![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem!
Dzięki autorko za poprawę mi humoru
![]() Mogę być chrzestną?
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
ja chce być ojcem chrzestnym!
![]() ![]() Dosiaczek autorka nie zaznaczyła że doszło w ogóle do jakiegokolwiek wytrysku. Oni tylko byli blisko siebie. Mamy prawo sądzić że to jest śmieszne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
A moim zdaniem takie są skutki braku rzetelnej edukacji seksualnej.
Nie martw się, jesteś bardzo młoda, masz zero wiedzy, zaczęłaś się bawić w rozbieranki z chłopakiem i z głupia panikujesz, laski są w stosunku do Ciebie stare, wiedzą dobrze jak się zabezpieczać i nie pamiętają już jak to jest mieć schiza i wymyślać głupie dylematy. Powinnaś się rzetelnie doedukować skoro zabierasz się do seksu lub pettingu bo z takim nieodpowiedzialnym podejście naprawdę możesz wpaść. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2011-11-27 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
18 lat to wystarczająco dużo aby tę wiedzę już mieć.
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że powinnaś rozważyć, czy Twój partner nie jest wampirem autorko. Być może urodzisz już za miesiąc, dziecko połamie Ci kości, niebezpieczna sytuacja. Do ginekologa też strach iść bo może nie zrozumieć... No ciężko, nie zazdroszczę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Umarłam
![]() Autorko to NIEMOŻLIWE, żebyś była w ciąży...
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mamy pewności, że partner Autorki nie jest wampirem. Sama Autorka stwierdziła, że w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe. A jak wiadomo (z serii edukacyjnych filmów Saga: Zmierzch) - z wampirami nie ma żartów. Mam nadzieję, że to jednak nie ciąża. A na wszelki wypadek... zaopatrzyłabym się w prezerwatywy pokryte od wewnątrz srebrem - tak na przyszłość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Wow, to produkują już prezerwatywy ze srebrem. Fajnie, bo te z plemnikobójczym wyciągiem z czosnku zapachem psuły całą atmosferę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Ja nie sądzę, że autorka nic nie wie o zapładnianiu. Tu chodzi o wyobraźnię.
Poza tym nikt nie zna tej sytuacji dokładnie. Edytowane przez Dosiaczek 7 Czas edycji: 2011-11-27 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie jestem złośliwa i się nie śmieję ale serio uważam że jeśli w tym wieku dziewczyna może sobie takie głupoty wmawiać to lepiej jej uświadomić że coś nie tak z jej psychiką i powinna udać sie do specjalisty bo w przyszłości jak już dojdzie do seksu np. może być ciężko. Pomijając że to tutaj to oczywista ściema widać to po postach autorki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aha? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Właściwie już widzę, oczami wyobraźni, jak armia uzbrojonych plemników wymyka się niepostrzeżenie z penisa chłopaka, biegnie pokonując przeszkody świata zewnętrznego, przemyka niezauważona na dziewczynę i błądząc po nieznanym świecie znajduje wreszcie ciepłe, przyjemne schronienie. Postanawiają tam zamieszkać na pewien czas i... tak, będzie bobas!
Fakt, autorka ma jakąś wiedzę o zapłodnieniu, jaką przekazuje się standardowo na lekcjach biologii. Może bardziej brak takiej praktycznej wiedzy na temat seksu (co trzeba gdzie włożyć, co się skąd wydostanie itd.). Więc tu chyba raczej chodzi o brak takiej wiedzy zdobytej od rodziców, z gazet, internetu... Bo z tego, co pamiętam, na biologii mnie uczyli raczej tego, że plemnik powstaje tu i tu, łączy z tym i tym, a potem przebieg ciąży. Ale tego, jak plemnik się tam dostaje, raczej nie było. Co nie zmienia faktu, że większość ludzi zdobywa takie informacje w dość wczesnym wieku poza lekcjami biologii ![]() Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2011-11-27 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
Może jednak była jakaś sperma... W dodatku bojowo nastawiona. W sumie nigdzie nie jest napisane, że nie było.
![]() Edytowane przez Dosiaczek 7 Czas edycji: 2011-11-27 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ona ma 18 lat i jest na biol-chemie. Prowokacja jak nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A w ogóle nie wiadomo czy doszło do erekcji, bo autorka tego nie zaprzeczyła. Edytowane przez Dosiaczek 7 Czas edycji: 2011-11-27 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
jesteście żałosne!!! W szkole miała się dowiedzieć o te konkretnej sytuacji??? Jakie was spotkało ogromne szczęscie że jesteście takie mądre i doświadczone "osz to szok". W mojej książce o seksie to pisze że trzeba mieć czyściutkie rączki żeby prezerwatywy zakładać i mieć pewność że żadne z nas nie jest "sobą brudne" tak więc, darujcie sobie te beznadziejne komentarze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Autorka nie wspomniała, że 'byli sobą brudni', więc nie rozumiem - chcesz nas uczyć zakładania prezerwatyw? Watek nie o tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie jest chore pisać bzdety na 3 strony jakie to śmieszne że ona tego czy tamtego nie wie... Wy jak byłyście "dziewicami" to zaczynając wiedziałyście zapewne o seksie wszystko. A były wątki o wiele "debilniejsze" od tego. Ale to chyba nie powód żeby jedno i to samo powtarzać. Przynajmniej niektórzy mogą się wyżyć w internecie bo w życiu codziennym mają mało do powiedzenia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
Ja jednak uważam, że autorka ma wiedzę na temat tego jak się zachodzi w ciążę. Wystarczy pomyśleć. W dzisiejszych czasach nawet małe dzieci to wiedzą - no ruszcie głową po prostu.
Mogła być taka sytuacja, że ta sperma prysnęła z pewne odległości w okolice płciowe autorki. W takiej sytuacji ma prawo się zastanawiać, po to ma wyobraźnie. Poza tym ludzie z rozwiniętą inteligencją kreatywną, czyli wyobraźnią często mówią rzeczy uznawane za dziwne. Ale po prostu dlatego, że mają wyobraźnię, a nie dlatego że nie mają wiedzy. I w ogóle może jest przewrażliwiona. Po za tym kto pyta nie błądzi. To że się spytała nie znaczy, że nie ma wiedzy. Nie wierzę, że ktoś kto zdaje maturę nie wie skąd się biorą dzieci. Edytowane przez Dosiaczek 7 Czas edycji: 2011-11-28 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() temat seksu i antykoncepcji w moim domu nie był tematem tabu
![]() |
![]() |
#88 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() i odpowiadajac na twoje pytanie- będąc dziewicą nie wiedziałam wszystkiego o seksie i pewnie do dnia dzisiejszego na kilka pytań nie potrafiłabym odpowiedzieć (a uwierz mi troche lat minęło od mojego pierwszego razu) jednak podstawową wiedzę na ten temat miałam na dlugo przed rozpoczęciem współżycia. od siedzenia na przeciwko siebie NIE DA się zajść w ciąże. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chore to jest poruszanie takiego tematu przez 18latkę na bio-chemie. I kto tu się ośmiesza/ył? Jak się człowiek zabiera za seks to POWINIEN mieć wiedzę na ten temat i wiedzieć, w jaki sposób robi się dzieci.Popraw mnie, jeśli się mylę. A co do gorszych wątków to był nie tak dawno o ciąży w palca, ale nie wiem czy można go zaliczyć do głupszych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś wrzucił już tekst z pierwszego posta na demotywatory????
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.