|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cześć
![]() stokrotko przykro mi ![]() Haniu słyszałam od dziewczyn z wątku mamusiowego, ze można pościeli nie kupować. Moja koleżank ma i nie używa. Wystarczy prześcieradło i spiworek do spania. |
|
|
|
#1142 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale się rozpisałyście! normalnie nie wiem czy zdążę was nadrobić
![]() stokrotko przykro mi ![]() mnie ten kwiatek baaardzo się podoba. Cytat:
też nienawidzę
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły mi dziś wszystkie paczki , które zamówiłam na święta. Jestem bardzo zadowolona. A korale szczególnie te dla mojej mamy mnie powaliły. Zakochałam się w nich.
aaa przyszly moje buty zimowe |
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
aaa...zpomniałam napisac jak moje pierwsze-drugie jazdy
![]() no więc....trudniej niz myslałam,strach mnie paralizuje :/straciłam jakoś wyczucie,za szybko puszczam sprzęgło,auto szarpie...cienki bolek ze mnie :/ Jutro podejscie drugie
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
stokrotko przykro mi miśkowa - gratuluję podwyżki i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin carmelova, biia - bardzo ładne sukienki xzora - niezłe efekty, czuję sie zmobilizowana , od jutra też biegam ![]() u mnie sajgon , brak czasu na nic, ale z dobrych wieści - dostałam stypendium w szkole i przynajmniej 3/5 semestru mi opłaci
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Misku, 100 lat i spełnienia marzeń z okazji urodzin Kotku, dla Ciebie też wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-12-01 o 08:42 |
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
dzięki dziewczyny Kotek ma też urodziny dziś, więc Kotku życzę wszystkiego wymarzonego, zdrowia i szczęścia |
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku,Miśku ...sto lat dziewczyny !!!
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Miśku, Kotku, wszystkiego najlepszego, sukcesów, szczęścia i radości! Stokrotko, bardzo mi przykro. Wczoraj miałam wolne, byłam z małą u gastrologa, w sumie niczego nadzwyczajnego się nie dowiedziałam. Odnośnie prezentów, kupujemy raczej dla dzieci tylko - brat TŻ zdecydował, że sobie nic nie kupujemy, a moja sis, że robimy sobie upominki po 30 zł na parę Pewnie więc skończy się na winie Jeszcze nie wiem, co dla TŻ. Dla rodziców też drobne upominki w stylu paczka z kawą i słodkościami. Hance (córce mojej siostry) mam kupić poszewki na pościel, wiec może skorzystam z sieci. Nie wiem, co z prezentami dla bliźniaczek (córkami brata TŻ).Też nie lubię nie mieć tego, czego chcę, ale już się nauczyłam, że jak przetrzymam tę moją pazerność, to potem jest już lepiej i łatwiej mi z czegoś zrezygnować. Z nas dwojga to TŻ ma zdecydowanie lżejszą rękę do wydawania pieniędzy, więc staram się jakoś być tą rozsądniejszą ![]() Moje oszczędne zakupy na Allegro jak na razie uznaję za bardzo udane, choć zamówiłam sobie nieco za duże dżinsy ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- I prawdopodobnie będziemy wyrodnymi rodzicami i nic nie kupimy Ewie
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Miśkowa, Kotek sto lat!
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku wszystkiego najlepszego dla Ciebie też
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wczoraj wieczorem się regenerowałam, ale ze zmęczenia przez godzinę nie mogłam usnąć... dziś ciężki dzień i wieczór, jutro pracuję do 20, wiec dopiero w sobotę po 18 odsapnę po szkoleniu. Męża nie będzie, więc będę musiała jakoś sama o siebie zadbać... To najcięższy mój tydzień od pół roku. Ale w przyszłym tygodniu już będzie luźniej i do świąt robię tylko minimum. Wreszcie wybiorę się na zakupy i mam zamiar kupić wszystko to, czego potrzebuję ![]() O prezentach jeszcze praktycznie nie myślałam... mam jakiś pomysł dla mamy i taty, ale dla brata i męża - nie. Kotku, Miśku serdeczne życzenia urodzinowe Miłego świętowania w najlepszym gronie, zadowolenia i szczęścia, odważnych planów i możliwości realizacji ![]() Ad. Dextera - czytałam wczoraj Wasze zachwyty, więc jak tylko włączyłam odcinek zaczęłam się zastanawiać, co też może niespodziewanego się zdarzyć, no i właśnie postawiłam na to, co się okazało na końcu. Więc jednak mnie nic nie zaskoczyło ![]() Ale faktycznie taki obrót sprawy sprawia, że reszta zapowiada się ciekawiej. |
|
|
|
#1153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Miśku , Kotku wszystkiego najlepszego
Cytat:
3 jazdy i będzie dobrze Cytat:
U nas się porobiło tak że mąż nauczył się racjonalizować wydatki...ja natomiast mam z tym coraz większy problem ![]() Ja też jestem wyrodną matką ( JUŻ )- odpuszczam zakupy dla Młodej. Skupiam się na nas. Mama mi wczoraj dała kasę żebym coś jej kupiła- ale chyba kupię sobie za to perfumy![]() ------------- No i decyzja podjęta jedziemy do Niemiec na święta No to muszę kupić wypasione prezenty dla 10 i 15 latka. Nie będzie łatwo ![]() Cytat:
![]() --------------------------- Wy o prezentach świątecznych a ja jak co roku własnie mam sajgon urodzinowo- imieninowy. I jak zwykle nie wiem co kupić teściowej
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze dostrzegam jakieś wartości dodane, więc stwierdzam, że dzięki nadmiarowi obowiązków i spraw do ogarnięcia lepiej zarządzam czasem i może mi tak zostanie ![]() Fajnie, że decyzja o świętach podjęta Kup teściowej książkę ![]() Muszę napisać, że u nas z wydatkami zdecydowanie lepiej (głównie dlatego, że nie mamy kiedy wydawać pieniędzy ). Trzymamy się zasady przelewania pieniędzy na konto oszczędnościowe po wypłacie i to naprawdę jest świetne, bo widać, że oszczędności się zwiększają konkretnie. Mnie czeka teraz trochę bonusów przed gwiazdką i u TŻta premia, więc będzie nadwyżka na wyjazd lutowy no i tę nieszczęsną kuchnię
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu miotlę
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę mi głupio, że w prezentach dla bliskich idę w standardy - dla mamy krem i książka, dla taty koszula <lub też jakaś piła > - zawsze chciałam wpadać na genialne koncepty prezentowe![]() A ja chyba oprócz "Psychologii i życia" zażyczę sobie Double Wear Estee Lauder. |
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale...w sumie to zarówno dla niej jak i dla mojej mamy najlepszy prezent. Oby dwie ostatnio pytały czy nie mam czegoś do czytania ![]() Ja też przelewam na oszczędnościowe- ale nic mi to nie daje. Bo jak się kończą na zwykłym to :"doładowuję" je z oszczędnościowego właśnie Nas też czekają bonusy bo mąż ma zlecenie za sporą kasę Także ufff. Co prawda mieliśmy ją przelać na oszczędnościowe- ale pójdzie na wyjazd i szaleństwa ![]() ..albo bluzkę z taniej odzieży
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, no to super z tymi świętami! Jedziecie całą rodziną, czy tylko z mężem?
Mi się najbardziej marzy, żeby na święta wyjechać tylko z mężem w góry np.
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
A skąd Wy wiecie że Kotek ma urodziny??
Ja byłam pewna że ona waga jak ja i miała jakoś we wrześniu ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
Rozłożą się koszta za benzynę na szczęście. Góry też mi się marzą...chciałabym móc, tak chociaż co drugie święta, wyjeżdżać na narty w okresie świątecznym
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś mąż....Stokrotki??
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, poddałyśmy się wpływowi Miska... a nie xzora ma dziś urodziny?
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() pomyliłam się? Kotek chyba mówiła, że ona ma urodziny 1. |
|
|
|
#1164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, najlepszego
![]() Fajnie miec urodziny w 1szy dzien magicznego miesiaca, jakim (dla mnie) jest grudzien Cytat:
Ale czad. W Niemczech tez fajnie obchodza swieta, podoba mi sie ich pomysl z kiermaszami w czasie adwentu. Rozumiem, ze to Twoja siotra tam mieszka? Wczoraj widzialam sie z kolezanka, ktora od 3 mies uzywa odzywki do rzes Revitalash i normalnie padlam, rzesy do nieba, dlugie, wywiniete i piekne. Ale jak dzis poczytalam w necie, co to *moze* powodowac, to sie zniechecilam. Wole nie ryzykowac. |
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem NIC na pewno
![]() Cytat:
![]() Na stole światecznym są więc pierogi i sałatka z owoców morza ![]() Ubolewam tylko nad tym że akurat tego co kocham nie mogę..bo wina niet, owoców morza niet, a i grzyby i kapusta mi nie służą![]() No nic,pozostaną ryby ![]() Ja właśnie chciałam pojechać jak najwcześniej bo klimat kiermaszowy mi się podoba..no ale oczywiście mąż gra gdzieś 17 , wraca 18 . Muszę mu dać dwa dni na regenerację przed podróżą więc 20 wyjedziemy.
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
ha!!! czyli moja pamięć nie jest jeszcze najgorsza.
Kotek sie zdziwi że tyle życzeń dostała Sto lat
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, to wszystkiego naj naj, spełnienia marzeń i dużo radości
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

.

> - zawsze chciałam wpadać na genialne koncepty prezentowe
a i grzyby i kapusta mi nie służą