|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
|
|
#15662 |
|
Konto usunięte
|
Pięknie dzięki za katalog. Miś Grzałeczka uroczy
Strasznie kuszą te wszystkie nowości, ale za kilka dni entuzjazm opadnie i wszystko wróci do normy
|
|
|
|
#15663 |
|
Raczkowanie
|
ja też dziękuje za katalog
|
|
|
|
#15664 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15665 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A i teraz se przegladam drugi raz K02 tak już na spokojnie i co widze...na str.30 szczoteczke do rzęs za 9.90 identyczna była w netto do K13 za 4.90( kupiłam se) Co oni wykompinowali hihih
|
||
|
|
|
#15666 | |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() gratulacje, marzę o takim jesteś w KR?zamówiłam tego misia dla siostry, niestety nie miałam dzis aparatu cyfrowego, żeby zdjęcia porobić... miś jest przeuroczy, troszke wolno sie nagrzewa, zdam relację jutro, jak zapytam siostry, czy długo mis w nocy ciepło trzymał ojej na pewno wezmę torbe japońską z PS... jest z******ta !!! tylko ciekawe wlaśnie, czy zapinana na zameczek czy na klips czy w ogóle może Asiuchna się na nią skusi to zobaczymy wcześniej jej zdjęcia ![]() Cytat:
i ja również Asiuchna
|
|
#15667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15668 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
torba ze Spa z kat 02 jest na magnesik tylko...ale potwierdzam jak inne avonomaniaczki że jest cudowna
|
|
|
|
#15669 |
|
Zakorzenienie
|
Ech mi nie przyszła jedna rzecz..z zestawu for men....
ten żel do golenia.. no i się delikatnie zdenerwowałam
|
|
|
|
#15670 |
|
Zakorzenienie
|
hej! witam dziś jako pierwsza
![]() dziewczyny, dzięki za fotki waszych misiów - to mnie tylko upewniło, żeby też jednego przygarnąć. w tej chwili zamówienie z k13 mam na 430zl, a jeszcze czekam na 3-4 klientki, więc mogę sobie na niego pozwolić ![]() asiuchna, jeśli to nie kłopot, mogłabys nam napisać co jest w netto zanim dorwiesz się do skanera? |
|
|
|
#15671 |
|
Zakorzenienie
|
Już się nie mogę doczekać tego netto!
ciekawe jakie ofertki będą ![]() a tak poza tym, to Dzień Dobry
|
|
|
|
#15672 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki wielkie za fotki misia. Jest prześliczny, biorę go na 100% dla TŻ. Kojarzy mi się trochę z małym rozbójnikiem
|
|
|
|
|
#15673 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzalam katalog 2/2007 taki walentynkowy.Sporo produktow duzo taniej
chocby roletka perfum za 4.90- chyba kupie W sumie fajny ale bardzo kusi hihi.Ale na razie czekam na zamowienie przyjdzie dzis lub jutro z 13 katalogu. ![]() Ehh moja mala pomylka.. Ta roletka jest za 4.90 jesli sie kupi produkty z danej strony za 30 zl..Ehh to jej nie kupie a juz sie cieszylam.Napisali drobnym druczkiem i dopiero kolezanka mi na to zwrocila uwage.Wklejam zdjecie ..
|
|
#15674 |
|
Rozeznanie
|
pierwsza noc z misiem za mną
![]() mis jednak wolno sie nagrzewa (wspominała o tym już Jagoda) - po godzinie siedzenia na kaloryferze był taki "ciepławy" ale po przytuleniu faktycznie oddaje ciepło - tak wolniutko, ale w tym przypadku tak powinno być (obudziłam sie w nocy po ok. 2,5 godzinach od położenia się i jeszcze czułam przyjemne ciepło) przetestowałam też sól do kąpieli spa - pierwsze wrażenie bardzo pozytywne - sól o grubych kryształkach, nie zbrylona, wrzuciłam garść do wanny i ... poza zapachem (charakterystyczny dla linii Morze Martwe) nie zauważyłam jakiegoś specjalnego działania, praktycznie w wannie nie było widac że coś zostało wrzucone, po kąpieli nie odczuwało się niczego szczególnego uważam,że sól nie jest warta swojej ceny (za droga) |
|
|
|
#15675 |
|
Przyczajenie
|
Moja paczka zawsze juz byla do godz 8 juz od 2 lat zawsze o tej poze przyjezdzala a teraz jej niema co robic?
|
|
|
|
#15676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To cieszy mnie to, że puchaty przyjaciel tak długo trzyma ciepło w swoim wnętrzu, może wreszcie mnie zamrźluchowi zacznie się szybciej zasypiać ![]() To ja uciekam pisać prace a zajrze na wizaż wieczorkiem....a i mam pytanie do dziewczyn z Krakowa lub tych co bywają w Krakowie, otóż jutro wybieram się do Krakowa na uczelnie do biblioteki i pomyślałam sobie, że jesli miała bym troche czasu to może zajrzała bym do COKU w Krakowie, tylko że nigdy tam jeszcze nie byłam i zabardzo nie wiem jak tam dojść albo np dojechać podmiejskim autobusem, więc proszę wytłumaczcie mi czy spod AE albo nowego dworca można jakoś bezpośrednio dojechać autobusem? jesli tak to jakim? -bede wdzięczna za odpowiedzi |
|
|
|
|
#15677 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry wszystkim!
|
#15678 |
|
Wtajemniczenie
|
Co mi się podoba z Dwójeczki ( na pewno zmienię zdanie
)tusz do kresek trwały z Perfect Color, niedawno kupiłam, ale do luteho to hoho nawilżający krem koloryzujący i korektor 2w1 kredka do brwi - powróciło moje Kochanie ![]() Shine Supreme + żel do mycia twarzy pomarańczowy żelowe poduszeczki do butów for Mama ![]() Regulujący krem z Trawą I Swoją
|
#15679 |
|
Przyczajenie
|
A ja 17.11 (za 2 dni) skończę 32 lata. To tylko na papierze strasznie wygląda, bo tak naprawdę nie czuję się staro. Za to mam glębszą świadomość samej siebie.
A konsultantką jestem od 6 lat. Pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!! |
|
|
|
#15680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czekać, przyjedzie na 100%, czasami mają jakieś opoźnienia (jak mają więcej niż zwykle paczek do rozwiezienia albo późno w nocy je dostali i teraz dopiero ładujądo rozwiezienia), ja zawsze dostaję paczki w czwartek pomiędzy 20 a 22, a zdażyło się pare razy, że dostałam je w piatek po południu (w okresie wakacyjnym), a raz nawet dopiero rano po 10 w sobotę. Pamiętaj, że paczki są rozwożone od 7 do 22, więc mają jeszcze sporo czasu na dowiezienie jej do Ciebie |
||
|
|
|
#15681 |
|
Zadomowienie
|
Kalex mam pytanko do Ciebie czy bywasz moze w COKU w Krakowie?
Powiedz mi gdzie ten Cok się mieści w jakim budynku i czy wiesz może jak nazywa się najblizszy przystanek autobusowy? |
|
|
|
#15682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
OOO Mimi ja też jestem z 17.11 tylko mi stuknie cwiartka i też jestem konsultantką od 6 lat, i musze powiedziec ze katalog 02/07 jest chyba najlepszym do tej pory.Czy moze wiecie co jest w paczce niespodziance z kat 01???? pozdrawiam |
|
|
|
|
#15683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Avon ma rewelacyjny przyspieszacz wysychania i nabłyszczacz w jednym, w tradycyjnym opakowaniu, więc nie wiem, po co wprowadzają ten sprej. Ten peeling kwasowy tez mnie bardzo ciekawi - byłam/jestem fanką tego dwustopniowego - mam jeszcze 2 opakowania, bo zapas zrobilam, jak dali dzwonek przy tym. Jeśli komplet Taya, to takie czerwone korale - to też mi się bardzo podoba, i go wezmę
|
|
|
|
|
#15684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
COK mieści się na ulicy Krupniczej 21, taki niebieskawy budynek z dużym napisem AVON u góry (jest po prawej stronie ulicy krupniczej jeśli idziesz od teatru bagatela Najlepiej tam dojechać autobusem albo tramwajem na przystanek przy Teatrze Bagatela, wysiadasz i od razu masz ulicę krupniczą, idziesz nią w dół i tak w połowie, po prawej stronie będzie właśnie budynek COKu Avonu EDIT - napisz skąd byś chciała się dostać do COKu (czy spod dworca czy z innego rejonu) to napisze Ci jakim autobusem albo tramwajem dojechać |
|
|
|
|
#15685 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
nie martw się![]() Cytat:
Cytat:
ostatnio zamawiałam i podzieliłyśmy się zawartością z koleżanką
|
|||
|
|
|
#15686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To mam nadzieje, że uda mnie się tam jutro wpaść
|
|
|
|
|
#15687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15689 |
|
Zakorzenienie
|
Spod dworca to wsiadasz w tramwaj numer 4, 13, 2 i na drugim przystanku wysiadasz (masz przystanek Basztowa Lot i kolejny to Teatr Bagatela i tam wysiadasz) - 4 najczęsciej kursuje; autobusy to: 124, 152, 502 - tyle pamietam
![]() generalnie wszystkim co jedzie na przystanek nazwany Teatra Bagatela
|
|
|
|
#15690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

Co do wszystkich podziękowań, nie chce mi się cytować ale wszyskim odpowiadam nie ma za co
Porównanie próbki z kuracją 
strasznie mi się podoba... co za tym idzie trza coż z Planet Spa wziąść