|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
No widzicie, a dla mnie Elvie są jakieś takie mdłe i bez wyrazu. Divine również bez rewelacji. Kiedyś kupiłam sobie PM i odrzuciło mnie po pierwszym pryśnięciu na nadgarstki. Oddałam je klientce w gratisie.
Poza Mirage moje typy to: White GG, By Marcel ewentualnie Amber lub klasyczny Eclat. Aha, wchodziłyście na stronę? Wydaje mi się, że uszczuplają tę "specjalną ofertę". W poniedziałek udało mi się jeszcze kupić truskawkowy scrub do stóp, a teraz już go nie widzę. Ciekawe, czy później coś jeszcze dorzucą. Podbijam też pytanie o tę zieloną kurację przeciwzmarszczkową. Warto kupić?
|
#3032 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj dostałam paczkę, a w niej m.in. mydło do rąk o zapachu piernika, który pachnie mi gumą "Donalda" i ani trochę nie mogę w nim wyczuć piernika
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), tak więc raczej jest OK.
|
|
|
|
|
#3034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam Mirage, za to Elvie i Divine to dla mnie najgorsze śmierdziuchy z ori zaraz po Precious
|
|
#3035 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- A mi starczyła na dużo dłużej, niż tam było opisane, jak dla mnie bardzo wydajna kuracja. |
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zel i tonik przyszly, ale kremu nie bylo, choc na fakturze widnial
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie przygotoweałam sobie zamowienie i po raz pierwszy przekrocze 80 pkt
czekam tylko teraz na siostrę TŻta az wróci z pracy i mi powie co chce ![]() mam ostatnio kilka nowych klientek i jestem z tego powodu bardzo zadowolona ![]() szkoda niestety że program lojalnościowy z prostownica kompletnie mi nie odpowiada;/ |
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
d
Cytat:
truskawkowy scrub do stóp brzmi obłędnie, zaraz zacznę ci bardzo zazdrościć
|
|
|
#3041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny Już wiem, co dla siebie kupię w 1
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwsze zamówienie robiłam w poniedziałek kilka minut po 6-ej i tych produktów było sporo (wtedy upolowałam ten scrub). Kolejne zamówienie składałam we wtorek rano, produktów było już mniej. Dzisiaj weszłam żeby sprawdzić, czy czegoś nie dołożyli....i jest ich jeszcze mniej.
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, to ja wtedy (w poniedziałek po 11) miałam tylko 2 produkty w tej ofercie, pasek oraz kremik do rąk. Kremików wzięłam kilka, na gratisy, bo taniutkie
zresztą mam taki, fajny jest.Teraz z ciekawosci weszłam i kremików już nie mam, tylko pasek jest ![]() Czyżby każdy miał inne produkty do wyboru? ciekawe, od czego to zalezy.
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam duzo produktow, po cofnieciu sie, jakies 15 sekund pozniej tylko dwa. moze toi zalezy od tego jak in strona zadzialała
|
#3046 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny czy myslicie ze dla mojej tesciowej dobry byłby krem z serii BIOMAXIMUM+ (na dzien i na noc)
mysle nad prezentem gwiazdkowym, ale czy nie bedzie ten krem za słaby/delikatny? on jest chyba dla 40+ Myslalam nad Time Reversing kapsułki ale kurcze finansowo chyba nie podołam ![]() moja tesciowa ma jakies 60 lat, wyglada mlodo na jakies max 50 lat, jest energiczna i zywiolowa babka ![]() co mi radzicie? Edytowane przez Eleine Czas edycji: 2011-11-30 o 20:04 |
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
eleine a czy teściowa stosuje jakies kremy przeciwzmarszczkowe czy zwykłe nawilżające ( coś w stylu naszych essentials)? a może jest wierna nieśmiertelnej nivei?
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=margotka80;30817828]
Cytat:
![]() Moja mama jest też zakochana w kapsułkach Time Reversing, planuję podarować jej na Święta
|
|
|
|
|
#3049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak przeciwzmarsczkowe kiedys kupowałam /chyba ze dwa razy/ -z ori Ecollagen buzi nie ma "zniszczonej", nie ma zmarszczek jak babcia, pod oczami ma ale to wiadomo w tym wieku ![]() natomiast ogolnie rzecz biorąc nie jest źle
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się wydaje, że to zależy od miejsca dostawy, sprawdziłam kilka różnych i np. na BR mam dużo więcej produktów.
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie jak pisałam o tej zaległej wplacie na poczcie, kasa doszła wczoraj po miesiącu a zgadnijcie ile dostałam odszkodowania, 3 zł porażka z pocztą...
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z tymi opłatami teraz to jakaś masakra
pomyliłam się w zamówieniu i zamiast kremu wzięłam serum byłam teraz w ori, zrobiłam zwrot i musiałam zamówić krem i zapłaciłam opłatę za odbiór w filli 7,90 zł to głupota, przecież specjalnie nie robiłam zamówienia na mało pp no porąbało ich niedługo trzeba bedzie dopłacać do tego interesu
|
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
no jednak zadecydowałam, nie powiem szarpnelam sie hehe ale to nic, tesciowa nam sporo pomogla i pomaga wiec mamy okazje z moim mezem odwdzieczyc sie jakos
![]() Zamawiam dla tesciowej Serię Time Reversing: - Olejek w kapsułkach Time Reversing - Zestaw Time Reversing InTense (krem na dzien i krem pod oczy) - Przeciwzmarszczkowy krem Night Reformer Time Reversing dziewczyny jak powinno się stosowac kapsułki z kremami? Zasugeruję jej zeby kapsułki używała na noc, ale co z kremem na noc? ma wklepać po kilku minutach po kapsułkach? Edytowane przez Eleine Czas edycji: 2011-11-30 o 22:42 |
|
|
|
#3055 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
), maseczka z pomidorem i glinką chyba, pasek, bransoletka, szmpon z jakiejść starej edycji ( conajmniej sprzed roku, bo nigdy go nie widziałam - za 7,9zł :/ )i torba na laptopa. Ale nic sobie nie wzięłam, bo z cenami trochę przesadzili... Zdecydowanie za drogo....
|
||
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z mojej wiedzy wynika, że po kapsułce powinno się zastosować krem (po wchłonięciu). Ale wiem, że moja mama tego nie robiła (jest niereformowalna w pewnych kwestiach Może ktoś ma jeszcze jakieś sugestie i doświadczenia
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cieszyła się jak jej zamawiałamszkoda że mojej mamie nie mogę zamówić kurczeee, no ale nie mialabym jak jej tego dostarczyc, może kolejnym razem okazje będąco do olejku i kremu na noc (bo opcja nocna tu oczywiście) to tak myślałam, że po odczekaniu po olejku wklepać krem ale inne jakies propozyszyn w stosowaniu mile widziane, sugestie... jak wasze klientki, mamy używały ![]() ------- Niebieska jaki opis hehe ikonka mnie "zabiła" jest de best hehe Zapuszczam włosy! Edytowane przez Eleine Czas edycji: 2011-11-30 o 23:22 |
|
|
|
|
#3058 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Co za idiota projektował okładkę do 17 katalogu? Ta kobieta ma tak zniekształconą twarz, że aż patrzeć się na nią nie da. Dawno nie widziałam takiego paskudztwa. |
|
|
|
#3059 |
|
Zadomowienie
|
Straszna jest ta baba na okładce :p Styczniowa w sumie też nie zachęca.
Mam pytanie, czy gdybym zamówiła na filię, w której nigdy nie byłam, to mogłaby zamówienie odebrać moja mama, czy nie ma takiej możliwości i trzeba osobiście?
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
za mnie w filii odbierał TZ i nie było problemu, napisałam mu upoważnienie i dałam dowód osobisty
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

), tak więc raczej jest OK.