|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
gold a juz mysklalam ze zapomnialas
![]() ![]() hihihi czekam z niecieprliwoscia![]() widzialam swietne dwie kapy do mojej sypialni w BRW tylko nie wiem czy mi wyjdzie. najpierw musze sie pozbyc storczykow, tylko poczekam z miesiac, czy ktorys pusci poeda, jak nie to wywalam bo ilezmozna czekac ![]() ![]() ![]() potrzebne mi tez bedzie lustro, i nowy klosz na lampke nocna z kryztalkami jak nie to kupie zwykly czarny i doszyje krysztalki hihih I sobie mysle jakie ramki kupic na te zdjecia co nam wisza nad lozkiem chyba takie na srebrno mazniete hym? ew, czarne ale wtedy z polyskiem - czyli z plexi najpewniej, widzialam takie w vox ale drogawe chyba byly.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-12-01 o 11:15 |
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no włąsnei my obchodzimy pierwsze po urodzinach ja mam tylko raz w roku wiec nie ma problemu![]() miejscówka bombowa ![]() Kasia nie kuś nie kuś prosze cie bo ja sobie obiecałam ze do wypłaty nicnei kupie!!! a ty kusisz!!!! wogole to doszła dzis paczka z ozdobami do muffinków i jestem mega zaskoczona bo babeczka wczoraj popoludniu wysłała listem i dzis juz mam i wszytsko co miało byc i troszke gratisów do popróbowania
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia - fajnisty pensjonat!!! zabierz mnie tez zabierz mnie!!
Ania - kusze kusze a jak mnie kusi bryyyy a ze jestem uziemiona,nigdzie w najblizszym czasie nie pojade na zakupy i humor trzeba sobie jakos poprawiac to wiesz
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-12-01 o 11:18 |
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie i lekko wyglada jakby siedziała rodzinka motyli ![]() a co to za ozdoby? |
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=14641506 ![]() o ja gupia laska ma sklep internetowy - nie alegro i tam sa niższe ceny:/
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-12-01 o 11:30 |
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
gold w sypilani mam 6 storczykow
2 stoja na wysokiej komodzie - i 3 stoja przy tv, jeden stoi na polce kolo okna, kwitnie aktualnie jeden - uwaga jednym kwiatkiem ![]() jesli nie puszcza nowych pendow, to je wywale, albo przestawie na okno do komputerowego bo ze storczykami w sypialni w takiej ilosci,plus 3 inne kwiatki zorbil sie balagan.
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
anika - ja mam ta posypke, kupilam w piotrze i pawle, w tym zestawie sa jeszcze fioletowo rozowe srdsuszka, ktorych nie ma na fotce.
![]() i jeszcze taki cukier gruboziarnisty, jakby z polyskiem perlowym tez rozowy edit,znalazlam fotke z drugiej strony poejmika ![]() byly tez te cukrowe kwiatuszki ktorych czesto nigella uzywa. ale cena bylakosmiczna za 8 kwiatuszkow
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-12-01 o 11:46 |
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na oknie za to będę miała 5 takich samych wazoników (już mam - butelki po winie ) musze je na niebiesko malnąć, i wsadze do nich bambusy ;D
|
|
|
#1179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a golfiki zdecydowanie nie w moim stylu Oooo tak, gorąca czekolada z proszku! To jest dopiero koszmar! Cytat:
![]() No i udanego weekendu, znowu imprezujecie! I już zazdroszczę wszystkich pyszności jakie zrobisz![]() A o co chodzi z kablówką? Dlaczego nie chcą Wam podłączyć? Cytat:
![]() Cytat:
Kliwia, Gold ja teraz choruje na storczyka niebieskiego (dokładnie w takim kolorze: http://www.google.pl/imgres?q=storcz...:0&tx=77&ty=74 )
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
gucia niebieski storczyk to G
farbowane nie ma w srodowisku niebieskiego storczyka martycha ja mam jednego co wkitl jak go dostalam a to bylo kielka lat temu i do tamtej pory nic. a moje storczykasy i tak pieknie kwitly bo caly rok 4 sztuki kwitly ciagle.
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaka tam jest gramatura? ja mam 15 g gwiazdek i jest ich od groma http://sklep.wypiekarnia.pl/go/_info...id=348&lang=pl u mnie nie ma piotra i pawła:/
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
jakie zdrowe podejście
![]() ![]() a niebieski przydałby się do mnie hahahah ale zraziłam się do storczyków i teraz tylko bambusy kliwia ale jednak coś puścił a ten od dostania - na parapetówkę więc prawie 2 lata już ma - miał kwiatki przy kupnie a potem dupa..
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
gold makarony mi sie podobaja, te z satynowym wykonczeniem u gory. ale maz zabronil
anika nie ma gramatury poszczegolnych czesci tego - lacznie jest 152g gwiazdki fajne. to teraz musze sie naumiec robic dobre muifinki
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa właśnie otworzyli mi dziś pod nosem sklep NETTO, mam bardzo bliziutko ale totalnie nie znam tego sklepu - co to coś w stylu lidla i biedry? co stamtąd jest dobre bo słyszałam ze pierogi tragedia
ale śliwki w czekoladzie pyszne.. ale co jeszcze polecacie?
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marta u mojej mamy tez jest po domem, to cos ala lidl czy bierdona własnie ale co do zakupów to ci nie powiem bo jeszcze tam nie robiłam zakupów
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
martucha ja z netto lubie herbatniki bez masla kakowe
oraz podrobione M&M w takiej pomaranczowej torebce maz lubi.ceramike tezmaja fajna. czesto sa promocje na pieluchy albo na chusteczki a tak to maja duzo normlanych produktow. nie maja zbyt wiele rzeczy made for netto
|
|
|
|
#1188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo leclerk - jest obok i jest pieczone na miejscu jest pyszne i nie wiem czy zdradzac go czasem czy nie
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
z serii co autor miał na myśli....
musiałam sie dobrą chwile wpatrywać po pierwsze co to jest po drugie gdzie to ma łeb i po trzecie czemu to sie gryzie łatwiej byłoby od razu przeczytac podpis pod zdjeciem http://przewodnik.onet.pl/foto/najle...foto-male.html
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
marta u nas pieka namiejscu przynajmniej bulki
ale piec jest na zapleczu. a chleb to nie wiem skad przywoza, ale jest w paczkach i bez paczek
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do bambusów, to ja do kuchni chcę kupić kaktusa ![]() ![]() nie pomogę, nigdy tam nie robiłam zakupów
|
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
ja tam nic nie kupuje jakoś wolę Lidla
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te ciuchy z all-nie mam jeszcze nic takiego i nie wiem jak by mi pasowaly ale cos mnie w nich urzeklo sezonu w zakopcu nie ma teraz chyba to pustki w pensjonatach a my mamy teraz wolny weekend tylko moja noga ma chorobowe ![]() ![]() Dziewczyny-w sobote jedziemy do mojej kolezanki na zalegle andrzejki-jejuuuuu jak sie ciesze nie liczac urodzin w rodzinie,aleto nie to samo ![]() Mam nadzieje jakos dokustykac-jedziemy autkiem do Bedzina-jakas odzina drogi,potem bede siedziec wiec dam rade. A teraz - w co sie ubrac ![]() ![]() mam sporo kolorowych rajtek takich mocno kryjacych-fioletowe,granatowe,czeko ladowe,czarne i kilka dlugich tuniko sweterkow-takie zestawienie bedzie ok?? |
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
katunia rajty i tunika jak najbardziej
na domowke wgodnie i fajnie
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbuj, próbuj. Jakbym miała wybierać, to chyba ta ostatnia była najciekawsza Z czapeczek zrezygnuję. Mam nadzieje, że coś kupię przed wyjazdem ![]() Super impreza sie Wam szykuje i oczywiście, że takie zestawienie będzie jak najbardziej ok! Tylko szynę będziesz musiała zdjąć żeby założyć rajtki. Ale na pewno będziesz wyglądać super!
|
|
#1196 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak byłam u ciebei ostatnio
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-12-01 o 13:01 |
|
|
|
|
#1198 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to chyba jedyna rzecz którą moge polecić, Ogólnie jakoś tak brudno jest w tym sklepie Katunia, rajstopki niedawno podsłuchałam taka rozmowę dwóch starszych panów w tramwaju. Opowiadali o jakiejś pani i mówią ,,no sam nie wiem, ona niby miła, ale jakoś taka mało kobieca i w dodatku nosi spodnie a nie spódnice!" a na to ten drugi ,,no proszę pana prawdziwej kobiecie to nie przystoi, kiedyś to kobiety nosiły spódniczki i się wyróżniały " Troche mi się chciało smiać ale na drugi dzień założyłam do pracy mini
|
|
|
|
|
#1200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko kurcze nie bedzie to za pieknie wygladac-taka noga bania w rajtkach no no slicznie wygladalas wtedy ![]() kliwia - no wlasnie wygodnie to tez wazne-przy dziecku wygodne ubranie wazne eeee to jest mysl ![]() tylko musze pomyslec jak te wszystkie rajtki zalozyc-bedzie teczowo haha juz wiem juz wiem fioletowe na jedna noge, granatowe na druga, czekoladowe na jedna reke-w koncu moze byc zimno-dlugi "rekaw"sie przyda, no i czarne na druga reke ![]() ![]() Chyba zaloce czekoladowe rajtki i turkusowa tunike ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
ja bardzo lubie chodzic w spodniczkach, a teraz wlasnie w cieplych rajtkach+tuniko sukienka dzianinkowa, albo ciepla spodniczka widzisz jak na Ciebie nawet starsi panowie dwaj podzialali
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

tylko nie wiem czy mi wyjdzie.
chyba takie na srebrno mazniete hym? ew, czarne ale wtedy z polyskiem - czyli z plexi najpewniej, widzialam takie w vox ale drogawe chyba byly.

ślicznie i lekko wyglada jakby siedziała rodzinka motyli

niedawno podsłuchałam taka rozmowę dwóch starszych panów w tramwaju. Opowiadali o jakiejś pani i mówią ,,no sam nie wiem, ona niby miła, ale jakoś taka mało kobieca i w dodatku nosi spodnie a nie spódnice!" a na to ten drugi ,,no proszę pana prawdziwej kobiecie to nie przystoi, kiedyś to kobiety nosiły spódniczki i się wyróżniały