|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Cytat:
. Z reszta to czesty motyw w tego typu telenowelach .
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie wtorek i kolejny odcinek Magdy M
|
|
#2463 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Gość
|
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
leci
![]() a teraz reklama...eh ale sie ten Wojtus przystawia do Mariolki...
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
Oj się narobiło ...
To kiedy Piotrek wróci? Już w następnym odcinku?
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
ach jak mi bylo zal piotrusia..oj bym go pocieszyla
![]() ale sam jest sobie winien
|
|
#2468 |
|
Raczkowanie
|
Co za ciapa z tej Magdy...
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
MNie juz to zaczyna wkurzac
Piotr robi z siebie jakas ofiare i z laska dzowni do magdy. A ona to nie patrzy jaki numer jej sie wyswietla jak dzwoni?? Chyba widziala ze dzwoni inny nuemr niz Filipa. Ehhh. Najlepszy watek to Mariolka i Wojtas
|
|
#2470 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehe zawsze można nie odebrac telefonu jak ktoś z kim niekoniecznie w danym momencie chce się rozmawiać
|
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
Najlepszy tekst wczorajszego odcinka powiedziała Magda do Bartka:
"Indywidua twojego pokroju zasługują tylko na litość"
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
łaaa ale mnie wczoraj magda tym telefonem wkurzyła
szkoda mi było wtedy Piotra a Filip to mnie szczerze mówiąc już denerwuje ![]()
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ to było beznadziejne...
Powazna pani mecenas odbiera telefon nie patrzac kto dzwoni i zaczyna gadać o słodkich całusach i zamawianiu croissantów .
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
A moim zdaniem,calkiem normalnie wyszlo z tel...Byla pewna,ze o ten glupi Filip
Co oczywiscie nie zmienia faktu,ze mi zal Piotrusia i ze powinna spojrzec kto dzwoni ![]() Wojtek rulezz
|
|
|
|
|
#2475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wojtek - biedaczek!!! kupil taki bukiet kwiatow i wyladowaly w koszu .a te zakupy agaty, marioli i magdy w ikei to byly takie naciagane . juz to widze... jakbym ja tak z kumpelami zachowywala sie w sklepie to od razu zwrociliby nam uwage .
|
||
|
|
|
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, dla mnie to takie sr*nie w banie z tym telefonem. Chyba autorzy filmu nie mieli jakiego wątku stworzyć z tym telefonem.
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yhym... napewno ;pa wojtek...pamietam jak na poczatku byl z niego taki ciapak...teraz sie troche wzial w garsc...ale nie walczy o swoje noooo i tak go lubie... mam sentyment do tego aktora jeszcze od czasu 'syzyfowych prac'
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, ten serial to jest dno totalne, po prostu nudne jak flaki z olejem. Problemy maja z kosmosu, sami je sobie tworzą i sie potem w tym taplają.
Magda M. natchniona laska z wydumanymi problemami. Siedzi i gada jak to widzi "Magde w deszczu, naiwną Magdę". Och i Ach, a wieje nudą, że szok. Ten Piotrek to taka cipa, że szkoda gadać. Cieżko zachorował, wyjechał robiąc jakieś wielkie dramatyzcne przedstawienie, zagrał cierpiętnika idącego na smierć. Ta panna przez wszytskie odcinki nic tylko przeżywa i przeżywa, a ten też siedzi gdzie tam i nie wiem co chce osiągnac. Do licha to dorośli ludzie sa i jezcze wykształceni i zachowują się jak niedorozwoje z telenoweli wenezuelskiej. Jak ta magda odebrała telefon to normalnie aż sie ucieszyłam, ze mu tak pojechała, że biedny cierpiacy Piotrus teraz dostał w tubę. Bo co on myślał? Zamiast byc szczery wobec niej to sobie wyjechał bez słowa i co? Jeszcze miał nadzieję, że laska bedzie kwiaty przy jgo zdjeciu kładła i gadała do jego koszuli? No jakby mi facet wyciał taki numrer i potem jeszcze zadzwonił i powiedział, ż ebył chory i słowem nie wspomniał o tym, to bym go chyba pogoniła na cztery wiatry! Co to za miłość jest w ogóle? Boże, chyba przestane to oglądać, bo to jest nędzniejsze z odcinka na odcinek...
|
|
#2479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś były w dziale dziecięcym takie koniki ![]() Pół ikei na nim z dziewczynami przejechałam, trzymając go między nogami ![]() A raz siedziałyśmy w sypialni i leżałyśmy 20 minut rozmawiając o seksie z facetami i nikt nam uwagi nie zwrócił, bo przecież zawsze mogę powiedzieć, że sprawdzam czy materac jest wygodny i jeśli będzie to może przymierzam się do jego kupna ![]() A co do serialu- tekst "widzę głupią Magdę" to dobry ma wzrok ![]() A Piotrowi tyłek mam ochotę skopać ![]() Zaś Mariolką i Wojtuś no no
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Myślała, że to dzwonił Filip i zaczęła mu dziekowac za miły wieczór i całuska (wysyłali sobie całusy przez okno jak ją odprowadził i patrzył na jej okno stojąc obok samochodu) no i potem walnęła, że na jutro zamawia crossainty czy jak to sie tam pisze.
No i oczywiscie zszokowany Piotr nie odezwał sie słowem, widocznie zaniemówił, że jego wierna Penelopa jednak miała go gdzieś. hehehe
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
odcinek nudny, ale lepszy jak ostatnio.
Wojtek jak zwykle the best Bartek z Marcinem super Jezeli pomysłodawcy serialu nie uwazaja nas za głupków to Magda powinna zobaczyc ze numer jest nie polski. Nastepnie ustalic...bo jest to przeciez łatwe skad dana osoba dzwoni...wiec łatwo bedzie jej sie dowiedziec ze to Piotr dzwonił. Ło matko tez zasiali lipą nie mogli wymyslic czegos innego
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2486 |
|
Rozeznanie
|
Odebrała i zaczęła mówić, jak to jej się bardzo podobalo spotkanie, że ten całusek był fajny czy coś w tym rodzaju. Nie pamiętajm dokładnie a Piotr odłożył słuchawkę
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że są takie sklepy ![]() Cytat:
Trzeba pamiętać, że scenarzyści mieli zamiar zrobić z tego bajkę o miłości, więc wiadomo, że jak to w bajkach wszystko jest wyolbrzymione, przesadzone, czasem nierealne i oczywiście zawsze kończą się szczęśliwie. No a że miłość potrafi zrobić z człowieka naiwniaka, ślepego głupca itp. więc nie dziwmy się Magdzie, że czasem zachowuje się jak by żyła z głową w chmurach
|
||
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
tak, serial jest przeszlodzony, ale i tak go ogladam
.
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
Ale mnie już ta cała wydumana sytuacja denerwuje! Niech już sie coś wydarzy, co z tego, że wszyscy wiedzą jak się serial skonczy. Piotrek mnie wkurza, robi z siebie męczennika, a wszystko wyglądałoby inaczej gdyby był szczery. Niestety nie chwyta mnie za serce takie... poświęcenie, cierpienie w milczeniu w miłości. Magda... cóż, niech już sie pociesza Filipem, w sumie się nie dziwię, ale mogłaby spojrzeć kto dzwoni. (wiem, wiem- tak miało być. Może dzięki temu w Piotrze obudzi sie zazdrosny mężczyzna i zacznie działać!)
Powiało na koniec nudą... a szkoda, bo mogła to być naprawde dobra produkcja. No nic... mimo wszystko będę oglądać do końca
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

. Z reszta to czesty motyw w tego typu telenowelach
.

Piotr robi z siebie jakas ofiare i z laska dzowni do magdy. A ona to nie patrzy jaki numer jej sie wyswietla jak dzwoni??
Chyba widziala ze dzwoni inny nuemr niz Filipa. Ehhh. Najlepszy watek to Mariolka i Wojtas
szkoda mi było wtedy Piotra ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.