![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja metamofoza - doradźcie.
I jak Ci idzie zapuszczanie włosków? Przeczytałam cały wątek od deski do deski i jestem naprawde ciekawa jak tam Twoje postępy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam obecnie ciemnobrązowe włoski sięgające za ramiona. Swoje przedłużane (zgromadziłam cztery zestawy ![]() Ale włoski dość zdrowo się błyszczą. Obecnie używam do nich : - oleju Amla (średnio 2 razy w tygodniu) - olejku rozmarynowego (też koło 2 razy w tygodniu) - to jest zamiast szamponu - odżywki do włosów bardzo suchych lub lokowanych Timotei - szamponów Timotei (wymarzona objętość i jakiś tam blask :P) i czasami dla odtrącenia szamponu ziaja ![]() Rozglądam się też za jakąś dobrą maską, bo poprzednia wyszła.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Aha, ano i czasem spray nabłyszczający Kemon
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
To trzymam kciuki za ambitne plany pielęgnacyjne
![]() ![]() A jak zapuszczanie włosków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie Ci w długich włoskach, jak idzie Ci zapuszczanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
![]() Odnośnie zapuszczania, są już za ramiona. ![]() Farbuję jak są widoczne odrosty - pewnie co jakieś sześć tygodni. Trzymałam się ostatnio średniego brązu, ostatnim farbowaniem jednak wzięłam mokkę brąz i wyszły troszkę za ciemne, ale już schodzą, na szczęście. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.