|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
O kurde, miałam oglądać i zapomniałam
![]() A zresztą ja nie lubię Wojewódzkiego bo prowadzi program w taki sposób, że to on jest największą gwiazdą i nikomu nie da dojść do słowa, nie mówiąc już o dokończeniu wypowiedzi ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-11-29 o 23:02 |
|
|
|
|
#1742 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Strasznie długo każesz nam czekać
![]() Cytat:
dasz radę, jak nie za pierwszym, to za... kolejnym razem
|
|
|
|
#1743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() Cytat:
Jak się uprę, to i tydzień się nie odezwę . ![]() Cytat:
Pierwsza próba : szampon kolagenowy z ekstraktem z bambusa i maska z proteinami kaszmiru i kolagenem . Zapach najmniej ważny, bo to nie perfum lub perfuma . Po nałożeniu szamponu włosy zrobiły się jak z waty, takie dziecięce kłaczki. Nie znoszę takiego uczucia . Maska, o gęstości śmietany, nie zrobiła nic . Z kołtunami na włosach musiałam walczyć grzebieniem. Włosy paskudne, takie postrzępione puszaki na końcach, jakby wysuszone do granic możliwości . I do tego to paskudne uczucie na skórze . Wiecie jak to jest, jak się ciało, twarz umyje czymś nieodpowiednim, wysuszającym. Takie nieprzyjemne uczucie ciągnięcia skóry, mrowienie. Brrrrry ! Na twarzy też to miałam i podwójna dawka kremu nie pomogła. Do dzisiaj czuję na głowie przesuszoną skórę. Musi siedzieć w tych dobrociach wyjątkowo paskudne myjadło . Ale - podczas mycia wyleciało mi jedynie parę włosów i to jest na plus. Włosy może i trochę błyszczą, ale wyglądają paskudnie, na takie przesuszone. Mam wrażenie, że znowu dałam się przez Wizaż naciągnąć . Cytat:
Po tym programie - już nic ! Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam obejrzeć,ale przyszły te z drugiego pokoju i nic nie slyszałam;/ Za to ta dziewczyna była okropna
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
wydałam całe 10 zł w matique, ale dramowa dostawa to musiałam kliknąc cokolwiek i wzięłam różową glinke na próbunek 20g i całe 16g białej;d
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie rób nam tego, nie z przekory
![]() Nie oglądałam - aż tak nudno? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1747 | ||
|
|
O nieeee, ja się nie zgadzam [QUOTE=Heroldin;30806345] Pierwsza próba : szampon kolagenowy z ekstraktem z bambusa i maska z proteinami kaszmiru i kolagenem . Zapach najmniej ważny, bo to nie perfum lub perfuma . Po nałożeniu szamponu włosy zrobiły się jak z waty, takie dziecięce kłaczki. Nie znoszę takiego uczucia . Maska, o gęstości śmietany, nie zrobiła nic . Z kołtunami na włosach musiałam walczyć grzebieniem. Włosy paskudne, takie postrzępione puszaki na końcach, jakby wysuszone do granic możliwości . I do tego to paskudne uczucie na skórze . Wiecie jak to jest, jak się ciało, twarz umyje czymś nieodpowiednim, wysuszającym. Takie nieprzyjemne uczucie ciągnięcia skóry, mrowienie. Brrrrry ! Na twarzy też to miałam i podwójna dawka kremu nie pomogła. Do dzisiaj czuję na głowie przesuszoną skórę. Musi siedzieć w tych dobrociach wyjątkowo paskudne myjadło . Ale - podczas mycia wyleciało mi jedynie parę włosów i to jest na plus. Włosy może i trochę błyszczą, ale wyglądają paskudnie, na takie przesuszone. Mam wrażenie, że znowu dałam się przez Wizaż naciągnąć . [/uote] Uuuuu, szkoda, że tak niefajnie ![]() A co się działo, że takie zniechęcenie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja chyba ostatecznie nic nie kupię ![]() Bo tego kremu na pewno nie zdążę użyć w tym sezonie ![]() Mam do wykorzystania krem z kwasem salicylowym, ubełtam sobie krem wybielający, tonik z kwasem PHA i peelingi migdałowe... Nie potrzebuję kolejnego produktu z kwasami...
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja kretynka jestem - zupełnie zapomniałam (nie wiem jak mogłam ), że leci do mnie paleta z ebaya i kupiłam paletkę nude Sleeka z darmową dostawą ![]() |
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
http://etorebka.pl/torebki-damskie-torebka.php?f=0304#
co myslicie o takiej torebce na studniówke? |
|
|
|
|
#1750 | ||
|
|
Cytat:
![]() To będziesz miała dwie Kosmetyków nigdy za wiele ![]() Poza tym gdzieś czytałam, że w tych dużych paletach to cienie mają wielkość 5 gr, więc i tak nie starczają na długo... to akurat zapas będzie Cytat:
![]() Ale ja się nie znam, preferuję same klasyczne rozwiązania i nie wiem, co teraz modne
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
W jednej drogerii są perfumy, które strasznie mi się podobają...
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Nie pytajcie nawet ile kasy właśnie wydałam bo i tak się nie przyznam... ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1752 | |
|
|
Cytat:
![]() Na perfumy nawet nie mam co polować, bo dwa zapachy, jakie za mną chodzą, są masakrycznie niszowe i prawie niedostępne ![]() Muszę kiedyś pójść do perfumerii i wybrać sobie jakiś ludzki zapach, tj. taki bardziej dostępny
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przyznam się, wstyd mi
![]() Chyba zrobię sobie koszulkę z napisem "Mam na imię Agnieszka i jestem anonimową zakupoholiczką" |
|
|
|
|
#1754 | |
|
|
Cytat:
Oj tam, gadaj i nie wstydaj, kto Cię zrozumie, jak nie my? inne zakupo-kosmetoholiczki? W końcu nie jeden ani nie dwa razy każdej się zdarzało, więc wal śmiało ![]() Albo napisz przynajmniej, co kupiłaś
|
|
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Babuchy !
Nudno może i nie, ale beznadziejnie durnowato . Ano, szkoda ! Mam jeszcze trzy do spróbowania , w tym dwa litrowe. Ot, głupia baba ! Nic to, będę miała przez lata środek do prania swetrów . Cytat:
Nieładna i zbyt "ciężka" do Twojej sukienki . To na co czekasz ? Kupuj ! Cytat:
Jaki wstyd ?! Choroba jak każda inna . Rozwiązałam problem tworzenia tej "świątecznej" pracy do szkoły. W związku z tym, że nic odkrywczego i innowacyjnego w treści nie mogę wymyślić, polecimy w kierunku zaszokowania formą : będzie wycinanka - naklejanka z materiału. Ot co ! Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#1756 |
|
BAN stały
|
Hej
dawno mnie tu nie było Może Wy mi pomożecie, bo ja nie mam już pomysłów ani siły... Od jakiegoś czasu po lewej stronie włosów robią mi się okropne kołtuny Dbam o włosy, tym bardziej, że są nieznośne i bardzo długie, a nigdy nie miałam kołtunów... Zachowują się tak jakby zyły własnym życiem, co je rozplączę to zaraz znowu jest okropny kołtun, normalnie supeł! Rzadko śpię po lewej stronie, raczej po prawej, a po tej nic się takiego nie dzieje, już nie wiem o co chodzi boję się, że któregoś dnia pomogą tylko nożyczki... Ogólnie włosy się nie plączą tylko ciągle w tym samym miejscu |
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
dotarły moje butki i są za duże!!!!!!!!!!
powinnam miec 37, ale są śliczne nie wiem co teraz zrobić... napisałam do sprzedawcy czy jest opcja wymiany ale cienko to widzę |
|
|
|
|
#1758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam: 4 pędzelki dooczne z ELFa (nie wiem co po kupiłam jeden bo już taki mam )paletkę Sleeka Au Naturel maskę Joanny z miodem i cytryną (tańsza niż u mnie w sklepie) czekoladowego Lorysa szampon Bebi Barwy (na wypróbowanie czy rzeczywiście taki łagodny) lusterko do torebki perfumy Paco Rabanne Black XS (największa pojemność czyli 80 ml) Razem wyniosło to 3 stówy... ![]() Cytat:
Kupiłam ![]() Na pewno nieuleczalna Cytat:
Obawiam się tylko, że w takich sytuacji będziesz musiała ponieść koszt odsyłki i ponownej wysyłki. A dzisiaj na gruponie znowu kupon na kosmetyki Yves Rocher ![]() To jest spisek, żeby mnie z torbami puścić Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-12-01 o 18:12 |
|||
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no napewno bd musiała poniesc koszty wysyłki;/ |
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepsze ponowne koszty wysyłki niż nowe buty... |
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
sprzedający nie ma wystawionego rozmiaru 37, więc pewnie bd musiała odesłac na swój koszt i zwrócą mi za buty bez wysyłki
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jednak nowe buty
![]() Biję się z myślami czy kupować kupon na YR
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe skąd wytrzasne takie, bo są swietne..
i jestem w dupe o 2x koszty wysyłki |
|
|
|
|
#1764 | |||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja ostatecznie kupiłam serum do rzęs i dzisiaj dokupiłam jeszcze maseczkę oczyszczającą z kaolinem - wszystko z L'Biotica. Miałam wielką ochotę na Nuxe, Sanflore i inne takie, ale stwierdziłam, że i tak wcześniej niż w lecie to nie zacznę używać, więc w razie czego to odżałuję już tą dychę na przesyłkę i wezmę, jak mi naprawdę będzie potrzeba. A ja znam życie, to pewnie doczekam kolejnego dnia z moim tempem zużywania i gromadzenia bez potrzeby, bo nie wierzę, że czegoś 'po drodze' nie kupię
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Po wczorajszym szaleństwie postanowiłam wykazać się rozsądkiem i przystopować co objawia się silnym postanowieniem niekupowania kuponu z Yves Rocher - ta odrobina rozsądku, która mi jeszcze pozostała stwierdza, że jeszcze na pewno będą jakieś promocje
Jestem niepocieszona bo skończyło mi się moje pięknie pachnące waniliowe mydło, które kupiłam w Auchanie Zabawna rzecz - mydło jest waniliowe a dla pachnie jak ajerkoniak
|
|
|
|
|
#1766 |
|
|
Aż sobie zobaczyłam tą ofertę na YR, ale jednak nie będę nic kupować. Najpierw czystki, a potem... się zobaczy
Okazje będą na pewno.Natomiast u mnie kolejny kurs makijażu ![]() Ale do marca będzie wcinać już słoiczki, więc myślę, że wtedy już jakoś dam radę ![]() A kolejny kurs pewnie znowu gdzieś się trafi ze zniżką bo widzę, że pojawiają się od czasu do czasu...Aaaaa i jeszcze to mnie zainteresowało http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...opping/1842408
|
|
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Proste jak budowa cepa - płukanka octowa . Kwas zamyka łuski włosa . Potvoordorie, to problem . A może komuś w sąsiedztwie odsprzedać możesz ? Wkładka do środka ? Ładne te buty, szkoda z ręki wypuścić . Kupuj ichny czekoladowy peeling do ciała . Ja usilnie próbuję, ale mi nie wychodzi . ![]() Cytat:
Cytat:
Szczerze ?! Nie wierzę w likwidację zmarszczek przez zewnętrzne działanie . No bo jak to możliwe ? Podaję dwie nowinki, o których się dowiedziałam : - w cholewki od kozaków włożyć plastikowe butelki po wodzie mineralnej, nie będzie załamań ; - nieprzyjemny zapach z butów usunąć można, wkładając do nich torebkę najzwyklejszej herbaty ekspresowej . Wczoraj była próba : - jedwab do mycia i pielęgnacji włosów + maska kaszmir i kolagen . Efekt tragiczny, taki jak poprzednio . Innych "dobroci" z Bingo, nawet tej osławionej maski 12 ziół, próbować już nie będę. Kur, wpier, wmor - znowu stówa do tyłu. A mógłby być komplecik marchewki . - body sctub : tahitian noni {?} - ledwo zdążyłam toto spłukać i doskoczyć do sedesu na mierzenie kapelusza, tak cuchnęło; dla mnie lizol, co go się kiedyś w szpitalach do dezynfekcji używało. Używała któraś z Was coś z Bingo i Wam pasowało ? Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie - zapomniałam .
Zastosowałam przy nakładaniu jedwabiu CHI metodę podpowiedzianą przez naszą niezastąpioną Asię . Recenzję ? Ależ bardzo proszę . Kupować Dziewczyny, kupować !!! |
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wpadnijcie do Krakowa na targi świąteczne na Rynku dużo fajnych(ale niestety drogich ;/) rzeczy widziałam Ale na pewno zainwestuję w 'lizaki"(nabite na patyczek owoce z polewą,np jabłko w cynamonie, banan w czekoladzie) Aż się głodna zrobiłam,ale zanim coś zjem muszę odespać![]()
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę zaczekać do następnej promocji
![]() Ja też jak widać ![]() Cytat:
Zdechła jestem ![]() Ja chcieć do Krakowa
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

ja nie wiem co Wy w nim widzicie 

teraz mam niedlugo 2 kolejne - z chemii z ktorej nawet nie umiem symboli pierwiastkow i z matmy, na ktorej pewnie da takie zadania ze sie nie pozbieram. kocham studia
dasz radę, jak nie za pierwszym, to za... kolejnym razem 

), że leci do mnie paleta z ebaya i kupiłam paletkę nude Sleeka z darmową dostawą

dawno mnie tu nie było
Dbam o włosy, tym bardziej, że są nieznośne i bardzo długie, a nigdy nie miałam kołtunów... Zachowują się tak jakby zyły własnym życiem, co je rozplączę to zaraz znowu jest okropny kołtun, normalnie supeł! Rzadko śpię po lewej stronie, raczej po prawej, a po tej nic się takiego nie dzieje, już nie wiem o co chodzi
boję się, że któregoś dnia pomogą tylko nożyczki... Ogólnie włosy się nie plączą tylko ciągle w tym samym miejscu
bo widzę, że pojawiają się od czasu do czasu...
Aż się głodna zrobiłam,ale zanim coś zjem muszę odespać