|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
![]() Cytat:
za taka ładna liczbę
|
|
#272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wszystkie
Cytat:
to pokaż nam zdjęcia
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Przynajmniej mam taką nadzieję
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Własnej roboty, to koszt materiałów, jutro mogę wkleić zdjęcie...
|
#274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś mało
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spać
dobranoca to ostateczny wybór na kule nr 1 to kwiatki z załącznika na razie mam 4 tak w ogóle to ten fiolet jest trochę ciemniejszy a tu na zdjęciach z lampą tak wygląda
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna będzie kula nie mogę się doczekać efektu końcowego
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 | |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku
![]() Cytat:
kasia_kuku: trzymam kciuki (kicia): super i brawo za cierpliwość ![]() Ja dziś miałam totalnego lenia po południu- w pracy ledwo wysiedziałam, a po powrocie miałam na allegro znaleźć tyle rzeczy, zrobić sporo w domu i nic kompletnie mi się nie chciało... Teraz nawet nie odpisuję na wszystko, bo mi się nie chce Dziewczynki mam pytanie: czy któraś z Was jest z Bieszczadów? Bo mam pytanko i pilnie potrzebuję pomocy.... Dobranoc
|
|
|
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym watku!
Troszke ostatnio zaniedbalam watek ale obiecuje poprawe ![]() Na targach slubnych w Rybniku w tym roku bylo chyba z o polowe stoisk mniej niz rok temu, chyba ze sie nam z Tż juz to przepatrzylo pozbieralismy dosc sporo ulotek i niedzielę spedzilismy na przegladaniu folderow, plytek i stronek internetowych. Chyba sie zdecydujemy na pania dekoratorke-florystke, ktora zajmuje sie wszystkim, my jej mowimy co chcemy, placimy a ona sie juz umawia z wlascicielem sali, z koscielnym/proboszczem itd. wiec fajna sprawaZ rzeczy weselnych wczoraj zalatwilismy: podroz poslubna- Kreta, kupilismy vodke ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- I jeeeeeeeeee w koncu i ja mam 1 z przodu! 198 DDŚ! |
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() ale padnięta jestem ![]() gdybym nie zdążyła napisać później, to bardzo Was proszę o małe wizażowe kciuki ( o duże poproszę jutro ) tak troszkę po godzinie 15chodzi o sprawę ślubną
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też zwiedziałam Targi w Rybniku. Dziś będę przeglądać wszystkie ulotki, bo wczoraj kompletnie nie miałam czasu. A gdzie przymierzałaś obrączki? ARTIS? Zainteresowała mnie ich oferta, a nie jestem z Rybnika i nic o nich nie wiem.
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kicia mi sie podoba ten w środku lub ten ostatni po prawej
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
wita was kursantka
ale fajnie się jechało bo puste ulice tylko parkingi załadowane nie miałam gdzie parkowac dzisiaj o 18 jeżdżę mrozik dzisiaj lekki widzę
|
#284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ogolnie jak Twoje wrazenia po targach? |
|
|
|
|
#285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam Panie w nowym wątku i nadrabiam jeszcze stary
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewuszyska
![]() spać mi się chcę i dzięcioła dziś zaliczę na biurku ![]() E87 za podróż i wódeczkę
|
#287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz troche spokoju znowu, ejszcze tylko zaproszenia w tym roku i do lutego spokoj - wtedy poszukiwania bielizny
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może po Nowym Roku sama bym o takiej dekoracji pomyślała... Tylko u mnie fiolet z zielenią ![]() Dzień dobry wszystkim Ależ się dzisiaj nie mogłam zwlec z łóżka Jutro uczelnia i się zastanawiam jak ja wstanę o 5:30
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Ze sklepu
a tak na poważnie szukałam w sklepach firmowych (typu Ryłko) a znalazłam w takim małym sklepie obuwniczym![]() Ja też już nie mogę patrzeć na zaproszenia. Ale chyba kupimy te które wybrał TŻ. Ja już mam dość szukania. Suknię znalazłam za pierwszym razem a zaproszeń i wizażystki za ch.olerę nie mogę znaleźć Cytat:
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
barmani, robiący show na weselu Wypiłam super słodkiego drinka, zjadłam coś pysznego, obejrzałam pokaz sukni ślubnych. Ogólnie było w porządku. Najwięcej fotografów, a jego już mam, więc nie pozbierałam za dużo kontaktów. Cieszę się z powodu tego jubilera, bo nie mogłam znaleźć nic odpowiedniego, a tam podobały mi się klasyczne obrączki z białego złota i chyba (99%) właśnie na takie się zdecydujemy
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() a ja dzisiaj mam 2 rocznice z moim TZ
|
|
#292 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, TŻ baaardzo Wam wszystkim dziękuje za gratulacje, oczywiście jesteśmy oboje tacy szczęśliwi z tego powodu, że się z tego szczęścia nie możemy pozbierać
![]() Wczoraj byliśmy na Listach do M. i no niech mi ktoś wytłumaczy, czemu ten film ma taki tytuł? Jak tam nawet najmniejszego nawiązania do listów nie ma Oczywiście daleko mu do takiej produkcji jak Love Actually, ale powiem szczerze, że jak na polski film i porównując z polskimi produkcjami z ostatnich 10 lat, to mogę powiedzieć tylko WOW. Bo naprawdę bardzo fajny, przyjemny, ciepły, zabawny i wzruszający film ![]() Ze swojej strony jeszcze chciałabym wystosować taki maleńki postulat do Boga - daj Maćkowi Stuhrowi syna! Bo ja już kina polskiego bez Stuhrów sobie wyobrazić nie potrafię. Cytat:
nie wiem, gdyby była obrączka złota, półokrągła bez ozdób, to może by można nosić na jednym, ale już z jakimikolwiek zdobieniami nie bardzo. oczywiście bardzo mocno się 3mają i czekamy, aż powiesz, co to za lajfczendżing sprawa ![]() Bardzo ładne ![]() Cytat:
Śliczny staniczek A kule widzę będą przecudne, naprawdę coraz bardziej się zastanawiam, czy nie porobić czegoś podobnego, bo to naprawdę piękne zaznaczenie na sali kolorów przewodnich ![]() Cytat:
Nie mieli cholery kiedy przyjechać... A miałabym okazję zobaczyć zaginioną siostrę wreszcie nooo Cytat:
Filmik znam i uwielbiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękne fotki! Cytat:
I te odwrotne, co potem zrobiłaś też cudne ![]() Cytat:
Cytat:
A, gadałyście tu jeszcze o teamie Jacob Ja powiem tak: filmowo jestem z Wami, bo pattison mnie przyprawia o mdłości, jak tylko na niego patrzę, a Taylor... no, jak to Taylor![]() ale książkowo jestem całą duszą oddana Edziowi szczególnie po przeczytaniu nieopublikowanych rozdziałów Midnight sun
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-11-29 o 08:51 |
|||||||||
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
to znaczy, że dziś mamy 298
![]() pisałyście o młodzieży. Ja w ogóle mam problem z dwiema siostrzenicami.... no może z jedną. Więc ta starsza teraz w grudniu skończy 17 lat, ta młodsza już skończyła w listopadzie 15. No i mogłabym tej starszej dać w sumie z osobą towarzyszącą zaproszenie... ale to jest taka dziewczyna... w wielkim skrócie- obecnie jest w izbie dziecka za pobicie, kiedyś ją odbierałam z policji za kradzieże, ogólnie jeden wielki rozbój;] No i mam mętlik co ja mam z nią zrobić. A co do mamy. Nie przejmujcie się mojej mamie nawet moja suknia sie nie podoba![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- co sądzicie o takich spinkach? Mój TŻ to wierny fan F1 http://www.yego.pl/x_C_I__P_63510263__PZTA_01.html chociaż nie wiem czy na ślub nie lepsze by były klasyczne...
|
#294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A skad mialas te nieopublikowane rozdzialy?
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek Baby
![]() Mrozik lekki jest, fajniutko. Margidko się trzymają. Niech moc będzie z Tobą!
|
|
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez
za Margidke
|
|
|
|
#298 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tak to jest oferta z Selgrosa. Margida ![]() I ja dziękuję za kciuki, które trzymałyście za moją rozmowę. Co do kosztów wesela to chcielibyśmy je zamknąć w 40 tyś (zobaczymy czy się uda). za wszystkie dni do ślubów.Jejku jak ten czas leci. TŻ mówi do mnie w niedzielę "za pół roku będziemy już małżeństwem" ja mu na to " za 5 miesięcy" a on: "na za trochę więcej niż 4". A i mam mały problem. Napiszę o nim pewnie wieczorem na poczcie. Może mi doradzicie.
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

) i obrączek bo już mamy dawno... 
za taka ładna liczbę

A tak to szukamy fajnych opcji w fajnych cenach
Pochwalę się nawet że jest całkiem ładna
to pokaż nam zdjęcia

) tak troszkę po godzinie 15

ale fajnie się jechało bo puste ulice tylko parkingi załadowane nie miałam gdzie parkowac 

oczywiście bardzo mocno się 3mają i czekamy, aż powiesz, co to za lajfczendżing sprawa
Piękne fotki!