|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Hard, gratulacje... o ile oczywiście się cieszysz z takiego obrotu sprawy
![]()
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
http://japanstyle24.pl/product-pol-4...yle-B2857.html Narysowali jej cycki w photoshopie
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Hard, gratulacje
![]() Hiper, kiedy masz czas, żeby się spotkać? Najbliższa środa? Przyszły poniedziałek? Będę miała do Ciebie prośbę makijażową
|
#3965 |
|
Rozeznanie
|
Ineso- z flos leku mam żel do mycia twarzy, maseczkę bardzo fajna zresztą.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30773895]Napisz coś więcej, co już uzywałaś, w jakiej kwocie chciałabyś się zamknąć i jaką jeszcze masz cerę oprócz naczynkowej (sucha?) to Ci coś zaproponuję ![]() [/QUOTE] Uzywałam: Iwostinu, AA i Flos Leku nie wiem czy dobrze umiem ocenic i wytłumaczyć ale wygląda to mniej wiecej tak: nos i broda w zaskórniaczkach, na policzkach ogromne rumieńce, generalnie skłonność do przesuszenia. aa i jeszcze plamy po ciążowe/hormonalne pod oczami ![]() Jestem w stanie na jakiś komplet mazideł wydać ok. 200zł. Szyrek - może to krakowskie powietrze tak działa na świeżych ojców ![]() Chociaż przy małej bardzo mi pomaga. Przywlókł do domu gwiazdę betlejemską w doniczce ![]() :conf used:blair witch- moze to jakis znak ten dzielnicowy
|
|
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() umawiałyście się już po moich zajęciach, oooo czyli ładne, można brać? nie wczytywałam się i nie wiem więc mnie oświeć- mają jakieś rozmiary, tak jak rajstopy? ![]() Cytat:
powinni o tym pamiętać
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#3967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie tylko szybko rozchodzą, ale też wzbudzają wyrzuty sumienia, w końcu byłam współwinną ![]() Nie wiedziałam do której masz zajęcia, mała zgago ![]() Cytat:
Poza tym na moich udach ściągacz się odznacza, nie powiem, że wżyna, bo to nie boli ale robi się taka fałdka ponad nim. Taka tyci tyci ale jednak ![]() Rozmiar jest uniwersalny z tego co wiem. Cytat:
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-11-28 o 18:36 |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3968 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
mnie to trochę przeraża też no, zobaczymy.M-ka! Wołam Cię! Gdzie znalazłaś to info że kupony do H&M z Avanti można łączyć? bo kupiłam 2 gazety i nie wiem czy muszę kupować osobno 2x czy mogę zaoszczędzić więcej na jednej rzeczy ![]() dla zainteresowanych: można dostać w Auchanie jeszcze, jak już się odnajdzie dział z prasą
|
|
#3969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tyle, że baba, co baba, która Photoshopa ma w 1 paluszku
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już dzisiaj klepnęłam pokój 2-osobowy ![]() Poza tym mój kolega pytał się czy mam 'fajne koleżanki', bo on ma naprawdę 'fajnych kolegów'
|
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu wszystkie wątki dotyczące poleceń, muzycznych inspiracji i innych pierdół są w klubie bardzo intymnym?
To chyba nie jest aż takie intymne?
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam w sklepie z biżuterią i akcesoriami do włosów i jeszcze w tej drogerii, co Malla pisała, że te kredeczki do oczu co chciałam tam są. I faktycznie były, niestety podrożały do 5 zł
Kupiłam białe, grube. Nazywają się "Podkolanówki wełniane babuni" i sa za kolana... 18 zł. Cytat:
Albo kupie jej cos innego. A te manekiny co zamawiać chciałas są w Ikei.
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-11-28 o 19:57 |
|
|
|
|
#3975 |
|
Copyraptor
|
Lenka, SdC, skarpeciochy przyszły
|
|
|
|
#3976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3977 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze że jestem wpisana na listy i nie będę mieć problemu.podesłać ci harmonogram zajęć? zawsze możesz jasno szare zamówić ze mną ![]() ![]() ![]() nie wiem czy w tym szale którym mnie czeka w najbliższe dni ogarnę ten DDD:/ też bym chciała jak się człowiek przyjrzy to rzeczywiście widać, że jest coś nie tak, ale na 1szy rzut oka bym się nie dopatrzyła Cytat:
albo wyjazd albo czerwone kwadratowe talerze, niestety trzeba ustawić sobie priorytetydzisiaj musiałam podać urlop na święta/nowy rok i wzięłam ciurkiem od 23.12 do 2.01. tylko nie wiem po co? macie plany sylwestrowe? może razem coś wymyślimy? bo jak nie to wolę siedzieć w wannie we własnym domu niż tutaj (booooszzzze jak to traumatycznie brzmiCytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cholerko-! wtranżoliłaś mi się w wątek poleceń ![]() Cytat:
jutro tam będę.OMD- może zakupy?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#3978 |
|
Copyraptor
|
SdC, chodziło o to, żeby wątki które nie są zamówieniem albo spotkaniem nie przeszkadzały Ecrulo w usuwaniu
Lenka, napisałam w wątku polecaniowym o ginie daj znać, czy może być, jak nie, to usunę.GG - cza się było orientować wczas! http://aidem.eu/index.php?page=shop....hk=1&Itemid=58 "Maska regenerująca z jedwabiem i wyciągiem z pestek słonecznika przeznaczona jest do włosów ciękich i delikatnych." ![]()
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-11-28 o 20:18 |
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam to zrobić porządnie, profesjonalnie i przejrzyście- PPP
dlatego chwilę mi to zajęło
|
|
|
#3980 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie brałyście rozmiary? Bo chyba któraś wspominała, że nie bardzo pasowało coś ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30772415] Zamówić Wam z ebaya BB Creamy?[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
![]() Ale link nie wchodzi ![]() wzięłabym pół Cytat:
![]() H&M tak napisał przed weekendem na profilu ale ludzie nie mogli uwierzyć i dopytywali więc dzisiaj wydano dłuższe oświadczenie ![]() Ja nie mogę w to uwierzyć po prostu! Wystarczy wydać np. 55 zł żeby zrobić zakupy za 200 Ja dzisiaj wszędzie jeszcze widziałam te gazety ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj widziałam w restauracji przy rynku wypaśną tabliczkę z grawerem na której było "tą łazienkę" Co to wątek poleceniowy?
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wiem, co będę w Sylwestra robić...
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak i kiedy mogę je odebrać? Cytat:
Cytat:
.
|
||
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3984 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe czy wprowadzą jakieś limity...
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się piszę na Sylwestra, ale z TŻtem
.
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
15-23 XII
Właśnie nie bo ludzi o to pytali ![]() Co najlepsze wtedy też sie chyba zaczyna wyprzedaż więc będzie jeszcze taniej...
|
#3987 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było mówione, że wybieracie się we dwie z koleżanką.Ja bym chętnie poznała nowych ludzi - może jakaś wspólna imprezka? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() SdC, a jeśli nie przekonują Cię powyższe argumenty, to znalazłam jeszcze jeden - w bardzo intymnym jest nas mniej, a więc mniejsze potencjalne kolejki do fachowców Cholerko, tak - o to chodziło ![]() Cytat:
2. Nie kuś diable. Dopiero co złożyłam zamówienie w maseczkowym. Popłynęłam już z kasą w tym miesiącu. 3. Przyłącz się do pomysłu, aby wybrać się na wspólną imprezkę tu, na miejscu. W Kr. 4. A po co we własnym domu? A tutaj wanny i psa nie masz? Ja na razie nie mam planów i coś mi mówi, że mieć nie będę.Kiedy masz czas?
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-11-28 o 20:43 |
|||||
|
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym ok Następnym razem kupiłabym 2
|
||
|
|
|
#3989 |
|
Copyraptor
|
Z łapaniem mnie to jest ciężko
rankami jestem na uczelni na Mickiewicza, później na podgórzu na praktykach do 17, wracam wieczorami do domu do siebie albo do Zwierzaka. Bardzo płynnie się zmieniają moje plany więc ciężko mi się zadeklarować ![]() Na pewno mam czas w piątek wieczorem. |
|
|
|
#3990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

18 zł.
albo wyjazd albo czerwone kwadratowe talerze, niestety trzeba ustawić sobie priorytety