|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
Cytat:
![]() dlatego ja uważam, że juz lepiej dać kremiki do ciała, rąk Milk&Honey nasz ekskluzywny zestaw kosmetykow w postaci kremu do ciała, do rąk tez fajna sprawa, bardzo uniwersalna uważam była ostatnio okazja nabyc krem do ciała za parę złotych Edytowane przez Eleine Czas edycji: 2011-11-29 o 22:27 |
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może np. krem pod prysznic Liselotte, krem do rąk Liselotte i błyszczyk Liselotte? (ten jasny)? Miodki to wg mnie nie najlepszy pomysł z tego powodu, że oprócz zapachu nic ich właściwie nie różni, na dodatek sa wydajne i powoli się kończą. A może poskładać zestaw pielęgnacji do rąk? Krem, scrub i maseczka albo olejek do kąpieli i masażu? Albo zestaw do manicure?
|
|
|
#3003 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, tylko mydełka używa się do rąk, a żelu pod prysznic do mycia
![]() Ja zawsze uważam z takimi prezentami, zwłaszcza jak nie znam dobrze osoby. Nie kupuję też kremów przeciwzmarszczkowych ![]() Oczywiście nie musisz się tego trzymać. Ja tez kupuję na prezenty takie kosmetyki. Sama przecież wiesz lepiej czy nauczycielka nie jest drażliwa na tym punkcie Po prostu zwróciłam na to uwagę, bo ludzie są różni...Moim zdaniem najlepszy będzie zestaw Delicacy. Jeśli nauczycielka się maluje (zwłaszcza cienie do powiek), to możesz zaryzykować paletę do makijażu (jeśli nie ta czarna, to zamiennik w formie Butterfly też jest fajny). Fajny też będzie zestaw do pielęgnacji ciała z kokosem - nie każdy lubi, ale ten zapach nie jest drażniący. Pachnie raczej jak ciasto kokosowe... Płynów do kąpieli bym nie zaryzykowała, bo nie każdy ma wannę. Kremiki uniwersalne też nie, bo nie każdy ich używa. Poleciłabym jeszcze krem do ciała + balsam do rąk M&H Gold z K16, ale nie każdy lubi ten zapach. Z takich uniwersalnych prezentów, proponuję jeszcze krem do rąk Silk ze str. 111 z K16 + krem pod prysznic Silk ze str 116 z K16 + balsam do ust ze str 83 z K17 = w sumie 28 zł.
Jesteś tu pierwszy raz? Zanim o cokolwiek zapytasz przeczytaj pierwszy post lub skorzystaj z wyszukiwarki ![]() Edytowane przez Li O Czas edycji: 2011-11-29 o 22:58 |
|
|
|
#3005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
im więcej odpowiedzi tym więcej pomysłów ![]() ale błyszczyk jakoś mi nie pasuje do puszystej pani profesor ![]() do rąk zestaw byłby dobry.. wzięłabym olejek do kąpieli i masażu lub maseczkę, a do tego balsam M&H ale nie wiem jak te dwa kosmetyki będą się razem komponować.. M&H wydaja się bardziej "luksusowe" ![]() _________________________ _____ no dobra, mam mętlik mały ![]() typy: zestaw Delicacy zestaw Liselotte Watkins zestaw PN kokos balsam do rąk M&H miodek płyn do kąpieli aaaaa! i co tu kupić?
Edytowane przez Banshee666 Czas edycji: 2011-11-29 o 23:10 |
|
|
|
|
#3006 |
|
Rozeznanie
|
ja będę przy swoich propozycjach czyli:
zestaw delicacy M&H zestawik - krem do ciała i krem do rąk ten z dozownikiem - zestaw bardzo eksluzywny zestaw pielęgnacyjny do rąk, np. krem, maseczka, olejek, scrub itp.takie bym komponowała ![]() wybor nalezy do Ciebie
|
|
|
|
#3007 |
|
Raczkowanie
|
szkoda, że płyn do kąpieli M&H nie jest w promocji
tzn. nie w tak dużej jakbym chciała.. ale chyba jestem już zdecydowana na płyn do kąpieli i balsam do rąk M&H, trochę ponad to moje 20zł budżetu, ale przeżyję
|
|
|
|
#3008 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę... rozczarowałam się, myślałam że te droższe ( i najdroższe!) kremy pakują w folię... jak to wygląda :/
|
|
|
|
#3009 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Raczkowanie
|
w końcu dbają o środowisko podobno
|
|
|
|
#3012 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam zabawę, bo lubię takie "artystyczne" dłubanie...a one są zadowolone, bo czują się wyjątkowe. ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
Kup olejek i świeczkę. Fajny prezent, a dostatecznie neutralny dla nauczycielki. Co o tym sądzisz?
|
|
#3013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
napisałam, że mam 20zł budżetu.. myślałam o tym, ale cena przeraża a samej świeczki bym nie kupiła bo wg mnie to zdecydowanie za dużo jak na świeczkę
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Raczkowanie
|
Tak sobie przeglądam 1. Miała któraś z Was tę 4-tygodniową kurację przeciwzmarszczkową Ecollagen? Kusi mnie, bo ostatnio mam fioła na punkcie zmarszczek.
---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Kup sam olejek. Jak wspomniałam, jest bajerancki przez te pałki. Nawet jeśli dołożysz te 7 zł ponad budżet,ale w końcu to nauczycielka.
Edytowane przez margotka80 Czas edycji: 2011-11-30 o 00:33 |
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli nosi dużo biżuterii. ciekawe tylko jak ona w środku wygląda cenowo nie jest droga bo 20,69.
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Raczkowanie
|
nie bierz zestawu PN Kokos - wg mnie jest okropny . Zapach tragiczny zarówno kremu pod prysznic jak i do ciała. Osobiście uwielbiam kokos ale ten zestaw to jakas porazka. Wg Delicacy najlepszy bedzie
|
#3017 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pozostaje mi mieć nadzieję, że każdy ma inny gust i nos :P
|
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż poprzednia wersja kokoska była lepsza
|
|
|
|
|
#3019 |
|
Raczkowanie
|
I tu sie nie zgodzę. Zapach zestawu kokosowego jest piękny! Ale oczywiscie kazdy ma inny gust.
|
#3020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wg mnie to pachnie jak plastik nasączony czymś kokosowym. a z kremu do ciała jesteście zadowolone? też taki plastikowy wg mnie
|
|
#3022 |
|
Rozeznanie
|
Powiedzcie mi dokładnie jak to jest z tym kupowaniem z obu katalogów?? Czy mogę kupować produkty z obu jakie chcę, czy tylko te, które się powtarzają, ale wtedy system nabija mi niższą cenę??
|
|
|
|
#3023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak, ze pomyłki czasem sa na naszą korzyść....
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, wiecie, dopiero ten wątek mi uświadomił, jak różnie ludzie odbierają zapachy niby wcześniej człowiek był tego świadom,ale jednak Ciekawa sprawa ![]() Bo np. dla mnie Mirage okrutnie śmierdzi, a koleżanka jest nim zachwycona
|
|
|
#3027 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3028 |
|
Pani Buka
|
a mnie sie nie podoba ani trochę
![]() za to Elvie czy Divine rewelacja
|
#3029 |
|
Konto usunięte
|
Elvie też super, chociaż zupełnie inna bajka.
Divine też miałam i dla mnie są jakieś takie... za kwaśne. |
|
|
|
#3030 |
|
Raczkowanie
|
Dopiero idąc za osobą, która używa wody Mirage zdałam sobie sprawę jak jest fajna - dodam, że nie wiedziałam, ze to Mirage, dowiedziałam sie tego dopiero z rozmowy, bo ta Pani wcale nie jest moją klientką. Zapach ciekawy, ale charakterystyczny i muszę powiedzieć (już z własnego doświadczenia) bardzo trwały
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

dwa prezenty pod choinke były 
tzn. nie w tak dużej jakbym chciała.. ale chyba jestem już zdecydowana na płyn do kąpieli i balsam do rąk M&H, trochę ponad to moje 20zł budżetu, ale przeżyję