|
|
#1021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Cytat:
a jakie to kuleczki? Takie na łańcuszku? My w tym roku mamy akcje kupowania pierwszej choinki Już się cieszę![]() No i jak już zrobisz swoją dekoracje, to pokażesz ? Chętnie zobaczę pomalowane przez Ciebie renifery!![]() nie, mnie raczej nie męczą, choć fakt w tamtym tygodniu chyba na zmianę ciśnienia mnie bolała. Cytat:
Właśnie wysłuchałam w radio, że 6 grudnia ma być 13 stopni!!!! szok! ![]() Rosi a gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? Aniczko ja też ostatnio myślałam o Kolance ona już w zaawansowanej ciąży na pewno jest
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-11-29 o 13:06 |
||
|
|
|
#1022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Byle do 16 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obiad się robi - będzie zapiekany ryż z jabłkami i bananami
|
||||
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia - to ja do ciebie przysle dzis mojeo mezana obiad haha
on lubi takie dania, ja z reszta tez![]() ja dzis mialam robic golabki bez zawijania ale tesciowa zaprosila na obiad zebym nie musiala przy garach stac z bolaca noga wiec galabki przyfruna jutro ![]() Maz wlasnie byl u naszeo administratora budynku-oj nie pojdzie im tak latwo z nami teraz! o naprawe chodnika na ktorym sie przewrocilam walczymy chyba z 2 lata! wiec zawital dzis do nich z milym przywitaniem-witam czy maja panstwo duze ubezpieczenie? !! !! ciekawe co teraz zrobia bryyyy Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-11-29 o 13:35 |
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
czesć
![]() Śliweńko paniki by na razie nie było. Ruchy poczułam w 15 +5 tyg więc chyba spoko A 2 dni wcześniej miałam te pekające bąbelki ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Gucia wow.. zaszalałaś Ja nie mam takiej mocnej głowy. Katunia mam nadzieję, wczoraj nie czułam nic i dziś też jeszcze nic. Dziś dostaliśmy bony na swięta
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam tacie zapalniczkę na 56 urdziny, wygraweruję mu na niej "Samozwańczy dziadek naczelny"
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja byłam dziś po wyniki badań. Wszystko w normie, HIV nie mam, tylko podwyższoną bilirubinę to chyba coś w wątrobą nie tak
![]() Korzystając z okazji weszłam do Textil Market i kupiłam śpioszki, kaftanik i 2 pary skarpetek na maluszka wszystko niebieskie tyle tam tego było że nie wiedziałam na co sie zdecydować
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu dobrze, ze wyniki w normie. Ja to chyba zanim zacznę coś kupować to już pół szafy przez mamę będę miała skompletowaną
ta to szaleje z bodami dla dziecka.
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu trzymam kciuki aby mieli duuuuze ubezpieczenie
![]() mam nadzieje ze w dokumentacji lekarskiej podałas gdzie i jak sie obaliłas a takie swoje ubezpieczenie tez jakies masz?? Aguś bombowa dedykacja
|
|
#1030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice jeżdżą jako świadkowie w sprawie wypadku samochodowego w którym zginęły dwie osoby, jechali pękła im guma i wyrzuciło ich w powietrze. A po jakimś czasie znalazł się kierowca który niby o nich zahaczył dziwna i zagmatwana sprawa. A siostra, młodsza to taka szprycha że aż żal mi na nią patrzeć zresztą cały czas zajęta, bo teraz klasa maturalna a do tego przygotowanie na studia na akademię muzyczną. A starsza daleko mieszka. Cytat:
Wiesz mi nie chodzi o to że teściowa się wprasza do nas. Ale ona wie że my jesteśmy zaproszeni do moich rodziców. A ona nawet nie spyta czy mamy jakieś plany, czy ktoś nas zaprosił czy może ona nas zaprosi w końcu do siebie. Tym bardziej że wie że moja babcia nas zaprasza do siebie i co roku musimy rezygnować z wizyty u niej bo nie ma tyle miejsca by jeszcze ją ze sobą brać. Gdybym robiła Wigilię u siebie to nie ma problemu, ale my też jesteśmy zaproszeni i aż mi głupio przed moimi rodzicami, że przychodzimy z nią
|
|
|
#1031 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny potrzebuje porady.
6 grudnia mam wybór promotora i kompletnie nie wiem kogo wybrać ale słyszałam że jest możliwość kontynuowania pracy licencjackiej. czy wy wiecie jak to z tym jest? czy u każdego promotora można tak kontynuować i na czym to polega? tzn czy to trzeba coś w poprzednich rozdziałach zmieniać czy dopisać jakiś 1 czy 2 rozdziały?? |
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ja nie pomogę bo pisałam tylko mgr. Ale najlepiej idź do dziekanatu i tam na bank ci powiedzą.
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?super maja ciuszki tam Pajacyki do spania tez są fajne ![]() katuniu, aniko tata pierwszy raz został dziadkiem dla wnuczki, 11 lat temu, a że to była córka jego córy, to nie naczelny - bo naczelny niby od syna musi być no i syn al eteraz w lipcu mojego brata żona urodziła syna, więc jest już naczelnym ale zawsze sie nazywał naczelnym dziadkiem, hahaha i tak też mu wygraweruję ![]() aniu20m ja nie moge kontynuować magisterki u promotora z licencjata, bo poszłam na inny kierunek... jeśli to te same studia i kierunek nie powinno być problemu popytaj sie w dziekanacie a ty magistra teraz juz bronisz? a nie w 2013
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A studiów mam kontynuacje mgr też administracje. jestem na 1 roku magisterki ale tu tak jest że już mamy wybór promotora i na koniec pierwszego roku musze mieć napisane już 2 rozdziały pracy magisterskiej a reszte na drugim roku sie pisze. |
|
|
|
|
#1036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale musieli mieć miny w tej administracji jak mąż ich takim tekstem przywitał Cytat:
Cytat:
Ja bym mimo wszystko pogadała z siostrą, szprycha szprychą, ale może raz, dwa razy w tygodniu chciałaby się troszkę poruszać zdrowo ![]() Co do teściowej, kurcze ja bym jej powiedziała wprost, ze przykro wam ale macie już inne plany na święta i może spotkajcie się po świętach. I koniec. Kurcze, co święta to ten sam problem z nią jest
|
|||
|
|
|
#1037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wizyte mam w czwartek 1 grudnia. |
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam cholestaze w ciąży i troche jestem przewrażliwiona. Jestem chora. Mąż jest chory. Teść chory. Czekam aż Gagaton się rozchoruje |
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to nie powinno byc problemu ale dopytaj w dziekanacie
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co to oznacza jak mnie skóra swędzi? Jak to sie leczy? Ciebie też swędziała? |
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Scio to zdrówka wam życzę.
|
|
|
|
#1042 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli ma sie zielona karte mozna odmowic .. z obywatelstwem juz niestety nie ![]() Cytat:
![]() To zaszalalas ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Czesc dziewczyny ja dzisiaj do pracy na 14-20 .. zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce
|
|
|
#1043 | |||
|
Zakorzenienie
|
bzyczko barwa dla Lilki za nowe umiejetnosci
a Tobie śle buziaki i mam nadzieje,ze uda sie cos zorganizowac dla poprawy kondycji i nastroju. wiesz ja tez jestem dosc wyczulona na moj wygląda i w ostatnim czasie przytyłam i tez jakos ciezki mi z tym. Ale cholrea do cwiczen ciezko mi sie zmoblilizowac, a o diecie nie wspomne. Wiec trzymam za nas kciuki [Guciu mam nadzieje, ze ten dzien jakos przetrwałas. fajny miałas wczrajszy wypad- mi takich ostatnio brakuje ![]() a co do piwa to ja tez lubie , choc przyznam, ze wynik masz imponujacy dawno takich ilosci nie piłam, ale pamietam , ze czasem jak sie saczyło piwko ze znajmomymi i w dosc rozwleczonym czasie to ilosci wychodzily duze= ale to pozniej dopiero czlowiek zdawal sobie z tego sprawa tylko, ze ja na drugi dzien umieram nie tylko z niewyspania haha[ Cytat:
nawet juz jeden zrealizowałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale dzis piekna pogoda była, poczułam wiosne... |
|||
|
|
|
#1044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Ania jak trafłam do szpitala to miałam ast 48, alat 122 bilurib 0,26 wypuscili mnie z asl 22,42 alt 42,59 to było 32/33 tc brałam ursofalk i miałam dete watrobowa |
||
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Ana wcześniej to tylko mikołaj przychodził dzieci w każdej sali spiewały mu piosenki dostawały paczkę na grupę, a potem były zabawy w salach takie jak nauczyciel sobie wymyślił, a idąc do domu podchodziło się do mikołaja jeszcze raz i on juz wreczał paczkę dla dziecka
nie rozdawaliśmy im wcześniej paczek bo baliśmy się że ktoś coś zje a potem paczki się pomylą wiec dostawali przy wyjściu do domu ![]() bzyczka kochana ja cię po prostu tule.. Gucia pijaczko moja kochana! a film jak pisałąm w sms super niżej zdaje większą relacje ![]() celi uwielbiam 12 gniewnych ludzi!!!!! super pokazują łatwość podejmowania decyzji rzucania pochopnych oskarżeń, osądów, gdyby nie jeden uparty człek... ania20m jeśli kierunek masz ten sam i promotor się zgodzi to możesz ale musisz rozszerzyć badania na większą grupe teren, albo dodać triangulacje czyli min dwie inne ale sprawdzające się metody, tudzież zmienić wiek badanych albo badać tą samą rzecz ale innymi zmiennymi (np. na pedagogicznym przykładzie bo tak mi najlepiej - badasz rozwój moralny raz u dzieci 5,6 letnich i zwracasz uwagę o to który rok są w przedzkolu czy mają rodzeństwo ile mają lat jaka płeć, a potem 5.6 latki ale w zależności od postaw wychowawczych, oglądanych bajek, kar i nagród stosowanych w domach, tudzież programów wychowawczych zasad przedszkolnych postaw nauczyciela) byłam wczoraj w kinie i nie wiem jakim cudem ale pomyliłyśmy godziny i nie było listu do m a 80 milionów i jestem zauroczona filmem - polski film ale w przyjemnością wkładam go między dom zły, kołysankę, zero, rewers, różyczkę, sale samobójców.. kolejny raz jestem mile zaskoczona polskim filmem, muszę powiedzieć że na szczęście nie tylko szmiry wypuszczamy.. film o 80 latach, dolny śląsk, wrocław, działacze solidarności, ale żadnego umartwiania się martyrologii, film nie tyle lekki bo jest kilka kwestii pod rozwagę ale nie dusi ciężarem, mega.. no i aktorzy młodzi nie którzy znani bardziej z jakiś seriali (przyjaciel brzyduli, czy jeden z m jak miłość ale w większości mało znani, ci starsi owszem ale z tych ambitniejszych filmów, no dobra jak zobaczyłam w 1 scenie Filipa Bobka to myślałam że skonam, ale on jest 5 minut na początku na końcu i tyle, jestem miło zaskoczona grą aktorów a już "czarny charakter" mnie rozwalił uwielbiam to jak zagrał, na bank jeszcze raz go obejrzę ![]() no i wielki plus za muzykę SUPER polecam
|
|
#1046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeczytałam w necie co to ta cholestaza i jestem przerażona a długo leżałaś w szpitalu? rodziłaś naturalnie czy przez cc?
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
ania glowa od gory, z cholestaza da sie zyc i urodzic
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bądź dobrej myśli
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

jaK Ty dałaś radę 
nie wiem czy dam radę ale podpatrzyłam jak to zrobili w sklepie i spróbuję. Kupiłam jeszcze dwa renifery na biegunach w Empiku
ale na razie z czystego drewna i będe je raczej malować