|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
High Quality Since 2007
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Tak przy okazji - też uwielbiam perfumy
![]() Wiesz, u mnie jest zdecydowanie najciężej wieczorami. Póki jestem w pracy, gadam z ludźmi, to nawet o tym nie myślę zbyt często. Przez weekend nie myślałam praktycznie wcale. Ale jak zostaje sama ze sobą, to po prostu tęsknię, zastanawiam się nad swoimi błędami, które przecież TEŻ popełniałam, więc też mogłam czasami się zachować inaczej. No ale... nic już teraz z tym nie zrobię. Uczę się na swoich błędach. Każdy z nas pewnie jakieś popełnia, a czasu nie zawrócę, niestety. Muszę się powoli uczyć innego życia, tak jak pisałaś na poprzedniej stronie - ja też muszę się stać pozytywną egoistką. Na szczęście póki co były mi się nie śni... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mój życiowy zakręt jest dość nietypowy. Nie spotkało mnie żadne nieszczęście ani moment przełomowy, od którego chciałabym zacząć nowe życie. Jednak od pewnego czasu, mam poczucie, że marnuję swoje szanse. Nie wykorzystuję dobrze czasu, nie przykładam się do nauki na studiach, nie układa mi się najlepiej z chłopakiem, mało co sprawia mi przyjemność, nie robię nic dla siebie, czekam sama nie wiem na co. Chciałabym, żeby moje wyjście na prostą oznaczało zaangażowanie się w coś, czerpanie przyjemności i satysfakcji, wykorzystywanie szans, które dostaję od losu.
![]() |
#1293 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
W każdym bądź razie masz jakies doświadczenie, prawda? Zawsze trzeba znajdować jasną stronę pewnych sytuacji. Wydaje mi się, że minęło jeszcze mało czasu, zatem u Ciebie to wszystko nie jest jeszcze przyschnięte. Życzę Ci tego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Może zacznij na początek od zrobienia czegoś małego, a potem układaj sobie resztę dalej? Jak z motywacją? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1295 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
To pomyśl, czy może chciałabyś coś zmienić np. w swoim wyglądzie (nie sugeruję, że jesteś jakimś paszczurem, ale od tego się zaczyna zazwyczaj ![]() Mnie udało się zapuścić paznokcie (na razie efekt podoba się w 9/10 paznokci, bo wczoraj mi się złamał nie poziomo, a pionowo i musiałam do samego mięsa obciąć, bo bałam się, że jeszcze cały mi pęknie... i teraz mam 9 ładnych i taką pałkę jedną... ale mam nadzieję, że odrośnie szybko - co najmniej do świąt ;D) Uda sie, uda... z innego wątku wyczytałam, że szukasz pracy i chyba jesteś na dobrej drodze. Jak chcesz, to opowiedz o tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie pamietam kiedy zjadlam cos słodkiego,jakis batonik,kawalek ciasta czy cos,jakos nie przepadam za slodyczami.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mysle,a raczej jestem pewna ze ona nie ma pojecia o kontaktach z Toba.. chociaz moze jej to nie przeszkadza,bo ludzie sa bardzo rozni..
![]() |
![]() |
#1297 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wnioskuje po Little Black Dress, bo reszty nie niuchałam nigdy. Cytat:
![]() a jakby coś paszczur miał do mnie to że tak powiem paznokcie mam zapuszczone i odchowane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Pogoda nie dodaje optymizmu, co nie? Chociaż ja nie mam kompletnie na co narzekać ![]() Widzę, że generalnie temat eksow dalej pojawia się na tym wątku i pewnie będzie pojawiał dalej...Ale rozstanie to taki impuls, duża zmiana, którą warto wykorzystać. Ja ze swojej strony powiem Wam, że czas, trzeźwe spojrzenie na sprawę oraz poczucie własnej wartości działają cuda. Ja w dalszym ciągu cierpię na notoryczny brak czasu. Ale kompletnie mi to nie przeszkadza. Weekendowe wieczory zawsze poza domem, imprezy, spotkania z koleżankami... ![]() ![]() Acha i dla dobrego samopoczucia na codzień polecam, aby cieszyc sie z drobnych rzeczy, nie zakładać sobie z góry nie wiadomo jakich zadań/długoterminowych planów. Po co zakladać z góry cieżkie i czasochłonne skoro tak naprawdę nie umiemy się cieszyc z drobnostek, które spotykają nas codziennie, na prawie każdym kroku..? ![]() Buziaki! ![]()
![]() |
![]() |
#1300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szukam pracy, takiej dorywczej na weekendy, bo studiuję dziennie. Na razie powysyłałam CV po kawiarniach i restauracjach i czekam na odzew. Gdybym dostała pracę, to byłby duuuuży krok naprzód ![]()
![]() |
![]() |
#1301 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() w takim bądź razie życzę, żeby któraś restauracja/kawiarnia Cię przyjęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1303 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak jakbym mniej wiecej wiedziala co Ci chodzi :P Cytat:
![]() mi by bylo szkoda paznokci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I ja zycze powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#1304 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi chyba też... zwłaszcza, że są już trochę twardsze po tej odżywce... kurczę, jeżeli przyspieszy mi wzrost, to normalnie będę jej pokłony oddawać ![]() bo juz nie mogę na tę pałkę patrzeć... ![]() Cytat:
![]() Znakomity zjadacz czasu, a jeszcze z pożytkiem i mnóstwem zabawy ![]() tak btw to zapraszam na bloga ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny i ja chciałabym przyłączyć się do Waszego wątku
![]() jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem, nie uporałam się z tym do końca, ale czuję że muszę się wziąć za siebie, coś zmienić, bo będzie ze mną źle. Czuję się okropnie samotna i do niczego, niby dużo znajomych, ale mam poczucie że każdy coś robi ze swoim życiem, ma swoje sprawy, idzie do przodu, a ja jakbym stanęła w miejscu, za rok kończę studia, jestem sama, po zajęciach wracam do domu i nawet nie mam ochoty nigdzie wychodzić;/ kompletnie nie wiem co robić ze sobą;/ muszę chyba wyznaczyć sobie jakieś małe cele na początek i powoli jakoś ogarniać swoje życie na tym zakręcie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1306 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() No dokładnie. Trzeba zacząć od małych kroczków, a potem robić rzeczy coraz większe. Nie możesz porywać sie od razu z motyką na słońce, bo nic to nie da, a będziesz czuć się jeszcze gorzej. Jak wyżej - fryzjer, kosmetyczka czy jakiś sport i powinno być dobrze. (cholerka, psycholożka sie znalazła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
mnie nie pomaga fryzjer kosmetyczka i zakupy juz nawet... pojde do fryzjera to zaluje bo i tak mam takie do dupy wlosy ze nie mozna z nimi zrobic nic ciekawego, kosmetyczka - to samo w sumie. Ubrac tez sie jakos sensownie nie umiem, ja naprawde jakos sie rozsypalam :/ kiedys taka nie bylam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | ||||
Raczkowanie
|
wiecej,wiecej
![]() ![]() Cytat:
spokojnie odrosnie i palka ![]() ![]() Cytat:
u mnie nie ma zadnej fajnej silowni czy fitnessu dla kobiet,a plywac nie umiem i boje sie wiekszej wody,ale dzisiaj rano wstalam z postanowieniem,poszukania jakichs zajec plastycznych,bo kiedys bardzo lubilam malowac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po rozstaniu czasami potrzeba duuzo czasu,zeby sie z tym uporac,ale dobrze,ze myslisz o zmianach,zeby isc na przod.. i tak jak napisala Inspire trzeba zaczac od malych kroczkow ![]()
![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczęta
![]() Co tam u Was? ja w ogóle nie mam czasu na to żeby siedzieć na necie i nic nie czytam tutaj ![]() ![]() ![]() ahhaaa nie, zapomniałabym właśnie przed chwilą weszłam na fejsa i wiecie co? mój eks już się kimś pocieszył ![]() ![]() Ale wiecie co jest najlepsze,że za bardzo się tym nie przejęłam, nie wiem czy to taka moja obrona czy co ale nie jest źle. ![]() A i jeszcze jedno jak był ze mną to nigdy nie miał takiego statusu,nie żebym to uważała za świętość ale o czymś to musi świadczyć. I już 15 osób to lubi ![]() Jednak chyba szok nie minął, trochę to dziwne uczucie.
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-11-30 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1310 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Od dawna masz ten stan? Powtarza się jakoś cyklicznie? No nie słodź mi tak bardzo... ![]() Cytat:
Ech, musiałam obciać kolejnego... ![]() wiem, ze może to głupie, co piszę, ale od kilku lat mam naprawdę ładne paznokcie i wreszcie czuję się... kobietą. To chyba najlepsze określenie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | ||||
Raczkowanie
|
Jesli tylko chcesz to nie ma sprawy
Cytat:
![]() blee,ja bym nie mogla obgryzc paznokcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do tego,ze nie zyjesz to kiedys znajomy zapytal mnie czy mam face.. na co odpowiedzialam,ze nie a on wlasnie mi powiedzial" no co Ty zartujesz chyba,to Ty nie zyjesz,teraz wszyscy maja face.." ale jak widac nie wszyscy,bo ja nie mam i tez w takim razie nie zyje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
a tak wogole zabawne jest,ze niektorzy wypisuja na face..,ze sa w zwiazku,ze sie zareczyli czy tym podobne.. ![]()
![]() |
![]() |
#1312 |
High Quality Since 2007
|
Ohh mój eks się pocieszył kiedyś po 2 tygodniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Wiesz ssami, chyba nie można mi słodzić za często... bo będę gruba : )
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Widzisz, zaginamy czasoprzestrzeń ![]() no ale bez przesady... jak można bawić się w coś takiego? Ja szczerze mówiąc tego fejsa nie ogarniam, naprawdę... tam można wszystko lubić. nawet jak ktoś napisze "srać mi się chce" to też można lubić ![]() Cytat:
![]() Tego też nie rozumiem. Ale chyba coraz mniej zaczynam rozumieć męzczyzn... Gucio mnie zażył dzisiaj... napisałam dzisiaj do niego, czemu tak się nie odzywa a on "chciałem sprawdzić czy Ci na mnie zależy"... niby sposób jak z podstawówki, ale zażyło mnie to... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | ||||
Raczkowanie
|
Taak,oczywiscie.. jeszcze nikomu nie zaszkodzilo słodzenie<smiech> ja mimo ze Ciebie nie znam osobiscie wierze,ze jestes wspaniala
Cytat:
![]() To zaden zajob,poprostu dbasz o swoje paznokcie ![]() Cytat:
![]() Wiesz raz kiedys u siostry na face..widzialam jakis wpis,ze jakis tam znajomy zostal przygnieciony przez cos i zmarł a inna osoba to lubi ![]() a Twoj przyklad jest doskonaly ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gucio mnie powalil .. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Inspire - moze i by pomogla , tylko ze ja sie strasznie zamknelam, odcielam od przyjaciolek, znajomych, kolezanek, jak ktos sie mnie o cos pyta to szybko uciekam od tematu, mowie ze jest ok i szybko zmieniam temat, nie wiem dlaczego tak robie :/ przez to przestalam sie spotykac z kolezankami bo one ciagle o cos pytaly, wyciagaly ode mnie wszystko (wiem chcialy sie dowiedziec itd) a ja mam wrazenie ze przy ich poukladanym zyciu ja wypadam zalosnie i sie po prostu wstydze .
Bakalli - trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
ja te zbym chciala schudnac, ale jestem uzalezniona od slodyczy (naprawde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1320 | |||||
Kuźnia inspiracji
|
Wiesz, lepiej być mniej dowartościowaną niż za bardzo... to też moze być szkodliwe. Czy ja wiem... nie czuję się wcale wspaniała (gdyby tak było, to chyba nie byłaym sama jak palec) Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem, słuchaj mnie a daleko zajdziesz ![]() Cytat:
![]() Mnie też, nie wiedziałam co napisać... trochę mi to brzmiało jak na zażyłość, która zbliża się do związku. Mam nadzieję, że nie miał tego na myśli... chyba... Po prostu jest dobrze tak, jak jest i tyle. Cytat:
Pewnie odchudzanko przed sylwestrem... też by mi się przydało, ale... kochanego ciałka nigdy za wiele ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.