![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: wróżka w Poznaniu
Halszka powiedziała że w przeciągu 3 mc to się powinno wydarzyć, pierwsza rzecz sprawdziła się w ciągu 2 tygodniu, kolejna miesiąca.. na resztę - w większości niemożliwą według mnie już -czekam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A miałaś może jakąś sprawę na którą wróżka stawiała Tobie karty i podała Ci konkretny miesiąc i faktycznie w tym miesiącu się Tobie to sprawdziło? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#154 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Raido.. pytałam się Halszki o konkretny dzień - i było tak jak powiedziała, ale nie wiem.. czy ja sama na to nie wpłynęłam zbyt bardzo :/ Bo z biegiem czasu sądzę, że powinno być inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny dawno mnie tu nie było.
Jak wiecie przetestowałam 3 wróżki Maryla(mariola) Halszka Wróżka z Ludwikowa Ogólnie najwięcej sprawdziło mi się od Maryli byłam u niej dwa razy, w tym pewne rzeczy bardzo dokładnie, ale pamiętajcie, że one wyznaczają nam pewne drogi a wybierając np. inną drogę zmieniamy bieg spraw i wtedy to co ona widziała mogłoby się zupełnie zmienić, a dwa, że karty sugerują im to i owo, ale one mogą też to różnie z interpretować, podam przykład. Moja mama też jeździ do Maryli, była chyba u niej 6 razy już, albo i więcej ![]() w każdym bądź razie Maryla powiedziała jej, że córka (czyli ja) pozna wspaniałego faceta w pracy) no to ja czekam, wypatruje, co przyjechał jakiś handlowiec, albo kurier, to sobie myślałam, może to ten, a może tamten ![]() Jak wychodzimy z seansu od takiej wróżki często zapamiętujemy pewne rzeczy ogólnie, dodajemy do tego nas scenariusz i czekamy...a po czasie jeśli coś nam się przydarzy okazuje się, że nie było to dokładnie jak my sobie to wyobrażaliśmy, ale przypominamy sobie, że rzeczywiście ona o tym wspominała!!!. Taka moja refleksja o całym tym wróżkowaniu. Ja nadal najbardziej polecam Mariole-Maryle, Halszka też ok, ale u tej pierwszej czuje się jak u koleżanki. Rzeczywiście Mariola-Maryla ma z koleżanką na spółę lumpeks otworzyła go jakie 8-10 miesięcy temu, bo jak obydwie gadałyśmy o tym, ciężkie czasu są i każdy wspomaga się jak może. A moim zdaniem właśnie ona ma dar, przede wszystkim dar podnoszenia ludzi na duchu. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych seansów. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
jakby sie zastanowic to pare rzeczy od Halszki sie zgadzalo, typu jaki zawod wykonuje, jak wyglada, że jest po rozwodzie , ze ma dzieci itd.
Halszka mi powiedziala, ze spotkam go w sieprniu, u nas nastopiło to w Lipcu, powiedziała mi , że najpierw będziemy sie przyjaźnić i że go nie znam. Tu własnie sie nie zgadzalo, bo my sie juz znalismy jakies pół roku i się kolegowaliśmy i w lipcu jakoś tak wyszło, że jesteśmy razem. Po prostu jak z mamą przeanalizowałaśmy co gadała Halszka (moja mama tez u niej była) to jednak więcej rzeczy poprostu sprawdza nam się od Maryli, może dlatego, ze zna troche naszą sytuacje rodzinną i może więcej rozumie z tych kart. Ale na Halszkę nie narzekam.
![]() |
#159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Ostatnio wydarzyło się kilka nieoczekiwanych rzeczy w moim życiu i stwierdziłam,że wartoby było wybrac się do wróżki i tak trafiłam na to forum. Przyznam szczerze,że jestem troche pogubiona w tym wszystkim i dlatego zastanawiam się czy to będzie dobry pomysł nie tylko na wydanie bez sensu pieniędzy. W swoim życiu 2 razy byłam u wróżki-tej samej,z Wągrowca już jedna osoba o niej wspominała. Ogólnie babka zakręcona i powiem tak,kiedy jakoś miałam życie poukładane a jedynym jak mi się wydawało problemem było to,że zostawiłam mojego faceta i sama nie wiedziałam dlaczego to ta wróżka bardzo mi pomogła tzn. wyjaśniła wiele spraw i była bardzo wiarygodna gdyż powiedziała wiele rzeczy które były prawdą. Co do kwestii rodzinnych tzn. rodziców i rodzeństwa troche się zagmatwała bo w gruncie rzeczy wychowałam się jako jedynaczka ale mój ojciec prawdziwy którego nigdy nie poznałam miał dzieci więc może dlatego ona tak widziała a czy mówiła dobrze cholera wie bo tych ludzi nie znam. Natomiast jak poszłam 2 raz to sama nie wiedziałam co zrobic ze swoim życiem dalej, byłam na rozdrożu co do pracy, miejsca zamieszkania i sama nie wiedziałam czego chce. Karty też nic mi nie powiedziały. Bynajmniej tak mi się wydawało w chwili wyjścia. Dzisiaj kiedy mineło już sporo czasu wiem,że niektóre rzeczy co do których nie przywiązywałam uwagi i może myślałam o czymś innym się posprawdzły. ale np co do mojego byłego faceta. Poweidziała mi za pierwszym razem tzn świeżo po rozstaniu,że jeszcze do siebie wróimy,że będziemy ze sobą pisac no faktycznie pisaliśmy troche anonimowo ale liczy się fakt, nie wróciliśmy. Za drugim razem po roku powiedziała mi,że będę z jakimś mundurowym a że mój były był strażakiem to od razu pomyślałam o nim ale zapytałam o swój były zwiazek dopiero na końcu to dokładnie opisała jego nowa dziewczynę i to,że ona nie da sobie go wyrwac z rąk ale czy wogóle do siebie wrócimy nie umiała powiedziec ale na pocieszenie opowiedziła mi historie swojej miłości więc było wesoło i podniosła mnie na duchu. a i miałam spotkac jakiegoś chłopaka spoza mojego miejsca zamieszkania o zielonych oczach którego juz znam i z nim byc wiec ja znowu sie uparłam że to mój były bo o innym nie chciałam słyszec ale się faktycznie sprawdziło ale tylko jako epizod bo jakoś go nie pokochałam
![]() O tych wróżkach o których piszecie brzmi interesujaco ale 100zł to w obecnej sytuacji jest dla mnie dużo żeby sobie wydac wiec zstanawiam sie czy nie iśc jeszcze raz do tej z Wagrowca bo ona bierze co łaska a w sumie często jestem w tych okolicach u przyjaciółki. Nie wiem już sama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
![]()
Witaj idź do Sylwii z Rataj ona jest bardzo dobra sama do niej chodzę i koszt wróżby to 60 zł. Uważam, że to i tak mało za to co mówi. Wróży z ręki i z kart zwykłych. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich na forum
![]() Bardzo długo mnie tutaj nie było....ale przez ten czas widzę ,że jest tu bardzo dużo info na temat wymienianych wróżek których szukałam bezskutecznie. Duże uznanie dla Was ![]() Bardzo chciałabym się wybrać do Halszki do końca tego roku czy jest może ktoś chętny ??? Bo podobno wtedy taniej.... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Przypomniałam sobie jeszcze jedną sytuacje jak we wrześniu wpadła do nas cyganka do pracy.. W biurze byłyśmy akurat ja i moja koleżanka. Zaczęła wróżyć mi z ręki. Powiedziała że moj aktualny partner bardzo mnie rani, ale że sie zmieni i że udowodni mi że jest wart tej miłości i że jesteśmy sobie przeznaczeni.. popatrzyła tak na mnie i na moja koleżanke i powiedziała "nie będzieci tutaj długo pracować" wskazała na mnie i powiedziała że ja prędzej strace prace niz moja koleżanka.. co sie zgadza bo moja kolezanka dostała dzien pozniej po mnie wypowiedzenie.. co myslicie o wróżkach cygankach? Podobno znają się na rzeczy, choc wiadomo że wiele z nim to oszustki ;/ ja byłam w szoku po tym co mi powiedziała.. no ale kurde sprawdziło się z tą pracą..
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm nom kto wie może telepatia ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze ja sama nie wiem do której iść czy do Halszki czy do Maryli u mnie spr ceny jest punktem zapytania.... Może we dwie byłoby taniej ??? Jak myślisz ??? ![]() Edytowane przez Adziii88 Czas edycji: 2011-11-30 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Andziii88 możemy iść razem do Maryli jak chcesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może w przyszłym tygodniu jakoś? w środe lub czwartek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dla mnie realne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
No dobra
![]() ![]() ![]()
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
witam serdecznie. ja byłam dzisiaj u wróżki Halszki (pierwsza w moim życiu wizyta u wróżki). dużo z tego co mówiła jest prawdą, ale nie ukrywam, że kilka razy zdarzyło jej się pomylic i zadając mi odpowiednio pytania, oczekiwała odpowiedzi, które nakierują ją na dobry tok. to mnie do niej troszkę zraziło.
w ogóle nie widziała w kartach faceta, z którym bardzo dużo mnie łączy i który jest dla mnie bardzo ważny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
niby tak. ale nawet jeśli chodzi o przyszłosc, to nie powiedziała mi nic, o czym bym nie wiedziała. wciąż krążyła wokół jednego tematu, na który odpowiedź tak naprawdę dałam jej ja sama ... żadnych konkretów.
przez większosc czasu miałam wrażenie, że "strzelała" z informacjami na mój temat i wyczekiwała, czy potwierdzę, czy zaprzeczę. jak potwierdziłam, to wchodziła w temat głębiej, jak zaprzeczyłam, to zmieniała kierunek rozmowy. no jakoś mnie to specjalnie nie przekonało ... może po prostu miała gorszy dzień ... pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Konto usunięte
|
![]() Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
Wczoraj z bratową byłam u wróżki Maryli w Koziegłowach
![]() POLECAM ! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
też bym się przeszła do tej Maryli, z czystej ciekawości jak by to u niej wyglądało ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
jedna wróżba mi się już sprawdziła. miała byc poważna rozmowa z kobietą, halszka mówiła, że najprawdopodobniej z teściową. z nią jednak nie mam prawie żadnego kontaktu, odkąd nie mieszkamy z mężem razem. wczoraj widziałam się z teściową totalnym przypadkiem i nasza rozmowa, można powiedziec, należała do dosc poważnych
zobaczymy co z resztą ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.