|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Patrycja
Jacob jest seksowny ale jak miał na początku w 1 części długie włosy to wyglądał ohydnie :Pdostałam dziś 2 z matmy, geniusz
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-11-30 o 19:24 |
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro ciekawe jaka powtórka...
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
zasłużona 2? czy ja wiem czy taka zasłużona...
![]() ale mam ten tydzień szalony. zero wolnego czasu
|
|
#2794 |
|
Konto usunięte
|
Dominika zgadzam się
Jacob jest gorący ![]() A jakie ma ciało W długich włosach wyglądał strasznie. Nie pasowały do niego. W krótkich mu do twarzy ![]() 2 uuuu Ty nasz geniuszu matemtyczny ![]() Lepsza 2 niż 1 ![]() Nie cierpię matmy ![]() Przez szkołę masz zawalony tydzień? Tyle nauki?
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30819075]Dominika zgadzam się
Jacob jest gorący ![]() A jakie ma ciało W długich włosach wyglądał strasznie. Nie pasowały do niego. W krótkich mu do twarzy ![]() 2 uuuu Ty nasz geniuszu matemtyczny ![]() Lepsza 2 niż 1 ![]() Nie cierpię matmy ![]() Przez szkołę masz zawalony tydzień? Tyle nauki? [/QUOTE]a ja w tym tygodniu mam 9 godz lekcyjnych matemattyki
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
co ty fajnie
teraz już normalnie będę miała po 8 godz matematyki w tygodniu
|
#2798 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
jestem na mat- geo
a poza tym dołożyli mi 4 godz
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja
wcale nie narzekam na moje zdolności matematyczne taaak. jutro klasówka z fizyki na tym przedmiocie to już w ogóle siedzę i wydaje mi się, że baba mówi po chinsku bo nic nie rozumiem :Pa w piątek mam kartkówkę z historii z Rzymu (dużo tego) i z hiszpańskiego + muszę zrobić prezentację z archeologii. a w sobote o 7 rano wyjeżdżam ze znajomymi do domku za miasto! już nie moge sie doczekac
|
|
#2801 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30819450]Lubisz matematykę?
![]() Ja nie wybrałabym sobie takiego kierunku bo nie lubię matematyki [/QUOTE]lubię , ale trudno jest i nauczyciel nie ten ![]() ale daję rade jakoś jakoś tak nie błyszczę z matematyki , no ale mnie profile humanistyczne nie kręcą
|
#2803 |
|
Konto usunięte
|
Dominika skąd ja to znam?
Gdyby nie korepetycje, na które chodziłam w klasie maturalnej to nie wiem czy zdałabym maturę. A tak zdałam ją z dobrym wynikiem. Jakoś załapałam matmę ![]() Na lekcjach matematyki czułam się jak Ty na fizyce Nie rozumiałam o czym nauczyciel gada. Zresztą cała klasa go nie rozumiała. Korepetycje okazały się wybawieniem i skończyły się 1 i 2 na klasówkach i sprawdzinach ![]() Dasz radę Kochana ![]() Jakoś zleci Ci ten tydzień ![]() To udanego wypadu za miasto i grzecznie mi tam się proszę bawić ![]() ![]() Zero alkoholu Sam kompocik
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja
ja właśnie się boję tej matury. bo z fizyki nie będę zdawać (aż taka szalona nie jestem ) a z matmy to przecież konieczność - też będę musiała na korki chodzić w klasie maturalnej, bo chcę mieć jakiś przyzwoity wynik no i angielski mi średnio idzie... także będą potrzebne "wspomagacze" :Pno właśnie nie wiem co nas wzięło. adwent dopiero się zaczął. ostro balować nie powinnam :< a kto wie jak wyjdzie, pewnie jak zawsze...
|
|
#2805 |
|
Konto usunięte
|
Dominika polecam korepetycje
![]() Ja brałam z matmy i zdałam dobrze maturę z matematyki ![]() Z angielskiego też mi dobrze poszło. Matura była łatwa z angielskiego z ustnego podeszłam na luzie i zdałam Do matury masz jeszcze chyba trochę czasu tak? Masz za rok? Będzie dobrze
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
maturę mam dopiero za 2 lata, pierwszaczek jestem
![]() tylko muszę najpierw jakiegoś dobrego korepetytora wytrzasnąć... no i jak wygląda taka matura ustna z angielskiego?
|
|
#2807 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wpisz sobie w google lub w Binga ( ja mam binga) słowo korepetycje. Jest tam strona gdzie ogłaszają się nauczyciele ![]() Ja weszłam do sali. Przywitałam się itp. Dostałam do opisu obrazek, z tyłu 3 dialogii. Miałam chwilę by się przygotować i odpowiadałam. Egzaminator zadał mi kilka pytań co do obrazka. Później były dialogi. On mnie o coś zapytał a ja odpowiadałam ![]() Było dobrze
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy tego nie zdam
ja uciekam, muszę uzupełnić notatki z etnografii i chcę jeszcze poćwiczyć, chyba zrobię trochę brzuszków ![]() miłego wieczoru i jutrzejszego dnia
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Wróciłam właśnie z Wro - wiecie muzeum, teatr Polski, Magnolia Park i te sprawy piękny jest wroclove♥ ale zmęczona jestem, nie powiem:Pa co do matury z angielskiego od tego roku będzie nowa, więc się wszystko zmieni. bd do opisania 4 obrazki, oprócz tego musisz wybrać 1 i go dokladniej opisac, powiedziec, czemu nie wybrałaś pozostałych 3. Na samym wejściu są 3 pytania ''relaksacyjne'' i są punkty ujemne.
,,Jeśli Twoja wada to rozmiar to sama się krzywdzisz...'' Dietkuję ![]() Edytowane przez kochanowska Czas edycji: 2011-11-30 o 21:00 |
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
hejjjj
jestem choraaaaaaaa ![]() cały dzień cierpiałam w pracy, ból kości, głowy, katar. Wróciłam do domu i przespałam całe popołudnie. Teraz wpadłam ttylko na chwilę i idę dalej spać
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30815928]Mi chodziło o to, że jakby ktoś obcy mnie tak zatrzymywał to bym się wystraszyła. Prawdopodobnie bym go znokautowała ![]() W końcu mnie troszkę uczyli boksu. Kuzyni, brat wszyscy mnie uczyli jak znokautować napastliwego faceta ![]() Oj nie smutaj ![]() My Ci dotrzymamy towarzystwa [/QUOTE]a to nie, ja ich znałam. to chłopaki ode mnie z roku ![]() jednak mi zrobił niespodziankę i przyjechał Cytat:
przecież takie rzeczy jak zmieniają to 3 lata wczesniej trzeba oglosić...
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Te zmiany mają być ponoć na 2014 rok z tego co wiem.
|
#2814 |
|
Konto usunięte
|
Dominika zdasz
![]() Dziękuję i wzajemnie ![]() Miłego dnia ![]() Ewa zdrowia życzę Paulina dokładnie. Co chwilę coś zmieniają. W przyszłym roku ma być trudniej by zdać. Dodatkowo nie masz czasu by się przyszykować do dialogu. To samo tyczy się języka polskiego. Jak Cię zapytają to musisz od razu odpowiadać na ich pytania ![]() Sylwia super Tak się smuciłaś z tego powodu. Widzisz zrobił Ci niespodziankę ![]() Właśnie oglądam "Powrót do przyszłości" lubię wszystkie części tej trylogi
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
no to prędzej.
nie można wprowadzać tak wielkich zmian zaraz przed maturą. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30822027] Sylwia super Tak się smuciłaś z tego powodu. Widzisz zrobił Ci niespodziankę ![]() Właśnie oglądam "Powrót do przyszłości" lubię wszystkie części tej trylogi [/QUOTE]![]() a o czym to ?
|
|
#2816 |
|
Konto usunięte
|
Nie mów , że tego nigdy nie oglądałaś
Marty McFly (Michael J. Fox) jest typowym nastolatkiem, ale ma niezwykłego przyjaciela - Dr Emmetta Browna (Christopher Lloyd), który wynalazł wehikuł czasu. W nocy przed centrum handlowym Dr. Brown pokazuje swój wynalazek Martyemu. Wygląda on jak udoskonalony samochód, a działa na... pluton. Dr. Brown zwędził go Libijczykom, którzy chcieli, aby zrobił im bombę atomową. Podczas eksperymentu terroryści zabijają doktora. Marty cudem uchodzi z życiem, ale przenosi się do roku 1955. Szukając Dr. Browna z lat pięćdziesiątych natyka się na rodziców i zapobiega ich poznaniu. W wyniku tego może się nigdy nie urodzić... Świetny film ![]() Zawsze przed świętami go puszczają ![]() Wszystkie części
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie mów że tego nie znasz! świetny film Jak sama nazwa wskazuje takim pojazdem się cofnęli w czasie
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
tvp2 ?
![]() no nie oglądałam nigdy
|
|
#2819 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mogę powiedzieć o nim tylko jedno "ARCYDZIEŁO" To film z górnej półki, powstały w 1985 r. ![]() Tak ![]() Gdzie Ty się uchowałaś? ![]() Uwielbiam wszystkie części "Powrotu do przyszłości" ![]() Świetna obsada, scenariusz
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-30 o 22:44 |
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaa
Polecam! ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30822883]Ania lubisz ten film? ![]() Mogę powiedzieć o nim tylko jedno "ARCYDZIEŁO" To film z górnej półki, powstały w 1985 r. ![]() Tak ![]() Gdzie Ty się uchowałaś? ![]() Uwielbiam wszystkie części "Powrotu do przyszłości" ![]() Świetna obsada, scenariusz [/QUOTE]Uwielbiam ten film! Co prawda oglądałam dużymi fragmentami, ale tak właśnie ostatnio chciałam sobie to ściągnąć ^^
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

ale jak miał na początku w 1 części długie włosy to wyglądał ohydnie :P

jutro ciekawe jaka powtórka...

wspolczuje

no i angielski mi średnio idzie... także będą potrzebne "wspomagacze" :P

takim pojazdem się cofnęli w czasie