|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
ja to chcialabym panienski w mielnie - no ale odpada bo to bedzie maj, albo 2 czerwca wiec raczej nie bardzo..albo w krakowie
. pamietam kiedys mi siostra mowila (ale to bylo z 5 lat temu ) , ze na moj panienski objedziemy wszystkie kluby w warszawie . no ciekawa jestem jak to bedzie..czy ma już jakiś pomysl ![]() chyba wybiore date 2 czerwca-tydzien przed slubem i akurat 3 czerwca moje urodziny to beda 2 okazje
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-29 o 21:29 |
|
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
http://www.zeberka.pl/art.php?id=15416
jlys masz siostrę? Myślałam, że tylko małego braciszka
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
siostra cioteczna
![]() a tak to mam tylko malego bakugana
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te suknie nie na mnie:/
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
santom te spinki to ja chyba i mojemu zamowie na ślub
![]() kinia dokladnie zobacz jak ty wiesz wszystko
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie ile ja mam siostr ciotecznych??zaraz zlicze je....9 ciotecznych i jedna rodzona ,a braci ciotecznych mam 15 -stu i jednego rodzonego
![]() ,takze moje wesele jest dzieki nim takie duze:P
|
#2647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja, jakby sie uprzec to tez mam duza rodzine, ale nie bede zapraszac ludzi, ktorzy nawet o smierci babci mojej nie raczyli poinformowac na czas;/ a pozniej jeszcze mi jedna ciotka potrafila wypomniec, ze moja siostra nie wymieni pomnika moim dziadkom, a przeciez pracuje za garnica;/ bez komentarza... dlatego z mojej strony beda tylko moi rodzice, chrzestna, brat, siostra z mezem, siostra mojego ojca i brat mojej mamy no chyba, ze nie potwierza, ze przyjada;( a to tez mozliwe, bo brat mojej mamy ma juz ponad 80lat;(jlys bakugana grrr... nie lubie pakowac nieforemnych prezentow;/ zapakowalam ta kurtke dla T., zeby go nie kusilo gdzies zagladac ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- aq suknie feee... jakies takie wygniecione
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Zadomowienie
|
dzwonił TŻ i............ pokłóciliśmy się
![]() jest mi źle
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
luksia szkoda czasu na klotnie
nie kloccie sie
|
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
no tak łatwo powiedzieć ale jak mi zaczął mówić o kupnie nowego auta bo to mu się nie podoba to mało szlag mnie nie trafił
jak wyjeżdżał za granicę to mówił że to dlatego że potrzebne są pieniądze na wesele.... oświadczyć się nie oświadczył do tego czasu a to prawie rok i teraz mi mówi o nowym aucie ciśnienie mi podskoczyło tylko niepotrzebnie---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- a idę spać do dupy to wszystko jakaś deprecha mnie dopada wszystko ostatnio widzę w czarnych barwach dobranoc dziewczęta ![]()
|
#2652 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
fajna rzecz![]() Cytat:
ja mam 3 siostry cioteczne i 5 braci (tzn. u nas się tak nie mówi na nich, tylko poprostu kuzynka/kuzyn ale na jedno wychodzi ) oczywiscie nie licząc ich małżonków - 1 kuzynka ma męża i 3 kuzynów ma żony![]() ale łatwo się mówi![]() Cytat:
(tzn. ja nie wiem jak to dokłądnie wygląda więc tak tylko mówię) wyluzuj, i powiedz mu "Kochanie, myślałam że wolisz te pieniądze przeznaczyć na nasze wspólne życie, ale jeśli ten samochód naprawdę Cię uszczęśliwi to go sobie kup" a nuż koleś jest z tych "Myślących Męskich Jednostek" i doceni Twój gest
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ze latwo sie mowi
![]() ale moze Marlena ma racje: moze chlopak oprocz oszczednosci ma ochote przeznaczyc czesc pieniedzy na swoje przyjemnosci... prawda jest taka, ze faceci zabawki lubia, a jesli on zarabia i stac go na to, to ma prawo do wydatkow jakie mu sie podobaja, chociaz nie koniecznie Tobie moga sie podobac... |
|
|
|
#2654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jutro mamy z TŻ wolny cały dzień Teraz pijemy piwko, a że TŻ poszedł wziąć prysznic, to skorzystałam z okazji i do Was wpadłam
|
|||
|
|
|
#2655 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Aaaa, Santom, powiedz mi, czy Wy z parafii tam gdzie teraz mieszkacie będziecie wybierać jakieś zaświadczenie, że należycie do tej parafii? |
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
blue nic nam ksiadz nie mowil
a najblizsza katolicka, polska parafie mamy 3h drogi od nas, wiec teraz tacy"bezparafialni" jestesmy wg wszelkich wiadomosci, jestesmy caly czas zameldowaniu u nas w pl, ksiadz wie, ze mieszkamy w Norwegii i nic nam nie mowil zreszta: my juz nawet protokol mamy spisany, zapowiedzi poszly, wiec chyba wiekszosc formalnosci mamy za soba teraz tylko do usc musimy isc pobrac zaswiadczenia o braku przeciwskazan do zawarcia zwiazku malzenskiego i chyba bedzie wsio
|
|
|
|
#2658 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o f*ck... to sama nie wiem co lepsze ciężko coś poradzić, bo w sumie z rodziną też długo się nie widział... oby niedługo wyrwał się do Ciebie ![]() Cytat:
albo kiedyś wybuchnę i wszystko mu wygarnę Cytat:
obrzydlistwoCytat:
np. język chłopaka w kroczu tej babki ![]() Cytat:
![]() a koc... nie podobają mi się wzory... i moim zdaniem mało puchaty ![]() edit: o, przypomniało mi się, My z TŻ na cywilniak znajomych kupiliśmy taki koc na prezent http://allegro.pl/koc-narzuta-mikrof...946584662.html Cytat:
) dla mnie ale są gusta i guściki może na 'człowieku' wygląda lepiej ![]() Cytat:
![]() sorry Dziewczyny, jakoś dzisiaj jestem cały czas na 'NIE' jeśli chodzi o Wasze upodobania choć spinki do koszuli są fajne łazikowałam dziś z Mamą w poszukiwaniu firanek i... kupiłyśmy 4bluzki ![]() firanki w końcu wybrałyśmy na all... http://img09.allegroimg.pl/photos/or.../48/1941184800 eh, jaka drożyzna, 2firnaki to koszt 310zł!
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-11-30 o 00:11 |
|||||||
|
|
|
#2659 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() edit: dwie ![]() Cytat:
sam mi tego typu rzeczy pisze wiec.... kwestia charakteru, a że my sie szybko nie wkurzamy to luz
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
hej z rana
![]() moniq a mi z kolei nie podoba sie ten kocyk Twoj za maly i tez nie wydaje sie puchaty chyba nawet mniej niz ten 'moj to be' ja tez nie lubie takiego tygryska, ale zeberka mnie powala jak bede w Pl to se sprawie firanka tez dupy nie urywa i ta cena, no ale mam nadzieje, ze cena idzie z jakoscia materialu a pewne tak jest ale tak jak napisalas: sa gusta i gusciki![]() a co do rygorystycznych naciskow: kto tu o takich mowi?? moniq, a moze facet nie zdaje sobie nawet sprawy z tego czego Ty chcesz i tak sie ociaga... naciski nie, zgadzam sie z Toba... ale szczera rozmowa jeszcze nikomu nie zaszkodzila... w ogole ciezko mi skapowac jesli ktos nie potrafi pogadac na spokojnie ze soba o tym co go boli... toz to fundamenty zwiazku ![]() ala ja tam Twoje poczucie humoru rozumiem tez nie raz sobie z T. jedziemy, ale fakt, jak ktos z boku sobie oglada, to moze pomyslec: poj*eby;Dwitamy z Kociamberkami z samej snieznej Norwegii oj sypie u nas, sypie i to juz chyba na dobre i sie ten snieg utrzyma tym razem w ogole Cicik uwielbia snieg jak wychodzimy z nim na taras to z miloscia rzuca sie i sie tarza;D;D;D no i niedziele T. ma wolna;D;D;D jupiiiiiiiiii;D;D;D |
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Matko kocha, ja chyba umieram! ależ mnie mdli niemożebnie. to chyba od tej wczorajszej be powerowej uczty
Wśród tych kiecek to z jedna mi się spodobała ![]() Spinki urocze Ale mój to by mnie zabił za cos takiego. w takich sytuacjach wychodzi z niego sztywniak ![]() Aaaaj, prawdziwą zimę macie! ja też chcę już śnieg! i fotę Cicika tarzającego się w śniegu, koniecznie! Od pamiętnej reklamy Łiskasa uwielbiam kotki w śniegu
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-11-30 o 08:42 |
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
gajka
jedzenie tak?? a co do spinek ja sama jeszcze nie wiem jak moj zareaguje mam nadzieje, ze nie odlozy ich na polke zeby lezaly bede z nim licytacje prowadzic, zeby je ubral, bo nie gwarantuje za niego![]() i jak tylko T. z pracy wroci to i fote cykne bo sama nie ogarnme Cicika i aparatu, bo mi kot spie... ucieknie
Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-11-30 o 08:48 |
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
J. jakąś tortillę zrobił, którą zapiłam energy drinkiem i chyba przez to mnie składa
Targuj się, targuj ![]() jeeej, koteeek będzie! niech ktoś idzie dziś za mnie do pracy. tak mi się nie chce, że aż boli! i to jeszcze na 10h |
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja bym z mila checia poszla za Ciebie do tej pracy
naprawde!!
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Santom jak dobrze, ze ktos mnie/nas rozumie
A ja idac za twoim przykladem poszukalam spinek dla mojego i wynalazlam gitary jako, że wiecie - metalowiec z niego chcialam takie w ksztalcie dloni ulozonych w gescie "niby rogów diabla" ale nie moge znalezc no ale wlasnie tez nie wiem jak on by zareagowal na takie spinki bo przeciez na slub trzeba byc powaznym... a takiego szczegółu to pewnie nikt by nie zauwazyl ![]() Snieg macie tes chcem w koncu bym mogla buty ubrac zimowe
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
no mamy i to coraz bardziej sypie
az sie zaczynam bac czy oby na pewno T. do domu z pracu dotrze a buciki juz na stopki zakladaj!! nie czekaj na snieg!! zimno jest, to spokojnie mozesz juz w zimowkach biegac;Dja przez moment myslalam, zeby mu kupic spinki-motory(bo to zapaleniec jest do dwukolowcow), nawet znalazlam, ale te co teraz kupilam bardziej mi sie podobaja ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- piekna ponawiam pytanie ali: kiedy Cie odblokuja? Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-11-30 o 09:55 |
|
|
|
#2667 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
to stawiasz dzisiaj
|
|
|
|
#2669 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
spoko piekna przed poludniem i tak nie pije;D
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

. pamietam kiedys mi siostra mowila (ale to bylo z 5 lat temu 

ja, jakby sie uprzec to tez mam duza rodzine, ale nie bede zapraszac ludzi, ktorzy nawet o smierci babci mojej nie raczyli poinformowac na czas;/ a pozniej jeszcze mi jedna ciotka potrafila wypomniec, ze moja siostra nie wymieni pomnika moim dziadkom, a przeciez pracuje za garnica;/ bez komentarza... dlatego z mojej strony beda tylko moi rodzice, chrzestna, brat, siostra z mezem, siostra mojego ojca i brat mojej mamy

ale łatwo się mówi
ciężko coś poradzić, bo w sumie z rodziną też długo się nie widział... oby niedługo wyrwał się do Ciebie
obrzydlistwo
np. język chłopaka w kroczu tej babki
) dla mnie
sam mi tego typu rzeczy pisze wiec.... kwestia charakteru, a że my sie szybko nie wkurzamy to luz
tes chcem