Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-01, 12:44   #571
NataliaM1103
Rozeznanie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, doczytałam

znikam dzis ważny dzień dla mojej rodziny i mam stresa jak nie wiem co - mama ma tomografię, która m a potwierdzic czy to co lekarz widział w badaniach to przerzuty, do tego zebranie w przedszkolu, wizyta w Ali przychodni (wrrr skierowanie do specjalisty zawsze ma krótszy termin niż wyznaczona wizyta).

Wrócę dopiero wieczorem
oby z Mamą wszystko było dobrze
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:44   #572
Mijus
Rozeznanie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
stawiam torcika i kawke imieninową
Najlepszego
Stary 2011-12-01, 12:46   #573
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
idę dzisiaj do gina - jestem mega ciekawa co powie, czy mała się pcha czy siedzi grzecznie
Nikotynka za wizyte.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:46   #574
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Nosszzzzz, zostawić was na jeden dzień i 8 stron do nadrabiania

nie macie co robić w domu? Możecie przyjść pomóc mi sprzątać

Miałam fatalną noc, prawie nie spałam.

Ktoś urodził? Idę nadrabiać.
ja niestety też miałam fatalną noc,tak bardzo mnie polała kośc łonowa,że jak zmieniałam pozycje to aż strzelało i myślalam ,że łamią się kości dosłownie
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:47   #575
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny

Najlepszego!
Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki
Znowu nie mogłam zasnąć Jestem nie wyspana, boli mnie głowa i do tego gardło. Jakaś taka jest do . Chyba będzie marny dzień
weź apap, wypij ciepłą herbatkę z cajtrynką i do łóżeczka na drzemkę- pewnie się wtedy lepiej poczujesz
Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Który TP uznajecie za ten ostateczny? Alo, który sie powinno uważać? Ten co wyliczy USG? Czy ten z miesiączki? U mnie jest roznica 10 dni. Ale u TŻta cała rodzina jest z lutego, może sie na czyjeś urodziny trafi
ja mam 12,15,22 styczeń, także ja uznaję wszystkie daty w razie co, a i tak od początku stycznia będę pewnie chodzić jak na szpilkach

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:48   #576
zoskasamoska
Wtajemniczenie

No ja mam 3,5 i 11 luty. Także pewnie już w styczniu będę drżała :P
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:48   #577
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Ja nie mam gazikow tylko zwykle platki kosmetyczne a oczka bede przemywac woda przegotowana jesli wszystko bedzie ok a ja zaczna ropiec to rumiankiem. A gaziki mam do pepka , nasaczone spirytusem

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 -------

Lepiej solą fizjologiczną, bo na rumianek dzieci lubią być uczulone i wtedy zamiast być lepiej to jest gorzej
Jak mojemu synusiowi zaropiały oczka (w szpitalu po urodzeniu nabawił się zapalenia spojówek) to właśnie moja mama wyskoczyła z rumiankiem ja poszłam do okulisty bo już mnie te oczy wkurzały jego i mi pan doktor powiedział właśnie, że rumianek to sposób babciny, może i dobry ale u noworodka nie koniecznie, bo nie wiadomo czy nie jest uczulony....a oko to oko i lepiej nie ryzykować, zapisał maść i kropelki i musiałam masować mu dolną powiekę żeby ropka wypływała a nie zatkała kanaliku łzowego bo jak się zatka to trzeba potem przekłuwać!!
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:51   #578
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
n1kotynka moja koleżanka ma takiego pieska, uwielbia mnie i piszczy jak mnie widzi, ma pamięć, chociaż widuje go baaaardzo rzadko
A Ty co Esmeralda? Do serca Nikotynki poprzez wychwalanie jej pieska próbujesz się wedrzeć?
Stary 2011-12-01, 12:52   #579
n1kotynka
Zadomowienie

Dziękuję w imieniu mojego bydlęcia jest spory to fakt i jak się na mnie położy to ciężar jest taki dość
w ciąży nowy nawyk sobie wyrobił - przychodzi codziennie rano i kładzie się przy mnie, najfajniej jest gdy leżę na boku i się do moich pleców przykleja i grzeje futrem tylko chrapie niemiłosiernie

Agatku mój to sprzedajna bestia jest - kocha każdego a ten kto ma kabanosa to jest panem świata i wtedy psa nie ma

Cytat:
Witam dziewczyny
najlepszego
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Nikotynka za wizyte.
dzieeeki wizyta jest o 16 musze porobić zakupy na allegro i szykować się do gina ( jak pomyślę o tych badaniach na paciora to )

aa któraś z Was pisała o butelkach dr Browns - znajomi bardzo polecają, tak samo Medelę i zastanawialam się czy którejś nie kupić. Stanęło na TT ale kupię jeszcze jakąś małą lovi czy inną na herbatkę bo mam 2 szt 260 ml.
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:54   #580
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc
byłam z rana na tym badaniu na paciorkowce... przyjemne to to nie bylo... bylam w laboratorium mikrobiologicznym zapłaciłam 35 zł ;/ ale mi pobierali oddzielnie dwoma wymazówkami... i na dwie oddzielne pożywki (podgladałam jak robili preparat od razu ) Z pochwy to tak jak na czystosci czy cytologie, gorzej z odbytu- mało przyjemne... nawet troche bolało ;/
Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, doczytałam

znikam dzis ważny dzień dla mojej rodziny i mam stresa jak nie wiem co - mama ma tomografię, która m a potwierdzic czy to co lekarz widział w badaniach to przerzuty, do tego zebranie w przedszkolu, wizyta w Ali przychodni (wrrr skierowanie do specjalisty zawsze ma krótszy termin niż wyznaczona wizyta).

Wrócę dopiero wieczorem

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
hej laseczki

no jesteście niemożliwe gaduły znowu mam tyły i nie mam kiedy nadrobić....
zdam relacje po wizycie: szyjka się trochę skrocila, ale nie jest tragicznie ma 29mm, no ale mam dalej duzo lezeć i się oszczędzać
mała wazy już 2350 (34 tc) i jest długa, ale chuda, ale niestety jest cały czas d.upą do świata i mam powoli nastawiac się na cesarke, bo może się obroci, ale szanse marne...
ginka powiedziała, ze w sumie za 2 tygodnie to mogę już rodzić ale lepiej żeby jednak do stycznia mała posiedziała w brzuchu...
i znowu mam infekcje... wiec mi na wymaz nic nie pobierala, ide do niej znowu 13 grudnia

miłego dnia mamuśki i nie skrobcie za duzo, bo ja powoli zaczynam już być nie w temacie i się gubie tak lecicie....
ło matko... nie rozsypuj sie jeszcvze!!
[QUOTE=Haniula;30826271]
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
dzień dobry mamusie i ich brzusie

my z Tuptusiem już po usg wszystko w jak najlepszym porządku Mały rośnie a rośnie jest o tydzień starszy niż obliczenia według miesiączki
Jego waga to 1920 +/- 200 na 33 tydzień ciąży. Do porodu osiągnie wagę 3600-4000. Nóżki też ma długie pani doktor od razu to skomentowała i pochwaliła jego dorodne klejnociki Także jesteśmy z Tuptusiem bardzo szczęśliwi że wszystko ok a i mały już obrócony główką w dół dzisiejszej nocy dał mi wyraźnie odczuć swoje nóżki pod żebrami kopał nie miłosiernie. I jaki śliczny ma języczek pokazywał mamusi

no to spory tuptuś będzie
Cytat:
CZY KTOŚ MOŻE NASZĄ KOLEŻANKĘ PRZEKONAĆ, ŻE CO POLSKIE, TO DOBRE?? BO MI COŚ NIE WIERZY NA TEMAT TEGO WÓZKA!
Nie ma opinii bo to nowe wózki!

Neska ratuj!
JA popieram Agatka
jak bylismy wybierac wózek i pytamy Pana o Tako i o te POLSKIE... no i Pan mowi... ze róznią się tym, ze Tako ma w budce tą rączkę taka do trzymania a te Polskie niet.... poza tym róznic żadnych
my ostatnio dla niuńka wszytsko polskie kupilismy
łózeczko, posciel, rożek, wszytskie inne pierdółki
TRZA WSPIERAC KRAJOWY PRZEMYSŁ
Cytat:
Witam dziewczyny
no to sto lat zdrowego i silnego dzidziusia i łatwego porodu.... jak przyjdzie odpowiedni czas oczywiscie Ciekawe jak tam Sandra
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:54   #581
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Witam dziewczyny
wszystkiego najlepszego
Stary 2011-12-01, 12:54   #582
n1kotynka
Zadomowienie

aa właśnie i ja z porodem to mam tyle dat że szok...
wg OM mam 31.12, wg pierwszego usg ( temu nie wierzę, bo to było to usg z bliźniętami) mam termin na 12.01 i cały czas mi go liczą położne a wg moich obliczeń ( i z daty złotego strzału ) powinnam urodzić 2.01

w każdym badz razie dam znać co lekarz powie kazal byc gotową od początku grudnia a ja w proszku jeszcze
Stary 2011-12-01, 12:55   #583
ewula83
Rozeznanie

Hej Brzuchy!!

Nie idzie Was nadrobic:roll eyes:Ja wczoraj bylam na zakupach i kupilam sobie szlafrok do szpitala,reczniki i kosmetyki takie male z Rossmana,wygladaja jak probki,ale starcza jak na trzy cztery dni pobytu.
Stary 2011-12-01, 12:55   #584
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Nikotynka,ale Tyy masz psisko Słodziak

Który TP uznajecie za ten ostateczny? Alo, który sie powinno uważać? Ten co wyliczy USG? Czy ten z miesiączki? U mnie jest roznica 10 dni. Ale u TŻta cała rodzina jest z lutego, może sie na czyjeś urodziny trafi

Hm... u mnie to jest tak z miesiączki wychodzi 28 luty (ale ja nie pamiętam czy dobrze podałam datę miesiączki bo jakoś nie zapamiętałam kiedy to było), z USG pierwszego 19 luty, z tego drugiego (3 d) 17 luty a z ostatniego 15 luty, przy czym mój gin powiedział, że ten 2 termin określany z tego USG 3d w 12 tygodniu jest najbardziej prawdopodobny przeważnie czyli u mnie to 17 luty... choć ja coś czuję, że może być wcześniej

Moja babcia podobno mówiła tak:
" Synek to tam je leniwy, to se zawsze dłużi posiedzi, a dziołcha to już od początku ciekawe jest, to pryndzej wyskoczy"

No i generalnie mama moja mówi, że u nas w rodzinie się sprawdzało - ale wiadomo, że to nie żadna reguła tylko takie tam powiedzenie
Martynka- 23.02.2012

Stary 2011-12-01, 12:55   #585
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

a do przemywania oczek i noska kupiłam to
http://www. ☠☠☠☠☠☠☠ /apteka/p3526-Ph..._5_ml_x_12_szt

(trzeba spacje likwidowac bo inaczej adresu nie poaze bo zablokowany)

ble i tak blokuje
wiec ja kupiłam sól Physiodose dla dzidziusia

Edytowane przez neska22
Czas edycji: 2011-12-01 o 12:58
Stary 2011-12-01, 12:57   #586
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
aaa i co moja miłości robi w południe
fotka sprzed chwili
Slodki ten Twoj piesio,jak ma na imie?
Stary 2011-12-01, 12:57   #587
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Witam dziewczyny
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:58   #588
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
Witam dziewczyny
Najlepszego!!!
Stary 2011-12-01, 12:58   #589
nawojka8583
Zadomowienie

Ja już po spotkaniu z położną. Oczywiście standard: jak się czujesz? Coś Ci dolega, mierzenie ciśnienia, słuchanie serduszka i do domu
Stary 2011-12-01, 12:59   #590
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatku mój to sprzedajna bestia jest - kocha każdego a ten kto ma kabanosa to jest panem świata i wtedy psa nie ma

dzieeeki wizyta jest o 16 musze porobić zakupy na allegro i szykować się do gina ( jak pomyślę o tych badaniach na paciora to )
Ooo to psiuta przekupna jest ja się boję psów bo mojego ojca pogryzły jak byłam mała i nie ma połowy łydek i jak sobie naciśnie na rany to go boli nadal... byłam wtedy mała. Najlepsze- on znał te psy A mnie kiedyś czapnął wilczur za szyje i mam bliznę- dawałam mu jeść jako 4latka i miałam głowę pod nim

Oj tam badań się nie bój, nic pewnie nie poczujesz
Cytat:
A Ty co Esmeralda? Do serca Nikotynki poprzez wychwalanie jej pieska próbujesz się wedrzeć?
Ja już pozostaję wierna mojej Pearl
N1kotynka jest przeżuta, wypluta i jej takiej nie chcę ona ma Zuzie

Stary 2011-12-01, 13:00   #591
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala_stopka
hej laseczki

no jesteście niemożliwe gaduły znowu mam tyły i nie mam kiedy nadrobić....
zdam relacje po wizycie: szyjka się trochę skrocila, ale nie jest tragicznie ma 29mm, no ale mam dalej duzo lezeć i się oszczędzać
mała wazy już 2350 (34 tc) i jest długa, ale chuda, ale niestety jest cały czas d.upą do świata i mam powoli nastawiac się na cesarke, bo może się obroci, ale szanse marne...
ginka powiedziała, ze w sumie za 2 tygodnie to mogę już rodzić ale lepiej żeby jednak do stycznia mała posiedziała w brzuchu...
i znowu mam infekcje... wiec mi na wymaz nic nie pobierala, ide do niej znowu 13 grudnia

miłego dnia mamuśki i nie skrobcie za duzo, bo ja powoli zaczynam już być nie w temacie i się gubie tak lecicie....
łoooo to prawie tyle co mój synek przy urodzeniu (2380) w 41 tygodniu ale on z hipotrofią był...
Martynka- 23.02.2012

Stary 2011-12-01, 13:01   #592
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny
Wszystkiego dobrego

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Nie idzie Was nadrobic:roll eyes:Ja wczoraj bylam na zakupach i kupilam sobie szlafrok do szpitala,reczniki i kosmetyki takie male z Rossmana,wygladaja jak probki,ale starcza jak na trzy cztery dni pobytu.
A te kosmetyki, to dla Ciebie czy maluszka?
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 13:05   #593
pozycja77
Zadomowienie

Cytat:
Witam dziewczyny
wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
Lepiej solą fizjologiczną, bo na rumianek dzieci lubią być uczulone i wtedy zamiast być lepiej to jest gorzej
Jak mojemu synusiowi zaropiały oczka (w szpitalu po urodzeniu nabawił się zapalenia spojówek) to właśnie moja mama wyskoczyła z rumiankiem ja poszłam do okulisty bo już mnie te oczy wkurzały jego i mi pan doktor powiedział właśnie, że rumianek to sposób babciny, może i dobry ale u noworodka nie koniecznie, bo nie wiadomo czy nie jest uczulony....a oko to oko i lepiej nie ryzykować, zapisał maść i kropelki i musiałam masować mu dolną powiekę żeby ropka wypływała a nie zatkała kanaliku łzowego bo jak się zatka to trzeba potem przekłuwać!!
tez słyszałam, ze rumianek uczula, zreszta mnie chyba tez kiedys rumiankowe mydło szczypało, pewnie dowiem sie czegos na szkole rodzenia
Cytat:
KasikzakiHmm... czyli od nie jest taki super jak myślałam bo sama też mam troszkę pokiełbaszone, nic poważnego wiec odpuściłam.

Zamówiłam w zeszły czwartek 11pozycjii u rodzyneczki na adres teściów. Dostałam w piątek meila ze paczka został wysłana. W sobotę dzwonią teście ze dzwoniłą babka i mówi że ona przeprasza ale gazików co zamawiałam nie mają i da mi inne 1zł. tańsze. Już mnie to zdziwiło bo jedyne gaziki jakie zamawiałam to jałowe i one kosztowały właśnie 1zł . Paczka doszła we wtorek i gazików brak. Olałam to bo za 1zł nie będę sie kłócić bo takie rzeczy sprawdza sie przy kurierze a ja tego osobiście nie odbierałam.
no gaziki, to też bym odpuściła, ale przewijak i koc to już kwota ok80pln. Paczka już przyszła, i mają szczescie bo przewijak ładniejszy niz ten co zamawiałam wszystko skompletowali mi pod kolor, no i dodatkowo nie zamawiany sliniaczek - taki chyba gratis do zakupów. Teraz czekam jeszcze na zwrot pieniedzy za kocyk...

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 13:05   #594
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
JA popieram Agatka
jak bylismy wybierac wózek i pytamy Pana o Tako i o te POLSKIE... no i Pan mowi... ze róznią się tym, ze Tako ma w budce tą rączkę taka do trzymania a te Polskie niet.... poza tym róznic żadnych
my ostatnio dla niuńka wszytsko polskie kupilismy
łózeczko, posciel, rożek, wszytskie inne pierdółki
TRZA WSPIERAC KRAJOWY PRZEMYSŁ
uff dzięki Ci o Pani Może coś to przemówi do bybelli

Dobrze jednak, że sama se zrobiłam tego GBSa... Ale ja jednym patyczkiem miałam zalecone w 2 dziurkach Może wyczucia nie mieli albo byłaś spięta i przejęta tym?
Cytat:
Hej Brzuchy!!

ja sobie z "issany' kupiłam żel pod prysznic- na basen kiedyś i zostawię opakowanie to będę przelewać z domku takie żele na wyjścia na basenik

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-12-01 o 13:08
Stary 2011-12-01, 13:06   #595
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Witam dziewczyny
Wszystkiego najlepszego

Dzięki za odpowiedzi,hehe sa dość skrajne wiec dalej nie wiem
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 13:12   #596
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
uff dzięki Ci o Pani Może coś to przemówi do bybelli

Dobrze jednak, że sama se zrobiłam tego GBSa... Ale ja jednym patyczkiem miałam zalecone w 2 dziurkach Może wyczucia nie mieli albo byłaś spięta i przejęta tym?

ja sobie z "issany' kupiłam żel pod prysznic- na basen kiedyś i zostawię opakowanie to będę przelewać z domku takie żele na wyjścia na basenik
wiesz, no tragiczne to to nie było ale mało przyjemne

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

zapomniałabym
w realu są bodziaki po 4,99 jakby któras była zainteresowana
Stary 2011-12-01, 13:15   #597
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Slodki ten Twoj piesio,jak ma na imie?
Oskar
Cytat:
Ja już po spotkaniu z położną. Oczywiście standard: jak się czujesz? Coś Ci dolega, mierzenie ciśnienia, słuchanie serduszka i do domu
yy ale jak przyszła do Ciebie? będzie z tobą przy porodzie?
Cytat:

Ja już pozostaję wierna mojej Pearl
N1kotynka jest przeżuta, wypluta i jej takiej nie chcę ona ma Zuzie
pffff jaka przeżuta wypluta? wypraszam sobie!
Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego

Dzięki za odpowiedzi,hehe sa dość skrajne wiec dalej nie wiem
bądą skrajne bo co położna to opinia.. i tak jedni pępek przemywają spirytusem, inni niczym, inni octeniseptem itd
co do oczek to nam na sr mówili, że na początek należy myć solą fizjologiczną ( kupujesz ampułki) i wacikami jałowymi a jak dzidzia podrośnie to juz z wodą przegotowaną lecisz
Stary 2011-12-01, 13:16   #598
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Ale jestem wypluta, mały chyba robi sobie maraton w moim brzuchu dzisiaj.

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Jestem w pracy i jeszcze kawe wypilam rano
;/ dobrze, że tż po Ciebie przyjedzie, lepiej ine tłuc się autobusami

Cytat:
aaa i co moja miłości robi w południe
fotka sprzed chwili

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
Też tak uważam, wystarczy ten smoczek, który masz na butelce od nowości, bo:

- nie wiadomo czy w ogóle będziesz tej butelki używać odrazu
- dziecku wystarczy jeden smoczek na początek i tak będzie pić tylko 1 rodzaj mleka (później jak wejdą kaszki to potrzeba inny otwór)
- dopiero jak zaczniesz podawać dziecku butelkę to się okaże czy w ogóle akceptuje właśnie ten smoczek czy przeciwnie
- smoczek to rzecz ogólnie dostępna więc po urodzeniu dziecka spokojnie zdążysz go do kupić w razie potrzeby
tak właśnie myślałam, że nie ma sensu tego kupować
Cytat:
Witam dziewczyny
STO LAT, STO LAT !!!

Cytat:

aa któraś z Was pisała o butelkach dr Browns - znajomi bardzo polecają, tak samo Medelę i zastanawialam się czy którejś nie kupić. Stanęło na TT ale kupię jeszcze jakąś małą lovi czy inną na herbatkę bo mam 2 szt 260 ml.
Ja pisałam o butelkach, i myślę, że kupię na pewno małą dr Brown's tylko zastanawiam się czy nie kupić też TT bo na początku chciałam właśnie TT

A ten paciorkowiec nie taki straszny jak go malują... mi w szpitalu pobierali, ale lekarz kazał jeszcze raz bo to był 32tc i stwierdził, że to za wcześnie. Gmerają ci trochę patyczkiem, ale nie boli

Dobrze, że mamy dziś obiad od teściowej, bo nie chce mi się robić. Pulpety w białym sosie, ja nie lubię tego za bardzo, ale tż lubi
Stary 2011-12-01, 13:17   #599
Haniula
Zakorzenienie

Nikotynka Moj tez tak garuje wlasnie od poczatku bylam zdania ze ta rasa to goldLeń

Nasz ostatnio znalazł sobie nowe miejsce w domu. Znosi tam swoje kocyki, zabawki i lezakuje

natalia najlepsze zyczenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0402.jpg (43,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0401.jpg (54,5 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-12-01 o 13:21
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 13:22   #600
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Wszystkiego dobrego

A te kosmetyki, to dla Ciebie czy maluszka?
Kosmetyki dla mnie,zel pod prysznic,szampon do wlosow i inne ☠☠☠☠☠☠☠y.Stwierdzila m,ze nie bede brala takich duzych butli,za duzo miejsca zajmuja a takie probki na te cztery dni to wystarcza.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości