Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 762 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-13, 22:08   #22831
tricomi
Zakorzenienie

Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Ja już odliczam do meczu, po szkole chodzę i gadam, a wiecie co jest w środę a oni no co a ja no MEEEECZ

Nie lubię środy jako dnia ale teraz widzę w niej OGROMNEGO plusa
też dzisiaj na uczelni wszystkich zamęczałam pytaniem "a wiecie co jest w środe?" na co wywiązała się rozmowa z kolegą o mojej fascynacji footbalem, no to on mnie spytał czy ja tak lubie piłkę nożną czy może raczej piłkarzy, a ja mu na to, że tego się nie da rozdzielić

Cytat:
Ja ją dopiero teraz odkryłam, moja nowa miłość,

No ja też już uciekam.Muszę ją nagrać sobie na komóreczce żebym miała co jutro słuchać w szkole

KOCHAM CELEBRATE THE DAY

Rany ten mundial był pierwszym którym tak przeżywałam, od tego mundialu zaczęła się moja miłość do Piłki.Kocham

Dobra lece bo mnie tata wygania Buźka dla Was, miłej nocki
Herbert Groenemeyer Celebrate the day, uwielbiam od mundialu ciągle słucham tej piosenki, bo budzi we mnie tak niesamowite emocje, że hej od radości, przez wzruszenie po smutkek

mam dokładnie tak samo, przez ten mundial pokochałam piłkę, piłkarzy, no i Was
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 05:53   #22832
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
też dzisiaj na uczelni wszystkich zamęczałam pytaniem "a wiecie co jest w środe?" na co wywiązała się rozmowa z kolegą o mojej fascynacji footbalem, no to on mnie spytał czy ja tak lubie piłkę nożną czy może raczej piłkarzy, a ja mu na to, że tego się nie da rozdzielić

Herbert Groenemeyer Celebrate the day, uwielbiam od mundialu ciągle słucham tej piosenki, bo budzi we mnie tak niesamowite emocje, że hej od radości, przez wzruszenie po smutkek
swieta racja

ja tez oczywiscie pokochalam was rowniez...jestescie produktem ubocznym mojego ukochania dojczkow
oczywiscie to byl niewinny zarcik :P

do płaczu glownie doprowadza mnie zeit dass sich was dreht i was wir alleine nicht schaffen i jeszcze marmor, stein und eisen bricht ;]
za to najszczesliwsze chwile...przypomina głownie 54, 74, 90 2006(10)

a kocham wszystkie pioseneczki mundialowe :P

teraz lece do szkoly ;] lekcji 6 wiec obym wrocila szybciuchno i nie miala duzo lekcji zadanych na dobry poczatek naszego wspolnego dnia

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 09:36   #22833
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość

do płaczu glownie doprowadza mnie zeit dass sich was dreht i was wir alleine nicht schaffen i jeszcze marmor, stein und eisen bricht ;]
za to najszczesliwsze chwile...przypomina głownie 54, 74, 90 2006(10)
mnie tez az polubilam dzieki tobie glownie Xawcia

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 12:27   #22834
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:

No ja też już uciekam.Muszę ją nagrać sobie na komóreczce żebym miała co jutro słuchać w szkole

KOCHAM CELEBRATE THE DAY

Rany ten mundial był pierwszym którym tak przeżywałam, od tego mundialu zaczęła się moja miłość do Piłki.Kocham

Ja kocham Celebrate the day w wersji niemieckiej , a moja miłość do piłki zaczęła się od mundialu we Francji w 1998 roku i nadal trwa, mam nadzieję, że nigdy mi nie przejdzie . tuż przed tym mundialem byliśmy z bratem we francji i już w kwietniu było widać, że zbliżają się mistrzostwa . plakaty na ulicach, pamiątki z logo mistrzostw w sklepach, mój brat sobie kupił kubeczek, chciał jeszcze coś, chyba poduszkę, dokładnie nie pamiętam , a ja go poganiałam w sklepie mówiąc: po co ci to potrzebne? ehh, nie wiedziałam że za kilka miesięcy zmienię zdanie i do tej pory mam wyrzuty sumienia, że nie pozowliłam mu tej poduszki kupić , choć Paweł już pewnie o tym zapomniał . A w trakcie mistrzostw byliśmy na koloniach, te wieczory spędzone wspólnie przed telewizorem, tego się nie zapomina (kibicowałam wtedy Holandii - niestety, zajęli wtedy 4 miejsce ).
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 12:42   #22835
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
zaraz tam modliszki... phiii...

no sprobowałanbys nie... ja cale wakacje sie z nimi produkowałam

ja tez mam tyle slowek na jutro... ale narazie sobie przeleciałam je raz i zostawiłam dziadostwo musiałam dokonczyc czytac... 'dziady IV' znaczy sie
ja jesieni nie lubie... bo deszcz wtedy jest...i zimno...czyli mokre wlosy, ktore potem sie kręcą niepotrzebnie XD i dłonie mi schną pfff...
no smieszne szczegolnie to uspr. szwajnia :P
widzisz...jakos mogł...wymacał...złapał.. .i miał hihiih
jak łukasz cie wystawi to ma bęcki...znajdziemy go i ... timtirimti...jak łukasz okaże sie mieć nazwisko na k. to jeszcze gorzej dla niego... ;] bo moge przeprowadzic sledztwo...i szybciej go znajde

hahaha... a my tu wszyscy myslelismy, że na disco bandżo poszłas
moj brat tez mi sie gapi... i zawsze przychodzi to siedze tutaj ... pewnie mysli, ze nic innego nie robie

ja to samo...
nawet dzis kolezanka mowi...warto życ... a ja: no pewnie, ze warto...szczegolnie z perspektywą jutrzejszego meczu a nawet dwoch... bo jesli wziac pod uwage rowniez mecz Polski... :P

eeeej... wex mnie ze sobą ... ja sie idealnie nadaje na... gangstera oczywiscie...

nom nam ciagle nasz doktor b. gada, ze głupia jest ta matura...i są jakieś obrazki do opisania... albo zdjecia bezsensowne XD jestem na rozszerzeniu z hiry, ale nic nie kapito z tego XD musze zdawac wos... nic mi nie zostaje

papappa gosiu ... wredna siostro.... ani razu za mnie nie wypiłas... i mnie nie wspomnialas

czy ty nie masz naprawde na imie aga i nie jestes moja siostrą ? moj wujek robi identycznie...w sumie mamy beke z tego ;P

trzymam za słowo ;]
niby przypadkiem zajrzala... .... jjaaaaasne
ja bym chciała na architekture :P ale to jest moje chcenie XD tylko...

... moze wygrają pewnie jesteś ich guru pokryjomu xD

dokladnie...te na ławce boskie sa

wpadnij...

ona... wiem co ona chce...napewno laczki tjaaaa....

dokladnie tak... z tym, ze ja kocham niemiecką wersję i rycze przy niej do tej pory XD i nie tylko przy niej...prawie przy kazdej mundialowej
aha... no skoro juz znalazłas to chyba nie bede ci pisac tej listy

papapapa...
mnie mundial tez wzruszał i wzrusza do tej pory a mecz-maly final do tej pory lezy nieobejrzany...nie mam czasu musze nadrobic kocham go... szwajnis pokazał klase :P

witanko... łeb boli, nogi bolą - na pogode, wszystko boli... zle

edit: ostatnio bastim szastają po okładkach magazynów ... najpierw kociker...teraz focus
przepraszam Magduniu , w razie czego pije teraz za nas wszystkie . Nie raz juz pisalam, ze Basti mi sie podoba, ale wiem, ze moge tylko podziwiac )znowu mi sie klawiatura popsula
Stary 2006-11-14, 12:43   #22836
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
no to troszke szewy dla lunci .... o jaaaa... to jedno z krociutkimi wlosami szczegolnie mnie powala
i avki...roni (nie powiem, ze dla słoneczka...bo chyba roni ma wiecej milosniczek...ale dla was kochane ) i kakito ;] (dla mav )
Mnie tez
Stary 2006-11-14, 13:03   #22837
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Ja kocham Celebrate the day w wersji niemieckiej , a moja miłość do piłki zaczęła się od mundialu we Francji w 1998 roku i nadal trwa, mam nadzieję, że nigdy mi nie przejdzie . tuż przed tym mundialem byliśmy z bratem we francji i już w kwietniu było widać, że zbliżają się mistrzostwa . plakaty na ulicach, pamiątki z logo mistrzostw w sklepach, mój brat sobie kupił kubeczek, chciał jeszcze coś, chyba poduszkę, dokładnie nie pamiętam , a ja go poganiałam w sklepie mówiąc: po co ci to potrzebne? ehh, nie wiedziałam że za kilka miesięcy zmienię zdanie i do tej pory mam wyrzuty sumienia, że nie pozowliłam mu tej poduszki kupić , choć Paweł już pewnie o tym zapomniał . A w trakcie mistrzostw byliśmy na koloniach, te wieczory spędzone wspólnie przed telewizorem, tego się nie zapomina (kibicowałam wtedy Holandii - niestety, zajęli wtedy 4 miejsce ).
a ja mam wersje angielską tej piosenki bardziej mi się kojarzy, może dlatego, że ciągle ją puszczali w czasie mundialu :rollleyes: niemiecką miałam okazję usłyszać raz i to przypadkiem, ale to już nie było to samo poza tym przynajmniej rozumiem o czym śpiewają w tej mojej wersji
Stary 2006-11-14, 14:00   #22838
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
mnie tez az polubilam dzieki tobie glownie Xawcia
achhh... za nasz wspanialy gust
a tak jesli juz mowa o muzyce... to zauwazylam, ze u mnie w szkole jest chłopak podobny strasznie do Bushido ... wiem, ze pewnie nikt (albo prawie nikt) nie wiem kto to jest... :P ale tak sie chciała mz wami podzielic tą nowiną
Cytat:
Ja kocham Celebrate the day w wersji niemieckiej, a moja miłość do piłki zaczęła się od mundialu we Francji w 1998 roku i nadal trwa, mam nadzieję, że nigdy mi nie przejdzie . tuż przed tym mundialem byliśmy z bratem we francji i już w kwietniu było widać, że zbliżają się mistrzostwa . plakaty na ulicach, pamiątki z logo mistrzostw w sklepach, mój brat sobie kupił kubeczek, chciał jeszcze coś, chyba poduszkę, dokładnie nie pamiętam , a ja go poganiałam w sklepie mówiąc: po co ci to potrzebne? ehh, nie wiedziałam że za kilka miesięcy zmienię zdanie i do tej pory mam wyrzuty sumienia, że nie pozowliłam mu tej poduszki kupić , choć Paweł już pewnie o tym zapomniał . A w trakcie mistrzostw byliśmy na koloniach, te wieczory spędzone wspólnie przed telewizorem, tego się nie zapomina (kibicowałam wtedy Holandii - niestety, zajęli wtedy 4 miejsce ).
hihihi w tym roku to ja mialam z 10 lat achh...nie piłka mi byla w głowie... a ze sportów? ;> moze guma do skakania
fajnie tak powspominac...tez za kilka lat sobie powspominam... chociaz ja to wspominam od nastepnego dnia po zakonczeniu mundialu i ciagle z taką samą intensywnoscia sie wzruszam :P
niech zyje herbi i jego zeit dass sich was dreht
Cytat:
przepraszam Magduniu , w razie czego pije teraz za nas wszystkie . Nie raz juz pisalam, ze Basti mi sie podoba, ale wiem, ze moge tylko podziwiac)znowu mi sie klawiatura popsula
ach ja sie nie gniewaju tylko sie upominam, bo taka moja natura XD
basti... no podziwiac to nawet musisz w koncu szwagierro

Cytat:
a ja mam wersje angielską tej piosenki bardziej mi się kojarzy, może dlatego, że ciągle ją puszczali w czasie mundialu niemiecką miałam okazję usłyszać raz i to przypadkiem, ale to już nie było to samo poza tym przynajmniej rozumiem o czym śpiewają w tej mojej wersji
takie same odczucia mam w odniesieniu do niemieckiej wersji...po angielsku to nie to samo... i to pewnie dlatego, ze na mundialu ciagle słyszałam wersje niemiecka no coz...ogladałam mecze, relacje i te pe glownie po niemiecku...poza tym zeit dass...poznalam jeszcze przed mundialem... a celebrate...w sumie gdzies moze w środku

witam panienki nie mam na jutro prawie nauki komp wolny, bo brat na miescie z rodzicami jes jes jes...tylko czy ktos tu jest? ;>

madzia szwajnsztajga podolska dostała dzis dwie '5' za pierwsza pomoc...znaczy te pierwsze etapy ... ocena sytuacji...i pozycja boczna ustalona człowiek udajacy poszkodowanego nie ucierpiał sukcessss !!! hihihi

nie denerwuje was ta reklama nivea? XD bo mnie to bardzo :P nie moge sie przyzwyczaic

wlasnie sobie zajadam orzeszki tu mi sie wlasnie przypomnialo stoisko z orzeszkami, na ktorym to jest namalowany kubuś puchatek zawsze podczas jarmarku dominikanskiego stoi w tym samym miejscu... a rzuca mi sie w oczy, bo z michasiem (moj brat cioteczny) mamy pewne skojarzenia jesli chodzi o orzeszki i jest niezła beka gdy widze ten 'orzeszkowy kram'

http://www.bild.t-online.de/BTO/spor...istelrooy.html - dobry jest

Stary 2006-11-14, 14:57   #22839
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

coz...dzisiaj przybyło troche fotek z cyrpu to dam
ale najpierw troche blą rzuce i ronim
roni grzebie w parówach... a bala...nie... ale miałby w czym --->fot. 2 ... gangsta p.i.m.p. bala jest bardzo wszechstronnie uzdolniony i zadnej pracy sie ne boi czy to pilkarz czy maszynista czy tez ... ghem... muczaczo maczo mafioso
hej...gdzie jestescie?
ja zaraz bede musiala isc i tyle sie z wami nasiedze
----> przyciągacz ;]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ballack_michael_3551_137.jpg (17,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ballack_michael_3601_135.jpg (62,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ballack_michael_3635_437.jpg (63,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cristianohoho.jpg (32,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ronniegame.jpg (17,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ronaldo12_832.jpg (92,7 KB, 6 załadowań)

Stary 2006-11-14, 15:03   #22840
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

dojczki na cyprze fringsi + merti + jogi
+ timo z wczorajszej konerencji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 72533495.jpg (37,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72533496.jpg (37,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72533506.jpg (28,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72533540.jpg (33,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72533645.jpg (61,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 263291786.jpg (16,4 KB, 0 załadowań)

Stary 2006-11-14, 15:05   #22841
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

jeszcze troche bala + roni
a poza tym kingzz (kahn+frings)
i ljungberg ;]

i chyba lece, bo co mam tu sama do siebie gadac :P postaram sie byc wieczorasem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ballack_michael_3604_750.jpg (43,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cristiano20s01hr8.jpg (90,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cristiano-ronaldo-luso-05.jpg (96,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg full.getty-sweden-fredrik-ljungberg_5_20_06_pm.jpg (52,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kf-futari.JPG (14,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kf-stare1.JPG (20,7 KB, 0 załadowań)

Stary 2006-11-14, 15:13   #22842
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
a tak jesli juz mowa o muzyce... to zauwazylam, ze u mnie w szkole jest chłopak podobny strasznie do Bushido ... wiem, ze pewnie nikt (albo prawie nikt) nie wiem kto to jest... :P ale tak sie chciała mz wami podzielic tą nowiną

hihihi w tym roku to ja mialam z 10 lat achh...nie piłka mi byla w głowie... a ze sportów? ;> moze guma do skakania
fajnie tak powspominac...tez za kilka lat sobie powspominam... chociaz ja to wspominam od nastepnego dnia po zakonczeniu mundialu i ciagle z taką samą intensywnoscia sie wzruszam :P

basti... no podziwiac to nawet musisz w koncu szwagierro

takie same odczucia mam w odniesieniu do niemieckiej wersji...po angielsku to nie to samo... i to pewnie dlatego, ze na mundialu ciagle słyszałam wersje niemiecka no coz...ogladałam mecze, relacje i te pe glownie po niemiecku...poza tym zeit dass...poznalam jeszcze przed mundialem... a celebrate...w sumie gdzies moze w środku

witam panienki nie mam na jutro prawie nauki komp wolny, bo brat na miescie z rodzicami jes jes jes...tylko czy ktos tu jest? ;>

madzia szwajnsztajga podolska dostała dzis dwie '5' za pierwsza pomoc...znaczy te pierwsze etapy ... ocena sytuacji...i pozycja boczna ustalona człowiek udajacy poszkodowanego nie ucierpiał sukcessss !!! hihihi

nie denerwuje was ta reklama nivea? XD bo mnie to bardzo :P nie moge sie przyzwyczaic

wlasnie sobie zajadam orzeszki tu mi sie wlasnie przypomnialo stoisko z orzeszkami, na ktorym to jest namalowany kubuś puchatek zawsze podczas jarmarku dominikanskiego stoi w tym samym miejscu... a rzuca mi sie w oczy, bo z michasiem (moj brat cioteczny) mamy pewne skojarzenia jesli chodzi o orzeszki i jest niezła beka gdy widze ten 'orzeszkowy kram'

cześć madziu

ja oglądałam mundial głównie na polsacie sport, dlatego ciągle słyszałam angielską wersję zresztą w trakcie i jeszcze długo po mistrzostwach puszczali taki klip złożony z migawek z meczów i trybun z celebrate the day w tle ehh

już jutro meczyk z Belgią
Stary 2006-11-14, 15:19   #22843
xtalciax
Zakorzenienie

witanko

dopiero wrócliłam do domu

okrutny dzień dzisiaj miałam zarobiłam 1 z fizyki jak 3/4 klasy zresztą + sprawdzian z matmy + sprawdzian z historii
padam z nóg.....

na szczęście na jutro musze 'tylko' napisać wypracowanie to myślę że w godzinkę się uwinę

a juuutro MEEEEEEECZ
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 15:19   #22844
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
cześć madziu

ja oglądałam mundial głównie na polsacie sport, dlatego ciągle słyszałam angielską wersję zresztą w trakcie i jeszcze długo po mistrzostwach puszczali taki klip złożony z migawek z meczów i trybun z celebrate the day w tle ehh

już jutro meczyk z Belgią
no w koncu ktos
witaj tri
ja nie mam sportowych polskich kanalow... i czasem mnie to denerwuje bo nawet bayern pokazuja... podczas gdy w Niemczech tylko na platnym premiere sport wrrr...

jess.. i dojczland - cypern XD

edit: widze tez talcie...witoj tlins bejb troche było fotków dla ciebieł

Stary 2006-11-14, 15:29   #22845
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
no w koncu ktos
witaj tri
ja nie mam sportowych polskich kanalow... i czasem mnie to denerwuje bo nawet bayern pokazuja... podczas gdy w Niemczech tylko na platnym premiere sport wrrr...

jess.. i dojczland - cypern XD

nigdy nie dogodzisz ja mam 3 polskie programy sportowe, a i tak wszystkie mecze, na których mi zależy muszę oglądać w necie, jedynie mecze Celticu Glagow oglądam w PS
Stary 2006-11-14, 15:42   #22846
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

KOCHAM CELEBRATE THE DAY

to tak jak ze mną

Cytat:
zaraz tam modliszki... phiii...

no sprobowałanbys nie... ja cale wakacje sie z nimi produkowałam

ja tez mam tyle slowek na jutro... ale narazie sobie przeleciałam je raz i zostawiłam dziadostwo musiałam dokonczyc czytac... 'dziady IV' znaczy sie
ja jesieni nie lubie... bo deszcz wtedy jest...i zimno...czyli mokre wlosy, ktore potem sie kręcą niepotrzebnie XD i dłonie mi schną pfff...
no smieszne zczegolnie to uspr. szwajnia :P
widzisz...jakos mogł...wymacał...złapał.. .i miał hihiih
jak łukasz cie wystawi to ma bęcki...znajdziemy go i ... timtirimti...jak łukasz okaże sie mieć nazwisko na k. to jeszcze gorzej dla niego... ;] bo moge przeprowadzic sledztwo...i szybciej go znajde

hahaha... a my tu wszyscy myslelismy, że na disco bandżo poszłas
moj brat tez mi sie gapi... i zawsze przychodzi to siedze tutaj ... pewnie mysli, ze nic innego nie robie

ja to samo...
nawet dzis kolezanka mowi...warto życ... a ja: no pewnie, ze warto...szczegolnie z perspektywą jutrzejszego meczu a nawet dwoch... bo jesli wziac pod uwage rowniez mecz Polski... :P

nom nam ciagle nasz doktor b. gada, ze głupia jest ta matura...i są jakieś obrazki do opisania... albo zdjecia bezsensowne XD jestem na rozszerzeniu z hiry, ale nic nie kapito z tego XD musze zdawac wos... nic mi nie zostaje

ona... wiem co ona chce...napewno laczki tjaaaa....

dokladnie tak... z tym, ze ja kocham niemiecką wersję i rycze przy niej do tej pory XD i nie tylko przy niej...prawie przy kazdej mundialowej
aha... no skoro juz znalazłas to chyba nie bede ci pisac tej listy

papapapa...
mnie mundial tez wzruszał i wzrusza do tej pory a mecz-maly final do tej pory lezy nieobejrzany...nie mam czasu musze nadrobic kocham go... szwajnis pokazał klase :P

witanko... łeb boli, nogi bolą - na pogode, wszystko boli... zle
edit: ostatnio bastim szastają po okładkach magazynów najpierw kociker...teraz focus
z tego samego powodu nie lubię jesteni

a czemu na K?????

disco bandżo dobre

WOS też zdaje
taaaa tłinsie marzę o laczkach

Cytat:

taa to jet niepodzielne

i ja też was

Cytat:
Ja kocham Celebrate the day w wersji niemieckiej a moja miłość do piłki zaczęła się od mundialu we Francji w 1998 roku i nadal trwa, mam nadzieję, że nigdy mi nie przejdzie . tuż przed tym mundialem byliśmy z bratem we francji i już w kwietniu było widać, że zbliżają się mistrzostwa . plakaty na ulicach, pamiątki z logo mistrzostw w sklepach, mój brat sobie kupił kubeczek, chciał jeszcze coś, chyba poduszkę, dokładnie nie pamiętam , a ja go poganiałam w sklepie mówiąc: po co ci to potrzebne? ehh, nie wiedziałam że za kilka miesięcy zmienię zdanie i do tej pory mam wyrzuty sumienia, że nie pozowliłam mu tej poduszki kupić choć Paweł już pewnie o tym zapomniał . A w trakcie mistrzostw byliśmy na koloniach, te wieczory spędzone wspólnie przed telewizorem, tego się nie zapomina (kibicowałam wtedy Holandii - niestety, zajęli wtedy 4 miejsce ).

ale super mieliście

Cytat:
a tak jesli juz mowa o muzyce... to zauwazylam, ze u mnie w szkole jest chłopak podobny strasznie do Bushido wiem, ze pewnie nikt (albo prawie nikt) nie wiem kto to jest... :P ale tak sie chciała mz wami podzielic tą nowiną

fajnie tak powspominac...tez za kilka lat sobie powspominam... chociaz ja to wspominam od nastepnego dnia po zakonczeniu mundialu ciagle z taką samą intensywnoscia sie wzruszam :P

basti... no podziwiac to nawet musisz koncu szwagierro

wlasnie sobie zajadam orzeszkitu mi sie wlasnie przypomnialo stoisko z orzeszkami, na ktorym to jest namalowany kubuś puchatek zawsze podczas jarmarku dominikanskiego stoi w tym samym miejscu... a rzuca mi sie w oczy, bo z michasiem (moj brat cioteczny) mamy pewne skojarzenia jesli chodzi o orzeszki i jest niezła beka gdy widze ten 'orzeszkowy kram'

gratulejszyn ja w piątek dmucham 'Anie'

Cytat:
no w koncu ktos
witaj tri

jess. dojczland - cypern XD

no hejo danke za fotki
Stary 2006-11-14, 16:26   #22847
tricomi
Zakorzenienie

nie wiedziałam, że na PO dalej się dmucha Anie ja też dmuchałam, ale to było dobre.... 5 lat temu
Stary 2006-11-14, 16:50   #22848
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiedziałam, że na PO dalej się dmucha Anie ja też dmuchałam, ale to było dobre.... 5 lat temu

ano owszem dmucha się hie hie i masuje serducho śmieszne nawet to jest...chociaz sama 'Ania" zbyt apetyczna nie jest te usteczka przemuwane spirytusem

ostatnio na PO mówimy
-sorze dalej nie dmuchamy bo spirytus się kończy
sor: na następna lekcję będzie nowa flacha
Stary 2006-11-14, 17:27   #22849
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
z tego samego powodu nie lubię jesteni

a czemu na K?????

disco bandżo dobre

WOS też zdaje
taaaa tłinsie marzę o laczkach

gratulejszyn ja w piątek dmucham 'Anie'

no hejo danke za fotki
na k... bo znam jednego łukasza z tamtych okolicy... i jak sie dowiem, ze mi tu robi w balona dziewczyny to bedzie mial baty
laczki...my mamy w domu duuuuzo... wiesz... ostatnio miałam na biologii, ze sie gosciom nie daje kapci, bo grzybicy sie mozna nabawic ;] ale mozna dawac laczki ... no to poldi obiecal sie z goscmi podzielic swoją bogatą kolekcją... on je zbiera jak znaczki... XD ma nawet takie z pokemonami co piszczą i świecą jak sie piętką naciśnie
a tak w ogole to bedac wychowanym czlowiekiem powinno sie gosci w butach wpuszczac XD no, ale...u mnie tylko wychowanie obowiązuje odnośnie picia ze szklanki ---> poldi...
dziekuje dziekuje... wiem, ze jestem wspaniała

witam... wpadam teraz, bo potem brat wejdzie dzisiaj mial wymiane telefonu i teraz sie podnieca... to nie chce na kompa wejsc i jeszcze lekcje odrabia xD pffff...
dlaczego on ma teraz lepsiejszy ode mnie telefon? XD nigdy sie z tym nie pogodze ;( a wiecie czemu? bo moja nokija 6230i ma taki maciupki widoczek w porownaniu z nim...a tak to bym miala takie ogromne foto moich mezow na tapecie...a tak to takie malutkie eszz... gdzie ta sprawiedliwosc

Cytat:
oj sie dmucha...my jeszcze do dmuchania nie doslzismy...narazie bylismy najlepsza klasą z 'ludzioobracania' XD

własnie sie dowiaduje, ze idol młodzieży pan kononowicz nie wygrał wyborów na radnego białegostoku czy kim on tam chciał byc :P
http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.ht...VuaWFQcmF3YQ==

u nas to nawet babka od przedsiebiorczosci na jego przykladzie lekcje tłumaczyła i podawała linka do jego 'reklamówki' looool...

Stary 2006-11-14, 17:35   #22850
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
na k... bo znam jednego łukasza z tamtych okolicy... i jak sie dowiem, ze mi tu robi w balona dziewczyny to bedzie mial baty
laczki...my mamy w domu duuuuzo... wiesz... ostatnio miałam na biologii, ze sie gosciom nie daje kapci, bo grzybicy sie mozna nabawic ;] ale mozna dawac laczki ... no to poldi obiecal sie z goscmi podzielic swoją bogatą kolekcją... on je zbiera jak znaczki... XD ma nawet takie z pokemonami co piszczą i świecą jak sie piętką naciśnie
a tak w ogole to bedac wychowanym czlowiekiem powinno sie gosci w butach wpuszczac XD no, ale...u mnie tylko wychowanie obowiązuje odnośnie picia ze szklanki ---> poldi...
dziekuje dziekuje... wiem, ze jestem wspaniała

witam... wpadam teraz, bo potem brat wejdzie dzisiaj mial wymiane telefonu i teraz sie podnieca... to nie chce na kompa wejsc i jeszcze lekcje odrabia xD pffff...
dlaczego on ma teraz lepsiejszy ode mnie telefon? XD nigdy sie z tym nie pogodze ;( a wiecie czemu? bo moja nokija 6230i ma taki maciupki widoczek w porownaniu z nim...a tak to bym miala takie ogromne foto moich mezow na tapecie...a tak to takie malutkie eszz... gdzie ta sprawiedliwosc

oj sie dmucha...my jeszcze do dmuchania nie doslzismy...narazie bylismy najlepsza klasą z 'ludzioobracania' XD

własnie sie dowiaduje, ze idol młodzieży pan kononowicz nie wygrał wyborów na radnego białegostoku czy kim on tam chciał byc :P
http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.ht...VuaWFQcmF3YQ==

u nas to nawet babka od przedsiebiorczosci na jego przykladzie lekcje tłumaczyła i podawała linka do jego 'reklamówki' looool...

jaaaaaaaaaa ja chce te laczki z pokemonem

taaaaa POldi to kultura że ho ho

a jaki to cudowny tel ma teraz NASZ bat od żboludków czy jak to tam brzmiało
Stary 2006-11-14, 17:41   #22851
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Hejooo wpadłam się przywitać, wiecie co? Pożyczyłam od kolegi Fife 2006 postaram się zainstalować i będę grać

Ja dzisiaj dostałam dwie 5 z histori, jedną z WOSU za prasówkę (miałam o Kononowiczu, znacie? ) no i te gorsze, 2 z matmy za pracę klasową i 1 z angielskiego za to że podpowiedziałam koledze, który był przy odpowiedzi!!!!!!Ehh zdenerwowałam się na faceta od angielskiego.Kretyn ;/;/

A tak na marginesie to Bala przypomina mi aktora który w Titanicu grał "Kala" (partner Rose)

Bala-Kala

Już jutro meczyk

Ale czytałam że Krzynio i Lewandowski nie zagrają, kurde szkoda

Mam nadzięję że wygramy
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 18:10   #22852
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
jaaaaaaaaaa ja chce te laczki z pokemonem
taaaaa POldi to kultura że ho ho

a jaki to cudowny tel ma teraz NASZ bat od żboludków czy jak to tam brzmiało
no oczywiscie juz pokemony zarezerwowane for ju...zebys sie grzybicy nie nabawila u nas w razie jakiegoś ludzia-cudu, ktory to rpzenosi choroby wraz z gumowymi butami
no poldi to jest klasa

a, zebym to ja wiedziala jak sie ten telefon nazywa...w kazdym razie wiem jak wyglada (zalacznik) i wiem, ze moja tapetka z poldim i szwajnim pieknie na nim wyglada (juz sprawdzalam ) a tak to sie biedny telefonik marnuje...taki duzy ekranik marnowac na jakąs fotke samochodu eeszzz...
widze talcia, ze jak cie cytuje to twoja wypowiedz jest pogrubiona od razu ;] i sie wyrozniasz łądnie nie jestes juz oznakowana [b]
Cytat:
Hejooo wpadłam się przywitać, wiecie co? Pożyczyłam od kolegi Fife 2006 postaram się zainstalować i będę grać

Ja dzisiaj dostałam dwie 5 z histori, jedną z WOSU za prasówkę (miałam o Kononowiczu, znacie? ) no i te gorsze, 2 z matmy za pracę klasową i 1 z angielskiego za to że podpowiedziałam koledze, który był przy odpowiedzi!!!!!!Ehh zdenerwowałam się na faceta od angielskiego.Kretyn ;/;/

A tak na marginesie to Bala przypomina mi aktora który w Titanicu grał "Kala" (partner Rose)

Bala-Kala

Już jutro meczyk

Ale czytałam że Krzynio i Lewandowski nie zagrają, kurde szkoda

Mam nadzięję że wygramy
ja probuje namowic od jakiegos czasu mojego brata, zeby zakupil fife na psp2...ale nie chce sie zgodzic dopoki sie nie zdeklaruje, ze mu sie dorzuce na to eszzz.... i sie zastanawiam :P

oczywiscie zaje.... biscie ... napisałam sie, ze hohoh... a znowu mi posty nie chca sie załadowac i wszystko trace ;( chlip

do tego wizaz mi na operze nie otwiera do konca stron...i musze na ie siedziec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c743af859e29545e8fd673939640c8be.jpg (18,9 KB, 1 załadowań)

Stary 2006-11-14, 18:32   #22853
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

zdjecie ze skanu z focusa... gdzie był wywiad ze szwajnim --->dawalam wczoraj z focusa okladke...
+ kilka avkow dla talc (fringsi + clemens) + klinsi dla tri :P taki troszke z humorem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bassst.JPG (40,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 1272916.jpeg (4,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 1341898.jpeg (16,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 7243761.jpeg (21,4 KB, 20 załadowań)

Stary 2006-11-14, 18:36   #22854
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
no oczywiscie juz pokemony zarezerwowane for ju...zebys sie grzybicy nie nabawila u nas w razie jakiegoś ludzia-cudu, ktory to rpzenosi choroby wraz z gumowymi butami
no poldi to jest klasa

a, zebym to ja wiedziala jak sie ten telefon nazywa...w kazdym razie wiem jak wyglada (zalacznik) i wiem, ze moja tapetka z poldim i szwajnim pieknie na nim wyglada (juz sprawdzalam ) a tak to sie biedny telefonik marnuje...taki duzy ekranik marnowac na jakąs fotke samochodu eeszzz...
widze talcia, ze jak cie cytuje to twoja wypowiedz jest pogrubiona od razu ;] i sie wyrozniasz łądnie nie jestes juz oznakowana [b]

ja probuje namowic od jakiegos czasu mojego brata, zeby zakupil fife na psp2...ale nie chce sie zgodzic dopoki sie nie zdeklaruje, ze mu sie dorzuce na to eszzz.... i sie zastanawiam :P

oczywiscie zaje.... biscie ... napisałam sie, ze hohoh... a znowu mi posty nie chca sie załadowac i wszystko trace ;( chlip

trzymam Cię za słowo i za laćki

uuuu.....fajny telefono huz widze jak ładnie by foto Ebiszonka wyglądało

dzia za avki

no to chlup
Stary 2006-11-14, 18:36   #22855
mav
Zakorzenienie

Cytat:
mnie przez chwile nie chcialy sie otworzyc stronki....

fajna komrka

Stary 2006-11-14, 18:38   #22856
mav
Zakorzenienie

Cytat:
zdjecie ze skanu z focusa... gdzie był wywiad ze szwajnim --->dawalam wczoraj z focusa okladke...
+ kilka avkow dla talc (fringsi + clemens) + klinsi dla tri :P taki troszke z humorem
ja tez chce

Stary 2006-11-14, 18:43   #22857
tricomi
Zakorzenienie

avek super Klinsi zawsze na zdjęciach wygląda zabawnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg klinsiyeeeeeah5br.jpg (81,8 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-11-14, 18:46   #22858
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

mozecie mowic, ze brzydka...to mi lepiej zrobi .... bo tak to jeszcze mu ukradne ją kiedys... i wrzuce moją tapetke tam

ale mi sie bossssskie znalazły avki clemensa o jaaaa.... az mnie korci zeby wrzucic sobie... ale planuje jakiś mannschaftowy teraz :P jako znak solidarnosci na jutrzejszy meczyk

i mam kilka avków borussi... jakbyscie kciały
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bvb1.jpg (2,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bvb3.jpg (5,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fritzi2.jpg (4,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fritzi3.jpg (5,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fritzi4.jpg (4,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fritzi5.jpg (4,7 KB, 21 załadowań)

Stary 2006-11-14, 18:50   #22859
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
ja tez chce
kakitka póki co nie mam... ale wczoraj chyba dawałam .... nie wiem czy widzialas... speszyl for ju był

a tu mam jeszcze clemensia mmmrrraauuu + timoncio jeden avek + fringsi ze swoją mortiszją na zabawie mtv :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fritzi11.jpg (6,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fritzi8.jpg (5,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fritzi15.jpg (4,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gghg.jpg (5,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg timo.jpg (12,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kopen.JPG (60,1 KB, 2 załadowań)

Stary 2006-11-14, 18:53   #22860
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
ja nie ukrywam, ze bala jest na swoj sposob interesujacy...i w miare wygledny...ale skutecznie odciaga mnie od niego to, ze go niecierpie :P bo udawaczka jest stara z niego i na mundialu mi sie maksymalnie odwidział oczywiscie jako, ze nalezy do dojczkow to ma pewne fory... nie to co sorin dajmy na to ale...
Bala to straszny cwaniak ale przypomina mi pewnego gościa z mojej szkoły

Cytat:
Teraz Szymek leci i tam on coś gada bla bla bla a tu nagle tekst "Luis Figo Fago" a ja w brecht

No widze że wszystkie uciekają to ja też lecę, miłego, lekkiego, pięknego jutrzejszego dnia
słyszałam

Cytat:
no fajna... najzaje...biściejsza
twoja twoja... achhh.... ale za to jaka
prosze łapki precz od niego patrz ale nie dotykaj

Cytat:
Mnie tez
to samo co powyżej
Włodarze Wisły cały czas prowadzą rozmowy w sprawie przedłużenia kontraktu z dwoma młodymi pomocnikami, Piotrem Brożkiem oraz Jakubem Błaszczykowskim. W cwili obecnej bliższy podpisania umowy jest pierwszy z nich.
- Z Piotrkiem jesteśmy już praktycznie dogadani. Szczegóły są ustalone, podpiszemy nowy kontrakt na pięć lat. Z Kubą, a raczej reprezentującym go Jerzym Brzęczkiem, rozmawiamy cały czas. Najważniejsze, że obie strony chca tego porozumienia. Kuba wie, że to Wiśle zawdzięcza zaistnienie w zawodowych futbolu i chciałby się odwdzięczyć. My wiemy, że mamy z niego wiele pociechy i też chcielibyśmy uhonorować postępy jakie zrobił w ostatnim czasie. - mówi wiceprezes Wisły, Adam Nawałka.

o kurcze Kuba muis grać w Wisełce

wiecie co, ide dziś z kumpelą do sklepu, stoi sobie gość pod sklepem i gada z właścicielem, i jak nas zobaczył to taki tekst: " patrz, idą do ciebie ładne dziewczyny " ona ładna ale ja ??
albo ide sobie dziś na korki, i jeden dom ocieplają robotnicy. Przechodze koło tego domu, a ci zaczęli za mną gwizdać ja nie wiem co sie im dzisiaj wszystkim stało
faceci w moim wieku mnie rzucają za to starzy sie przyczepiają

Cytat:
kurcze zazdorszcze Ci takich wspomnień

Cytat:

Bushido ? nie miałam tej przyjemności poznać
gratulejszyn 5

Ruud ? taż to moje ciastko

Cytat:
coz...dzisiaj przybyło troche fotek z cyrpu to dam
ale najpierw troche blą rzuce i ronim
roni grzebie w parówach... a bala...nie... ale miałby w czym --->fot. 2 ... gangsta p.i.m.p. bala jest bardzo wszechstronnie uzdolniony i zadnej pracy sie ne boi czy to pilkarz czy maszynista czy tez ... ghem... muczaczo maczo mafioso
hej...gdzie jestescie?
ja zaraz bede musiala isc i tyle sie z wami nasiedze
----> przyciągacz ;]

łeeee co za grzebacze mega fotki

Cytat:
ja roku temu a później było bandażowanie głowy kumpli

Cytat:
czemu ona ma takie ciastka, no
a właśnieeee u mnie w szkole jest gość, blondyn, typ tych dojczków balejażowych czy jak im tam było ale ładny chłopak

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości