|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
dlatego bardzo chcemy gdzieś pojechać na dzień dzisiejszy Grecja albo Cypr zobaczymy co nam kuzynka Tż wynajdzie.
|
|
|
|
|
#812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i najprędzej też będę w podróży poślubnej we Florencji
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
tak czy siak każda z nas będzie musiała wrzucić zdjęcia z podróży
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
żona mojego kolegi była w 1 miesiącu ciąży i wyjechali na Dominikanę i żadnych problemów nie miała
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej podobają mi się te: http://www.etsy.com/listing/54583188...24&ga_includes[0]=tags&ga_search_query=cz+ cubic+zirconia&ga_page=5& ga_search_type=all&ga_fac et= Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#820 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nie polecam Grecji! Dopiero co tam byłam (we wrześniu) na żaglach i Grecja to jest masakra! Ateny to brud, smród, karaluchy na ulicach, imigranci (nic nie mam do imigrantów generalnie, ale tam są tacy biedni imigranci pierwszego pokolenia - biedują na ulicach, żebrzą, kradną), mnóstwo prostytutek. Na wyspach jest dużo lepiej (byłam tylko na Cykladach), ale i tak bardziej się chyba opłaca jechać w jakieś egzotyczne miejsce. No i jeszcze te zamieszki, baliśmy się czy damy radę wrócić, bo zapowiedzieli strajk generalny i lotnisko miało być zamknięte. Gdybyśmy pojechali tydzień później, to moglibyśmy się bujać z powrotem. Do tego braki w dostawie wody na wyspach (na niektórych trzeba dopłacać za wodę - nie pitną, taką nawet do mycia). W tropikach pewnie są podobne problemy, ale przynajmniej jedziecie z nastawieniem, że jedziecie zobaczyć jakieś odległe kraje i dlatego narażacie się na niewygody. A nie jedziecie odpocząć w Europie, a tam brudno, drogo i problemy.
|
|
#821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do farb do włosów - polecam tylko salonowe bo te sklepowe niektóre są po prostu okropne. Np. Firma Palet ma w swoich farbach najwięcej amoniku a to składnik który najbardziej niszczy włosy. Jesli ktos sie nastawia tylko na sklep to polecam Londę, Joannę, Lorela. Ja farbuje tylko tymi od fryzjera bo mam siostrę fryzjerkę. Płace tylko za farbę która mam i tak po najniższej cenie a ona mi farbuje włosy za darmola a ja jej za to np. wydepiluje woskiem nogi. Tak wymiana.
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, namordowałam się, ale nawrzucałam wszystko do jednego wora
nie jest tak ładny, jak Nenowy, ten mój kolaż, może i jest przeładowany, ale co tam rzucam moimi inspiracjami ślubnymi ![]() Kościół: p. w. Ducha Św. w Rudzie Śląskiej (http://czarnylas.rsl.pl/) Sala: Verona w Paniówkach (http://www.restauracja-verona.pl/) Fotograf: Nasza Ukochana Mirusia - więcej nie powiem ![]() Zespół: Akord z Katowic (http://zespol.katowice.pl/) Zaproszenia z serii Hearts: allegro (http://moda.allegro.pl/listing.php/user?us_id=20924273) chcemy zamawiać zawieszki i winietki do kompletu Podziękowania dla gości: przekonuję się do ciasteczek własnego wypieku, bo to pasja moja i TŻeta na święta będę wypróbowywać fioletowy lukier ![]() Suknia: Selene (http://www.kwiatlotosu.pl/) szyta na miarę bolerko i welon - chciałabym do kościoła mieć długi i drugi krótszy na wesele ![]() Buty: chcę zamówić takie, jak na zdjęciu (http://bialebuty.com.pl/) Biżuteria: coś w stylu tej na zdjęciu - zdjęcie należy do wizażanki o nicku mari_ia Makijaż i fryzura: Pani Joanna z Katowic (http://www.makeupslubny.pl/) inspiracje na zdjęciach, zdjęcie fryzury - wizażanka Magda (nick dalenka8) Samochód dla nas: Citroen Traction Avant BN 11 (1948r) (http://www.retrolegion.pl/) Dekoracja samochodu: jak na zdjęciu, ale z fioletową eustomą ![]() Bukiet i butonierka: jak na zdjęciu, ale z eustomą w różnych odcieniach fioletu lub z białą eustomą z fioletowymi końcówkami ![]() Strój Pana Młodego: spinki są, kamizelka i musznik - kupione, być może fioletowe skarpetki no i upatrzone na allegro bokserki garnitur będzie wybierany dopiero w okolicach marca, kwietnia, ale Tżet chce ciemny stalowoszaryObrączki: podobne do tych na zdjęciu z tą różnicą, że dwa rowki, żółte złoto satynowane, a białe polerowane ![]() Pierwszy taniec: niestety jeszcze brak pomysłu..... no i kolor przewodni, jak widać.... zimny odcień fioletu mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam
Edytowane przez maly_czlowieczek Czas edycji: 2011-12-10 o 12:27 |
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze kiedy ja bede miala takie zestawienie... ech
|
|
#824 |
|
Wtajemniczenie
|
To samo pomyślałam
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
maly_czlowieczek
nawet gaciochy wrzuciłaś ![]() Przyszły rzeczy dla M.! Na gwiazdkę krawat i kubek MANU oraz spinki do mankietów (może na ślub?). Jamee
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie ma i ja zamówie inną bo raczej już nie będzie zubi czas uzupełnić listę bo zestawień przybło nam już 3 ![]() wreszcie w domu jeszcze tylko 22 godziny i weekend
|
|
#827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A zaproszenia bardzo ciekawe, masz może zdjęcie realistyczne
|
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
Te z Was dziewczyny ktore macie dwa dni wesela w jakiej kreacji wystapicie wlasnie w drugim dniu ??
My jako tako wesle mamy jednodniowe ale wynajeta sale mamy do poniedzialku a mamy czesc rodziny przyjezdnej i chcemy dla najblizszych zrobic takie male przyjecie jeszcze obiad moze cos potanczyc porozmawiac na spojonie Mi bardzo podobaja sie teraz te krotkie sukienki slubne i nie wiem czy wypada mi w drugim dniu cos takiego zalozyc http://szafa.pl/c3470172-krotkie-suknie-slubne.html http://media.theknot.com/ImageStage/...ntro_image.jpg czy lepiej pozostac na jakiej sukience w kolorze
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
Koleżanka Tż całkiem niedawno była. Mówi, że jest bardzo zadowolona
|
#830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak się zdecydujemy, to na pewno też zamówię winietki i zawieszki w tym samym stylu. A jeśli chodzi o makijaż oka, to nie będzie on zbyt mocny? Nie zrobi Ci efektu sinego czy podbitego oka?
|
|
|
#831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najprawdopodobniej też w jasnym kolorze (biel, jasny beż, łosoś, pudrowy, jasny róż) ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Rewelacja. W moim stylu. Gdzie ją wynalazłaś? Zakochałam się po prostu ![]()
|
||
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
a ja będę miała długą
tak sobie zamarzylam ale nie białą ani ecru tylko fioletową
|
#834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojego Tż tylko w postaci żeńskiej 2500 (najwięcej w : Lublin, Krasnystaw, Warszawa, Szczecin, Łódź, w postaci męskiej 2262(Krasnystaw Lublin Łódz Szczecin Warszawa Gdńsk) Cytat:
![]() kocur jak dla mnie http://www.etsy.com/listing/54583188...24&ga_includes[0]=tags&ga_search_query=cz+ cubic+zirconia&ga_page=5& ga_search_type=all&ga_fac et= http://www.etsy.com/listing/62071002...23&ga_includes[0]=tags&ga_search_query=cz+ cubic+zirconia&ga_page=15 &ga_search_type=all&ga_fa cet=
|
|
#835 |
|
Wtajemniczenie
|
To suknia firmy Asos, pełno jest sukni z tej firmu na allegro. Ja jednak musze szyć bo 34 angielskie bedzie na mnie za duże, poza tym wszędzie jasny tylko kolor beżowy lub zieleń a ja nie lubie takich kolorów. W Lublinie jest Pani która szyje suknie tej firmy na wzór bo widziałam wiec może uda mi sie ją namówic zeby mi uszyła.
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny... mam 38 stopni..
na piątek musze byc zdrowa... od tak dawna planujemy ten wyjazd z TŻtem... od 2 lat chyba.. i to jedyny termin kiedy mozemy jechac do Wiednia razem ![]() co za pech
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Uf, planuję nasze grudniowe wydatki. To zawsze dla mnie ciężka praca, ale na grudzień szczególnie. Prezenty, choinka...i oczywiście wydatki ślubne. W grudniu mam zamiar kupić buty, welon i spinki w prezencie świątecznym dla TŻa i oczywiście już przekroczyłam budżet
:confu sed:
|
|
|
|
#838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak tu się trzymać tego cholernego budżetu jak tak kusicie Ach...Cytat:
Wracaj szybko do zdrówka |
||
|
|
|
#840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jednak będę miała jakąś kolorową żeby można było jeszcze potem wykorzystać a po mnie mam jeszcze dwa wesela
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

pamiętam jak mój kierownik w styczniu poleciał do Tajlandii i wrócił taki opalony i na dodatek w sandałach
dlatego bardzo chcemy gdzieś pojechać na dzień dzisiejszy Grecja albo Cypr zobaczymy co nam kuzynka Tż wynajdzie.

i najprędzej też będę w podróży poślubnej we Florencji

rzucam moimi inspiracjami ślubnymi 

18.08.2010 - zaręczyny

Wracaj szybko do zdrówka