Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 12:56   #4951
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
bibuła może się sprawdzić pomyślałam też o takim a la sianku ale wtedy ten migdał może zginać w tym pudełku i nie będzie go widać lub ewentualnie jakaś mała gąbeczka

heh no własnie - niby fajny pomysł te migdalki lub słodkości ale lepiej kupić w opakowaniach typu rafaello lub małe cukierki niz migdałki bo teraz sama nie wiem w co opakowac te słodkości a tak mi się spodobał ten pomysł że ech... ale tearaz juz wiem że to troszki bardziej problematyczne niz mysłam -> a może migdałki zjem i kupię coś już w opakowaniu :hah aha::haha ha:
bo jeszcze jak te pudełeczka bedzie sie otwierac to moze wypasc wszytsko
Stary 2011-11-28, 12:56   #4952
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Dziewczyny na wizażu znalazłam fajne teksty na zaproszenia dla Rodziców zeby poczuli się wyjątkowo w ogóle zaproszenia wreczacie zaproszenia rodzicom czy nie?? Bo ja bede wreczała własnie z takim specjalnym tekstem - bo to takie ujmujące dla rodziców? Co w ogóle myslicie na ten temat??
my chyba wręczymy, ale chcemy takie specjalne. Możesz wrzucić te teksty??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 12:58   #4953
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Dziewczyny na wizażu znalazłam fajne teksty na zaproszenia dla Rodziców zeby poczuli się wyjątkowo w ogóle zaproszenia wreczacie zaproszenia rodzicom czy nie?? Bo ja bede wreczała własnie z takim specjalnym tekstem - bo to takie ujmujące dla rodziców? Co w ogóle myslicie na ten temat??
Ja moim wręczę tak żeby mieli pamiątkę
Stary 2011-11-28, 13:04   #4954
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

oczywiście zaraz znajde i wrzucę od razu uprzedzam żywcem skopiowane z wizaża

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:

Kochani Rodzice!
Dzięki Waszej miłości narodziliśmy się.
Dzięki Waszej miłości
niczego nam nie brakowało.
Dzięki Waszej miłości
staliśmy się dorosłymi,
odpowiedzialnymi ludźmi.
Dzięki Waszej miłości nauczyliśmy się kochać...

Dlatego będziemy bardzo szczęśliwi,
że 10 października 2009 roku o godzinie 18.00
w Kościele ......................... ..................
gdy wobec Boga i bliskich ślubować będziemy
wzajemną miłość, wierność i uczciwość małżeńską
będziecie przy nas...
A po ceremonii Zaślubin uświetnicie nasze weselne przyjęcie
weselne, które odbędzie się w Domu Weselnym ..................
przy ul. .................. w ........................

Będziemy bardzo szczęśliwi,
wiedząc, że jesteście obok nas w tym szczególnym dniu.
Tym samym .... i ....
mają zaszczyt zaprosić
Kochanych Rodziców
... i ....
na swój ślub
10 października 2009 roku o godzinie 18.00
w Kościele ......................... ..................
gdy wobec Boga i bliskich ślubować będziemy
wzajemną miłość, wierność i uczciwość małżeńską
będziecie przy nas...
A po ceremonii Zaślubin uświetnicie nasze weselne przyjęcie
weselne, które odbędzie się w Domu Weselnym ..................
przy ul. .................. w ........................

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Kochani Rodzice

Dzięki Waszej miłości narodziliśmy się.
Dzięki Waszej miłości niczego nam nie brakowało.
Dzięki Waszej miłości staliśmy się dorosłymi, odpowiedzialnymi ludźmi.
Dzięki Waszej miłości nauczyliśmy się kochać.

To kim jesteśmy, to jak się kochamy
To Wam jesteśmy wdzięczni za wszystko co mamy.
Uczyliście nas żyć i kochać człowieka
Wam jesteśmy wdzięczni za to co nas czeka.

Dlatego nie wyobrażamy sobie, że mogłoby Was nie być przy nas, gdy będziemy rozpoczynali wspólną drogę życia, udzielając sobie wobec Boga – Sakramentu Małżeństwa i ślubując wzajemną miłość, wierność i uczciwość małżeńską.

Będziemy bardzo szczęśliwi, wiedząc że w dniu naszego ślubu Będziecie nam towarzyszyć.
Tym samym pragniemy serdecznie zaprosić Was do uczestnictwa w naszym najważniejszym w życiu dniu 13.06.2009. Dniu rozpoczynającym naszą Wspólną, Nową drogę życia…

Kochamy Was z całego serca !!!

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

wrzucone ja się zastanawiam nad i pierwszym i trzecim - ale trzeci mam poprawiony wg własnej inwencji - i się zastanawiam - czy nie zrobić akcji że jak mojemu TŻ bedzie sie podobał jeden to damy ego rodzicom ten co mu sie podoba a mi np ten drugi i zbadamy rekację ktory lepszy wyciskacz łez bo myślę że na pewno jakies wzruszenie sie pojawi na taki specjalny tekst - bo od mojej siostry dostali normalne aj.... teraz przeczytałam ze 1 i 3 to prawie to samo - cos źle sie skopiowało
Stary 2011-11-28, 13:13   #4955
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

wrzucone ja się zastanawiam nad i pierwszym i trzecim - ale trzeci mam poprawiony wg własnej inwencji - i się zastanawiam - czy nie zrobić akcji że jak mojemu TŻ bedzie sie podobał jeden to damy ego rodzicom ten co mu sie podoba a mi np ten drugi i zbadamy rekację ktory lepszy wyciskacz łez bo myślę że na pewno jakies wzruszenie sie pojawi na taki specjalny tekst - bo od mojej siostry dostali normalne aj.... teraz przeczytałam ze 1 i 3 to prawie to samo - cos źle sie skopiowało
Bardzo dobry pomysł z tym "innym" tekstem w zaproszeniach dla rodziców
Fajnie że wspomniałaś bo bym chyba na to nie wpadła
a na pewno rodzice poczują się wyróżnieni

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:21   #4956
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Bardzo dobry pomysł z tym "innym" tekstem w zaproszeniach dla rodziców
Fajnie że wspomniałaś bo bym chyba na to nie wpadła
a na pewno rodzice poczują się wyróżnieni
achh i moze będzie tak wzruszająco heh (<-uwielbiam tą minkę ) nie wiem jak wy ale ostatnio mnie ogarnął jakis przedslubny szał - o ile do tej pory wrzucałam na luz to teraz mam tak że o matko jeszcze 6 miesięcy i 2 tygodnie i trzeba tyle załatwić!!! zaczynam drukować wierszyki na podziękowanie ciągle coś sprawdzam kupuje patrze szok! a najlepsze jest to ze zrobiąłm się jakas sentymentalna - jak widze klipy slubne to zaczynam praktycznie płakać! ojej mam nadzięję ze idąc do ołtarza nie będę ryczała..... przed cywilnym śmieliśmy się a teraz jakbym pąłkała to by było dziwne!!!! ale tak mi sie zrobiło jakoś dziwnie zmiana o 180stopni w charakterze i ogólnie podejściu do sprawy ;D

a jeszcze co do zaproszeń dla rodziców to my an końcu wpiszemy jeszcze że prosimy przed ceremonia o błogosławieństwo na wspólną drogę życia.

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-11-28 o 13:27
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:25   #4957
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
achh i moze będzie tak wzruszająco heh (<-uwielbiam tą minkę ) nie wiem jak wy ale ostatnio mnie ogarnął jakis przedslubny szał - o ile do tej pory wrzucałam na luz to teraz mam tak że o matko jeszcze 6 miesięcy i 2 tygodnie i trzeba tyle załatwić!!! zaczynam drukować wierszyki na podziękowanie ciągle coś sprawdzam kupuje patrze szok! a najlepsze jest to ze zrobiąłm się jakas sentymentalna - jak widze klipy slubne to zaczynam praktycznie płakać! ojej mam nadzięję ze idąc do ołtarza nie będę ryczała..... przed cywilnym śmieliśmy się a teraz jakbym pąłkała to by było dziwne!!!! ale tak mi sie zrobiło jakoś dziwnie zmiana o 180stopni w charakterze i ogólnie podejściu do sprawy ;D
ja też się taka robię, przez ten nadchodzący ślub wczoraj czytałam książkę która się kończyła ślubem i miałam świeczki w oczach bo ślub w tej książce był w maju tak jak mój już niedługo

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:26   #4958
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Sie nie załapię na koniec, za pół godz wychodzę na spacer z małą.

A tak w ogóle to gdzie jest Maleńka??? Dawno jej u nas nie było

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:29   #4959
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:

a jeszcze co do zaproszeń dla rodziców to my an końcu wpiszemy jeszcze że prosimy przed ceremonia o błogosławieństwo na wspólną drogę życia.

mi właśnie brakowało takiego klimatu "szału" w ogóle nie potrafiłam się wciągnąć a dzięki temu forum na którym jestem dopiero od kilku dni zaczynam w końcu to czuć! Tu jest tyle fajnych pomysłów i w końcu nie czuję się sama w tych przygotowaniach - dzięki dziewczyny
Stary 2011-11-28, 13:30   #4960
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Sie nie załapię na koniec, za pół godz wychodzę na spacer z małą.

A tak w ogóle to gdzie jest Maleńka??? Dawno jej u nas nie było
dużo dziewczyn nie ma: vesna, fablous, dorka, nocny motylek to tylko kropla w morzu
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:32   #4961
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja też się taka robię, przez ten nadchodzący ślub wczoraj czytałam książkę która się kończyła ślubem i miałam świeczki w oczach bo ślub w tej książce był w maju tak jak mój już niedługo

a ja przestałam już oglądac youtube z motywamii ślubnymi bo to masakra - żeby oglądając takie wesołe wydarzenia- płakać!!! obym nie płakała jak będę szła do ołtarza

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
dużo dziewczyn nie ma: vesna, fablous, dorka, nocny motylek to tylko kropla w morzu
a ja wróciłam!!! nie mogę się opanować żeby nie pisać - a mam tyle pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! ten temat mnie wciąga w 1000% szok
Stary 2011-11-28, 13:36   #4962
Palulitka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

my się zastanawiamy nad tymi zaproszeniami, zamówiłam nawet próbki a raczej jestem w trakcie zamawiania bo sprzedawca mi nie odpisał na maila ( pytałam o to ile dokładnie mam przelać pieniążków bo chcę jeszcze koperty dokupić żeby zobaczyć jak one wyglądają i jeszcze o możliwość drukowania nazwisk gości na kopertach ) maila wysłałam 24 czyli w czwartek i na razie nikt mi nie odpisał. Jeśli nadal nie będzie odzewu to nie wiem czy zamówimy u nich zaproszenia, nie chcę się denerwować kiepskim kontaktem ze sprzedawcą przy ustalaniu naszych zaproszeń.
Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:38   #4963
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też rzadko bywam

Czytam Was praktycznie codziennie, ale udzielam się raczej rzadko... Zazwyczaj na początku nowego wątku i na końcu Ale ciągle sobie obiecuję poprawę
Stary 2011-11-28, 13:41   #4964
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Takie popularne ostatnio i eleganckie
Ja osobiście chciałabym w końcu coś innego może zabawnego a swoją drogą to gdzie kupujecie zaproszenia? Na all?
My robimy sami

Cytat:
ładne te kiecki i spory wybór do przymierzania no i myślę że Chatka by z miłą chęcią przymierzyła we falbanki

czyli jak widać na załączonym obrazku dobrze się wybrać na takie targi ślubne

Właśnie też o Chatce pomyślałam przy tych suklniach A targi dobra rzecz, ale powiem Ci, że w tamtym roku była bieda z sukniami, więc tym bardziej jestem pozytywnie zaskoczona, że było na co popatrzeć tym razem

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
tenebrosko a za torty weselne ile oni biorą ??
Pytasz o Grelę? Wiesz, ja nie pytałam o cenę tortu, więc nie wiem, bo my raczej będziemy z Nałęczowa zamawiać i się nie interesowaliśmy. Pani powiedziała mi tylko, że tort i paterę trzeba tak 3 miesiące przed ślubem rezerwować, a ciasta zamawiać na miesiąc przed, ale jaka jest u nich cena tortu to nie mam pojęcia niestety

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
A wiesz może co to za modele tych 2 ostatnich sukienek
Wiesz co, to nie są firmowe sukienki. Te dwie ostatnie to akurat modele z lubelskiej pracowni sukien ślubnych Imperium, pani sama szyje tam suknie. Tylko tyle o nich wiem. Aha, i że szycie ok. 3 tys.

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Wiesz, chodzi mi o koszt tych wszystkich wazonów świec itp. A potem co zrobić z taką ilością wazonów. Wolałabym albo dogadać się z właścicielem, że kupuję i robię ozdobę, ale potem zostawiam te wazony na salę i właściciel odejmuje mi od ogólenego rozliczenia albo dogaduję się w ten sam sposób z dekroatorką, która potem zabierze sobie te wazony a mi mniej policzy za usługę.
Masz rację, ale czasami lokal ma swoje wazony i można w nich te świece zrobić, wtedy nie ponosisz kosztów ich kupna. Wszystko zależy od tego, czy lokal ma odpowiednie szkło na wyposażeniu i czy pozwolą je wykorzystać

Cytat:
ta jest śliczna https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1322477259 - tylko bez tego kwiata
Wiedziałam, że ta Ci się spodoba, od razu o Twojej pomyślałam A ten kwiat to był taki od czapy, bo szarfa ładna czarna, a on taki granatowo-grafitowy był z bliska. Cały czarny na pewno lepiej by wyglądał albo w ogóle mogłoby być bez niego. Tylko mojemu TŻtowi się ta suknia nie podoba, mówi, że taka "smutna"... On by mnie widział w czymś bardziej zdobnym, a do mnie właśnie ta bardzo przemawia...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

dobrze ze mieliście okazję się wszysktiemu dobrze przyjrzeć dla mnie te zamki w toalecie to szczególnie rzecz na którą trzeba zwrócić uwagę (nienawidzę się stresować ze ktoś mi wejdzie )
No właśnie, mi dwa razy jakaś laska otworzyła drzwi, potem już TŻta brałam, żeby mnie pilnował. A żeby było śmiesznie, to w męskiej toalecie były zamki, tylko w damskiej nie
Stary 2011-11-28, 13:42   #4965
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Te są ładniejsze jak dla mnie od tych pierwszych

Cytat:
My rodzicom nie dajemy żadnych zaproszeń
Stary 2011-11-28, 13:43   #4966
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

To ja sie już żegnam w tym wątku

I do zobaczenia w następnym

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:44   #4967
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Ja też rzadko bywam

Czytam Was praktycznie codziennie, ale udzielam się raczej rzadko... Zazwyczaj na początku nowego wątku i na końcu Ale ciągle sobie obiecuję poprawę
ważne że jesteś i nie znikasz na wiele miesięcy
19.05.2012
Stary 2011-11-28, 13:45   #4968
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny heh z kokardką robię sama zaproszenia a te które pokazałaś w linku - sa bardzo ładne - też na nie patrzylam

co do spraw ślubnych: kupiłam księgę gości - figurkę na tort - i pudełka na ciasto heh chcę mieć takie pierdołki do końca tego roku z głowy i od stycznia skupić się na samych już większych zakupach typu stroje w grudniu chciałabym jeszcze buty kupić taneczne

ps mam pytanko mam pudełka & migdały (termin ważności do 2013 r.) luzem - bileciki z tekstem o migdałach i podziękowaniu dla gości dziewczyny i teraz pytanie za 100 punktów: gdzie można znaleźć małe "reklamóweczki" w sensie z takim zapięciem żeby nic sie nie przedostało (czyt bakterie) lub coś higienicznego żeby owe migdały wrzucic do tych pudelek i żeby jakoś wyglądało??? -> masakra niby nie problem a jednak...

mam jeszcze jedno pytanie na all kupiłam książkę podziekowanie dla rodziców ale wyglada no co tu dużo ukrywać trochę sztucznie - czy myślicie że jakby na podziękowania rodzicom kupić takie wieloramy i powrzucac zdjecia wnuków sióstr / braci i bliskiej rodziny to by było oki?? i do tego kosz róż??? masakra -> z niektórymi rzeczami nie wiadomo co robić - a chcialo sie dobrze
pokaż jakie

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:48   #4969
kindziulindzia
Zakorzenienie

coś na poprawę humoru

Dlaczego kot jest podobny do faceta?
1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze - zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoją przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka.
12. Nie wyjaśnia dlaczego zniknął na cały dzień.
13. Cały czas by spał.
19.05.2012
Stary 2011-11-28, 13:48   #4970
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie

I znowu leżę chora: zapalenie krtani i ucha i znowu tydzień zwolnienia

Idę Was ponadrabiać

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:51   #4971
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
pokaż jakie
http://allegro.pl/show_item.php?item=1937053521

księgę kupiłam na tej aukcji - tylko już nie pamiętam który wzór bo wybierał mój TZ i szybko klepnęłam heh która ale prezentuja sie ładnie a figurki nie wrzucę bo wolę poczekać jak do mnie przyjdzie a księga raczej powinna byc w takim stanie jak na zdjeciu
Stary 2011-11-28, 13:54   #4972
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

księgę kupiłam na tej aukcji - tylko już nie pamiętam który wzór bo wybierał mój TZ i szybko klepnęłam heh która ale prezentuja sie ładnie a figurki nie wrzucę bo wolę poczekać jak do mnie przyjdzie a księga raczej powinna byc w takim stanie jak na zdjeciu
fajna ta księga podoba mi się i wygląda bardzo solidnie
19.05.2012
Stary 2011-11-28, 13:55   #4973
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Wybranie zaproszęń jest dla mnie gorsze niż wybranie sukni ślubnej....buuuu

A to tylko kawałek papieru który zostanie wrzucony do kosza...

a takie: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...944606199.html
Cytat:
Bardziej podobają mi się te bez kokardki - sa takie klasyczne, eleganckie

Cytat:

oooo już dawno Cię Magdziu nie było
Miło, że o mnie pamiętasz
Zaglądam co jakiś czas i czytam co słychać, ale w moich ślubnych sprawach niewiele się dzieje Za to w pracy masakra, także żyję w stresie i nie mam czasu na plotki

Cytat:
teraz pytanie za 100 punktów: gdzie można znaleźć małe "reklamóweczki" w sensie z takim zapięciem żeby nic sie nie przedostało (czyt bakterie) lub coś higienicznego żeby owe migdały wrzucic do tych pudelek i żeby jakoś wyglądało??? -> masakra niby nie problem a jednak...
To są torebki/woreczki strunowe Zapytaj wujka google - prawdę Ci powie . A tak serio to jest dużo sklepów z tymi torebeczkami, ja czasem kupuje, czasem dostaje przy zamówieniach koralików na biżuterię, w sieci jest tego pełno

Jamee - powrotu do zdrówka

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:57   #4974
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
coś na poprawę humoru

Dlaczego kot jest podobny do faceta?
1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze - zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoją przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka.
12. Nie wyjaśnia dlaczego zniknął na cały dzień.
13. Cały czas by spał.
oj jest w tym troche prawdy

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 13:57   #4975
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:

Ładna
Ja się ciągle waham czy zamawiać gotową ksiegę, robić samemu czy jednak zostać przy drzewku

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-11-28 o 13:58
Stary 2011-11-28, 14:00   #4976
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ładna
Ja się ciągle waham czy zamawiać gotową ksiegę, robić samemu czy jednak zostać przy drzewku
ja nie mam zdolności manualnych więc zostaję mi mówić gotowca ale na all widziałam świetne księgi więc nie powinnam wybrzydzać tak jak przy zaproszeniach
19.05.2012
Stary 2011-11-28, 14:02   #4977
baskaeta
Zadomowienie

a wiecie dziewczyny ze ostatnio dzwoniłam do cukierni w której chcę zamówić tort i Pani mi powiedziała że tzreba wcześniej miesiąc zeby zarezerwowac sobie stelaz jaki sie chce bo później moze być problem ze stelazem... coraz to nowych rzeczy sie dowiaduje na kazdym kroku człowiek sie uczuy hahahahha powiem szczerze ze wiele rzeczy nie byłam świadoma jesli chodzi o przygotowania do ślubu ale powiem wam szczerze ze moim najwiekszym zmartwieniem jest pójśc i przymierzyc suknię ślubną planuję od koniec stycznia pójść ale sie boję -> w styczniu powinnam byc jeszcze chudsza o 8 kg (wg przyjetego palnu) ale boję sie ze pani mi powie ze schudnac sie przyda i tym samym zdemotywuje mnie do dalszego odchudzania a np nie jest świadoma ze ktos iles tam kg juz schudł - i dosłownie ciarki mnie przechodza jak sobie o tym pomyśle a styczeń a raczej koniec stycznia to juz taki ostateczny termin bo w drugim tygodniu czerwca ślub - wiec czas najwyzszy jesli chce sukienke miec uszyta

wszystkim dziewczynom wypowiadajacym sie pozytywnie o zamówionej ksiedze wielkie podziekowania

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-11-28 o 14:05
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:02   #4978
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
ja nie mam zdolności manualnych więc zostaję mi mówić gotowca ale na all widziałam świetne księgi więc nie powinnam wybrzydzać tak jak przy zaproszeniach
No ja właśnie nie wiem. Lubię robić takie rzeczy i nie sprawia mi to trudności, ale nie wiem czy w miarę napływu spraw do załatwianie mi się nie odechce Na razie robię sama winietki i zawieszki na butelki, więc zobaczymy. Jeśli będzie to drzewko to na pewno zostaje mi zrobić je samemu, a księgi musiałabym przeglądnąć najpierw w necie, a nuż mi się coś spodoba

Stary 2011-11-28, 14:04   #4979
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:

Jak dojdzie to wrzuć zdjęcia
ja też chce zamówić księgę do końca roku żeby to mieć z głowy... ALE
nie potrafię się zdecydować
Twoja bardzo ładna i cena przystępna.. najpierw chciałam zamawiać u kogoś ręcznie robioną - robi wrażenie... ale 100-150 zł i mam dylemat bo miałam ciąć koszta a nie zwiększać

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:07   #4980
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Jak dojdzie to wrzuć zdjęcia
ja też chce zamówić księgę do końca roku żeby to mieć z głowy... ALE
nie potrafię się zdecydować
Twoja bardzo ładna i cena przystępna.. najpierw chciałam zamawiać u kogoś ręcznie robioną - robi wrażenie... ale 100-150 zł i mam dylemat bo miałam ciąć koszta a nie zwiększać
a masz może jakieś zdjęcia robionej ręcznie księgi ?? cena wysoka ale jak się chce mieć coś porządnie wykonane to niestety zapłacić trza

kurna pozamawiałabym już wiele rzeczy ale nie mam gdzie tego trzymać i boję się że to wszystko mi się przykurzy
19.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości