|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#601 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 484
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane. Cz.III-w±tek zbiorczy
tzn ogólnie to lubiê po³±czenie jasnej cery i ciemnych w³osów tylko, ¿e mi w takim kontra¶cie nie jest dobrze
ja mam balsam br±zuj±cy z ziaji, ale jestem ¶rednio z niego zadowolona, bo wydaje mi siê, ¿e trochê zbyt pomarañczowy efekt daje, ale i tak zdarzy mi siê u¿yæ rzadko i ma³o ;]
|
#602 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 473
|
Cytat:
chcia³abym delikatnie przyciemnic do ludzkiego koloru bo w porównianiu do mojej to ta z za³±cznika skóra jest ciemna
Edytowane przez Fallen2000 Czas edycji: 2011-11-28 o 21:15 |
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Fallen mo¿e kup jaki¶ balsam br±zuj±cy,wed³ug mnie samoopalacz daje zó³ty i nienaturalny efekt,ale oczywi¶cie to tylko moje zdanie |
|
|
|
|
#604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wybaczcie niewiedze, ca³e ¿ycie by³am bia³a
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy¶ mia³am balsam brazuj±cy z Dove do jasnej karnacji dawa³ delikatny efekt opalonej skóry,a samoopalacz daje zó³ty efekt i plamy gdy siê go zle rozsmaruje.Przynajmniej u mnie tak by³o.
Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2011-11-28 o 21:20 |
|
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
ale moimi wypowiedziami siê nie sugeruj za bardzo bo ja tez doswiadczenia nie mam,krótki czas mia³am faze na opalon± skórê i jaki¶ czas uzywa³am balsamów br±zuj±cych,i samoopalaczy ale zdecydowanie lepiej jest mi w jasnej naturalnie wygladajacej skórze takze zbyt wielu kosmetyków nie testowa³am.Ale mia³am ten balsam z dove i by³ ok.
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- ja mia³am ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1 roz¶wietlaj±co samoopalaj±cy
Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2011-11-28 o 21:26 |
|
|
|
#608 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 907
|
Cytat:
![]() lekarz skieruje Ciê na morfologie, da tabletki do ³ykania i zwa¿y ![]() a na kolejnej wizycie bêdzie to samo ![]() z tym netem to trochê przesadzaj± ja do 7 miesiaca pracowa³am przy kompie a jedna zmiana trwa³a 12 godzin ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#610 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 907
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() tak wiêc nie pomogê :/ ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- po mamusi ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- agata, tej starszej szkrabem bym nie nazwa³a jak mówi moja mama to ju¿ du¿a kopa haha
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Co do samoopalacza to fajny efekt na buzi daje ten: http://torebka.kafeteria.pl/index.ph...=view&id=11815
Ale ja ju¿ dawno przesz³am etap ukrywania mojej cery. Jestem jaka jestem, nie bêdê skóry mêczyæ ani opalaniem ani samoopalaczami Bia³a skóra jest ok![]() (moi koledzy z grupy na roku maj± wiecznie ubaw ze mnie, 3 lata i jeszcze im siê nie znudzi³y teksty typu "piek³a¶ rano chleb" , "chora jestes?")
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-11-28 o 22:07 |
|
|
|
#612 | ||
|
Branzoletka
Wiadomo¶ci: 887
|
Hej wam
Co próbuje doczytaæ, to za¶ kilka stron mi wyskakuje a porodem siê nie przejmuj, jak przyjdzie czas to ciê wesprzemy W PL ka¿da ciê¿arna nawet ta nie pracuj±ca podlega ubezpieczeniu i mo¿e za darmo korzystaæ z lekarzy Cytat:
Pierwszy moment, to szok i nat³ok my¶li nawet jak planowane a potem, to ju¿ nie mo¿esz siê doczekaæ jak ci brzuszek wyskoczy z którym dumnie bêdziesz sobie cz³apaæ Cytat:
![]() Chcia³am powklejaæ fotki moich w³osków ale zapomnia³am, ¿e mam skasowan± ca³± pamiêæ lapka i musi mi mój t¿ zainstalowaæ kreatora do Noki Muszê go zmolestowaæ ¿eby mi to jak najszybciej zrobi³
|
|
|
#613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zreszt± lepiej ju¿ wygl±daæ jak córka m³ynarza ni¿ np. tak (od 0:34) http://www.youtube.com/watch?v=UMnD1GYFQ0k ![]() swoj± drog± bardzo lubiê ten program, fajne metamorfozy, szkoda tylko, ¿e na TLC same powtórki.
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
ooo, co to za program? mo¿na go gdzies obejrzec online? szczegolnie ten odcinek mnie interesi
![]() juz znalazlam ![]() bede miala co ogladac dzis przed snem
|
|
#615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czasem ogl±dam.Rozgladne siê w najbli¿szym czasie po sklepach za tym br±zerem z Dove chodzi mi o co¶ takiego
Edytowane przez Fallen2000 Czas edycji: 2011-11-29 o 09:02 |
|
|
|
|
#616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
? sama bym taki kupi³a,zieleñ fajnie podre¶la niebieskie oczy ostatnio siê do niej przekona³am
Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2011-11-29 o 10:57 |
||
|
|
|
#617 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jej zmyli ca³y makija¿ to wygl±da³a ¶licznie! Cytat:
|
|
#618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam ochotê zaszaleæ. Podoba mi siê jeszcze taki eye liner http://inglotcosmetics.com/86.matte..../product/12113 A w Trinny i Sussanah wkurza mnie i to straaaasznie Susannah Edytowane przez Fallen2000 Czas edycji: 2011-11-29 o 11:15 |
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chce sie zaopatrzyc w pare kolorów, teraz jeszcze zima idzie wiec na za¿egnanie deprechy jak znalaz³ m.in. z tego powodu noszê oczo**** fiolety i ró¿e na pazurkach. Czajê siê te¿ na limonkowy lakier z Essence
|
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jak±¶ minera³ow± z top choice ale do niczego jest.
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mieszkam w centrum i po drodze na uczelnie mijam 4 drogerie a o lakier chodzi mi o ten z za³±cznika. Zdjêcie znalaz³±m na w±tku o swatchach essence i odlecia³am
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja te¿ nie noszê d³ugich,nawet nie mogê bo noszê soczewki i przy d³ugich trudno za³o¿yæ i zdj±æ chodzi o to,¿e mam mocno spi³owane i serio przy pomalowanych to brzydko wygl±da a zamówi³am sobie kilka kolorków z golden rose ale jak nie od¿ywie paznokci to nawet nie pomaluje...:/ spróbuje tego olejku dziêki za radê w aptece go chyba dostanê tak?
|
|
|
|
|
#624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Fallen2000 Czas edycji: 2011-11-29 o 11:37 |
|
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na rzêsy te¿ dobry?eh... w tym okresie jesienno zimowym to i moje rzêsy i paznokcie bardzo s³abe s±:/---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- a co do tego olejku,to mam nim codziennie smarowaæ paznokcie tak?przepraszam,za dziwne pytania ale nie s³ysza³am o tym sposobie
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#628 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Operowaæ eyelinerem siê dopiero uczê, bo mam dwie lewe rêce do wszystkich czynno¶ci manualnych Co do T&S to wg mnie ich stylizacje s± ¶rednie. Cytat:
Cytat:
. Je¶li chodzi o cienie to ja zdecydowanie wolê ja¶niejsze kolorki na powiekach. Pazurków ostatnio nie malujê tylko wcieram olej rycynowy i czekam a¿ urosn±, bo zawsze mia³am bardzo ³amliwe. O widzê, ¿e z tym olejkiem rycynowym akurat przypadkiem zdarzy³o mi siê na temat, a nie widzia³am najnowszych postów ![]() Co do Essence to te¿ lubiê t± firmê, fajne maj± brokatowe lakiery. Nie przepadam za brokatowymi rzeczami, ale mam jeden fioletowy i jest naprawdê fajny, taki weso³y, kolorowy . No i bardzo lubiê podk³ad w musie z Essence w koñcu znalaz³am do¶æ jasny do swojej cery
IT - programuj, dziewczyno! Edytowane przez rockandrollqueen Czas edycji: 2011-11-29 o 11:53 |
|||
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 650
|
dziewczyny, jak sobie radzicie z wyp³ukiwaniem farby, która wysz³a za ciemno?
macie jakie¶ triki oprócz szamponu przeciw³upie¿owego i olejowania?
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba æwiczyæ du¿o i w koñcu wyjdzie Ci ³adna krecha eylinerem na pocz±tku tez wychodzi³y mi jakie¶ krzywusy,i rêka siê trzês³a hehe .A co do kredki to ja kiedy¶ podre¶la³am i doln± powiekê ale u mnie to nie pasuje,wole mocniej zrobic górn± a doln± zostawiæ,ale je¿eli Tobie pasuje,i uwa¿asz,¿e nie zmniejsza oka to nie przejmuj siê teoriami![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- a ja uwielbiam ró¿owy tusz z essence ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- oprócz szamponu przeciw³upie¿owego nie znam ¿adnych sposobów... |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

ale mo¿e która¶ z dziewczyn Ci co¶ doradzi.
wybaczcie niewiedze, ca³e ¿ycie by³am bia³a

przez Was muszê siê powstrzymywaæ przed pobiegniêciem do ³azienki i nie zafarbowaniem w³osów

Co próbuje doczytaæ, to za¶ kilka stron mi wyskakuje
Muszê go zmolestowaæ ¿eby mi to jak najszybciej zrobi³