcesz? w sensie z jakiegoś konkretnego? jak sklep masz wybrany i jest to sieciówka to sprawdź czy nie mają sklepu internetowego, w necie często tańsze są. a różnica cen może się brać właśnie z tego, że klient nie ma szansy przyjść, obejrzeć, dotknąć, powąchać + czasami nie dają gwarancji na allegro (bo nie wiadomo co się z meblami stanie w trakcie transportu); do tego chyba właśnie transport trzeba doliczyć, różnica trochę się wyrówna... mi chyba byłoby ciężko się zdecydować na meble z neta, chyba że bym miała możliwość zobaczenia ich w realu - właśnie jak w przypadku sieciówki. idziesz obejrzeć do sklepu, jak pasuje to zamawiasz z internetu i jest trochę taniej, ale przynajmniej wiesz co bierzesz... Tż mi opowiadał, że dziś przywieźli do nich psa, który się zgubił na polowaniu i miał obrożę taką elektryczną i aż do mięsa był pokaleczony biedak ![]()
64....61.5.....53kg Edytowane przez OkoPani Czas edycji: 2011-11-28 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
siemanderro! Ja dzis na obiad miała kaszę gryczaną z sosiwem grzybowym, suróweczką jesienna i piersiątkiem z kurczaczka
![]() ![]() Maleńka, widziesz wszystko dobrze sie skonczyło. Niestety na świecie jest wiele niesprawiedliwości, ale jednak doszli do tego kto jest winny. Honey, witaj moja Piękna ![]() ![]() ale meczący dzień. <ziewa> ja sie zabieram za czytanie eseju do licencjatu, jest go aż 2 strony ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- aa i Sharp, kolega jest 2 lata młodszy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.