|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
u la la fajny ten czarny BVB
|
|
|
|
|
#22862 |
|
Zakorzenienie
|
ja w ramach adrenaliny przedmeczowej
![]() ![]() a każde słowo co mówi Mielcarski i Szpakowski to już na pamięć znam co kiedy powiedzą najbardziej mi sie podobają momenty '...Ebi Smolarek jak 20 lat temu jego ojciec...' i ' .....DWA DWA DWA ZEROOOO.........' to się nazywa obsesja |
|
|
|
#22863 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejak wszystkim
Własnie wrocilam z wykladu i padam kto wymyslil filozofie o 18 horror Magda cłodziutki ten clemens mrauu
|
#22864 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
hehe... siedze dziś na angolu, ciekawa lekcja jak nigdy bo mamy słówka o piłce nożnej, mecz, sędzia itd ![]() no i jest ćwiczenie, pierwsze zdanie : Wisła Kraków scored 4 goals against the home team " jak mi sie miło na sercu zrobiło że znają moją Wisełke
|
|
#22865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz powodzenie fju fju... ja to nawet u starych dziadkow powodzenia nie mam...wez to pod uwage ![]() ruud jest twoj? serjo? ;] nawet nie wiedziałam ;P no, ale dobry jest... 4 bramyy... ![]() grzebacze...hihihih.... tja...zboczence... ;] no wlasnie nei wiem skad ona ma takich slicznosci ;] kurcze...ze tez kiedys clemens mi sie nie podobal i juz na wejsciu powiedziałam, ze go nie chce XD i ta przygarneła noooo.... XD teraz załuje ![]() a no... i mam fotki z treningu dzisiejszego... i jakis nowy jest...paul freier...musimy talcia zrobic narade gdzie go przyjmiemy to fajnie ![]() fotki: mannschaft... + nowy + gola klata - merti + avek borussia
|
|
|
#22866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#22867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hejo Iza hejo siostra i papa zarazem wrzucam jeszcze coś fajnego ![]() http://www.youtube.com/watch?v=c3PaY...awski%20Rasiak http://www.youtube.com/watch?v=xHOsG...awski%20Rasiak ja to nie wiem jak można piłki nożnej nie lubić
|
||
|
|
|
#22868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no faaaajny...dlatego daję wiecej ![]() + timonito i bali avki ![]() Cytat:
![]() ok ja musze leciec fajnie mi sie z wami siedzi, ale coz... ![]() jutro mam lekcje na 11 ktokolwiek pisze
|
|
|
#22869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#22870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa powodzenie gościom sie w głowach miesza ![]() jest, tylko wtedy kiedy go przygarnęłam miejsca mi w podpisie zabrakło oj ja musze wszystkich swoich do kup pozbierać i pospisywać hmm a chciałaś sobie go wziąść ![]() żałuj bo masz czego jej sie trafili jak ślepej kurze ziarko joke Talciu a ładny ten Paul
|
|
|
#22871 |
|
Zakorzenienie
|
odsyłam do posta nr 22865, ktory z resztą został napisany przeze mnie
![]() pije za was moze wpadne na troszeczke jak czas pozwoli... ale jutro jest speszyl dej i nie wiem kumpela sie do mnie wpina na mecza bedziemy męczyć chyba dojczki :P wiec nie bede z wami przezywac wspolnie na nastepny dzien Polskiego pałera baz pogromu ;] ale napewno wam powiem jak dojczki grały hihihihido jutra ![]() edit: do lunci: a no... wlasnie ...nie zapominaj o stefanku ![]() paul... nie za wyględny...na pierwszy rzut oka... było foto kilka postów wczesniej dlatego wlasnie oglaszam talci narade bo pewnie zadna z nas go nie chce za meza to trzeba bedzie go dopisac do naszej wspolnoty posgłuiwaczek... czyli do bali i kahna
|
|
#22872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam nawet tacie koszulke z tym stworzonkiem, które było maskotką mistrzostw kurcze chciałam sobie zrobić avek na jutrzejszy dzień, ale nie umiem
|
|
|
|
|
#22873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tz nie wiem jak można nie lubieć LD Cytat:
nie dziękuje ja o 11 kończe wiec koło 12 będe w domciu matko jedyna co za przystojniak ![]() papa przez Talcie
|
|
|
#22874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja poszukam tego Paula ![]() a jaki chcesz miec ;>
|
|
|
#22875 |
|
Zakorzenienie
|
nom to ja sie też będe zbierać
zaczynam sie bać tego jutrzejszego polaka ![]() dobranoc
|
|
#22876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22877 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam, niestety fifki nie zainstalowałam bo mam za starego kompa na to
![]() Ale znalazłam inną fajną grę ![]() http://allegro.pl/item141521096_fifa...o_idealna.html I tak sobie patrzę na Mundialowe rzeczy na allegro http://allegro.pl/item141169720_mund...a_kibica_.html Trochę nie aktualne już ale takie tanie http://allegro.pl/item141632892_peps..._i_ciebie.html karciory do gry, widzę Smolarka ![]() OBSESJA
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#22878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"i dwa dwa dwa zero" ![]() Piękny mecz Oczywiście w tle "celebrate the day" bo jakby inaczej, i moja słodka psinka na kolankach, żyć nie umierać, Edit. no za 24 godziny o tej porze będziemy się meczem podniecać
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#22879 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro w szkole dostane głupawki i będę tylko odliczać godziny, dobrze że jutro kończę o 16.10 to przyjdę do domu będzie gdzieś 17 szybko lekcje, wizaż kąpiel i meczos, tylko najbardziej mi szkoda że następne mecze EM będą dopiero pod koniec marca
ale za to w grudniu towarzyskie ![]()
|
|
|
|
#22880 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiecie co?Tak sobie myślę że z Wami mogę tak "poważnie" pogadać na temat piłki nożnej, jedna moja kumpelka to też interesuje się czymś "męskim" a mianowicie podnieca się na widok każdego fajnego auta, no cóż ja się podniecam na widok każdego fajnego piłkarza
.Reszta moich koleżanek nie interesuje się piłką, tylko ja taki wypierdek mamuta Ale dobrze mi z tym
|
|
|
|
#22881 |
|
Zakorzenienie
|
Eee przyszłam i już nikogo ni ma
![]() No to idę, wpadnę jutro.Paaaa
|
|
|
|
#22882 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja miałam wtedy 14 lat więc za mojego i twojego szwagiero ja mam tak samo, w końcu siostry jesteśmy, nie? mnie też denerwuje Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#22883 | ||
|
Konto usunięte
|
Hej hej
Tu też czuć przedmeczową gorączkę ![]() Cytat:
Cytat:
Na szczęście w LO mam koleżanki, które również interesują się piłką (kibicują Dyskobolii) więc zawsze można trochę poplotkować ![]() Aż sama się sobie dziwię, jeszcze do niedawna piłka nożna dla mnie była tylko twonienien czasu i głupotą, a teraz aż obejżałabym sobie jakiś meczyk, tak na rozgrzewkę, przed jutrzejszym Fjoł
|
||
|
|
|
#22884 |
|
Zakorzenienie
|
doberek paniom
zaraz lecę do szkoły na 8 godzin....ale wiadomość na dobrt poczatek dnia http://sport.onet.pl/0,1248713,1434167,wiadomosc.html i dobrze ![]() ![]() POOOOLSKKAAAAAAAAAA |
|
|
|
#22885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemcy grają 24 marca z czechami... ale jeszcze przed tym mecz towarzyski (tez pozno ) - 7 lutego ze szwecjąa dzisiaj meczyki tralalalala... moje dojczki musza wygrac tralalala...piekny dzionek tralalala.... dzien dobry wszystkim tralalala ![]() Cytat:
![]() ja sie interejszyn autkami... ale tylko mojego mezusia...mraaaauuu... są najbożsiejsze na całym świecie ![]() nie martw sie u mnie to samo...na szczescie moją kumpele tak nastawilam, ze wszystkie mecze reprezentacyjne przynajmniej ze mna oglada (niemiec offf korz ), klubowe ogladam sama :PCytat:
!!!8 lekcji... biedna...ja 4 na 10.55 wiec niedawno wstalam dopiero ![]() DOJCZLAND !!! TRUTUTUTT !!! DOJCZLAND !!! TRUTUTUTT!!!!! POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOLSSSKAAAAAAA !!!! JEST MISTRZEM !!!!!! oczywiscie naszym tez kibicuje tylko ich zapewne ogladacn ie bede
|
|
|
#22886 |
|
Zakorzenienie
|
ekhm dzis w Neue Westfälischepogano 11
ktora zagra wieczorem tak mi sie przynajmniej wydaje bo innych nazwisk w tabelkach nie ma Hilderbrant Fritz Arne Friedrich Mertesacker Lahm Schweinsteiger Frings Ballack Hitzsperger Hanke (Neuville) Klose
|
#22887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pamietam jak na mundialu...jeszcze 2 minuty przed meczem...podano sklad, ktory mial zagrac...takie info uzyskali oficjalne...i podali hutha...a w meczu okazalo sie, ze w ostatniej chwili pozmieniali...i wszedl ktos inny (juz nie pamietam kto :P) w sumie...do bym chciala, zeby odi zagrał...a reszta mi sie podoba ![]() ok lece sie myc... i przygotowywac do szkoly ;] meczyk tralalala.... baj edit: zmienilam avka na dzisiaj na znak solidarnosci z druzyna
|
|
|
#22888 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się przywitać i powiedzieć jeszcze ponad 11 godzin i mecz
![]() damy radę, a czytałam dziś na onecie że mecze z Armenią i Azerbejdzanem mają się odbyć jakoś w Kielcach i Krakowie . No to miłego dnia i do zobaczenia po południu
|
|
|
|
#22889 | ||
|
Zakorzenienie
|
to sobie daj grupowe repry i będzie
![]() Cytat:
z Ciebie to dopiero kibicka Cytat:
koledzy tęz nie za bardzo ... [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3079713]Hej hej Tu też czuć przedmeczową gorączkę ![]() Ja dziwnie się czuję opowiadając moim kumpelom o repry albo o BVB, wszystkie patrzą na mnie z politowaniem Na szczęście w LO mam koleżanki, które również interesują się piłką (kibicują Dyskobolii) więc zawsze można trochę poplotkować ![]() Aż sama się sobie dziwię, jeszcze do niedawna piłka nożna dla mnie była tylko twonienien czasu i głupotą, a teraz aż obejżałabym sobie jakiś meczyk, tak na rozgrzewkę, przed jutrzejszym Fjoł [/quote]czuć gorączke i to jak kiedyś to moi wszyscy eks byli piłkarzami a ja sie nawet nie interesowałam piłką
|
|
|
#22890 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa już po polskim
jakoś mi poszło na szczęście chociaż podniosłam sobie poprzeczke bo jako jedna z 4 osób pisałam roszerzony poziom a dzisiaj meczyk to troche jak nagroda po tym całym dzisiejszym stresie więc kibicujemy dziewczynki, kibicujemy stuknęło mi 1500 to se wypije
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

.... bo tak to jeszcze mu ukradne ją kiedys... i wrzuce moją tapetke tam
o jaaaa.... az mnie korci zeby wrzucic sobie... ale planuje jakiś mannschaftowy teraz :P jako znak solidarnosci na jutrzejszy meczyk
fajny ten czarny BVB 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, a ja go poganiałam w sklepie mówiąc: po co ci to potrzebne? ehh, nie wiedziałam że za kilka miesięcy zmienię zdanie i do tej pory mam wyrzuty sumienia, że nie pozowliłam mu tej poduszki kupić

na 8 godzin....