Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-30, 18:42   #4111
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj poukladalam ciuchy w szafach mysle ze jak co roku spedzimy swieta u tesciow z moimi rodzicami wiec dopoki nie dogadamy sie w jakim domu nic nie robie.

A ja szukam sobie jakiegos stroju sylwestrowego.
Chce pokazac ze schudlam
Tylko nic nie moge znalesc
My jestesmy na Wigilii z teściami, mieszkamy razem więc porządki i tak mnie nie omijają hehe
Dzielimy dom - my u góry Oni na dole, czasami mało komfortowa sytuacja ale czasem są bardzo pomocni
Wymieniamy sie zawsze, jeden rok u moich rodziców jeden rok z teściami...hehe

Nooo widzę że jakaś imprezka sie szykuje... Gdzie się na Sylwestra wybierasz?
My w domu, być możę Extravagance86 do nas wpadnie z narzeczonym a jeśli nie to wybierzemy się do moich rodziców i spedzimy Sylwestra z nimi i w towarzystwie mojej bratowej i bratanic
A strój to fakt, ważna sprawa - ja mam w grudniu mała uroczystośc rodzinna i też bym chciała wyglądać bombowo żeby się wszystkim zaprezentować
a w czym gustujesz?? czego poszukujesz??

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 19:02   #4112
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
My jestesmy na Wigilii z teściami, mieszkamy razem więc porządki i tak mnie nie omijają hehe
Dzielimy dom - my u góry Oni na dole, czasami mało komfortowa sytuacja ale czasem są bardzo pomocni
Wymieniamy sie zawsze, jeden rok u moich rodziców jeden rok z teściami...hehe

Nooo widzę że jakaś imprezka sie szykuje... Gdzie się na Sylwestra wybierasz?
My w domu, być możę Extravagance86 do nas wpadnie z narzeczonym a jeśli nie to wybierzemy się do moich rodziców i spedzimy Sylwestra z nimi i w towarzystwie mojej bratowej i bratanic
A strój to fakt, ważna sprawa - ja mam w grudniu mała uroczystośc rodzinna i też bym chciała wyglądać bombowo żeby się wszystkim zaprezentować
a w czym gustujesz?? czego poszukujesz??
Kochana wybieram sie do lozkowic pod pierzynowice
Zapewne sylwestra spedzimy rodzinnie jak co roku ale chcialabym cos na siebie ladnego ubrac, wkoncu nie wychodzimy praktycznie ale czemu mam nie ubrac ladnej sukienki?? Z zeszlego roku spodnica na mnie za duza i bluzka to samo,wiec chce isc w sukience dlatego ze mysle ze mam zgrabne lydki

Podziwiam Cie jak ja bym miala mieszkac z moim tesciem to bym doslownie po tygodniu nawet mniej rzucila sie na line doslownie.
My to robimy tak, moi rodzice tesciowie, czarne dzieci tesciow i my a w sylwestra tez przychodza TZ brat i siostra ale oni zawsze odwaleni a jako ze moge se pozwolic z 56 na 44/46 rozmiarowo to musze zaszalec nie??
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 19:18   #4113
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Kochana wybieram sie do lozkowic pod pierzynowice
Zapewne sylwestra spedzimy rodzinnie jak co roku ale chcialabym cos na siebie ladnego ubrac, wkoncu nie wychodzimy praktycznie ale czemu mam nie ubrac ladnej sukienki?? Z zeszlego roku spodnica na mnie za duza i bluzka to samo,wiec chce isc w sukience dlatego ze mysle ze mam zgrabne lydki

Podziwiam Cie jak ja bym miala mieszkac z moim tesciem to bym doslownie po tygodniu nawet mniej rzucila sie na line doslownie.
My to robimy tak, moi rodzice tesciowie, czarne dzieci tesciow i my a w sylwestra tez przychodza TZ brat i siostra ale oni zawsze odwaleni a jako ze moge se pozwolic z 56 na 44/46 rozmiarowo to musze zaszalec nie??

No to tak jak my haha...widze bawimy sie razem na białej sali hahha
Ja akurat z teściem problemu nie mam, mało szkodliwy jest ale za to teściowa sprawa najczęsciej problemy czasem mam ochote ja udusić hahha
a co do stroju to fakt, masz się czym pochwalić, sporo kg za Toba więc niech wszyscy podziwiają...do Sylwestra jeszcze troszke czasu więc pewnie się coś znajdzie.
Fajne foto w avatarku...i mialam okazje wejsc na Twoja stronkę z makijażami - bardzo ładne i jak najbardziej w moi stylu aczkolwiek pewnych kolorów się boje

Faza II - trwa...

Stary 2011-11-30, 19:50   #4114
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
No to tak jak my haha...widze bawimy sie razem na białej sali hahha
Ja akurat z teściem problemu nie mam, mało szkodliwy jest ale za to teściowa sprawa najczęsciej problemy czasem mam ochote ja udusić hahha
a co do stroju to fakt, masz się czym pochwalić, sporo kg za Toba więc niech wszyscy podziwiają...do Sylwestra jeszcze troszke czasu więc pewnie się coś znajdzie.
Fajne foto w avatarku...i mialam okazje wejsc na Twoja stronkę z makijażami - bardzo ładne i jak najbardziej w moi stylu aczkolwiek pewnych kolorów się boje
U mnie na odwrot, tescia bym zabila golymi rekami tesciowa straszna bajkopisarka placzka i nadgorliwa babka. Nic do niej nie mam procz tego ze nie kocha mojej corki jak drugiej wnuczki. Dlatego omijam ich dom jak moge
Ja wlasnie kolorow sie nie boje, ogolnie nie znam sie na modzie, ubieram sie co mi sie podoba. Ostatnio wyszlam w rajtuzach takich niebieskich dawaly po oczach to wszyscy sie na mnie jak na debila patrzyli U nas ludzie sa bardzo tolerancyjni ale mlodzi to z wszystkiego sie smieja.
Chwalic mam sie czym 25 kilo w dol chociaz i tak mi nikt nic nie powie taka porabana rodzinka.
Stary 2011-11-30, 20:06   #4115
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
U mnie na odwrot, tescia bym zabila golymi rekami tesciowa straszna bajkopisarka placzka i nadgorliwa babka. Nic do niej nie mam procz tego ze nie kocha mojej corki jak drugiej wnuczki. Dlatego omijam ich dom jak moge
Ja wlasnie kolorow sie nie boje, ogolnie nie znam sie na modzie, ubieram sie co mi sie podoba. Ostatnio wyszlam w rajtuzach takich niebieskich dawaly po oczach to wszyscy sie na mnie jak na debila patrzyli U nas ludzie sa bardzo tolerancyjni ale mlodzi to z wszystkiego sie smieja.
Chwalic mam sie czym 25 kilo w dol chociaz i tak mi nikt nic nie powie taka porabana rodzinka.
Ja też się nie specjalnie modą przejmuję, tzn może inaczej teraz jak schudłam 28 kg zwracam na to bardziej uwage bo wiecej rzeczy moge na siebie zalozyc i to mnie megaaa cieszy!
U mnie z kolei wszyscy sie juz dra ze mam juz sie nie odchudzac bo dobrze wygladam, a juz jak ostatnio zdarzylo mi sie to małe omdlenie to juz w ogóle koniec swiata hahah no ale ja wiem jaki mam cel i do niego daże a omdlenie nie bylo spowodowane dietka tylko megaa bólem ( rwa kulszowa) dodatkowo miesiaczka i 1,5 h spedzone w dusznej poczekalni pełnej ludzi... jeszcze ze 3 kg i chyba przejde na III ...fajnie by bylo na Świeta byc juz na III

Startowałysmy z tej samej wagi...i teraz tez mamy podobna hehe

Faza II - trwa...

Edytowane przez Nadiia24
Czas edycji: 2011-11-30 o 20:07
Stary 2011-11-30, 20:17   #4116
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się nie specjalnie modą przejmuję, tzn może inaczej teraz jak schudłam 28 kg zwracam na to bardziej uwage bo wiecej rzeczy moge na siebie zalozyc i to mnie megaaa cieszy!
U mnie z kolei wszyscy sie juz dra ze mam juz sie nie odchudzac bo dobrze wygladam, a juz jak ostatnio zdarzylo mi sie to małe omdlenie to juz w ogóle koniec swiata hahah no ale ja wiem jaki mam cel i do niego daże a omdlenie nie bylo spowodowane dietka tylko megaa bólem ( rwa kulszowa) dodatkowo miesiaczka i 1,5 h spedzone w dusznej poczekalni pełnej ludzi... jeszcze ze 3 kg i chyba przejde na III ...fajnie by bylo na Świeta byc juz na III

NIe nie ja teraz waze 80 kilosow bo ja startowalam z 105 ale z dukanem startowalam z 97. Wczesniej robilam inna diete.
Stary 2011-11-30, 21:00   #4117
Emilia 25
404 Not Found

Piękne i imponujące macie wyniki, dziewczyny. : roza:
Stary 2011-11-30, 21:03   #4118
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
NIe nie ja teraz waze 80 kilosow bo ja startowalam z 105 ale z dukanem startowalam z 97. Wczesniej robilam inna diete.
a takie cos...zasugerowałam się podpisem no ale to i tak duże osiągnięcie niebawem zmiana cyferki z przodu Cie czeka hehe superrr

Faza II - trwa...

Stary 2011-11-30, 22:25   #4119
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez @gat@ Pokaż wiadomość
Witajcie.
Potrzebuję Waszej porady. Co robię źle, że waga zamiast spadać ciągle stoi?
Może co jest nie tak z moim jedzeniem.
Przykład z wczoraj i dzisiaj.
Wczoraj: PW
*6 rano rozpuszczalna kawa z chudym mlekiem i słodzikiem,
*10 rano kanapki z chleba dukana z tatarem ,na drugiej kanapce wędlina z indyka z ogórkiem + jajko. 0,5 litra zielonej herbaty.
*14 miseczka lecza z piersią z kurczaka i kubek czerwonej herbaty.
* dukanowy naleśnik z serka homo z nadzieniem z kremem czekoladowo kokosowym, też dukanowy( samo mleko, jajka, słodzik i odrobinę kakao)
*czerwona herbata
* pieczona noga z kurczaka bez skóry + sałatka z pomidora, szczypiorku i jogurtu.
*2 plastry wędliny ( szynka z indyka i indyk w galarecie)
* kubeczek zupy z soku pomiodorowego z marchewką
*dukanowy naleśnik z serka homo z nadzieniem z kremem czekoladowo kokosowym, też dukanowy( samo mleko, jajka, słodzik i odrobinę kakao)
Do tego 1,75 l wody i szklanka biedronkowej coli 0.
Od wczoraj też ćwiczę cały program z płyty Shape smukłe uda ...

Dziś:P
*6 rano kawa z mlekiem i słodzikiem + jajko
*10 rano chleb dukana (pól kostki sera, 3 łyżki otrąb, jajko, natka i łyżeczka proszku) z tatarem, kawa z mlekiem i ksylitolem,
*0,75 l wody.
*2 plastry indyka w galarecie,
Mam jeszcze w planach obiad pieczone udo z kurczaka z jogurtem no i coś na kolację - może wieśniak.
Do tego dopiję do końca wodę czyli 0,75 i dwia kubki pokrzywy, bo to dobrze działa na porcelankę.
Czemu więc od 2 tygodni waga stoi a nawet skacze w górę.
Dwa tygodnie temu w ciągu 5 dni spadło mi 3 kg czy to dla tego.
Z 72 na 69 kg. Ten spadek to nie był skutek uderzeniówki
Potem z powrotem wzrosło do 70-71 kg
Stosowałam rytm 1/1 narzucony przez coaching dukana, ale od dziś zaczynam 3/3 .
Poradźcie coś.
Proszę
1. zastoje to normalka, trzeba przeczekac i trwac
2. ogranicz zoltka
3. jak cwiczysz, to miesnie waza wiecej)

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

No w koncu Joasia odpadla z top model, nie lubilam jej, zle i niemile wrazenie zrobila na mnie.
I fajnie ze Olga przeszla)))!!!!!!!!
to taki OT
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 23:20   #4120
nikamo36
Zadomowienie

Witam Kochaneza spadki
Cytat:
Ja też na święta bede u teściów na szczęście sa ok.tylko szwgierki mnie stresują,ostatnio święta bylismy w domu(mieszkamy z moimi rodzicami)mi to nie przeszkadzało ale Tż sapał i teraz będziemy u teściów,najgorsze,że nie wiem co mam zrobic i zawieść a może lepiej nie bo teściowa sie obrazi,jak nie urok to sr....ka,masakra,jak wezmęcos od siebie to może sie obrazić,że nie lubie jej jedzenia a jak nic nie przywiozę to,że nie gospodarna jestem i rodzinę skazałam na jej jedzenie,no nie dogodzisz Na szczęście do mody nic nie mają
Cytat:

za spadek wagi,ja też mogłabym więcej włożyć bo te 17kg spowodowały,że wszystkie rzeczy spadają ale nie kupuje rzeczy bo i tak mam jeszcze sporo do zrzucenia,Kochana znam ten ból bo też mam rwę kulszową a przy @ to masakra,ja do świąt wg wykresu dukana miałam mieć III fazę ale przerwałam w wakację i sie rozciągło w czasie
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 23:34   #4121
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Witam Kochaneza spadki

Ja też na święta bede u teściów na szczęście sa ok.tylko szwgierki mnie stresują,ostatnio święta bylismy w domu(mieszkamy z moimi rodzicami)mi to nie przeszkadzało ale Tż sapał i teraz będziemy u teściów,najgorsze,że nie wiem co mam zrobic i zawieść a może lepiej nie bo teściowa sie obrazi,jak nie urok to sr....ka,masakra,jak wezmęcos od siebie to może sie obrazić,że nie lubie jej jedzenia a jak nic nie przywiozę to,że nie gospodarna jestem i rodzinę skazałam na jej jedzenie,no nie dogodzisz Na szczęście do mody nic nie mają
Mojego tescia nie pobijesz w zeszlym roku z mojego dobrego serca zaprosilam ich na wugilie to dojrze wzial nie proszonych gosci to jeszcze resztki tego co przyniosl zabral. Moj TZ pilnowal hotelu i mielismy hotel do dyspozycji na swieta, dlugi stol, 2 dni ubieralam choinke 4 metrowa i przystrajalam wszystko, z mama 4 dni spedzilam w kuchni i w Wigilie pracowalam a oni nic nie ruszyli tylko to co tesc przyniosl, myslalam ze mnie cos trafi, u mnie w zamrazalniku u mamy wszystko pochowalysmy bo nic nie ruszyli. W tym roku jesli to bedzie w moim domu bedzie na moich warunkach...
Stary 2011-12-01, 00:00   #4122
borczus88
Rozeznanie

Witam
Przepraszam że was ostatnio zaniedbuję (i przy okazji dietę) ale pomagam mojemu TŻtowi w remoncie i jutro chyba bedę miała mega zakwasy...
Dziś waga wskazała 58,9 (to nawet nieźle, bo jakieś dwa dni temu, nie wiem czemu było 59,6)
Gratuluję wszystkich spadków
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Balance 8 Power 7 Superset 5
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
borczus88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 00:08   #4123
nikamo36
Zadomowienie

Ch...ra,net mi szwankuje,zwalnia
Cytat:
Mojego tescia nie pobijesz w zeszlym roku z mojego dobrego serca zaprosilam ich na wugilie to dojrze wzial nie proszonych gosci to jeszcze resztki tego co przyniosl zabral. Moj TZ pilnowal hotelu i mielismy hotel do dyspozycji na swieta, dlugi stol, 2 dni ubieralam choinke 4 metrowa i przystrajalam wszystko, z mama 4 dni spedzilam w kuchni i w Wigilie pracowalam a oni nic nie ruszyli tylko to co tesc przyniosl, myslalam ze mnie cos trafi, u mnie w zamrazalniku u mamy wszystko pochowalysmy bo nic nie ruszyli. W tym roku jesli to bedzie w moim domu bedzie na moich warunkach...
No to faktycznie miałaś nie bardzo święta,ale to co zamroziłaś mogliście potem zjeść-dobra strona świąt,mam nadzieje,że w tym roku będzie inaczej
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-12-01, 00:20   #4124
borczus88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Dzień dobry :-* dla tych co mnie pamiętają, jak i dla świeżynek . Obecnie jestem na niby trzeciej fazie, tzn w tygodniu i w sobotę trójka bez uczt i bez skrobi, za to więcej ostrąb i czasem chleba ciemnego. W niedzielę jedną wielką uczta czyli normalne jedzenie u teściowej . I bez dnia białkowego na razie. Po półtora tygodnia mam 0,9 kg na minusie, czyli waga na dziś 56.1kg.. Jeżeli taki system nie pozwoli mi wrócić do wagi 54 kg to trochę go zmodyfikuje.. Ale na chwilę obecna nie da się inaczej.. Niby to tylko 2kg na plusie ale mój brzuch chyba przejął te kg w całości bo znowu zrobiła się opona:-/. Co tam u Was?
Witam Cię, widze że postanowiłas wrócić na dietkę, to tak jak ja, waga mi podskoczyła prawie 4 kg i też kombinuję z tymi fazami, ale narazie nic nie spada, a nawet jak spadnie to zaraz wróci i też wszystko poszło w brzuch

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
No w koncu Joasia odpadla z top model, nie lubilam jej, zle i niemile wrazenie zrobila na mnie.
to taki OT
też mi nie przypadła do gustu, ale pewnie wygra ta zołza Ania szara myszka, sierotka marysia.....
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Balance 8 Power 7 Superset 5
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
borczus88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 00:57   #4125
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez borczus88 Pokaż wiadomość
Witam
Przepraszam że was ostatnio zaniedbuję (i przy okazji dietę) ale pomagam mojemu TŻtowi w remoncie i jutro chyba bedę miała mega zakwasy...
Dziś waga wskazała 58,9 (to nawet nieźle, bo jakieś dwa dni temu, nie wiem czemu było 59,6)
,zakwasy miną a Tż pewnie zadowolony
Cytat:
Witam Cię, widze że postanowiłas wrócić na dietkę, to tak jak ja, waga mi podskoczyła prawie 4 kg i też kombinuję z tymi fazami, ale narazie nic nie spada, a nawet jak spadnie to zaraz wróci i też wszystko poszło w brzuch

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

też mi nie przypadła do gustu, ale pewnie wygra ta zołza Ania szara myszka, sierotka marysia.....
O widzę,że ty też masz problem z brzusiem,ja mam zamiar zacząć ćwiczyć brzuszki bo brzuch mi zwisa po ciąży i spadku wagi,co do "top model"to nie oglądam,drażnią mnie ci wydumani jurorzy,co wydaje im się,że wiedzą najlepiej
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Stary 2011-12-01, 07:57   #4126
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
za spadek wagi,ja też mogłabym więcej włożyć bo te 17kg spowodowały,że wszystkie rzeczy spadają ale nie kupuje rzeczy bo i tak mam jeszcze sporo do zrzucenia,Kochana znam ten ból bo też mam rwę kulszową a przy @ to masakra,ja do świąt wg wykresu dukana miałam mieć III fazę ale przerwałam w wakację i sie rozciągło w czasie
dzieki ja też miałam właśnie przerwę wakacyjną hehe ale od 21 wrzesnia dukam grzecznie i poki co nie narzekam...
a co do rwy kulszowej to jakas masakra jest - ehhh ból na maxa

Cytat:
Witam
Oooo 58,9 kg jak ja bym chciała mieć taki wynik hehe marzycielka!
Dzieki za gratki

Cytat:
To fakt ze ta cała Ania to taka sierota, ale z drugiej strony w Paryżu radzi sobie najlepiej i nawet przebija Olge...chociaż mi się ta Olga od początku podobała. I tak w gruncie rzeczy wisi mi to która wygra, o tej lasce która wygrała tamta edycje nawet nic nie slychac - pic na wode ahahha

========================= =================

Witam Was Wszystkie
Kolejny Dukanowy dzień przed nami...na wadze dzisiaj 68,9 kg czyli - 0,5 kg hehe
Moja mała obudziła mnie już o 7 także leżę jeszcze w łóżku z oczami na zapałkach bo się same zamykają heh

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
O widzę,że ty też masz problem z brzusiem,ja mam zamiar zacząć ćwiczyć brzuszki bo brzuch mi zwisa po ciąży i spadku wagi,co do "top model"to nie oglądam,drażnią mnie ci wydumani jurorzy,co wydaje im się,że wiedzą najlepiej
Ja też mam problem z brzuchem...zwisa mi skóra po ciąży dokładnie tak jak Tobie no i z powodu tych zgubionych kg też się nieco znajdzie hehe nie jest tego dużo ale jednak jest taka pomarszczona i nie za ładna!
Też się zastanawiam nad ćwiczeniami bo może jeszcze nie jest za późno żeby coś zrobić

Faza II - trwa...

Stary 2011-12-01, 08:50   #4127
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
to taki OT
Cytat:
Cytat:
To fakt ze ta cała Ania to taka sierota, ale z drugiej strony w Paryżu radzi sobie najlepiej i nawet przebija Olge...chociaż mi się ta Olga od początku podobała. I tak w gruncie rzeczy wisi mi to która wygra, o tej lasce która wygrała tamta edycje nawet nic nie slychac - pic na wode ahahha
No co wy dziewczyny, widziałam może ze trzy odcinki tej serii. Jeden jak Ania mówiła, że jest dziewicą, taka niewinna sierota i że jej żaden mężczyzna nie dotykał (to chyba było jak miały sesję z jakimś facetem). Wczoraj obejrzałam i tak mnie normalnie uderzyło, że teraz to zupełnie inna dziewczyna! Jest z pewnością najlepsza i powinna wygrać. Chodziła najlepiej, wyglądała najlepiej, oceny najlepsze. Ma szansę w świecie mody, moim zdaniem. Jako jedyna z nich wszystkich.
Stary 2011-12-01, 10:07   #4128
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
W ogóle dziewuchy, byłam dziś na platformie wibracyjnej
Juz sie wystraszylam, ze o inna platforme chodzi i bedzie off top

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:

A widzialas, jaka miala mine jak Olga przeszla, kompetycja bedzie wysoka no i Michalina tez jest spoko, ma super osobowosc
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 10:51   #4129
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

witam i ja. jestem teraz już prawie miesiąc na III fazie. jem tak jak w książce - w tygodniu 2 uczty, 2 dni skrobiowe itd. zdarzają się grzeszki malutkie... ale waga stoi w miejscu - myslałam, że będzie gorzej. trzymam za resztę kciuki. ja kończę III w połowie stycznia
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 11:01   #4130
CAMA07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
No co wy dziewczyny, widziałam może ze trzy odcinki tej serii. Jeden jak Ania mówiła, że jest dziewicą, taka niewinna sierota i że jej żaden mężczyzna nie dotykał (to chyba było jak miały sesję z jakimś facetem). Wczoraj obejrzałam i tak mnie normalnie uderzyło, że teraz to zupełnie inna dziewczyna! Jest z pewnością najlepsza i powinna wygrać. Chodziła najlepiej, wyglądała najlepiej, oceny najlepsze. Ma szansę w świecie mody, moim zdaniem. Jako jedyna z nich wszystkich.
Zgadzam się z Tobą, mała przeszła sporą przemianę. Myślę, że ma spore szanse na wygraną pomimo, że jest dość wkurzająca W top model szukają laski do high fashion ona jest tam naprawdę idealna. Olga jest ładniusia i ma meeeeega włosy. Zobaczymy
Piękny masz ten swój uśmiech, za każdym razem jak tu jestem wpędza mnie w kompleksy, aż dobrego stomatologa zaczęłam szukać, żeby sobie ząbki podlansować

Cytat:
dzieki ja też miałam właśnie przerwę wakacyjną hehe ale od 21 wrzesnia dukam grzecznie i poki co nie narzekam...
a co do rwy kulszowej to jakas masakra jest - ehhh ból na maxa

========================= =================

Witam Was Wszystkie
Kolejny Dukanowy dzień przed nami...na wadze dzisiaj 68,9 kg czyli - 0,5 kg hehe
Moja mała obudziła mnie już o 7 także leżę jeszcze w łóżku z oczami na zapałkach bo się same zamykają heh

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Ja też mam problem z brzuchem...zwisa mi skóra po ciąży dokładnie tak jak Tobie no i z powodu tych zgubionych kg też się nieco znajdzie hehe nie jest tego dużo ale jednak jest taka pomarszczona i nie za ładna!
Też się zastanawiam nad ćwiczeniami bo może jeszcze nie jest za późno żeby coś zrobić
Gratuluję spadku wagi Co do problemów z brzuchem to ćwiczenia pomogą na mięśnie, rzeźbę, wyszczuplenie ale nie na skórę...
Wiesz, ja ostatnio byłam w gabinecie, gdzie właśnie rozmawiałam z panią dr o problemach ze skórą, brzuchem, cellulitem i ona poleca endermologie. Sama sobie robiła po ciąży i efekty są imponujące - znam ją już od 2 lat i nawet pokazywała mi brzuch po i zrobiło to na mnie wrażenie. Więc jeśli dysponujesz dobrym gabinetem w okolicy i takim zasobem kaski to warto spróbować. Ja mam problem z cellulitem i zbieram, żeby na wiosnę się "wyprasować" (to zabieg z ubranku/kombinezonie i prasowanie aparaturą)

Cytat:
Schudłaś więc chcesz się tym pochwalić, ja to rozumiem. Jeśli nawet nic nie powiedzą warto się przyłożyć, żeby świetnie wyglądać - czasem ich mina może być cenniejsza od słów...
CAMA07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 11:21   #4131
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
witam i ja. jestem teraz już prawie miesiąc na III fazie. jem tak jak w książce - w tygodniu 2 uczty, 2 dni skrobiowe itd. zdarzają się grzeszki malutkie... ale waga stoi w miejscu - myslałam, że będzie gorzej. trzymam za resztę kciuki. ja kończę III w połowie stycznia
Ja wprawdzie dopiero 19 dzień na III, ale dokładnie tak samo jest jak u Ciebie...też nie dzielę trzeciej fazy na etapy i od razu robię dwie uczty i dwa posiłki skrobiowe w tygodniu Waga można powiedzieć stoi Chociaż wolałabym, żeby co nieco jeszcze spadło, ale to pewnie trzeba by bardziej pas ścisnąć na co nie mam ochoty

Ja to jakaś inna jestem,bo nie obejrzałam ani jednego odcinka Top Model

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:14   #4132
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
Ja wprawdzie dopiero 19 dzień na III, ale dokładnie tak samo jest jak u Ciebie...też nie dzielę trzeciej fazy na etapy i od razu robię dwie uczty i dwa posiłki skrobiowe w tygodniu Waga można powiedzieć stoi Chociaż wolałabym, żeby co nieco jeszcze spadło, ale to pewnie trzeba by bardziej pas ścisnąć na co nie mam ochoty

No to jesteśmy dwie . Obejrzałam 10 minut i stwierdziłam , ze to nie dla mnie.
"Taniec z gwiazdami" (ha, ha, ha - tez mi GWIAZDY) tez mnie odrzuca. Głównie przez ten bełkot , głupie gadki ("prawda , że jesteśmy fajowi") między tańcami.
Lubiłam "Idola", ale te głupiutkie gadki między występami też mnie wkurzały. A jak zamknęli ich w jakimś domu i zaczęli robić "Big Brothera" to zwymiotowałam przed telewizorem i zrezygnowałam na dobre z takiego popcornu.

Mam wrażenie , że telewizja obraża nas preferując odbiorcę o IQ poniżej 50.
Stary 2011-12-01, 12:41   #4133
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez CAMA07 Pokaż wiadomość
Piękny masz ten swój uśmiech, za każdym razem jak tu jestem wpędza mnie w kompleksy, aż dobrego stomatologa zaczęłam szukać, żeby sobie ząbki podlansować
Dziękuję.
Stary 2011-12-01, 13:00   #4134
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
ja też
Stary 2011-12-01, 13:19   #4135
Oloosia
Rozeznanie

Witam wszystkie chudzinki!
Trochę mnie tu nie było, bo przecież na uczelni zbliża się okres przedświąteczny i wszyscy sobie przypomnieli o instytucji zwanej "kolokwium"
U mnie spadek - 1kg (od wtorku). I dzisiaj pierwszy dzień 2 fazy! I tu pojawia mi się pytanie: jaki tryb jest najbardziej optymalny? Myślałam o 5/5,bo w sumie tak byłoby mi wygodniej. Ale ciągle jeszcze się waham. Doradźcie coś!
Pozdrawiam znad książek!
Oloosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 13:28   #4136
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

ja miałam 1/1 i było super. nia ma takiej monotonii i czekania na PW
Stary 2011-12-01, 13:41   #4137
Oloosia
Rozeznanie

Cytat:
ja miałam 1/1 i było super. nia ma takiej monotonii i czekania na PW
I chudnie się w takim samym tempie jak na innych trybach?
Stary 2011-12-01, 13:42   #4138
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Mam wrażenie , że telewizja obraża nas preferując odbiorcę o IQ poniżej 50.
Też mam takie wrażenie.
Nie oglądam tych bzdur. Lubię jedynie Animal Planet, Discovery i Gotowe na Wszystko

Dzisiaj dzień bardzo ładnie się zaczął, autobus się spóźnił (więc ja na niego zdążyłam) i waga pokazała 67kg (a ostatnio było troszkę więcej).
W końcu dzisiaj jest mój dzień

Wcinam twarożek z cebulką. Od jutra PW.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 14:00   #4139
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Oloosia Pokaż wiadomość
I chudnie się w takim samym tempie jak na innych trybach?
nie wiem jak chudnie się w innych ale wydaje mi sie, że tak samo. w książkach doktorek też zaleca 1/1
Stary 2011-12-01, 14:10   #4140
Oloosia
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem jak chudnie się w innych ale wydaje mi sie, że tak samo. w książkach doktorek też zaleca 1/1
No to lecimy 1/1. W razie czego zmienię jeżeli coś nie będzie mi leżeć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości