|
|
#151 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Czy mam z nim dalej byc?
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda mi tylko chwil z nim,tylko!
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
No popatrz, tyle się nakombinował, natłumaczył a osioł wpadł na takiej głupocie xD Mógł wymyślić, że ma biegunke i się spotkać nie może xD
Wyszło szydło z wora. 'A nie mówiłyśmy? ' ![]() Trzymaj się teraz jak najdalej od tego manipulatora i zajmij się poprawianiem swojego charakteru, cobyś więcej nie zachowywała się jak taka zbłąkana owieczka.
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale gdyby nie ta malinka na szyji dalej byś mu wierzyła i pisała jaki on jest kochany
![]() Pamiętaj.. słowa to też w jakiś sposób czyny.
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Ojj jaka szkoda, takie piekne kłamstwa wymyślał tak mu dobrze szła ta manipulacja i oszustwa, a tutaj zapomniał o takim szczególiku jak malinka na szyi... mhm, naprawdę mi go niezmiernie szkoda
Już nie ma jak wymyślać kłamstw bo wszystko się wydało to teraz stosuje taktykę szantażowania samobójstwem. A kogo to obchodzi, facet sam zdradzał, kręcił na boku, więc sam jest sobie winny i nie ma prawa od nikogo wymagać wybaczenia. Samobójstwa i tak nie popełni, a nastepnym razem może będzie miał nauczke, żeby nie zdradzać... albo, żeby lepiej ukrywać swoje kłamstwa, ale to juz problem jego przyszłej dziewczyny, której bardzo współczuję.
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Przyjechaal do mnie do domu i dal mojej mamie kwiaty zeby mi przekazala , slyszalam rozmowe ich bo bylam w domu ale nie chcialam go widziec i mowil ze sie poklocilismy i mowil mojej mamie zeby mnie namowila zebym do niego wrocila he ;]
Nie miesci mi sie w glowie po co on to robi ?? niech daje kwiaty tej pannie ;l naprawde nie rozumiem facetow
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Facet mysli, ze może sobie zdradzać, krecic na boku, umawiac sie z koleżankami na seks, a teraz wszystko rozwiązą kwiatki albo szantażowanie samobójstwem. Żałosny jest.
|
|
|
#158 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po to, aby mieć nadal przyjaciółeczkę do seksu na boku i dziewczynę, do której może wracać za dnia. Ba, nawet gdybyś zechciała pójść z nim do łóżka to już w ogóle by zgłupiał ze szczęścia. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że i tak mu wybaczysz. Jeśli to zrobisz - nie martw się. Następnym razem facet dopilnuje, aby nie było żadnej malinki
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3078391 8]Na prawdę nie wiesz? Więc już Ci mówię po co.
Po to, aby mieć nadal przyjaciółeczkę do seksu na boku i dziewczynę, do której może wracać za dnia. Ba, nawet gdybyś zechciała pójść z nim do łóżka to już w ogóle by zgłupiał ze szczęścia. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że i tak mu wybaczysz. Jeśli to zrobisz - nie martw się. Następnym razem facet dopilnuje, aby nie było żadnej malinki [/QUOTE]Nie chce sie dzielic facetem z zadna inna, jak zobaczylam ta malinke teraz napawa mnie do niego obrzydzeniem...nie wyobrazam sobie z nim byc, byc blisko..nawet przytulic,uczucia we mnie zostaly do niego ze tak powiem zniszczone i nie mam do czego i po co wracac. |
|
|
|
|
#160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to dbaj o potzreby swojego mezczyznya nie dziwisz sie ze pozniej tak jest. 24l facet ma duze potzreby a gdy jego 'kochanie' nie chce sie zgodzic musi radzic sobie sam Poped jedno a milosc drugie.Piekne uczucie to 2in1/ |
|
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Łoooo..szybko pokazał swoje oblicze
czyli nie proznowal !Mam nadzieje Autorko, ze teraz bedziesz naprawde stanowcza, bo facet ktoremu zwiazek sie wali i idzie w tym czasie do innej to palant!! A numery z mama, kwiatami..no coz, badz przygotowana, bo to nas rozmiekcza, a nie daje nic dobrego.Najlepiej urwij kontakt, bedzie latwiej. |
|
|
|
|
#162 |
|
Konto usunięte
|
Zero kontaktu. Matkę uświadom co się stało i każ jej z nim nie rozmawiać. To samo bliscy znajomi - kompletny ban na jakiekolwiek informacje. I sama z nim nie gadaj - nie odbieraj telefonów, SMS-ów, jak zobaczysz na ulicy, to zmieniaj kierunek lub wchodź do sklepu, aby przeczekać. Po prostu odetnij się od niego i to jak najszybciej. Nie reaguj na zaczepki. Jakikolwiek sygnał, SMS, rozmowa dają mu nadzieję, że dasz mu się urobić, że jednak jesteś naiwna.
|
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
On sadzi ze to tylko foch z mojej stronya nie ze koniec ;O
Teraz mi ciagle pisze sms jak to mu mnie brakuje ze potrzebuje sexu .Ze moze ze mna isc do ginekologa po tabletki, bo chce mi w sexie pokazac jak mnie kocha..;l(?) i ze nie spal z zadna inna tylko ta malinka to po imprezie , ze musial odreagowac hyh. ALE TLUMACZENIE! |
|
|
|
|
#164 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś wiedziała, jak wyglądają jego rozmowy z kolegami, to byś nie zastanawiała się nad tym, czy z nim zrywać - tylko byś dumała nad tym "czemu nie zrobiłam tego wcześniej". Chłopak najwyraźniej jest imprezowym i raczej "bezproblemowym" człowiekiem. Liczy na to, że cię zaliczy - tym większe dla niego wyzwanie, bo jeszcze tego z tobą nie zrobił. Zapewne poprzednie jego 'partnerki' były z tych, których do łóżka się specjalnie nie zaprasza. Wyrwałaś się z tego schematu, stanowisz jakąś nowość dla niego - ale nic ponadto. Łatwość w okłamywaniu cię, ogólna bezproblemowość tego chłopaka, oraz nie-wiadomo-ile przygód imprezowych wcześniejszych powoduje jedno: dziewczyny traktuje rozrywkowo. Ciebie też. Jak cię zaliczy, to zobaczysz "dziwną" jakąś zmianę w jego zachowaniu i jakieś mniejsze zainteresowanie.Cytat:
Jak sie z nim prześpisz, to zobaczysz zmianę w zachowaniu, bo zapowiedź takiego zachowania już teraz widać. Po jego ogólnym bezproblemowym podejściu do tematu i nieogarnięciu: raz się umawia z nieznajomą na gg na seks (swoją droga jest to dziecinada i widać, że ten związek to jeszcze "materiał treningowy" dla was obojga), a na drugi dzień płacze, że popełni samobójstwo ![]() Jeśli nie miałaś do czynienia z takiego typu ludźmi, to możesz nie wiedzieć, czemu on tak sie zachowuje. Są to zgrane chwyty na dziewczyny. Robienie wody z mózgu jest łatwe, co widać po tobie: łapiesz się na te odwracanie kota ogonem i robienie z siebie idioty. Tracisz czas. Myślenie masz prawidłowe - znajomość z tym chłopakiem to będzie, ogólnie mówiąc, cały czas takie nie-wiadomo-co. Czy teraz, czy potem. Jeszcze jedno: żadnego chłopaka nie zatrzymasz, ani nie przekonasz do siebie seksem. Jeśli wpadniesz na ten kretyński pomysł, to tylko sprawdzisz na własnej skórze to, co wiele dziewczyn przed tobą testowało. I to w sumie tyle. Powodzenia ci życzę, bo widzę, że nie jesteś głupią dziewczyną, masz prawidłowe wnioski, tylko brakuje ci jednego: podjęcia zdecydowanej decyzji. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2011-11-29 o 13:58 |
||
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
nie wierz mu w takie coś. a jakby mnie facet namiawiał do seksu a ja bym tego nie chciała to miałby ze mną armagedon. i jeszcze chce iśc z Tobą do gina. a zaproponuj mu czy sie zaszczepi żebyś Ty nie musiala sie truć
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że dorosłemu facetowi może brakować seksu. Tyle, że jak brakuje seksu to się o tym rozmawia z partnerką, a nie idzie zaliczać na boku.
Autorko- Doris Ci dobrze radzi. Kasuj wiadomości od niego bez czytania, bo nie warto nawet czytać wiadomości od takieiej żałosnej podróby mężczyzny... |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Jednak: autorko, jest jedna rzecz, która zadziała bardzo deprymująco na niego: jak nie będziesz odpowiadać. To zadziała niezawodnie. Napisze jeszcze parę razy, teraz czy za tydzień, czy jeszcze kiedyś z głupia frant - ale przy braku odpowiedzi jego natarczywość się szybko skończy. |
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, ale Twój eksio zrobił mi dzisiaj dzień ![]() Olej go, a smsy zostaw, za jakiś czas będziesz miała z nich niezły ubaw
|
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Autorko - słuchaj Doris, mądrze (jak zwykle) prawi
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakby to powiedz,zeby zrobił sobie wazektomie
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
To sie przeradza w cos chorego ;oo
Dzis widzial mnie jego brat jak wracalam z uczelni do domu z kolega i teraz on mnie oskarza o zdrade, ze pewnie dlatgeo juz mi nie jest potrzebny bo chce byc z tym kolega i ze pewnie z nim sypiam bo z nim nie chcialam. I mowi ze moze dac mi szanse ;;;!! Nie wiem co sie z nim dzieje juz , zupelnie inny czlowiek . NIE odzywam sie do niego ale jak przychodzi sms to nie umiem go na tym etapie nie przeczytac. |
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Ta, i jeszcze go przeproś.
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz Ci powiem, że bardzo dobrze że nie spałaś z takim debilem. Zaszłabyś w ciążę (
) i dupek nawet by ci nie pomogł. Odwróciłby się d... i poszedł do innej. A gdyby nie, to w trakcie ciąży by Cie zdradzał
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Twój były jest żałosny i tyle. Nie wiem po co czytasz jego smsy itp. Jest z niego niezły kłamca i manipulant. Nie dość, że nie rozumie, że go rzuciłaś to jeszcze namawia Cie do seksu, po prostu porażka, żeby w takim momencie poruszać ten temat.
Olej gościa, jest beznadziejny. A te wszystkie teksty o kolede itp to tylko manipulacja żebyś czuła się winna. Odetnij sie od niego raz na zawsze bo bedziesz miec piekło z takim szantazysta, kłamcą i manipulantem.
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ludzie, on jest naprawdę nienormalny ![]() A ten tekst mnie rozwalił już doszczętnie. Unikaj tego typa, nie odzywaj się. Może Ci dać szansę, no nie mogę
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#178 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Sylweczka91, olej gościa, i tyle. Nie myśl o nim, nie interesuj się tym, co on robi, co on myśli. Bo to nie ma znaczenie
Cytat:
Pewnie na przeprosiny jeszcze czeka Jego problem. Cytat:
![]() Sam ma ochotę na seks z Tobą, ale udaje, że zrobi Ci łaskę tym, że się na seks zgodzi. Rany
|
|
|
#179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe czemu nie zaproponował gumek... Właśnie na tym polega jego manipulacja, która śmierdzi na odległość, mógłby chociaż w bardziej inteligentny sposób przekonywać do swoich racji. Bo jak na razie to jego zagrywki nie są najbardziej inteligentne, ani przekonujące.
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Ciagle probuje mi wmowic ze to moja wina...;]
Nie chce z kims takim byc..i nie bede . Moze znajde kiedys lepszego bo nie zamierzam sie wiazac narazie z nikim;] Dzieki wszystkim za rady i "proroctwo"?;] |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

czyli nie proznowal !

jakąś zmianę w jego zachowaniu i jakieś mniejsze zainteresowanie.
21. 04.2014