|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
U mnie tez tak wieje, ze doope urywa
Ale dzis przynajmniej wyszlo slonko i jak chwilami nie wialo, to bylo calkiem cieplo...Przyszedl moj wyczekany krem Cure Solutions
|
|
#1172 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1173 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
![]() my też w lutym 3 lata ![]() Cytat:
Spodziewałam się czegoś w stylu 'SALT', a tu caaaały film przegadany Cytat:
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30774789]Przepraszam, ale ten cosmo-blender, w tym opakowaniu i z logo Cosmopolitan kojarzy mi się wyłącznie z jakimś sex-gadżetem
świntuszek chyba za miękki żeby cokolwiek...
|
|
#1175 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30776469]Jakieś zastosowanie na pewno by się znalazło
[/QUOTE]teraz się dziewczyny będą ze mnie śmiały jak kupię
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30774789]Przepraszam, ale ten cosmo-blender, w tym opakowaniu i z logo Cosmopolitan kojarzy mi się wyłącznie z jakimś sex-gadżetem Macie ucieszne skojarzenia
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahh dostałam dziś od mamy na pośpieszalskiego mikołaja zestaw 120 podgrzewaczy i 5 olejków eterycznych A denko trwa nadal w między czasie kupiłam tylko korektor pod oczy (mus) i tusz (widzi misię ) ale ogólnie trzymam się świetnie )
|
|
|
|
#1179 |
|
Konto usunięte
|
Aaaale jestem zła... Chciałam wypróbować przepis na muffinki z zieloną herbatą, który znalazłam w biedronkowej gazetce. Robiłam od razu zdjęcia, bo chciałam pokazać na blogu przepis, jeśli się uda, bo piec umiem i uwielbiam...
Niestety, przepis okazał się takim niewypałem, że szok. Masa zamiast lejąca, była jednym wielkim glutem, którego nawet mikser nie mógł opanować, muffinki siedziały w piekarniku GODZINĘ i nadal były surowe w środku. W dodatku wyszły zupełnie bez smaku, a poszło sporo składników, bo robiłam dwie porcje... NIGDY nie próbujcie przepisów z biedronkowych gazetek :/ Następnym razem pokażę Wam na blogu mój własny przepis na muffinki, to nie ma prawa nie wyjść
|
|
|
|
#1180 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30782321]NIGDY nie próbujcie przepisów z biedronkowych gazetek :/[/QUOTE]
ja robiłam kiedyś zupę cebulową z biedronkowej gazetki i wyszła całkiem dobra
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico, pociesz się, że nie tylko z biedronkowych. Większość "super" przepisów np. z gazet okazało się własnie niewypałem
Dlatego wolę szukać przepisów np. na blogach Choć np. większość wynalazków np. z kulinarnego wizażu mi nie podchodzi
|
#1182 |
|
Konto usunięte
|
No to może z tymi muffinkami im po prostu tak nie wyszło, ale naprawdę masakra - 10 razy sprawdzałam, czy wszystko zrobiłam jak w przepisie...
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30782321]NIGDY nie próbujcie przepisów z biedronkowych gazetek :/
Następnym razem pokażę Wam na blogu mój własny przepis na muffinki, to nie ma prawa nie wyjść [/QUOTE]Też mam przepis na zawszewychodzące muffinki, które często piekę . Znaleziony - a jakże - w necie Dziś wzięłam z przegródki w Biedronce przepis na kawowe mini tarty z migdałami . Póki co brak u mnie takowych foremek, więc testowanie poczeka ![]() Za to jutro będę wypróbowywać przepis na drożdżowe gwiazdeczki ze śliwkami, do których zdjęcia ślinię się od niedzieli
|
|
|
|
#1184 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Jak Wy to robicie, że jecie tyle ciastek i nie tyjecie.
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
No ja niestety tyję
![]() Ale żeby utyć jak najmniej, staram się mieć zawsze kogoś do obczęstowania pod ręką
|
|
|
|
#1186 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z Wami po przerwie. Nadrobiłam wątek, do klubu zajrzę jutro, bo już późnawo się robi. Tam zdam krótką relację z wyjazdu i jakieś zdjęcia wrzucę. ![]() Widzę tu wielkie kuszenie. ) i żeby dobić do bezpłatnej przesyłki wzięłam 3 żele. Pewnie to błąd, ale żele przynajmniej szybko się zużywają.
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30782321] NIGDY nie próbujcie przepisów z biedronkowych gazetek :/ [/QUOTE] Ja zrobiłam kiedyś z biedronkowej gazetki przeeeepyyyszne danie - kurczaka z nerkowcami w sosie sojowym ![]() W ogóle to ostatnio posypały się u mnie zużycia, zapomniałam Wam napisać. Poszło do kosza: - żel wyszczuplajacy chłodzący ziaja rebuild 270 ml - olej tamanu z BU 15 ml - krem nawilżający matujący 25+ ziai 50 ml - zmywacz do paznokci - 4 próbki kremu clareny - maseczka drożdżowa w saszetce soraya - odlewka 5 ml Si Lolity edp |
|
|
|
|
#1188 | |||
|
Zakorzenienie
|
To się okaże dopiero jak ją wykończę i pewnego razu zdarzy mi się nie umyć włosów 2 dni
Bo póki ją używam, to nie da się tego zauważyć, a obecnie niczego złego mi nie robi.Cytat:
![]() Ja z TŻ-em też się wybieram na "Szpiega". Dziś idziemy na "80 milionów" (TŻ chce, bo mnie jakoś średnio przekonuje). Cytat:
Cytat:
Gratulacje zużyć Zakupy można wybaczyć Matował? Brawo za zużycia
|
|||
|
|
|
#1189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bardzo chcę zobaczyć listy do M. Słyszałam, że to polska wersja "To właśnie miłość", więc TŻ ściągnął mi najpierw ten film. Szkoda tylko, że nie mamy nawet kiedy razem tego obejrzeć ![]() Dziewczyny, byłam znów w Rossmannie i znów kupiłam kilka rzeczy... Ale po części czuję się rozgrzeszona, bo wszystko potrzebne :P Kupiłam: - szampon Radical do włosów z łupieżem (żeby oczyścić włosy i skórę głowy po tej okropnej dwufazowej odżywce z BioWaxu, a poza tym to mój drugi szampon mi się kończy) - roll on Fenjal, (bo mój dezodorant Dove lada dzień mi się skończy) - gąbeczki do pudru, (bo swoje od pudrów wyprałam i zostawiłąm w domu i nie mam teraz czym nakładać pudu...) - i mój nowy KWC - tusz do rzęs Lovely Curling Pump Up!!! Najlepszy jaki miałam, a kosztuje niecałe 9 zł! Rzęsy wyglądają super! Nawet mój TŻ stwierdził, że są ogromne i wyglądają jak sztuczne i mam się tym tuszem nie malować na zajęcia :P Polecam z czystym sercem! Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2011-11-29 o 18:13 |
||
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko, brawo za zużycia!
![]() Co powiesz o Si Lolicie? Jak pachnie? Jestem ich ciekawa... Nosku, gratuluję zazielenienia! Czego jesteś modem? U mnie dziś poszedł Antyperspirant w sprayu Rexona sexy-mój ulubiony!
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten film też w planach kinowych.Trzy razy musiałam przeczytać, zanim dotarło do mnie, o co chodzi Ja dziś miałam cudowne popołudnie/wieczór z TŻ-em: obiad -> kino -> drink
|
|
|
|
|
#1192 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
luskap dzięki
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Nusia ale dba o Ciebie TŻ
|
|
#1193 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ooo rzeczywiście, gratulacje! ![]() Cytat:
U mnie skończył się tusz do rzęs.
|
|
#1194 |
|
Konto usunięte
|
Orientujecie się, czy w którejś z tych drogerii z darmową dostawą są palety Sleek?
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Bilans:
Zuzyte listopad -lakier mavala cielisty 5 ml -facial scrub miodowy avon naturals -krem nivea soft 50ml -rimmel nail rescue odzywka -face wash suhada zel do mycia twarzy pielegnacja: 15 (musze pojsc na zakupy) kolorowka: 98 |
|
|
|
#1196 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie, dołączam się do pytanie, w której drogerii będą paletki sleek, lakiery barbra czy jakieś inne warte uwagi kosmetyki z darmowa wysylka
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie musisz.
![]() Też już się mogę zbilansować. zużyte --> 9 1. BeBeauty Body Expertiv, peeling do ciała winogrono, 200 ml 2. Avon Foot Works, energizujący scrub do stóp z solą morską, 75 ml 3. PharmaCF No36 do stóp, Intensywnie nawilżający balsam do stóp z kwasami owocowymi, 100 ml 4. Veet, krem do depilacji mleczko z lotosu i zapach jaśminu, 100 ml 5. Dax Perfecta Oczyszczanie, płyn micelarny, 200 ml 6. Eva Natura Zioła Polskie, Tonik z ekstraktem z koniczyny łąkowej, 200 ml 7. Rossmann Isana Hair, odżywka wygładzająca z olejkiem z Babassu, 300 ml 8. Rossmann Alterra, odżywka do włosów „Granat i aloes”, 200 ml 9. Rossmann Babydream Extrasensitive, krem pielęgnacyjny, 100 ml kupione --> 4 ![]() 1. Ziaja, tonik nagietkowy, 200 ml 2. Rossmann Babydream, szampon do włosów, 200 ml 3. Rossmann, Isana Pflege, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 4. Biochemia Urody, Tonik z kwasami AHA/BHA 10% Podoba mi się taki bilans. Tonik na szaro, bo jeszcze nie doszedł, ale płaciłam go teraz, więc już wpisuję. W sumie jego koszt (30 zł) ostatecznie zaważył na wysokości wydatków w tym miesiącu.
|
#1198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
www.cocolita.pl ![]() Kupiłam sobie od TŻa na Mikołajki Originala ![]() Mój raport.... PRZYBYŁO: Kupione // nagrody // do recenzji // prezenty 1. Alterra, Olejek Brzoza i Pomarańcza, 100ml – 13,29zł 2. BabyDream, Szampon dla niemowląt, 250ml – 3,49zł 3. Herbamedicus, Płyn do kąpieli Eukaliptus, 500ml – 7,99zł 4. OnLine, Sól do stóp Eukaliptus i Mięta, 750g – 5,49zł 5. Parachute, Olej kokosowy, 200ml – 16,95zł 6. Sandrini, Olej z pestek winogron, 250ml – 3,25zł 7. Avon Naturals Herbal, Szampon Pokrzywa i Łopian, 250ml – 4,00zł 8. Original Source, Żel pod prysznic Malina i Wanilia, 250ml 9. Original Source, Mydło w płynie Malina i Wanilia, 250ml 10. Original Source, Płyn do kąpieli Mango i Makadamia, 500ml 11. BioCosmetics, Nawilżająca maska algowa, 40g 12. BioCosmetics, Glinka zielona, 125g 13. Fitomed, Ziołowy żel pod prysznic, 200ml 14. Fitomed, Ziołowy płyn do kąpieli, 300ml 15. Clean&Clear, Głęboko oczyszczający chłodzący tonik, 200ml 16. Clean&Clear, Głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy, 150ml UBYŁO: Zużyte // wyrzucone // oddane // sprzedane 1. Marba Body Club, Musująca kula do kąpieli Limonka i Kawa, 165g 2. Lirene Intensywna regeneracja, Peeling do ciała, 200ml + 10zł 3. Pharmaceris T, Sebostatic Matt – intensywnie matujący krem do twarzy, 50ml + 20zł 4. Lirene Intensywna regeneracja, Balsam do ciała, 250ml + 8zł 5. Under20 Anti! Acne, Kremowy żel do mycia twarzy, 150ml +8zł 6. Original Source, Żel pod prysznic Mango and Macadamia, 250ml +8zł 7. Original Source, Żel pod prysznic Mango and Macadamia, 250ml +8zł 8. Original Source, Żel pod prysznic Lime, 250ml +8zł 9. Soraya SPA, Nawilżające mleczko do ciała Algi i woda morska, 400ml +8zł 10. Bielenda Awokado, Subtelny peeling do ciała, 200ml +10zł 11. Bielenda Awokado, Masło do ciała, 200ml +10zł Jestem średnio zadowolona. Niby ubyło mi sporo, ale zużyłam tylko JEDNĄ rzecz, reszta poszła w ramach wyprzedawania moich wygranych w konkursach zapasów
|
|
|
|
|
#1199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale gdybym nie miała ku temu warunków to jasne że bym się w to nie pakowała, no bo po co... na uparttego też mogłabym wymyślić jakieś powody żeby to odkładać ale nie chcę, boję się że jak już byłabym gotowa to wtedy by nie wychodziło ![]() Cytat:
mam zamiar kupić foremki i zacząć piec te wynalazki
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2011-11-30 o 14:10 |
|||
|
|
|
#1200 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 3 żele ![]() Cytat:
skórki może troichę mniejsze, ale nadal są Cytat:
![]() Cytat:
![]() a koleżanka czemu zablokowana? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 15 pielęgnacji? niemożliwe ![]() wow! ja to nie wiem czy się pokazywać z moim bilansem po tym co piszecie ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30811734] Jestem średnio zadowolona. Niby ubyło mi sporo, ale zużyłam tylko JEDNĄ rzecz, reszta poszła w ramach wyprzedawania moich wygranych w konkursach zapasów [/QUOTE]akurat tak wyszło ![]() ale fajnie, że się pozbyłaś niepotrzebnych rzeczy i jeszcze jakiś pieniążek z tego jest
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

Ale dzis przynajmniej wyszlo slonko i jak chwilami nie wialo, to bylo calkiem cieplo...

) ale ogólnie trzymam się świetnie
Dlatego wolę szukać przepisów np. na blogach 
Zakupy można wybaczyć 
Poza tym pracuję w takim miejscu, że dłuższa nieobecność może skutkowac wypowiedzeniem - jak mnie nie będzie, to automatycznie firma mniej zarabia. Koleżanka, która zajmuje się innymi rzeczami zachorowała, będzie dopiero na poczatku grudnia i już ważą się jej losy, bo jest tyle roboty na jej stanowisku, że nie może być sytuacji, że jej nie bedzie kilka dni.
No albo musiałabym jak najszybciej wrócić do pracy.
Spotykam się z takimi opiniami, zwłaszcza wśród dalszej rodziny czy znajomych. Już sobie wyobrażam życzenia świąteczne
mam zamiar kupić foremki i zacząć piec te wynalazki