Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr. - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 12:08   #4741
Nerchie
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr.

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o historię, to Anglia ma bardzo dużo w "wykasowane". Lubi wiele faktów naciągniętych na ich korzyść. Kiedyś pokłóciłam się prawie z kumplem. I powiedziałam mu że jest ofiarą perfidnej propagandy.
Niemcy obwiniają za II wojnę światową wszystkich, ale nie siebie, ale żeby wykasować wszystko? dosłownie wszystko? Nie było, koniec nie ma i już.

Nie żeby Polacy nie bielili się w niektórych miejscach, ale żeby tak kasować... to co teraz spalą wszystkie biografie napoleona?

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 12:09   #4742
Krasko1
Zakorzenienie

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30769993]U nas jeszcze nie mówili o stratach. W gazecie nic nie pisze, więc chyba nie było strat. Zawsze jak są straty to piszą na bierząco.
U mnie dzisiaj pogoda ładna. Wygląda jak początek wiosny. Słonce świeci, na niebie nie ma chmur, i wiatr wieje

Oj to dużo zdrowia życzę
Odpoczywaj dużo
[/QUOTE]
Chyba na pomorzu było wczoraj najgorzej. Wiele osób prądu nie ma. Sztormy też jakieś zapowiadali ale nie wiem jak się to skończyło

Dziękuję
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 12:13   #4743
xxxMikixxx
Zakorzenienie

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30769993]
Dzień dobry

To gratulacje
Na allegro sprzedajesz?

11 to nic. Ja wczoraj spałam do 12:15
Później musiałam się wykąpać, zrobić włosy, ubrać. Wszystko w biegu Bo R miał po mnie przyjechać i mieliśmy jechać na obiad do jego rodziców. Przyjechał za szybko i musiał czekać na mnie Miał być po 13 a nie przed 13.

Siniak? Może się uderzyłaś w weekend i nie pamietasz już[/QUOTE]

Dzięki

Teraz nie, na szafie próbuję Na allegro nie mogę wystawiać bo nie zapłaciłam prowizji 10 zł, jak dziewczyna wpłaci pieniądze to chyba to przeleję.

Podejrzewam że gdyby mama nie darła się ile można spać to spałabym dalej

No właśnie nie pamiętam, wiem że dostałam od kogoś z łokcia w głowę jak tańczyłam i ktoś nadepnął mnie obcasem taki ścisk był że szok.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 12:24   #4744
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Anglia? O no proszę. A zawsze byłam przekonana, że oni są uczciwi pod tym względem...
Haha
Anglia chyba lepsza propagandę uprawia niż ZSRR.
Obozy koncentracyjne w Kenii? - nie wydarzyły się
Wysyłanie sierot do Australii na roboty? Nie wydarzyło się.
Obozy koncentracyjne w Indiach? Nie wydarzyło się.
Wyrzynanie ludów tubylczych w krajach kolonizowanych? To samo
Zrabowane kosztowności z krajów kolonizowanych? Oficjalnie wręczone Anglikom z wdzięczności.
Niewolnictwo? Dla dobra narodów zniewolonych - bo oni mieszkali w chatkach i byli kanibalami, Anglia dała im lepsze życie.
Enigma - broń boże Polacy jej nie rozszyfrowali
Udział Polaków w Bitwie o Anglię - przyznawany bardzo niechętnie. Chociaż ostatnio trochę więcej na ten temat mówią.
To i wieeeleee innych.
Teraz co chwila jakaś afera wychodzi na jaw, a rząd bardzo niechętnie się wypowiada. Tak jakby to oni sami zawinili a nie ich poprzednicy. Ja tego nie rozumiem. Jakby nie można było powiedzieć "tak było, trudno, było, minęło, czasu nie cofniemy, SORRY". Czy to aż takie trudne jest?

Angole są strasznie zadufani i lubią być nieskazitelni. Co złego to nie oni.
Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Niemcy obwiniają za II wojnę światową wszystkich, ale nie siebie, ale żeby wykasować wszystko? dosłownie wszystko? Nie było, koniec nie ma i już.

Nie żeby Polacy nie bielili się w niektórych miejscach, ale żeby tak kasować... to co teraz spalą wszystkie biografie napoleona?
Każdy się trochę wybiela, ale bez przesady.

A jeszcze niedawno dowiedziałam się od tutejszej studentki historii, że Niemcy pomagali Polsce w czasie wojny
Nie wiem czy dziewczynie się pomerdało, czy faktycznie takie bzdury tam im opowiadają.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 12:36   #4745
Krasko1
Zakorzenienie

Właściwie to czemu tu się dziwić. Skoro w niektórych miejscach za granicą sądzą, że polskie obozy koncentracyjne stworzyli Polacy to już wszystko jest możliwe...
Ale Anglią jestem szczerze zdziwiona
Stary 2011-11-28, 12:43   #4746
Nerchie
Zakorzenienie

Najgorsze w tym jest, że są ludzie chętni by opracować pewne tematy, to nie dość że blokuje się im wejścia do archiwów kościelnych (prywatnych), to jeszcze wielkie trudności i biurokratyzacja na zachodzie. Ile trzeba dup polizać by wejść do takiego archiwum to jest nie do wyobrażenia.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

tak btw; http://ciekawostkihistoryczne.pl/201...o-historyka/2/

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Stary 2011-11-28, 12:59   #4747
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Właściwie to czemu tu się dziwić. Skoro w niektórych miejscach za granicą sądzą, że polskie obozy koncentracyjne stworzyli Polacy to już wszystko jest możliwe...
Ale Anglią jestem szczerze zdziwiona
No bo skoro były w Polsce to polskie.
Mnie strasznie drażni, ze w swiatowej historii obozy koncentracyjne zostały "zmonopolizowane" przez Żydów. Nigdzie nie wspomina sie ilu zginęło w nich Romów, niepełnosprawnych, Polaków, Rosjan i wielu innych. Wszędzie tylko mówi się o Żydach.
Sama miałam rodzinę w obozie (daleką co prawda), więc jest to dla mnie niemal personalne.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Niestety ale chodzę po ziemi parę lat i w absolutnie żadne informacje pochodzace z Rosji nie jestem w stanie uwierzyć. Fragment z mięsem mnie rozbawił. Tak się składa, że to oni zabierali towar od nas, a nie my od nich. Dlatego u nas niby nie było. Mimo, że w rzeczywistości było tylę że na wsiach nie było co z mięsem robić.

Dobrze pamiętam pociągi towarowe z naszym towarowe jadące do ZSRR. Rozrywka tamtych czasów to było liczenie wagonów. Zawsze była ponad setka. A z ZSRR już wracały puste.
Nawet było takie powiedzenie - dźwięk pociągu jadacego do ZSRR "muuukaaa-saaało, muuukaaa-saaało, muuukaaa-saaało...", a wracającego "niciewo, niciewo, niciewo".

Rosja to mistrzowie kłamstwa, do dziś, niezmiennie, od zawsze. Na tym polega to państwo.
Mam przyjaciółkę Rosjankę. Ale o polityce nie rozmawiamy nigdy, bo byśmy się pozabijały. Bo tak jest przesiąknięta propagandą.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-11-28, 13:00   #4748
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
No bo skoro były w Polsce to polskie.
Mnie strasznie drażni, ze w swiatowej historii obozy koncentracyjne zostały "zmonopolizowane" przez Żydów. Nigdzie nie wspomina sie ilu zginęło w nich Romów, niepełnosprawnych, Polaków, Rosjan i wielu innych. Wszędzie tylko mówi się o Żydach.
Sama miałam rodzinę w obozie (daleką co prawda), więc jest to dla mnie niemal personalne.
Ostatnio słyszałam wypowiedź w telewizji, że to Polacy Żydów mordowali.
Fakt, że zawsze znajdzie się ktoś kto pasuje do tego grona, ale jednak historia wygląda inaczej...
Stary 2011-11-28, 13:13   #4749
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio słyszałam wypowiedź w telewizji, że to Polacy Żydów mordowali.
Fakt, że zawsze znajdzie się ktoś kto pasuje do tego grona, ale jednak historia wygląda inaczej...
To też słyszałam. I strasznie mnie nosi jak to słyszę. Ale nie chcę więcej o tym mówić bo wychodzi wtedy czarna strona mojej osobowości.

W moim mieście jest taka bezczelna pani, która Polskiej rodzinie zawdzięcza życie, a teraz chodzi i opowiada jak to Polacy skrzywdzili ... Dopiero mam ochotę ją skrzywdzić. Mogła skończyc jak reszta jej rodziny....
Moje babcie obie pomagały... normalnie wściekłość mnie ogarnia jak słyszę takie bzdury.

Nie mówię, ze incydenty się nie zdarzały. Bo tak, były przykre sytuacje. Ludzie dla ratowania własnej skóry, ze strachu robili straszne rzeczy. I tak samo Polacy, Włosi, Francuzi, Anglicy wydawali Żydów jak i sami Żydzi siebie na wzajem. Za pieniądze, za ocalenie życia... Ale jak jakiś historyk to napisał parę lat temu to powstało wielkie poruszenie. Bo oni to wszyscy święci i biedni. A wszyscy dookoła źli.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-11-28, 13:24   #4750
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
To też słyszałam. I strasznie mnie nosi jak to słyszę. Ale nie chcę więcej o tym mówić bo wychodzi wtedy czarna strona mojej osobowości.

W moim mieście jest taka bezczelna pani, która Polskiej rodzinie zawdzięcza życie, a teraz chodzi i opowiada jak to Polacy skrzywdzili ... Dopiero mam ochotę ją skrzywdzić. Mogła skończyc jak reszta jej rodziny....
Moje babcie obie pomagały... normalnie wściekłość mnie ogarnia jak słyszę takie bzdury.

Nie mówię, ze incydenty się nie zdarzały. Bo tak, były przykre sytuacje. Ludzie dla ratowania własnej skóry, ze strachu robili straszne rzeczy. I tak samo Polacy, Włosi, Francuzi, Anglicy wydawali Żydów jak i sami Żydzi siebie na wzajem. Za pieniądze, za ocalenie życia... Ale jak jakiś historyk to napisał parę lat temu to powstało wielkie poruszenie. Bo oni to wszyscy święci i biedni. A wszyscy dookoła źli.
Tak, masz rację. Ja wiem, że oni niesamowicie wiele wycierpieli ale to zaczyna denerwować. Tj to, że za całe zło obwiniają wszystkich dookoła.
2 Wojna ogólnie ma wiele niejasności. Utajniania. I wydaje mi się, że już raczej wszystkiego i tak się nie dowiemy...
Moja babcia np. nigdy bardzo nie narzekała ani na Rosjan ani na Niemców. Za to na Ukraińców. Opowiadała nie raz jak z siekierami wpadali do mieszkań i trzeba było się chować.
Za to dziadek był uczulony na Rosjan bo zamknęli go w karcerze. Gdzieś nawet w internecie widziałam informację o tym..
Stary 2011-11-28, 13:38   #4751
Nerchie
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=xTVP...layer_embedded Tak btw wojny...

Niestety osobiście uważam, by żeby historia mogła wyjść na jaw, sprawiła by żeby państwa się nie wstydziły nie zmieniały informacji musi minąć od II wojny światowej spokojnie jeszcze 100 lat, a i po tym zawsze zostanie jakiś tajny akt w archiwum...

Stary 2011-11-28, 14:05   #4752
kocurzyca
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o babcine opowieści, to inaczej wszystko wyglądało w miastach a inaczej na wsiach.
Moje babcie mieszkały w mieście i była tam tak samo źle za Niemców jak i za Rosjan.
Niemcy szukali AK, pomagających Żydom itd. ogólnie było bardzo niebezpiecznie. Mój dziadek był w AK, mój pradziadek odebrał sobie życie, bo dostał informację, że dziadek nie żyje (żył). Wcześniej umarła jego córka i zginął drugi syn.
Brat drugiej babci też był w AK.
Potem za Rosjan przyszło NKWD. Wygarniało oficerów. Kolejny członek mojej rodziny zginął wKtyniu, a jeszcze jeden został wysiedlony w trybie natychmiastowym. Obdarty z wykształcenia i tytułów i wysłany do fabryki.

Na wsi zaś, u pradziadków, na Niemców nic złego nie mogli powiedzieć. Za to Rosjanie sieli gwałt, zniszczenie i śmierć.

Moi pradziadkowie mieli olbrzymie gospodarstwo (40ha). Doskonale prosperujące. młyn itd.
Niemcy wiedzieli, ze dbając o takie gospodarstwo, sami z tego korzystali. Właściciele byli zostawieni w spokoju, mieli nadal uprawiać i pracować i karmić armię. Byli całkowicie bezpieczni.
Jak szli Rosjanie to we wsiach budowano specjalnie ziemianki, skrytki pod ziemia, żeby schować w nich wszystkie młode dziewczyny, żeby ochronić je przed zbiorowymi gwałtami.
Gwałcili, podpalali, wybijali zwierzęta, a potem sami nie mieli co jeść.
Pradziadków jakoś nie spalili. nie wiem dlaczego. Ale prawie cała wieś poszła z dymem.

Żołnierze radzieccy to często były dzieci, z zabitych wsi.
Humorystyczne opowiastki babci to na przykład Kobieta robuła pranie i miała wyżymaczkę. Cała armia stała w kolejce, żeby sobie pokręcić, bo takiego cudu techniki nigdy nie widzieli.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-11-28, 14:15   #4753
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o babcine opowieści, to inaczej wszystko wyglądało w miastach a inaczej na wsiach.
Moje babcie mieszkały w mieście i była tam tak samo źle za Niemców jak i za Rosjan.
Niemcy szukali AK, pomagających Żydom itd. ogólnie było bardzo niebezpiecznie. Mój dziadek był w AK, mój pradziadek odebrał sobie życie, bo dostał informację, że dziadek nie żyje (żył). Wcześniej umarła jego córka i zginął drugi syn.
Brat drugiej babci też był w AK.
Potem za Rosjan przyszło NKWD. Wygarniało oficerów. Kolejny członek mojej rodziny zginął wKtyniu, a jeszcze jeden został wysiedlony w trybie natychmiastowym. Obdarty z wykształcenia i tytułów i wysłany do fabryki.

Na wsi zaś, u pradziadków, na Niemców nic złego nie mogli powiedzieć. Za to Rosjanie sieli gwałt, zniszczenie i śmierć.

Moi pradziadkowie mieli olbrzymie gospodarstwo (40ha). Doskonale prosperujące. młyn itd.
Niemcy wiedzieli, ze dbając o takie gospodarstwo, sami z tego korzystali. Właściciele byli zostawieni w spokoju, mieli nadal uprawiać i pracować i karmić armię. Byli całkowicie bezpieczni.
Jak szli Rosjanie to we wsiach budowano specjalnie ziemianki, skrytki pod ziemia, żeby schować w nich wszystkie młode dziewczyny, żeby ochronić je przed zbiorowymi gwałtami.
Gwałcili, podpalali, wybijali zwierzęta, a potem sami nie mieli co jeść.
Pradziadków jakoś nie spalili. nie wiem dlaczego. Ale prawie cała wieś poszła z dymem.

Żołnierze radzieccy to często były dzieci, z zabitych wsi.
Humorystyczne opowiastki babci to na przykład Kobieta robuła pranie i miała wyżymaczkę. Cała armia stała w kolejce, żeby sobie pokręcić, bo takiego cudu techniki nigdy nie widzieli.
Tak mi babcia zawsze opowiadała, że jedni i drudzy to mordercy, ale jednak Rosjanie (i Ukraińcy - Wołyń, brak słów na to) to dzicz, mordowali dla przyjemności i na oślep w bestialski sposób, Niemcy się tak nie znęcali.
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:40   #4754
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Tak mi babcia zawsze opowiadała, że jedni i drudzy to mordercy, ale jednak Rosjanie (i Ukraińcy - Wołyń, brak słów na to) to dzicz, mordowali dla przyjemności i na oślep w bestialski sposób, Niemcy się tak nie znęcali.
Tak, jedni i drudzy mordercy. Ale Niemcy "bardziej cywilizowani" jeśli tak to można nazwać.
I wszystkich mordowali jak leci, ale jeśli, jak w przypadku mich pradziadków, mogli skorzystać na tym, ze zostawią ich w spokoju, to korzystali. Dzięki temu, ze takiemu rolnikowi nic nie zrobili, mieli żarcia pod dostatkiem. A stały dostęp do wyżywienia dla armii w czasie wojny to podstawa.
Oni ich nie wymordowali, nie dlatego, ze byli dobrzy tylko dlatego, ze mieli z tego korzyści.
A Czerwoni to mordowali nie zastanawiając się nad niczym.

A jeśli chodzi o Ukraińców, to Polacy ich też mordowali, ale o tym się nie mówi. Kolejny przykład tuszowania historii.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2011-11-28 o 14:48
Stary 2011-11-28, 15:05   #4755
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Wow już mam pieniądze na koncie od tej dziewczyny, jutro jej wyślę

Stary 2011-11-28, 15:27   #4756
Elewyn
Zakorzenienie

Mój pradziadek służył w niemieckim wojsku i babcia nigdy na niemieckich żołnierzy złego słowa nie powiedziała, prababcia po wojnie dostawała listy z niemieckiego rządu o możliwości wyjazdu do Niemczech, otrzymywaniu renty po śmierci pradziadka na wojnie, ale prababcia nie chciała. Za co o brutalności rosyjskich żołnierzy wiele słyszałam od babci, zajmowali domy a ludziom kazano mieszkać w piwnicy, gwałty, brutalne mordy, niszczenie wszystkiego na swojej drodze. Za domem mamy łąkę, gdzie kiedyś podobno był staw, do którego rosyjscy żołnierze wrzucali ciała.
Stary 2011-11-28, 15:37   #4757
kocurzyca
Zakorzenienie

Moja ciocia dostała piękną niemiecką lalkę od Niemieckiego oficera.
Posterunek gestapo był po drugiej stronie ulicy.

Sąsiad był na robotach w Niemczech i po za tym, że był na robotach i musiał pracować, za darmo, to też źle mu nie było. Z tego co opowiadał. bardzo dużo się tam nauczył.
Do końca życia pracował z niemiecką precyzją.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-11-28, 16:12   #4758
Celestyn3k
Zakorzenienie

Witajcie!

Strasznie dni szybko mi uciekają. Mam niewiele czasu dla siebie, w tym także na wizażowanie. Nawet moje włosy cierpią na tym życiu pełnym zakrętów. Kupiłam oliwę z oliwek, więc wszystko na dobrej drodze. Uda się, musi...!
Właśnie męczę się z przeziębieniem. Uciekłam z trzech zajęć, nie dało się usiedzieć. A teraz Celestynek musi się pozbierać, wyzdrowieć i zadbać o siebie. Taki mam plan.
Widzę, że tu dyskusję na tematy polityczno-historyczne prowadzicie...

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:00   #4759
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
A jeśli chodzi o Ukraińców, to Polacy ich też mordowali, ale o tym się nie mówi. Kolejny przykład tuszowania historii.
Nie mówię że Polacy ich nie mordowali chociaż nie znam szczegółów, ale chodzi mi o to okrucieństwo Ukraińców - chyba wiesz o czym mówię? Dzieciaczki z powyrywanymi wnętrznościami itd? Kompletna dzicz, obrzydlistwo, że człowiek człowiekowi takie rzeczy może robić.
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:30   #4760
moooniek
Zakorzenienie

przyszła mi henna khadi, ale użyję jej chyba dopiero jutro, trochę się boję..
Stary 2011-11-28, 18:18   #4761
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
przyszła mi henna khadi, ale użyję jej chyba dopiero jutro, trochę się boję..
Jaki kolor wzięłaś?

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 18:43   #4762
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Jaki kolor wzięłaś?
orzechowy brąz.
Stary 2011-11-28, 19:29   #4763
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Nie mówię że Polacy ich nie mordowali chociaż nie znam szczegółów, ale chodzi mi o to okrucieństwo Ukraińców - chyba wiesz o czym mówię? Dzieciaczki z powyrywanymi wnętrznościami itd? Kompletna dzicz, obrzydlistwo, że człowiek człowiekowi takie rzeczy może robić.
Ja wiem że to działało w dwie strony i Polacy Ukraińcom dłużni nie byli. Zwyrodnialcy są wszędzie. Tam zyżynali się wszyscy nawzajem. Polacy Ukraińców i Ukraińcy Polaków. A prowokowały władze. Kiedyś nie było mediów. Wystarczyła plotka i wieś szła na wieś , sąsiedzi na sąsiadów w zemście honorowej.
A teraz Polacy mówią, ze Ukraińcy to zwyrodnialcy a Ukraińcy, że Polacy. A prawda leży dokładnie po środku.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-11-28, 20:27   #4764
Elewyn
Zakorzenienie

Kupiłam tego Lorysa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ch.html&next=1
oraz Glorię czyli tradycyjne Auchanowe zakupy
Lorysa wypróbuję rano, teraz siedzę z olejem z winogron, rycynowym, miodem i olejkiem na gorąco z Oriflame, wszystko razem przelane do butelki po Vatice i podgrzane
Piję herbatkę o smaku grzańca, dobra
Stary 2011-11-28, 20:40   #4765
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Kupiłam tego Lorysa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ch.html&next=1
oraz Glorię czyli tradycyjne Auchanowe zakupy
Lorysa wypróbuję rano, teraz siedzę z olejem z winogron, rycynowym, miodem i olejkiem na gorąco z Oriflame, wszystko razem przelane do butelki po Vatice i podgrzane
Piję herbatkę o smaku grzańca, dobra
Daj znać jak ten Lorys Ja tęsknie za kokosem ale chyba na razie spróbuję coś sprzedać a dopiero później zamówię.

A ja zgłodniałam i robię warzywa z makaronem nażrę się na noc

Stary 2011-11-28, 20:46   #4766
Smerfetkaa
Zakorzenienie

A ja ogarnęłam pokój, miałam odkurzyć, ale chyba jutro to zrobię. I tak zdążę zaraz nakruszyć, bo będę oglądać serial popijając herbatkę i jedząc ciasteczka
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 21:44   #4767
Elewyn
Zakorzenienie

Miki zdam relacje jak tylko wypróbuję
Stary 2011-11-28, 21:50   #4768
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Widziałyście nowy kolor włosów Nieesi? http://www.youtube.com/watch?v=YRJ1s...el_video_title tutaj lepiej widać http://www.youtube.com/watch?v=Qtu4r...feature=relmfu bardziej podobał mi się jej wcześniejszy kolor

Stary 2011-11-28, 22:13   #4769
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Widziałyście nowy kolor włosów Nieesi? http://www.youtube.com/watch?v=YRJ1s...el_video_title tutaj lepiej widać http://www.youtube.com/watch?v=Qtu4r...feature=relmfu bardziej podobał mi się jej wcześniejszy kolor
Moim zdaniem w blondzie wyglądała lepiej , a ten kolor najbardziej przypomina brudny, stary mop. Sory, ale tak mi się kojarzy. W ogóle jej nie pasuje.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2011-11-29 o 00:07
Stary 2011-11-28, 22:30   #4770
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cytat:
Moim zdaniem w blondzie wyglądała lepiej , a ten kolor najbardziej przypomina brudny, stary mop. Sory, ale tak mi się kojarzy. W ogóle jej nie pasuje.
Mi też sie nie podoba. Ten kolor zrobił z niej zwykłą szarą mysz.

Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2011-11-29 o 00:29
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości