Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 23:24   #271
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez Myszeczek Pokaż wiadomość
O kurka, czytam ile Wam wyjdzie za całe wesele i zaczynam się łapać za głowę... Ja miałam nadzieję, że zmieścimy się w 15 000 bez mojego stroju (rodzice ) i obrączek bo już mamy dawno...
Btw nie chodzi mi o to że myślicie rozrzutnie, tylko że może ja za skąpo liczę...
To rzeczywiście malutko wam wyjdzie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj 333 dni do ślubu

Jeszcze troszkę ponad miesiąc i będzie dwójeczka z przodu
za taka ładna liczbę
Stary 2011-11-28, 23:26   #272
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
wszystkie pouciekały spać to chyba i ja się zbieram. dobrej nocki
Nie wszystkie

Cytat:
My nie oszczędzamy na fotografie i obrączkach- to jedyne co nam zostaje, można tak powiedzieć A tak to szukamy fajnych opcji w fajnych cenach Typu poduszeczka na obrączki sam-pan-sklepał łączny koszt 2,80zł Pochwalę się nawet że jest całkiem ładna
A co to za poduszka za 2,80 to pokaż nam zdjęcia
Stary 2011-11-28, 23:27   #273
Myszeczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
To rzeczywiście malutko wam wyjdzie
Przynajmniej mam taką nadzieję

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Nie wszystkie

A co to za poduszka za 2,80
Własnej roboty, to koszt materiałów, jutro mogę wkleić zdjęcie...

A do lata piechotą też se pójdę, a co mi tam...
Myszeczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 23:31   #274
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Przynajmniej mam taką nadzieję

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Własnej roboty, to koszt materiałów, jutro mogę wkleić zdjęcie...
Wszystkie materiały cię wyniosły 2,8 jakoś mało
Stary 2011-11-28, 23:34   #275
(kicia)
Zakorzenienie

lecę spać dobranoc

a to ostateczny wybór na kule nr 1 to kwiatki z załącznika na razie mam 4 tak w ogóle to ten fiolet jest trochę ciemniejszy a tu na zdjęciach z lampą tak wygląda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05059.jpg (36,6 KB, 34 załadowań)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 23:39   #276
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
lecę spać dobranoc

a to ostateczny wybór na kule nr 1 to kwiatki z załącznika na razie mam 4 tak w ogóle to ten fiolet jest trochę ciemniejszy a tu na zdjęciach z lampą tak wygląda
Ten Twój kolor fioletowy papieru bardzo by mi pasował Śliczna będzie kula nie mogę się doczekać efektu końcowego

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 23:56   #277
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
lecę spać dobranoc

No nieźle Ci to idzie ja też zmykam dobranoc
Stary 2011-11-29, 00:09   #278
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Witam w nowym wątku

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No kurdeczka, nie zajarzyłam, że już zmiana wątku, więc przeklejam tutaj

Weszłam na chwilkę w pracy, żeby się Wam pochwalić....
ŻE MAM JUŻ W DOMU CUDOWNEGO, KOCHANEGO, NAJWSPANIALSZEGO NA ŚWIECIE INŻYNIERA!!!!!!!!!!!!!! TŻ SIĘ DZIŚ RANO OBRONIŁ WREEEEEEESZCIE PO TYLU LATACH BOJÓW Z TĄ CHOLERNĄ UCZELNIĄ I NARESZCIE WOLNOŚĆ I SWOBODA!!!

A teraz wracam do pracy, a potem pędzę w ramiona mego Inż.
GRATULUJĘ!! Wielkie brawa dla Pana Chatki

kasia_kuku: trzymam kciuki

(kicia): super i brawo za cierpliwość

Ja dziś miałam totalnego lenia po południu- w pracy ledwo wysiedziałam, a po powrocie miałam na allegro znaleźć tyle rzeczy, zrobić sporo w domu i nic kompletnie mi się nie chciało... Teraz nawet nie odpisuję na wszystko, bo mi się nie chce

Dziewczynki mam pytanie: czy któraś z Was jest z Bieszczadów? Bo mam pytanko i pilnie potrzebuję pomocy....

Dobranoc
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 07:33   #279
E87
Wtajemniczenie

Witam się w nowym watku!
Troszke ostatnio zaniedbalam watek ale obiecuje poprawe
Na targach slubnych w Rybniku w tym roku bylo chyba z o polowe stoisk mniej niz rok temu, chyba ze sie nam z Tż juz to przepatrzylo Tak czy owak pomierzylismy obraczki, poogladalismy zaproszenia (jednak zakup z allegro bedzie), skorzystalam z pomalowania oczęt przez pania makijazystke, jednak jak dla mnie za ciemne cienie dobrala do moich oczu, fajnie nawet to wygladalo jednak ja wole jasniejsze cienie, nawet Tż to stwierdzil i bylam w ciezkim szoku, ze na takie cos zwrocil uwage! pozbieralismy dosc sporo ulotek i niedzielę spedzilismy na przegladaniu folderow, plytek i stronek internetowych. Chyba sie zdecydujemy na pania dekoratorke-florystke, ktora zajmuje sie wszystkim, my jej mowimy co chcemy, placimy a ona sie juz umawia z wlascicielem sali, z koscielnym/proboszczem itd. wiec fajna sprawa
Z rzeczy weselnych wczoraj zalatwilismy: podroz poslubna- Kreta, kupilismy vodke

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

I jeeeeeeeeee w koncu i ja mam 1 z przodu! 198 DDŚ!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 07:40   #280
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
ale padnięta jestem
gdybym nie zdążyła napisać później, to bardzo Was proszę o małe wizażowe kciuki ( o duże poproszę jutro ) tak troszkę po godzinie 15
chodzi o sprawę ślubną
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 07:45   #281
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym watku!
Troszke ostatnio zaniedbalam watek ale obiecuje poprawe
Na targach slubnych w Rybniku w tym roku bylo chyba z o polowe stoisk mniej niz rok temu, chyba ze sie nam z Tż juz to przepatrzylo Tak czy owak pomierzylismy obraczki, poogladalismy zaproszenia (jednak zakup z allegro bedzie), skorzystalam z pomalowania oczęt przez pania makijazystke, jednak jak dla mnie za ciemne cienie dobrala do moich oczu, fajnie nawet to wygladalo jednak ja wole jasniejsze cienie, nawet Tż to stwierdzil i bylam w ciezkim szoku, ze na takie cos zwrocil uwage! pozbieralismy dosc sporo ulotek i niedzielę spedzilismy na przegladaniu folderow, plytek i stronek internetowych. Chyba sie zdecydujemy na pania dekoratorke-florystke, ktora zajmuje sie wszystkim, my jej mowimy co chcemy, placimy a ona sie juz umawia z wlascicielem sali, z koscielnym/proboszczem itd. wiec fajna sprawa
Z rzeczy weselnych wczoraj zalatwilismy: podroz poslubna- Kreta, kupilismy vodke

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Gratuluję załatwionych spraw i mijających dni Też zwiedziałam Targi w Rybniku. Dziś będę przeglądać wszystkie ulotki, bo wczoraj kompletnie nie miałam czasu. A gdzie przymierzałaś obrączki? ARTIS? Zainteresowała mnie ich oferta, a nie jestem z Rybnika i nic o nich nie wiem.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:01   #282
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Bardzo Ci dziękuję! Mój M. oszaleje, jak mu kupię jakiś gadżecik MANU! Tylko teraz nie wiem czy pokazać mu je w dniu ślubu, żeby była niespodzianka czy wcześniej, żeby się już cieszył. Zastanawiam się nad krawatem (pasuje kolorystycznie do wesela, ale to chyba zbyt rzucające się w oczy), spinkami albo sygnetem. Ależ mu zrobię radość dzięki Tobie, naprawdę bardzo dziękuję.

M. podobają się zdjęcia z sesji, więc wrzucę Wam kilka. Może tylko w mojej głowie siedzą te wielgachne rzucające się w oczy uda i inne mankamenty.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...02654767_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...43176609_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...25098556_n.jpg
Piękne zdjęcia

Kicia mi sie podoba ten w środku lub ten ostatni po prawej

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:02   #283
madzia2306
Zakorzenienie

wita was kursantka wczoraj do 21 jeździlam ale fajnie się jechało bo puste ulice tylko parkingi załadowane nie miałam gdzie parkowac
dzisiaj o 18 jeżdżę
mrozik dzisiaj lekki widzę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:02   #284
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Gratuluję załatwionych spraw i mijających dni Też zwiedziałam Targi w Rybniku. Dziś będę przeglądać wszystkie ulotki, bo wczoraj kompletnie nie miałam czasu. A gdzie przymierzałaś obrączki? ARTIS? Zainteresowała mnie ich oferta, a nie jestem z Rybnika i nic o nich nie wiem.
Tak obraczki z firmy Artis. Mamy swoje zloto a oni robia obraczki za 730 zl jak masz swoj zlom. Chcielismy najpierw robic u zlotnika co ma malutki sklepik, ale stwierdzilismy ze wolimy w Artisie, bo maja porzadne wyroby, od kilku lat kupuje tam produkty zwlaszcza srebro i zegarki dla najblizszych i nic sie nigdy z tym nie dzialo! Tak wiec jak najbardziej polecam ta firme Tż mi tam na pewno kupi bizuterie na slub, juz rozmawialam z jedna pania, ze przyniose zdjecie sukni i pomoze mi dobrac
A ogolnie jak Twoje wrazenia po targach?
Stary 2011-11-29, 08:05   #285
Madziuniusia
Zakorzenienie

witam Panie w nowym wątku i nadrabiam jeszcze stary

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej ho

ale mam nerwa !!!! jak szukalam pracy to przez 3 miesiace nic nie bylo, zero odzewu ;/
teraz pracuje jako niania - na umowe to mi rano babka dzwoni z jakiegos osrodka ze poszukuja wychowawcy internatu na ten rok szkolny
podziekowalam im. Po pierwsze dopiero co podpisalam umowe jako ninia i chciala tam zostac dopoki skoncze podyplomowke ( jeszcze rok), a po 2 to nie widze sie z gimnazjalistami w internacie oni by mnie wykonczyli, sama jak dziecko wygladam.

Co o tym myslicie? dobrze zrobiłam? teraz mysle co za glupia dupa ze mnie;/ bym miala normalna prace ( o ile by mnie tam wzieli i bym sobie poradzila) ....
Ale z drugiej strony bym na lodzie zostawila ta rodzinke u ktorej pilnuje malej. Fajnie mi jest u nich.

bardzo dobrze moim zdaniem! jeszcze będziesz mieć czas na pracę typowo w zawodzie. Ja sama bym chętnie zmieniła moją pracę, ale z racji tego, że dodatkowo też opiekuję się taką dziewczynką i obiecałam jej rodzicom, że do września, czyli do momentu kiedy mała pójdzie do przedszkola, będę przychodzić, to nie ma niestety możliwości, żebym zmieniła główną pracę, bo musiałabym wtedy przestać przychodzić do Ninki.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
CZEŚĆ!

Gratuluje miesięcy i dni do ślubu

Moja podopieczna jest ostatnio bardzo niegrzeczna... mam z nią mały sajgon i też mało czasu na wizaż. Także wybaczcie moją "dużą" aktywność ostatnio.
Już sie nauczyła rączki do góry podnosić, jak chce żeby ją ponosić. Ale nie- jestem asertywna i nie będę robić wszystkiego co ona chce....
A moja nauczyła się wołać siku i kupkę

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a wiecie dziewczyny ze ostatnio dzwoniłam do cukierni w której chcę zamówić tort i Pani mi powiedziała że tzreba wcześniej miesiąc zeby zarezerwowac sobie stelaz jaki sie chce bo później moze być problem ze stelazem... coraz to nowych rzeczy sie dowiaduje na kazdym kroku człowiek sie uczuy hahahahha powiem szczerze ze wiele rzeczy nie byłam świadoma jesli chodzi o przygotowania do ślubu ale powiem wam szczerze ze moim najwiekszym zmartwieniem jest pójśc i przymierzyc suknię ślubną planuję od koniec stycznia pójść ale sie boję -> w styczniu powinnam byc jeszcze chudsza o 8 kg (wg przyjetego palnu) ale boję sie ze pani mi powie ze schudnac sie przyda i tym samym zdemotywuje mnie do dalszego odchudzania a np nie jest świadoma ze ktos iles tam kg juz schudł - i dosłownie ciarki mnie przechodza jak sobie o tym pomyśle a styczeń a raczej koniec stycznia to juz taki ostateczny termin bo w drugim tygodniu czerwca ślub - wiec czas najwyzszy jesli chce sukienke miec uszyta

wszystkim dziewczynom wypowiadajacym sie pozytywnie o zamówionej ksiedze wielkie podziekowania
Po prostu postaraj się to olać.

Cytat:
Może niech bardziej melodyjnie zabrzmi:

Ostatnie samotne święta przed nami, za rok je spędzimy z własnymi Mężami

Może być, chociaż samotne dałabym w cudzysłowie, bo jednak wiele z nas mieszka i świętuje wspólnie :P

Weszłam na chwilkę w pracy, żeby się Wam pochwalić....
ŻE MAM JUŻ W DOMU CUDOWNEGO, KOCHANEGO, NAJWSPANIALSZEGO NA ŚWIECIE INŻYNIERA!!!!!!!!!!!!!! TŻ SIĘ DZIŚ RANO OBRONIŁ WREEEEEEESZCIE PO TYLU LATACH BOJÓW Z TĄ CHOLERNĄ UCZELNIĄ I NARESZCIE WOLNOŚĆ I SWOBODA!!!

A teraz wracam do pracy, a potem pędzę w ramiona mego Inż.
Pogratuluj Panu Chatce
Stary 2011-11-29, 08:05   #286
kindziulindzia
Zakorzenienie

dzień dobry dziewuszyska

spać mi się chcę i dzięcioła dziś zaliczę na biurku

E87
za podróż i wódeczkę
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:10   #287
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewuszyska

spać mi się chcę i dzięcioła dziś zaliczę na biurku

E87
za podróż i wódeczkę
Dziekuje Ale sie ciesze ze tyle zalatwilismy Teraz troche spokoju znowu, ejszcze tylko zaproszenia w tym roku i do lutego spokoj - wtedy poszukiwania bielizny
Stary 2011-11-29, 08:23   #288
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
lecę spać dobranoc

Świetnie to wygląda Może po Nowym Roku sama bym o takiej dekoracji pomyślała... Tylko u mnie fiolet z zielenią

Dzień dobry wszystkim
Ależ się dzisiaj nie mogłam zwlec z łóżka Jutro uczelnia i się zastanawiam jak ja wstanę o 5:30 skoro dzisiaj o 8 byłam nieprzytomna... No ale z psiakiem należy iść na spacer więc się zmusiłam
Stary 2011-11-29, 08:28   #289
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość

Zakochałam się w Twoich butach skąd je masz??
Ze sklepu a tak na poważnie szukałam w sklepach firmowych (typu Ryłko) a znalazłam w takim małym sklepie obuwniczym

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
nic mnie tak nie wścieka jak te właśnie zaproszenia
Ja też już nie mogę patrzeć na zaproszenia. Ale chyba kupimy te które wybrał TŻ. Ja już mam dość szukania. Suknię znalazłam za pierwszym razem a zaproszeń i wizażystki za ch.olerę nie mogę znaleźć

Cytat:
Bardzo Ci dziękuję! Mój M. oszaleje, jak mu kupię jakiś gadżecik MANU! Tylko teraz nie wiem czy pokazać mu je w dniu ślubu, żeby była niespodzianka czy wcześniej, żeby się już cieszył. Zastanawiam się nad krawatem (pasuje kolorystycznie do wesela, ale to chyba zbyt rzucające się w oczy), spinkami albo sygnetem. Ależ mu zrobię radość dzięki Tobie, naprawdę bardzo dziękuję.
Cieszę się, że pomogłam I pozdrów fana Manu

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:34   #290
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Tak obraczki z firmy Artis. Mamy swoje zloto a oni robia obraczki za 730 zl jak masz swoj zlom. Chcielismy najpierw robic u zlotnika co ma malutki sklepik, ale stwierdzilismy ze wolimy w Artisie, bo maja porzadne wyroby, od kilku lat kupuje tam produkty zwlaszcza srebro i zegarki dla najblizszych i nic sie nigdy z tym nie dzialo! Tak wiec jak najbardziej polecam ta firme Tż mi tam na pewno kupi bizuterie na slub, juz rozmawialam z jedna pania, ze przyniose zdjecie sukni i pomoze mi dobrac
A ogolnie jak Twoje wrazenia po targach?
Dziękuję za opinię na temat ARTIS Jeśli chodzi o tagi, to od progu poczułam się osaczona, ale to oczywiste, każdy chce zainteresować swoją ofertą. Zainteresował mnie właśnie ARTIS i mili, młodzi, przystojni barmani, robiący show na weselu Wypiłam super słodkiego drinka, zjadłam coś pysznego, obejrzałam pokaz sukni ślubnych. Ogólnie było w porządku. Najwięcej fotografów, a jego już mam, więc nie pozbierałam za dużo kontaktów. Cieszę się z powodu tego jubilera, bo nie mogłam znaleźć nic odpowiedniego, a tam podobały mi się klasyczne obrączki z białego złota i chyba (99%) właśnie na takie się zdecydujemy
Stary 2011-11-29, 08:43   #291
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
bardzo dobrze moim zdaniem! jeszcze będziesz mieć czas na pracę typowo w zawodzie. Ja sama bym chętnie zmieniła moją pracę, ale z racji tego, że dodatkowo też opiekuję się taką dziewczynką i obiecałam jej rodzicom, że do września, czyli do momentu kiedy mała pójdzie do przedszkola, będę przychodzić, to nie ma niestety możliwości, żebym zmieniła główną pracę, bo musiałabym wtedy przestać przychodzić do Ninki.

dziekuje

a ja dzisiaj mam 2 rocznice z moim TZ

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:48   #292
Chatka
Wtajemniczenie

Kochane, TŻ baaardzo Wam wszystkim dziękuje za gratulacje, oczywiście jesteśmy oboje tacy szczęśliwi z tego powodu, że się z tego szczęścia nie możemy pozbierać

Wczoraj byliśmy na Listach do M. i no niech mi ktoś wytłumaczy, czemu ten film ma taki tytuł? Jak tam nawet najmniejszego nawiązania do listów nie ma Oczywiście daleko mu do takiej produkcji jak Love Actually, ale powiem szczerze, że jak na polski film i porównując z polskimi produkcjami z ostatnich 10 lat, to mogę powiedzieć tylko WOW. Bo naprawdę bardzo fajny, przyjemny, ciepły, zabawny i wzruszający film
Ze swojej strony jeszcze chciałabym wystosować taki maleńki postulat do Boga - daj Maćkowi Stuhrowi syna! Bo ja już kina polskiego bez Stuhrów sobie wyobrazić nie potrafię.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Chyba Wam go nie pokazywałam na żywo Jest za szeroki, sam ma 4mm a obrączkę też chciałam taką ok 4-5 mm
Twój pierścionek sam wygląda jak pierścionek i obrączka w jednym nie wiem, gdyby była obrączka złota, półokrągła bez ozdób, to może by można nosić na jednym, ale już z jakimikolwiek zdobieniami nie bardzo.

oczywiście bardzo mocno się 3mają i czekamy, aż powiesz, co to za lajfczendżing sprawa

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
I udało mi się zrobić zestawienieWięc chwalę się
Bardzo ładne

Cytat:
ale mam bieliznę i karteczki na moje kule
kupiłam śliczną bardotkę za 140 zł rozmiar 70DD i taki mam kupować lub 70E z polskich a do tej pory nosiłam 75B pani mnie wymierzyła akurat ostatnią taką bardotkę miała ale leży super. Pokazała mi jak fachowo zakładać stanik ogólnie plecam takie edukacyjne wyprawy
gratuluję zakupów! Śliczny staniczek A kule widzę będą przecudne, naprawdę coraz bardziej się zastanawiam, czy nie porobić czegoś podobnego, bo to naprawdę piękne zaznaczenie na sali kolorów przewodnich

Cytat:
Laskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Moja genialna młodsza siostra własnie mi oznajmiła, że mój ukochany zespół znowu będzie w Polsce. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a!!!!
Tak więc wybieram się na 27 lipca do Wawy
Tylko kurna Chatka akurat dzień później bierze ślub w lubelskim
No kurna chatka jak najbardziej dzień później ślub bierze i na pewno jej w Wawie nie będzie! Cholerka no, nie da się jakoś przesunąć tego koncertu?? Nie mieli cholery kiedy przyjechać... A miałabym okazję zobaczyć zaginioną siostrę wreszcie nooo

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A ja w sobote robilam pierwsza sesje zdjeciowa w ciazy Fotki wyszly kapitalne a ile frajdy przy tym mielismy Znajoma akurat jest w 7 miesiacu, miala wczoraj urodziny i baby shower w jednym wiec dostala od nas w prezencie trzy mega wielkie foty pieknie wydrukowane i oprawione w ramce. Cieszyla sie jak dziecko a my razm z nia

A i jeszcze wam zapomnialam wrzucic zarabisty filmik

http://www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY
Ale ciekawa jestem tych fotek, ale pewnie są zbyt prywatne, żeby pokazać?

Filmik znam i uwielbiam

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
No więc najpierw porozmawiałam z Panią od rekrutacji. No i Pani mówi, że w grudni będzie dzień próbny, dla tych którzy przeszli pomyślnie proces rekrutacji i że do środy będzie dzwonić. I jak zaczęłam się ubierać to Pani mówi, że w sumie ona to mnie już może na ten dzień próbny zaprosić. Normalnie byłam w szoku. Więc podziękowałam i jadę na dzień próbny. Zobaczymy co dalej.
Gratulacje! Oby dzień próbny zaowocował pracą

Cytat:
M. podobają się zdjęcia z sesji, więc wrzucę Wam kilka. Może tylko w mojej głowie siedzą te wielgachne rzucające się w oczy uda i inne mankamenty.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...02654767_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...43176609_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...25098556_n.jpg
Ale głupoty gadasz z tymi udami! Piękne fotki!

Cytat:
a teraz pytanie do was który kwiatek jest najładniejszy nie wiem który sposób łączenia wybrać... brakuje jeszcze takiego jak ten środkowy tylko odwrotne kolory
ten w środku najbardziej mi leży I te odwrotne, co potem zrobiłaś też cudne

Cytat:

Gratuluję! A tak wcześnie załatwiliście tą Kretę, gdzie tak wcześnie kupiliście?

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
ale padnięta jestem
gdybym nie zdążyła napisać później, to bardzo Was proszę o małe wizażowe kciuki ( o duże poproszę jutro ) tak troszkę po godzinie 15
chodzi o sprawę ślubną
3mają się

A, gadałyście tu jeszcze o teamie Jacob Ja powiem tak: filmowo jestem z Wami, bo pattison mnie przyprawia o mdłości, jak tylko na niego patrzę, a Taylor... no, jak to Taylor
ale książkowo jestem całą duszą oddana Edziowi szczególnie po przeczytaniu nieopublikowanych rozdziałów Midnight sun Moim zdaniem filmy strasznie spieprzone są właśnie przez dobór aktora głównego bohatera, który kompletnie nie oddaje prawdziwego charakteru Edwarda.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-11-29 o 08:51
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:56   #293
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
P.S. Ja mam dziś "2" z przodu - 299 dni do ślubu.
to znaczy, że dziś mamy 298 przegapiłam wczoraj:P ale za to pamiętałam o 300

pisałyście o młodzieży. Ja w ogóle mam problem z dwiema siostrzenicami.... no może z jedną. Więc ta starsza teraz w grudniu skończy 17 lat, ta młodsza już skończyła w listopadzie 15. No i mogłabym tej starszej dać w sumie z osobą towarzyszącą zaproszenie... ale to jest taka dziewczyna... w wielkim skrócie- obecnie jest w izbie dziecka za pobicie, kiedyś ją odbierałam z policji za kradzieże, ogólnie jeden wielki rozbój;] No i mam mętlik co ja mam z nią zrobić.

A co do mamy. Nie przejmujcie się mojej mamie nawet moja suknia sie nie podoba

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

co sądzicie o takich spinkach? Mój TŻ to wierny fan F1 http://www.yego.pl/x_C_I__P_63510263__PZTA_01.html chociaż nie wiem czy na ślub nie lepsze by były klasyczne...
Stary 2011-11-29, 08:58   #294
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

Gratuluję! A tak wcześnie załatwiliście tą Kretę, gdzie tak wcześnie kupiliście?

A, gadałyście tu jeszcze o teamie Jacob Ja powiem tak: filmowo jestem z Wami, bo pattison mnie przyprawia o mdłości, jak tylko na niego patrzę, a Taylor... no, jak to Taylor
ale książkowo jestem całą duszą oddana Edziowi szczególnie po przeczytaniu nieopublikowanych rozdziałów Midnight sun Moim zdaniem filmy strasznie spieprzone są właśnie przez dobór aktora głównego bohatera, który kompletnie nie oddaje prawdziwego charakteru Edwarda.
W biurach praktycznie sa juz wszystkie oferty, do konca listopada wiele organizatorow ma najlepsze upusty, my za swoja wycieczke placimy o jakies 3500 tys mniej. Wycieczka na Krete wyszla nas po 2080 zl/os na 2 tygodnie ze sniadaniami i obiado-kolacjami plus 69zl doplata za gwarancje niezmiennosci ceny, chcielismy to oplacic bo przy dzisiejszych skokach cen paliw i walut to wolimy nie ryzykowac... Warto do konca roku sie zdecydowac, bo ceny sa bardzo kuszace!
A skad mialas te nieopublikowane rozdzialy?
Stary 2011-11-29, 09:01   #295
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzień doberek Baby
Mrozik lekki jest, fajniutko.

Margidko się trzymają. Niech moc będzie z Tobą!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 09:17   #296
E87
Wtajemniczenie

Tez za Margidke
Stary 2011-11-29, 09:18   #297
Anulka_p
Zakorzenienie

Lecę do pracy. Miłego dnia PM-ki Do zobaczenia wieczorem
Stary 2011-11-29, 09:19   #298
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Jak wpisujecie na zaproszeniach osoby ? Wg zasad dobrego wychowania najpierw kobieta, potem mężczyzna i nieważne kto jest z "naszej" rodziny. A co w sytuacji gdy mam zapraszać chrzestnego z żoną ? (on jest bliższy mojej krwi) Nie powinno się go jakoś wyróżnić w zaproszeniu ?
My wpisujemy najpierw kobietę.
Cytat:
Też na nich będę, ale raczej w sobotę, bo w niedzielę Barbórki.
Mykam spać, bo daje mi w koć to przeziębienie. Spokojnej nocy.
Może wreszcie przestanie tak wiać i się normalnie wyśpię.
My w niedzielę będziemy, bo nie wiem o której w sobotę zawitamy do Warszawy, zależy jak TŻ będzie pracował. Ale w niedzielę będziemy na pewno.

Cytat:
Rozumiem, że to oferta z Selgrosa. A u mnie w okolicy nie ma
Tak to jest oferta z Selgrosa.

Margida

I ja dziękuję za kciuki, które trzymałyście za moją rozmowę.

Co do kosztów wesela to chcielibyśmy je zamknąć w 40 tyś (zobaczymy czy się uda).

za wszystkie dni do ślubów.

Jejku jak ten czas leci. TŻ mówi do mnie w niedzielę "za pół roku będziemy już małżeństwem" ja mu na to " za 5 miesięcy" a on: "na za trochę więcej niż 4".

A i mam mały problem. Napiszę o nim pewnie wieczorem na poczcie. Może mi doradzicie.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 09:28   #299
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnooka_paula Pokaż wiadomość
dziekuje

a ja dzisiaj mam 2 rocznice z moim tz
gratuluję!!!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 09:30   #300
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

a ja dzisiaj mam 2 rocznice z moim TZ
gratuluje

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości