|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Cytat:
a kto chodzil na randki z Mala ??!?!?!?! Cytat:
|
|
#392 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Cytat:
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przewijak = g...no zara poszukam ![]() ![]() osz Ty!! Cytat:
ciekawe czy zasnę w nocy... Mi kazał se pogmerać na odcinku 3-4 cm tego patyczka w jednej a potem drugiej dziurce Spoko, ja dzisiaj nie miałam jednej fazy prądu Widzisz?? TYLE NAS ŁĄCZY! TO PRZEZNACZENIE!!! A tżcik no zmęczony, to nie ma siłki na figo fago małpi gaj, jeszcze jak mu wypominam, że zasnął, to bezczelnie mówi: "no mogłaś wejść pod kołdrę (i tu zrobił gest plum-plum ![]() Cytat:
![]() a ja jadłam dziś 2 teatralne taki jak w załączniku
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-11-30 o 17:57 |
|||
|
|
|
#395 |
|
Zadomowienie
|
Nie no skręcania nie było, źle się wyraziłam, trzeba było składać i koła pompować i tu padł tekst: zobacz Synuś tata Ci furkę dmucha
|
|
|
|
#396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To była tylko jednorazowa przygoda no... To Ty mnie 1wsza zdradziłaś z Kamciurką bo do niej mięte poczułaś Cytat:
|
|
#397 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
nie ma mowy Kochana, Samsung to Samsung i tak by Ci pewnie nie pasowało nasze prasowanie bo Ty sama lepiej to zrobisz |
||
|
|
|
#398 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zjem tylko tosty i spadam tylko sie boje, ze pozniej nie dam rady nadrobic ![]() Cytat:
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam zamiar robić pranie dla synka
w końcu, bo nazbierało się po dużej reklamówie białych/jasnych i delikatnych typu misiowe kombinezoniki... Nie wiem w jakim programie wyprać te delikatne mam taki do delikatnych... ujdzie?No i co do tych pytań o zakupy, to na razie zamawiam to co mam na liście, a drugiego smoczka (może innej firmy) dokupię przy okazji na miejscu ![]() Zostanie nam do zakupu jeszcze tylko fotelik, materac i wanienka
|
#400 | |||
|
Zadomowienie
|
tak w spadku? toś ty używana już
![]() no zastanowię się Cytat:
![]() oj rispekt zaraz cofniesz - jestem podwójnym licencjatem a moj mgr to kontynuacja licencjatu... muszę się za nią zabrać.. a mój lic mial 70 str ![]() Cytat:
![]() ale trafiłaś a ja kosmetologię z masażem skończyłam małżon ma dobrze ze mną ![]() a materacyk z poduszka i ochraniaczem już mam i mogę śmiało polecić Cytat:
![]() co tak z batami szalejesz ![]() ![]() ![]() dobra idę od was małżona dopieścić |
|||
|
|
|
#401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#402 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
osz ty czuje sie wykorzystana ooo a jak ze tak powiem z otworem na cycka? wystarczająco duży? ide !! strzelam focha na Agatka !! |
||
|
|
|
#403 | |||
|
Zakorzenienie
|
że co??
no beszczebelna się zastanowi pff ![]() Cytat:
no co co... trzeba sobie laskę w okół palca owinąć, co by ją mieć pod pantoflem nie?? dobra dobra, już od dwóch dni dopieszczasz i nici z tego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
lepsze wydawało mi się apollo i baby design takie solidniejsze się wydają A mi na przewijaku właśnie zależy- na początku na nim, a potem hopsa na łóżko jak wyrośnie ![]() Pearl możemy zacząć wszystko od nowa dajmy sobie drugą szansę...
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-11-30 o 18:21 |
|||
|
|
|
#404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ufff to dobrze ![]() Cytat:
leże sobie na wyrku u cioci i kot - Mia tak sie gapi na mnie to mówię ''wezcie ja bo na mnie skoczy'' a mój brat cioteczny '' nie marwt się ona tez była w ciązy, wie jakie to uczucie" no fajnie.... nie wiedziałam że mam aż tyle wspólnego z kotem |
||
|
|
|
#405 | |
|
Raczkowanie
|
Mężem to raczej nie.... bo to przecież jej brat
jak coś.A co do wózka to oni mają też pożyczony od tej bratowej więc naszego nie będzie nikt dzielił!!!! ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
![]() Ale zobaczymy jak będzie. napiszę na pewno jak na końcu u mnie będzie. |
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Nie! Esmeralda! "To nie tak jak myślisz!" "wszystko Ci wytłumaczę! "
![]() serial brazylijski można by nakręcić!!
|
#407 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz chyba w tej samej będę rodzić. A miałam takie bawełniane z Allegro. A dymem to Ci chyba komputer zalatuje z przesilenia Cytat:
![]() Ja tam wolę mieć swoje, a mamusie/teściowe/sąsiadki niech sobie gadają na zdrowie... Coś po dzisiejszych zakupach mnie pachwiny bolą |
||
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
Nowojka
teraz mi juz nic nie przeszkadza bo nie mam sily tzt robi w domu jak zrobi tak jest zaciskam zeby;pZgago odejdz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ;( Czubasku, i ona pewnie miala trojaczki jak nie lepiej :P
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-11-30 o 18:31 |
|
|
|
#409 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
od której zaczęłaś?
|
||
|
|
|
#410 |
|
Wtajemniczenie
|
A propos` mężczyzn:
Dziś w radiu mówili, że Amerykańscy naukowcy zbadali (tym to się dopiero nudzi) że przeciętny mężczyzna myśli o seksie 19 razy dziennie, a o jedzeniu 17 razy. A kobieta: - o seksie myśli 10 razy dziennie, a o jedzeniu 11 razy. Ja myślę głównie o jedzeniu, czyli nie jestem przeciętna, jestem ponadprzeciętna...:hahaha : |
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
no najpierw od pochwicy!!!! A jakżeby inaczej??
chyba, że ktoś lubi hardcore i se przenosić zarazki z anusika do pochewki
|
#412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moja kolezanka ta co rano mi pisala, miala cesarke, synek ma 3 kilo i 50 cm |
|||
|
|
|
#413 |
|
Zadomowienie
|
W supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną. Żona do męża widząc "stringi":
- Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę? - Ależ skąd! Dupę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać! Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi: - Może się troszkę popieścimy? No wiesz...? Żona: - Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać!
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Nie da rady was nadrobic
|
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kamciurka, ja Cię proszę, Ty nie ingeruj w nasze trio...
|
|
#416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
renata fajnie z tymi imieninami mój też ma problem, bo on nigdy nie wie ile ma lat Ktoś pytał o wózeczek. Więc mamy taki: http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=406 ![]() ![]() ![]() Miałam wam coś jeszcze pisać, ale zanim przeczytałam te 14 stron to zapomniałam ![]() A już wiem. Odnośnie znieczulenia. Tam gdzie będe rodzić płaci się 490zł i w tym jest wizyta u gina przed porodem, Ktg itp. no i znieczulenie
Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2011-11-30 o 19:00 |
|
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
Nikotynka otwór na cycka przy mojej M-ce to takie rozcięcie na ok 17 cm, czyli jak dla mnie spore, przy moim imponującym rozmiarze biustu to 3cm by wystarczyło
. Ogólnie to to rozcięcie jest od pachy do tego momentu gdzie jest ta koszula odcinana pod biustem. Kumasz?
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#419 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zabierzcie mi kompa bo mnie allegro kusi, a wszystko mam... No oprócz łóżeczka.... |
||
|
|
|
#420 | |
|
Rozeznanie
|
Jestem!! ale żeście naprodukowały postów
![]() Komodę dziś zamówiłam dla małej, czas oczekiwania do 3 tyg (będzie wcześniej bo jest standardowa), facet ma dzwonić jak przywiozą Cytat:
1. nie ja mam TAKI LEŻACZEK po synku jeszcze, ale i tak zacznie się pewnie przydawać jak dziecko będzie miało ok 2 miesiące.. po za tym tak czy tak na dół wanienki czy tego leżaczka kładłam (i teraz też będę) tetrę. 2. wystarczy , ja mam 3 flanelowe, 2 tetry kolorowe i 5 białych, także mam ogólnie 10 pieluch i uważam, że styka (przy synku też miałam tyle, bo zresztą te białe są po nim). Zresztą na początek wystarczą, a jeśli uznasz, że potrzebujesz więcej możesz potem do kupić ![]() 3. Wystarczy, jeśli zamierzasz karmić piersią to na pewno, ja zamierzam karmić piersią, więc zakupię 1 butelkę 250ml (mniejszych się nie opłaca wg mnie) LOVI Medical + 4. Jeden na bank wystarczy, bo nie wiadomo czy nawet ten jeden dziecko będzie chciało ssać.... ja też kupię (akurat LOVI ma pakowane po 2 więc wezmę 2 - bo przecież nie rozbroję paczki , ale ogólnie 1 wystarczy na początek na pewno )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

zdradziła mnie na oczach wszystkich
Teraz to tylko musi wkroczyć sędzia Artur Lipiński i rozwód jak nic! 

ale przewijak = g...no
zara poszukam 

taki jak w załączniku 

nie ma mowy Kochana, Samsung to Samsung i tak by Ci pewnie nie pasowało nasze prasowanie bo Ty sama lepiej to zrobisz

Stresuje sie
takie solidniejsze się wydają
dajmy sobie drugą szansę...