|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Wpadłam dzisiaj do B., kupiłam dwa ciasta francuskie (są po 2,49 zł, a byłam przekonana, że po 2,99 zł; no chyba, że na promocję trafiłam
) i zaraz po powrocie upiekłam z nich ciasteczka z dżemem. ![]() Jakie wzory puzzli Trefla 1000+1000 widziałyście u siebie? Ja dzisiaj wypatrzyłam tylko dwa: kociak+kociak i górski widoczek+wodospad ze skałkami. U Was były może jeszcze jakieś inne?
|
#3182 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zadomowienie
|
mehja, te zaparzacze kosztują 6,99 zł
|
|
|
|
#3185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3186 |
|
Raczkowanie
|
Wkleiłam już tą gazetkę:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3077 |
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie miałam czasu i nie zerkałam pod kartkę, żeby zobaczyć jaka cenówka jest na panelu. ![]() Na pewno będę polowała na wagę kuchenną. Już sobie zapisałam w widocznym miejscu od kiedy jest dostępna.
|
|
#3188 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zadomowienie
|
A ja muszę powiedzieć,że nowe smaki jogurtów Wyśmienity są wyśmienite
Testowałam dopiero dwa: pomarańcza-jabłko i wiśnia-czerwona porzeczka,ale muszę powiedzieć,że rewelacja ![]() A co do płatków JustFit to widziałam też z płatkami w polewie jogurtowej
|
|
|
|
#3190 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też kupiłam dzisiaj ciasto francuskie za 2,49 zł. W końcu je znalazłam a jeszcze tego biedronkowego nie miałam. Zobaczymy jakie będą ciasteczka! Miałam dzisiaj w rękach maltikeksy (?) ale z dumą mogę się teraz pochwalić, że się opanowałam i grzecznie odstawiłam na półeczkę. Po tych Waszych komentarzach, że nie można się powstrzymać i przestać jeść wolałam teraz nie kupować żeby mnie jednak w domu nie korciło... Znowu kupiłam 2 świeczki oczywiście cynamon-jabłko i do wypróbowania owoce cytrusowe. Już koniec z kupowaniem świeczek mam już w domu 6!Dzisiaj w końcu skusiłam się na ten drugi jogurt justfit truskawkowy z ziarnami (miałam w lodówce od zeszłego tyg) i tak samo nie smakował mi ani trochę jak za pierwszym razem. Kupiłam dzisiaj dodatkowo jeszcze do wypróbowania jogurt BonCreme kokosowo-migdałowy i serek wiejski ze szczypiorkiem. Jutro będzie degustacja. Do tego wszystkiego nie zabrakło w koszyku owoców - smacznych mandarynek i zielonych sweetee grejpfrutów uwielbiam je! Czekam kiedy granaty będą tańsze bo na razie to przesada... chociaż swoimi gabarytami kuszą |
||
|
|
|
#3191 |
|
Raczkowanie
|
dorwałam czekoladę michałkową,
z nowej oferty nic mi nie potrzeba, może coś z akcesoriów kuchennych, wagi fajowe, ale już mam dziewczyny jeśli któraś kupiła portfel DAMSKI to prosze o ocenę + możliwe foty
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3193 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie polecam Wam jogortó tych nowych Just Fit 0% cukru do picia, są ochydne! Kupiłam sobie suszoną śliwkę, była tak okropnie słodka, że nie dałam rady jej pić, bo mi było niedobrze, mimo że wcześniej zjadłam czekoladę i ogólnie myśłałam że nie ma dla mnie za słodkich rzeczy, a jednak... Naładowany aspartamem i innymi świństwami, a już myślałam że będzie nowe odkrycie
![]() Polecam za to pistacje z biedronki, często je jadam, są tanie w porównaniu do innych (nie mówiąc o feliksie...) i dobre, nie można się od nich oderwać
|
|
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też spodobała mi się ta waga kuchenna |
|
|
|
|
#3195 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak normalnie cena tego ciasta to 2,99zł, a teraz to chyba jakaś promocja na 2,49zł, tylko nie wiem z jakiej okazji ta promocja (nie ma tego ciasta ani w aktualnej ofercie, ani w żadnej gazetce), no chyba, że coś przeoczyłam, a ciekawa jestem do kiedy ta promocja, czy czasem nie była do dzisiaj (hmm... tzn. wczoraj 30.11 )A puzzle to pewnie są te same wzory co były jakiś czas temu (wtedy pamiętam były też jeszcze psiaki i jakaś architektura oraz 2 rodzaje widoczków). Ja akurat kupiłam ten górski widok 1000+zachód/wschód słońca nad morzem 500, ale jeszcze nawet nie rozpakowywałam tych puzzli ![]() Cytat:
![]() Aha kupiłam "białego Michała" ![]() no i też polecane 2 serniczki na zimno (brzoskwiniowe) - pyszota , która robi najpyszniejsze serniki na zimno w całej rodzinie. A te biedronkowe są prawie tak samo dobre, ale uwaga prawie!!! Ja nie umiem robić takich dobrych serników jak moja mama więc nie robię, a żeby nie zawracać mamie w tygodniu głowy, to czasem fajnie zjeść taki deserek z Biedronki np. w środę wieczorem Biedronka, ach Biedronka Kocham ją za te smakołyki Jutro pójdę obloookać te portfele i kuferki na biżuterię i oczywiście parę kilo mandarynek wezmę, bo dziś puste kartony już zastałam ![]() Ach i miałam jeszcze zapytać, czy któraś z Was kupiła może ten młynek do kawy co był niedawno za 39,99zł w gazetce kawowej?? Jak się sprawuje i czy warto go kupić?? Bo u mnie jeszcze są i zastanawiam się ciągle nad nim
|
|||
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe płatki "Just Fit" są tylko w dużych opakowaniach? Czy wyszły też jakieś nowe smaki w wersji saszetkowej?
|
|
|
|
#3198 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajna lalke widziałam dzisiaj, taka duża....kurde 99.00zł kosztuje
szkoda że tak drogo, bo kupiłabym |
|
|
|
#3200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cena portfeli to 29,99. Zdjęc nie mam czasu zrobic, ale sa takie same jak przedstawiaja to foty biedronkowe. I jesli chcecie je kupic to radzilabym sie spieszyc, bo (przynajmniej w mojej biedronce) bylo ich malutko. |
|
|
|
|
#3201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
damskie są tylko czerwone i czarne??
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-12-01 o 08:32 |
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3204 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
patrzyłam tylko na damskie, fakt, może męskie są fajniejsze, ale te czerwone damskie są duże (to akurat plus u mnie) ale jakieś takie sztywne i przegródka na drobniaki zapinana jedynie na zatrzask a ja wolę na zamek, bo mi z takich kieszonek z klapką i zatrzaskiem drobniaki zawsze wypadały, także ja mimo że poszłam o 7 rano specjalnie po ten portfel to nie zdecydowałam się na zakup
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie również mało portfelików ale na szczęście udało mi się upolować bordowy dla mamy. Bardzo mi się podoba ![]() u mnie jeszcze brązowe były, ale nie wiem czy damskie bo nie zwróciłam uwagę na napis na pudełeczku
|
|
|
|
|
#3208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brązowe były damskie |
|
|
|
|
#3209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na szybkości udalo mi sie moj sfotografowac ale tylko komorka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

) i zaraz po powrocie upiekłam z nich ciasteczka z dżemem.