Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 15:30   #331
engela
Raczkowanie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

julliczka normalnie kocham Cię!
wszędzie szukałam takiego łóżeczka białego jak dałaś linka!
a cena... bomba!
mieliśmy kupić te
http://www.ceneo.pl/4943105
ale jest 2 razy droższe, a kółka zawsze można dokupić
dzięki!
engela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 15:33   #332
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Może żeby się nie wysunęło od strony główki?? Bo tylko to mi przychodzi do głowy

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

A mi się wydawało, że tam dziecko wytrzęsie za wszystkie czasy
Ale w sumie tez nie znam kogos kto narzeka na x-landery. Tzn wszyscy narzekają - na cenę I ja też
Dlatego muszę pomęczyć gdzieś w sklepie jeszcze tego Espiro
No ja sobie wyobrażam co by było z dzieckiem gdyby tego nie było, podskakiwało by w wózku jak nie wiem co . Im wózek "twardszy" tym wstrząsy gorsze.

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Mi już w dwóch sklepach je polecali, dlatego w sumie zwróciłam na nie uwagę, bo tak to zawsze patrzałam na x-landera
warto pamiętać ,że sklepy mają różne umowy z producentami, rabaty itd.
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 15:34   #333
tynka88
Zadomowienie

juliczka ja kupowalam u tego sprzedawcy którego podałas, tylko ze na miejscu tzn ta hurtownia jest u mnie w miescie.
Kupilismy wlasnie to białe łóżeczko, z tym ze bez szuflady, i ten przewijak, wanienke wzielismy zwykła ale duza.
Wejdz sobie na ich stronke moze cos jeszcze wam sie spodoba i wystawia na all http://www.hurtowniaares.pl/
jak weszłam do tego sklepu to doznałam szoku ile tam rzeczy!

a nie wiem czy jeszcze maja ta promocje ,ale ja kupilam lakatator reczny avent a do tego gratis kosmetyczka, oslonki na piersi, wkladki laktacyjne, krem do brodawek, smoczek, butelka.

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2011-11-28 o 15:38
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 15:35   #334
rybka13
Zakorzenienie

Witajcie Nie próżnujecie na wątku
Ładne brzuszki dodałyście
Emigra nie widać po Tobie tych kilogramów
Ja też dodałam swój brzuch, bo już 5 tygodni się nie fotografowałam

Capsta ja też mam obfite upławy i czasem tak jak Tobie poleci mi dużo wodnistej mlecznej cieczy, od razu lecę sprawdzić co to jest. Ja od początku ciąży tak mam, nadmiar "płodnego śluzu" po dniach płodnych był moim pierwszym objawem ciąży

Dziewczyny, które już rodziły- jak wyglądają wody płodowe? Tzn czy mają jakis specyficzny zapach albo kolor? Wiem tyle, że nie powinny być zielone i wtedy trzeba gnać do szpitala, ale te normalne jakie są?
Pytam bo właśnie się obawiam, że zaczną mi się sączyć i nie rozpoznam przez te moje obfite upławy.
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 15:40   #335
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Witajcie Nie próżnujecie na wątku
Ładne brzuszki dodałyście
Emigra nie widać po Tobie tych kilogramów
Ja też dodałam swój brzuch, bo już 5 tygodni się nie fotografowałam

Capsta ja też mam obfite upławy i czasem tak jak Tobie poleci mi dużo wodnistej mlecznej cieczy, od razu lecę sprawdzić co to jest. Ja od początku ciąży tak mam, nadmiar "płodnego śluzu" po dniach płodnych był moim pierwszym objawem ciąży

Dziewczyny, które już rodziły- jak wyglądają wody płodowe? Tzn czy mają jakis specyficzny zapach albo kolor? Wiem tyle, że nie powinny być zielone i wtedy trzeba gnać do szpitala, ale te normalne jakie są?
Pytam bo właśnie się obawiam, że zaczną mi się sączyć i nie rozpoznam przez te moje obfite upławy.
Jak dla mnie wody są jak siki , ale jasne bardzo.Też mam duże upławy, a w dodatku teraz mam globiulki dopochwowe zapisane to już całkiem sajogn jest.Muszę gina przycisnąć jak wody odróżnić, dla mnie to będzie teraz bardzo istotne.

Mi wody odeszły w szpitalu, tak kręciłam termostatem przy kaloryferze,że mi się chyba zagotowały , poczułam ukłucie i jakbym się zsikała.

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2011-11-28 o 15:45
Stary 2011-11-28, 15:41   #336
karo_z
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Lekarz twierdzi że to nie jest bardzo często, ponoć zupełnie w normie jest 10xdziennie i tak może być. Weź pod uwagę że twoja ciąża jest o 6 tygodni młodsza, i w twoim wypadku twardnienia nie są normą. Co innego po 25 tygodniu kiedy skurcze Braxtona hicksa dopiero zaczynają się rozkręcać :/
Ja biore no-spe forte, magnez, luteine.
Ah, nie zwróciłam uwagi na tę różnicę

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Nienawidzę prasowania męskich koszul.
Jakie szczęście że mój mąż nie nosi koszul w ogóle
Kiedyś (zaraz po ślubie) prasowałam mu wszystkie koszulki, ale już mi przeszło
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 15:41   #337
gosia261282
Gang Iren

Jeśli chodzi o łóżeczko z szufladą,można wybrać bez i np poszukać pojemników pod łóżko,żeby wykorzystać miejsce.Np:

http://allegro.pl/pojemnik-pod-lozko...944998679.html

http://allegro.pl/ikea-pojemnik-na-p...937205123.html

http://allegro.pl/pojemnik-organizer...951552314.html
Stary 2011-11-28, 15:51   #338
koniakonia
Zakorzenienie

TŻ przyniósl paczkę świateczną z pracy dla Niny , same slodycze za 150 zł w cenach hurtowych, muszę ją głęboko schować
Stary 2011-11-28, 15:52   #339
aaagga
Raczkowanie

rybka bardzo zgrabny brzuszek! żeby tak moja waga stanęła w miejscu!!!

aaagga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 16:22   #340
19claudia91
Rozeznanie

Matko jedyna znowu spałam, miałam jechać po kuzyna na lotnisko do Wrocławia z Wujem ale niestety ciotka musi się wpierdzielić i mi napisała że miejsca dla mnie nie będzie bo musi być na bagaż.. Teraz się próbuje nakręcać świątecznie, robie listę co muszę kupić.. W tym roku obejdzie się bez przezentów z mojej strony, każdy grosz odkładam na dzidziusia
A ja stwierdziłam że przewijak mi nie potrzebny bo dziecko przebiorę na łóżku naszym. a Jeśli chodzi o łóżeczko to zwykle drewniane brązowe, bo i tak później z niego wyrośnie.. tzn jeśli o to chodzi to tylko moje zdanie

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 16:24   #341
Mała!
Zakorzenienie

Dziewczyny WSZYSTKIE BRZUSZKI NA MAILU ŚLICZNOŚCI

Juliczka i rybka...laseczki z Was

jej moja waga też mogłaby stanąć...na jakieś 2 m-ce co najmniej :plis: ale dzidzia niech rośnie ...rośnie...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2011-11-28 o 16:25
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 16:26   #342
desia888
Wtajemniczenie

Witam!
Ja dzisiaj smutna bo mialam byc na 3d , ale zadzwonili ze doktor sie rozchorowali przesuneli mi termin na srode
w nocy mi sie snilo ze robili mi to usg 4 godziny i nie dopatrzyli sie plci nawet
U mnie rozapakowywanie , pozatym adas dzisiaj pierwszy dzien w nowym przedszkolu, wiec duzo emocji. Ale byl dzielny, dostal medal pod koniec dnia

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 16:40   #343
koniakonia
Zakorzenienie

http://www.styl.pl/mama/ksiega-imion,pack,7

imiona dla dzieci dzisiaj mam zamiar wybrać jakieś , ale z TŻ będzie ciężko
BŁAŻENA? ) O mamo dzięki Ci za moje imię

desia oj to szkoda , ale do środy to szybko zleci

Czas edycji: 2011-11-28 o 16:41
Stary 2011-11-28, 16:44   #344
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Witam!
Ja dzisiaj smutna bo mialam byc na 3d , ale zadzwonili ze doktor sie rozchorowali przesuneli mi termin na srode
w nocy mi sie snilo ze robili mi to usg 4 godziny i nie dopatrzyli sie plci nawet
U mnie rozapakowywanie , pozatym adas dzisiaj pierwszy dzien w nowym przedszkolu, wiec duzo emocji. Ale byl dzielny, dostal medal pod koniec dnia
Oj biedna Ale 2 dni szybciutko zlecą
Mi się dzisiaj śniło że byłam u polskiego gina i sprawdził mi szyjkę i miałam taką jak Aguśka z jednej strony otwartą... co za sen

Acha i dziękuję za komplementy No ja myślałam, że waga nigdy nie przystopuje, bo ja 10 kg na plusie miałam już w 18tc, gdzie niektóre z was jeszcze nic nie przytyły Ale jednak... W moim przypadku to za sprawą zmniejszonego apetytu przestałam tyć, bo na początku to ja się wstydziłam przyznać ile pochłaniałam, jadłam więcej od męża, ciągle byłam głodna, a teraz jem tak jak przed ciążą.

Edytowane przez rybka13
Czas edycji: 2011-11-28 o 16:47
Stary 2011-11-28, 16:53   #345
koniakonia
Zakorzenienie

Bobol ? dla chłopca
Stary 2011-11-28, 16:54   #346
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Bobol ? dla chłopca
Dobrze, że nie Babol
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 16:54   #347
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Dodałam swój kontakt na emeilu

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 16:58   #348
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Dobrze, że nie Babol
w tej liście imion są naprawdę ciekawe imiona

Bołas, Bolit , Bom ....Borzyna

Czas edycji: 2011-11-28 o 17:00
Stary 2011-11-28, 17:01   #349
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Bobol ? dla chłopca
Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Dobrze, że nie Babol

Cytat:

Piękne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 17:06   #350
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Dziewczynki strasznie mi źle jakoś przez ostatnie dni
Z bezradności się już pobeczałam..
Nie wiem co się dzieje, ale nic mi nie wychodzi ostatnio, a do tego wszystko mi się psuje (piecyk gazowy - od 2 dni nie mamy ciepłej wody; telefon, mikrofala... )
Wszystko za co się biorę nie wychodzi(
Wszystko będzie dobrze głowa do góry ja sobie wczoraj popłakałam aż sama sie zdziwiłam że jeszcze tak potrafię a dzisiaj jest lepiej i będzie dobrze bo musi być dobrze

Stary 2011-11-28, 17:07   #351
cziqua
Zadomowienie

Buglot a nie Bulgot? jakie imiona

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:09   #352
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
Aguśka- te żelazo to tardyferon fol. za miesiąc sprawdzę jak pomógł i dam znać
a robisz sobie przerwę do jedzenia min. 30 min? ja też zażywam tardyferon i biorę go na czczo tak na 40 min przed śniadankiem

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
kulagaa hym... ciekawe dlaczego w innych wózkach jest więc taka możliwość... muszę się dopytać...
tylko dlaczego za tą dwustronną spacerówkę XQ cena skacze o 500 zł do góry w porównaniu z XA
Fajny ten Espiro tylko ta torba... taka kosmiczna

lena_mi tylko 1 kg różnicy między Captivą a Laretem?
Niczym innym się nie różni?
Jaki masz kolor?
ja też zdecydowałam się na Captivę i biorę zieloną, trochę bardziej podoba mi się ta niebieska, ale jako drugie marzy mi się córka - a jak ona będzie wyglądać w niebieskim wózku

engela Ty jesteś z Wrocławia - proponuję odwiedzić Askot, tam można pojeździć wszystkimi tymi wózkami, ja byłam na Braniborskiej nawet kolory chyba wszystkie na żywo są - jest Espiro - jak dla mnie bez większego szału - fajny ale nie widzę aż takiej różnicy, żeby dopłacać te 300-400 zł, jest Captiva, jest Laret, nawet Alu Car jest z Tako, no i oczywiście Xl

a ja rosnę i rosnę

Edytowane przez mag_99
Czas edycji: 2011-11-28 o 17:12
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:10   #353
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
Buglot a nie Bulgot? jakie imiona
To chyba jakieś żarty z tymi imionami

Stary 2011-11-28, 17:13   #354
lena_mi
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczynki za pocieszenie.. Najgorsze jest to że ta zła passa trwa już kilka dni i w ogóle nie zamierza się odwrócic... Cokolwiek chcemy zrobic to idzie na opak, dziś np. przez cały dzień załatwialiśmy gazownika by przyjechał spojrzec co z tym piecykiem, dzowniliśmy do kilku, albo niemogliśmy się dodzwonic, albo odmawiali (że niby na takim piecyku jak mamy się nie znają!;/ na szczęście w końcu jeden ma przyjechac wieczorem - mam nadzieję, że nie nawali..
Byłąm w salonie mojego operatora (kończy mi się umowa, więc stwierdziłam że wymienię zapsuty telefon.. mieli już przygotowac ofertę i dupa, dopiero w grudniu). Obecny telefon mam pół roku (!!!), więc mogłabym zgłosic ustekę z gwarancji, ale... zgubiłam! przetrząsnęłam całe mieszkanie i nic..
Naprawa kuchenki mikrofalowej ponad 100 zł - stwierdziliśmy że się nie opłaca - jest stara więc zaraz coś innego by się zepsuło w niej..
Do tego wszystkiego z nerwów (oprócz tych wszystkich rzeczy które się psują, stresuję się czy z dzidzią wszystko ok) jestem okropna dla tż i sprzeczamy się niepotrzebnie;/ i płaczę non stop... Takiego kiepskiego okresu dawno nie miałam.. no nic mam nadzieję, że jak najszybciej przejdzie.. No.. wyżaliłam się..
Dziękuję Wam jeszcze raz!

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
lena_mi tylko 1 kg różnicy między Captivą a Laretem?
Niczym innym się nie różni?
Jaki masz kolor?
Kochana, tak - ok. kilograma różnicy (nie pamiętam ile dokładnie), ale przymierzałam się do obu i Captiva zgrabniejsza i rączka lepiej wyprofilowana.. jakoś tak mi bardziej podpasowała..
W Laret do tego wszystkiego (choc wiadomo - to nie najważniejsze na co zwracałam uwagę) nie podołały mi się kolory i torba
A ja mam Captiva z kolekcji Mohican 05 (to ten kolor który jest w tym linku który zamieściłaś - na żywo jeszcze ładniejszy), ale ogólnie jest chyba ze 100 wzorów do wyboru!
Tylko fotelik do samochodu wzięłam inny - nie z kompletu (jeździmy dużo i zależało mi żeby był lepszy).
X lander który ja oglądałam (ale nie pamiętam jaki to dokładnie był model) miał mniej bajerów, poza tym droższy i odradzony mi przez siostrę.
Z drugiej strony widzę że wiele Dziewczyn jest zadowolonych i piszą że są to dobre wózeczki.. Mnie się trudno odnieśc tak naprawde to jakiegokolwiek na 100% bo nigdy nie uzywałam żadnego, a to pewnie i tak "w praniu" wychodzi
Stwierdziłam że nie chcę za dużo wydawac, bo tak jak pisałam - wiele koleżanek które miały wózki 3w1 i tak dokupowały potem lekkie spacerówki.
Wcześniej myślałam o Abc design lub Mura, ale są dużo droższe..
Stary 2011-11-28, 17:21   #355
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:

A mi sie wydaje, że te imiona to ściema, Tak jak np Mrówka o której już była kiedyś mowa. Ktoś wymyślił i wrzucił na jakąś liste i tyle. Przecież urzędnik nie zgodzi się na imię kompromitujące, obraźliwe czy ośmieszające dla dziecka Po prostu nie może, nawet jeśli niepoważni rodzice tego chcą. Te Powyższe imiona nie są obraźliwe, ale też jakieś dziwne i raczej nie ma ich w kalendarzu... Porażka
Stary 2011-11-28, 17:22   #356
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki Dziewczynki za pocieszenie.. Najgorsze jest to że ta zła passa trwa już kilka dni i w ogóle nie zamierza się odwrócic... Cokolwiek chcemy zrobic to idzie na opak, dziś np. przez cały dzień załatwialiśmy gazownika by przyjechał spojrzec co z tym piecykiem, dzowniliśmy do kilku, albo niemogliśmy się dodzwonic, albo odmawiali (że niby na takim piecyku jak mamy się nie znają!;/ na szczęście w końcu jeden ma przyjechac wieczorem - mam nadzieję, że nie nawali..
Byłąm w salonie mojego operatora (kończy mi się umowa, więc stwierdziłam że wymienię zapsuty telefon.. mieli już przygotowac ofertę i dupa, dopiero w grudniu). Obecny telefon mam pół roku (!!!), więc mogłabym zgłosic ustekę z gwarancji, ale... zgubiłam! przetrząsnęłam całe mieszkanie i nic..
Naprawa kuchenki mikrofalowej ponad 100 zł - stwierdziliśmy że się nie opłaca - jest stara więc zaraz coś innego by się zepsuło w niej..
Do tego wszystkiego z nerwów (oprócz tych wszystkich rzeczy które się psują, stresuję się czy z dzidzią wszystko ok) jestem okropna dla tż i sprzeczamy się niepotrzebnie;/ i płaczę non stop... Takiego kiepskiego okresu dawno nie miałam.. no nic mam nadzieję, że jak najszybciej przejdzie.. No.. wyżaliłam się..
Dziękuję Wam jeszcze raz!

Kochana, tak - ok. kilograma różnicy (nie pamiętam ile dokładnie), ale przymierzałam się do obu i Captiva zgrabniejsza i rączka lepiej wyprofilowana.. jakoś tak mi bardziej podpasowała..
W Laret do tego wszystkiego (choc wiadomo - to nie najważniejsze na co zwracałam uwagę) nie podołały mi się kolory i torba
A ja mam Captiva z kolekcji Mohican 05 (to ten kolor który jest w tym linku który zamieściłaś - na żywo jeszcze ładniejszy), ale ogólnie jest chyba ze 100 wzorów do wyboru!
Tylko fotelik do samochodu wzięłam inny - nie z kompletu (jeździmy dużo i zależało mi żeby był lepszy).
X lander który ja oglądałam (ale nie pamiętam jaki to dokładnie był model) miał mniej bajerów, poza tym droższy i odradzony mi przez siostrę.
Z drugiej strony widzę że wiele Dziewczyn jest zadowolonych i piszą że są to dobre wózeczki.. Mnie się trudno odnieśc tak naprawde to jakiegokolwiek na 100% bo nigdy nie uzywałam żadnego, a to pewnie i tak "w praniu" wychodzi
Stwierdziłam że nie chcę za dużo wydawac, bo tak jak pisałam - wiele koleżanek które miały wózki 3w1 i tak dokupowały potem lekkie spacerówki.
Wcześniej myślałam o Abc design lub Mura, ale są dużo droższe..
pomyśl, że teraz już może być tylko lepiej!

a co do wózka - to jak dla mnie wszystkie te wózki są niewiarygodnie ciężkie i na pewno nie będę ich nosić, wagę sprawdzał TŻ i stwierdził, że no może laret jest odrobinę lżejszy (jeszcze lżejszy jest alu car), ale alu car jest odrobinę mniejszy (gondolka) i niższy a laret ma brzydkie kolory
ten jasny kolor jest super, ale ja zrezygnowałam ze względu na brudzenie, no i TŻtowi najbardziej zielony się podoba

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:25   #357
19claudia91
Rozeznanie

Ale mam jakiegoś doła najchętniej bym się rozryczała nie wiem co ze mną jest..
Ja nie myślę o kupnie wózka 3 kołowego, ostatnio babka była w sklepie z dzieckiem, dziecko jej się zaczęło zanosić na płacz machać rączkami i wózek padł jak długi, dobrze że dziecku nic się nie stało może miało roczek.. DObrze że pasy miało założone.. Wydaje mi się że są nie stabilne.

Ja patrzyłam za takim http://allegro.pl/raf-pol-wozek-evo-...830511931.html ale w innych kolorach, oglądałam u nas w sklepie zielony w kwiatki, taki neutralny śliczny..

Lub http://tanio.pl/69291873,MIKADO-Woze...ano,tanio.html również 3 w 1 i fajnie się prowadzi..

Fabianek

Edytowane przez 19claudia91
Czas edycji: 2011-11-28 o 17:32
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:27   #358
desia888
Wtajemniczenie

A my jutro zaczynamy 21 tydzien czyli polowinki
Dobrze ze nie musze sie martwic wozkiem bo samochod duzy, domek parterowy i miejsce przed mieszkaniem zeby wozek zostawiac, idealnie!
Jedyne moje zmartwienie to wyglad i cena

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:27   #359
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Ale mam jakiegoś doła najchętniej bym się rozryczała nie wiem co ze mną jest..
Popłacz sobie to pomaga

Stary 2011-11-28, 17:28   #360
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
tak, ciężko mi się ułożyc czasem, w każdej pozycji niewygodnie;/
ja mam niestety tak samo, jak bym sie nie położyła to mi nie wygodnie a to dopiero 24 tydzień

koniakowa co do spacerówek X-landera ze nie sa rozkładane to my nie mamy z tym problemu bo od znajomych później dostaniemy wózek po ich synku akurat wyrośnie ale fakt braku regulacji oparcia może przeszkadzać

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości