Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-30, 22:53   #4261
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Dziś podstawa. Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 23:55   #4262
ParoleParole
Zakorzenienie

Kalpana trzymam kciuki za prawko

ehh limit przekroczyłam i neta nie miałam
a tak mi na DDD zalezało i lipa
Stary 2011-12-01, 06:08   #4263
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Nie tylko do wazonu, czyli kwiaty wykorzystywane w pielęgnacji włosów

Egzotyczny ylang-ylang – znany ze swego niebywałego zapachu, stąd też przypisuje się mu moc afrodyzjaku. Wykazuje działanie antyseptyczne i nawilżające, reguluje wydzielanie sebum, tą jego cechę wykorzystujemy w pielęgnacji włosów przetłuszczających się i ze skłonnością do wypadania.
Żółty kwiat lipy – o intensywnym miodowym zapachu. Służy nam do pielęgnacji włosów przetłuszczających się i ze skłonnością do wypadania. Zawiera ponad 20 flawonoidów, śluzy, fitosterole, terpeny, garbniki, gumy, pektyny, olejki eteryczne, kwasy organiczne, sole mineralne, witaminę C i PP, by cieszyć się ich dobroczynnymi właściwościami, kwiaty lipy musza zostać zebrane na przełomie czerwca i lipca.
Kwiaty migdałowca – dzięki zawartości olejków eterycznych i fitosteroli, wyciąg z kwiatów migdałowca pielęgnuje i nawilża włosy, nadając im objętość i blask.
Wyciąg z kwiatów pomarańczy – posiada właściwości odświeżające, nawilżające i łagodnie tonizujące. Pomarańczowe wyciągi delikatnie oczyszczają i łagodzą podrażnienia skóry głowy.
Kwiat czarnego bzu – jego wyciąg działa bakteriobójczo, ściągająco i przeciwzapalnie. Używany jest przy leczeniu stanów zapalnych skóry głowy, łupieżu, a także w pielęgnacji włosów z tendencja do przetłuszczania się.
Kwiat lotosu – wyciąg z Lilii wodnej regeneruje nasze włosy.
Hibiskus – ekstrakt z kwiatów hibiskusa o wysokiej zawartości witaminy C posiada silne właściwości przeciwutleniające, dodatkowo odżywia i nawilża skórę głowy i włosy. Przypisuje się mu także właściwości przyspieszające porost włosów.
Rumianek – zawiera flawonoidy, karoteny i bisabolol - wykazujący właściwości kojące, łagodzące i przeciwzapalne. Łagodzi podrażnienia skóry, chroni przed powstawaniem zaczerwienień i uczuleń, hamuje stany zapalne, dzięki czemu jest wykorzystywany w produkcji środków pielęgnacyjnych dla dzieci i osób o wrażliwej skórze głowy. Rumiankowe płukanki to sposób na naturalne podjaśnienie blond włosów.
Nagietek lekarski – tym ciemnopomarańczowym kwiatom przypisuje się moc rozjaśniania włosów, a także właściwości oczyszczające, przeciwzapalne i ściągające. Kwiaty nagietka wykazują ponadto działanie bakteriobójcze oraz grzybobójcze. Nagietkowe wyciągi służą do pielęgnacji wrażliwej skóry głowy oraz skóry z problemem łupieżu.
Płatki dzikiej róży – ich ekstrakty odnajdziemy w kosmetykach do pielęgnacji włosów suchych i łamliwych.
Bławatek – jego kwiaty zawierają garbniki, sole mineralne (tu króluje mangan) i sporą ilość witaminy C. Jest skutecznym komponentem preparatów przeciwłupieżowych.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 08:17   #4264
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość

Zachwalacie korektory Delii, raczej taniutkie, a ja mam MAC i najchetniej bym go wyrzucila do smietnika Masakra. Naszczescie nie nalezal do jakis najdrozszych
warto spróbować Delii bo jest naprawdę świetna szkoda tylko, że tak ciężko ją dorwać, no ale jednak to jest mały minus w morzu pozytywów

Ja dzisiaj nawet umalowałam się na uczelnię. W sensie makijaż mam zawsze, ale dzisiaj poszalałam z cieniami i zrobiłam kreskę eyelinerem w żelu essence, za którym średnio przepadam odbija się skubaniec po jakiś 5h po całości - efekt tragiczny

dzisiaj muszę koniecznie ogarnąc paznokcie, zmyć lakier - który utrzymuje się bez starcia i odprysku od niedzieli, ale już mi się znudził, ogarnąć skórki i pomalować na coś innego

A tymczasem lecę na uczelnię na 1,5h <3Milego dnia;*
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 08:28   #4265
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
niestety nie

loluska cudna sukienka
a ja na studniówkę wypatrzyłam już sobie inną, jestem w niej zakochana, chociaż wiem że nie każdemu ona przypadnie do gustu to i tak chcę ją mieć wypatrzyłam ją na wieszaku na wizażu jaki kolor butów wybrać? czerwony czy czarny?
fajna
ale chyba pomniejsza biust
ja szyję długą, czerwoną

buahhot
świetny avatar

pofarbowałam włosy szamponetką Marionu, jestem zadowolona z efektu,
mam ciemniejsze włosy z fajnymi refleksami w świetle dziś pokażę zdjęcia

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 09:17   #4266
nieidealna91
Raczkowanie

W końcu mam chwile na wizaż Stęskniłam się za wątkiem
Ja w tym tygodniu poszalałam z pielęgnacją Moja skóra i buzia jest mi wdzięczna Moje pryszczowe problemy się skończyły i wszystko ładnie się goi. Jedynie z włosami mam problem - nakładam oleje, maseczki sera itp nie suszę, nie prostuję. A one wyglądają jak siano. Postanowiłam wrócić do naturalnego koloru włosów, bo jak miałam ciemniejsze to mi urosły z 35cm do 54 w ciągu kilku miesięcy, a nie mogłam przekroczyć tej granicy od kilku lat.. Chyba blond nie jest mi dany, ale w ciemnych też dobrze się czuję więc spoko;p

Przeczytałam o tym Avanti, opowiedziałam o tym tacie a on szalony kupił mi 16 gazet Tylko mam problem bo spędziłam 2 godziny w h&mie i nie znalazłam nic ciekawego, jedynie dwie rzeczy, ale to 'tylko' 140 zł a ja mam 320 do wydania
Za to pochwalę się Wam, że moja dieta w końcu zaczęła działać Aż chce się dalej walczyć z kilogramami
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 09:30   #4267
marta 85
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (12,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (10,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (13,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (8,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (10,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (12,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (9,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (13,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (8,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (9,8 KB, 3 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 09:47   #4268
Lenka_1987
Zadomowienie

Hej Piękne
Potrzebuję pomocy, pilnie!
Doradźcie mi jakiś dobry podkład, który który ma jasne odcienie, nawet bardzo jasne wpadające w różowy. Najlepiej gdyby był przy tym trwały i kryjący
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 10:05   #4269
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Hej Piękne
Doradźcie mi jakiś dobry podkład, który który ma jasne odcienie, nawet bardzo jasne wpadające w różowy. Najlepiej gdyby był przy tym trwały i kryjący
revlon cs lub catrice photo finish http://themysterybag.blogspot.com/20...oundation.html ale catrice moze najjasniejszy byc za ciemny... chociaz i tak sa to jasniejsze podklady od essence albo ta wersja matt http://delicatehummingbird.blogspot....to-finish.html ale tak jak mowie, musialabys sprawdzic czy na pewno jest tak jasny jak potrzebujesz

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 10:41   #4270
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
jaki ten korektor? ten normalny delii czy delia onyx? oba kocham <3 <3 <3tego drugiego używam jakoś pod lipca, dzienw dzien i nie wiem czy 1/4 ubyła, mega wydajny
onyx

dzień dobry

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 11:14   #4271
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
jak płaciłaś na słoniku? ja przez dotpay ale jeszcze mam oczekujący przelew a niedawno też płaciłam w ten sam sposób za plecak dla Tż i wyszedł od razu
ja tez przez dotpay, ale poszlo w miare szybko
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
warto spróbować Delii bo jest naprawdę świetna szkoda tylko, że tak ciężko ją dorwać, no ale jednak to jest mały minus w morzu pozytywów

Ja dzisiaj nawet umalowałam się na uczelnię. W sensie makijaż mam zawsze, ale dzisiaj poszalałam z cieniami i zrobiłam kreskę eyelinerem w żelu essence, za którym średnio przepadam odbija się skubaniec po jakiś 5h po całości - efekt tragiczny

dzisiaj muszę koniecznie ogarnąc paznokcie, zmyć lakier - który utrzymuje się bez starcia i odprysku od niedzieli, ale już mi się znudził, ogarnąć skórki i pomalować na coś innego

A tymczasem lecę na uczelnię na 1,5h <3Milego dnia;*
ja tez mam z tym problem, tylko ze mi sie odbija wszystko znacznie szybciej, nawet jak uzyje z duraline chcialam sobie kupic jakas kredke do oczu ciemno brazowa do robienia kresek, ale musi byc i miekka i trzymac sie dlugo na powiece, znacie taka?
Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ja w tym tygodniu poszalałam z pielęgnacją Moja skóra i buzia jest mi wdzięczna Moje pryszczowe problemy się skończyły i wszystko ładnie się goi. Jedynie z włosami mam problem - nakładam oleje, maseczki sera itp nie suszę, nie prostuję. A one wyglądają jak siano. Postanowiłam wrócić do naturalnego koloru włosów, bo jak miałam ciemniejsze to mi urosły z 35cm do 54 w ciągu kilku miesięcy, a nie mogłam przekroczyć tej granicy od kilku lat.. Chyba blond nie jest mi dany, ale w ciemnych też dobrze się czuję więc spoko;p

Przeczytałam o tym Avanti, opowiedziałam o tym tacie a on szalony kupił mi 16 gazet Tylko mam problem bo spędziłam 2 godziny w h&mie i nie znalazłam nic ciekawego, jedynie dwie rzeczy, ale to 'tylko' 140 zł a ja mam 320 do wydania
Za to pochwalę się Wam, że moja dieta w końcu zaczęła działać Aż chce się dalej walczyć z kilogramami

Cytat:
Hej Piękne
ja Ci polecam mineralki, np nasze Polskie Pixie czy Lumiere, maja tak jasne odcienie ze dla Ciebie z pewnością beda za jasne
http://allegro.pl/podklad-mineralny-...946814353.html
http://allegro.pl/lumiere-podklad-mi...955114427.html
problem w tym ze nie sa dostepne stacjonarnie, ale efekt jest swietny wiec warto kilka makijazy przed i po:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1291
http://www.signatureminerals.com/sig...-after-12.html
http://www.signatureminerals.com/sig...-after-28.html
http://imageshack.us/f/267/beforeafteredm2ae4.jpg/
http://assets.makeuptalk.com.s3.amaz...ttach33973.jpg
szkoda ze przez te awarie wizazu prawie wszystkie fotki poginely

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 11:16   #4272
snowhitee
Zakorzenienie

Party u mnie też wszystko ok, dostałam maila już od słonika, że pakują

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 11:43   #4273
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Hej Piękne
Ja uwielbiam podkład Aera Teint Pure z Vichy. Opal 12 - najjaśniejszy jest naprawdę jasny i lekko różowy, na mojej buzi trzyma się cały dzień od 6 do 20 i wygląda świetnie cały czas

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

ja tez mam z tym problem, tylko ze mi sie odbija wszystko znacznie szybciej, nawet jak uzyje z duraline chcialam sobie kupic jakas kredke do oczu ciemno brazowa do robienia kresek, ale musi byc i miekka i trzymac sie dlugo na powiece, znacie taka?

Z kredek ja lubię kredki automatyczne z Essence i dobre są z Avonu. A co do gazet to wiem, poszalał. Musiałam mu z 5 razy mówiż, że już mi naprawdę wystarczy, bo chyba by kupował, dopóki nie wykupił by wszytskich w okolicy
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:26   #4274
ghana
Zakorzenienie

co do tuszu essence smokey eyes jak na razie jestem zadowolona, rzęski wyglądają fajnie, w sumie efekt niemalże identyczny jak po wymalowaniu ich collosal volume. zobaczymy tylko jak ługo będzie się trzymał w nienaruszonym stanie.
niestety maybelline mimo, że fajnie prezentował się na rzesach dawał obrzydliwy efekt pandy po kilku godzinach
Stary 2011-12-01, 12:42   #4275
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
party: dzięki za info, może późnym wieczorem będę miała nieco sił, to coś wynajdę ciekawego.

angel: ja jeszcze nie odebrałam karty nawet, ale odbiorę i wydam potem, bo nie zamierzam tego przeznaczyć na rzeczy podstawowe tylko na kosmetyki do jakieś fajnego spamowania.

Byłam dziś w naturze na jakieś 3 min dosłownie, bo promocje się dziś kończyły, kupiłam:
- szampon limonkowy natur vital
- maskę aloesową natur vital
- balsam eveline spa proffesional różany (11,99 więc opłacało się, normalnie jest parę zł droższy)
Daj znać co kupisz.

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
na co właściwie jest ten jantar

napisałam

wszędzie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

nie mogę jej znaleźć
U mnie w Rossmannie była, ale nie wiem do kiedy jest promocja.

Cytat:

Wow to Twój tata faktycznie poszalał.
Jestem tylko ciekawa, czy jak wszyscy się rzucą do H&M to, czy coś ciekawego potem zostanie.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 14:12   #4276
Kalpana
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki i życzenia. Niestety nie udało się Miałam świetnego egzaminatora i na pewno bym u niego zdała, ale nie wyjechałam z placu Miałam 2 podejścia do łuku, ale wydawało mi się, że kierownica była jakaś bardziej wyczulona na ruchy, niż w samochodzie instruktora i mimo, iż starałam się zrobić to jak mój instruktor mnie uczył, czyli na 1 obrót, to ciągle znosiło mnie na prawą stronę
Jestem załamana Czuję się okropnie i już nie mam ochoty zdawać, bo straciłam nadzieję i pewność siebie.... Wiem, że nie powinnam tak mówić, bo ludzie zdają po kilkanaście razy, ale ja się naprawdę bardzo starałam, a nawet łuku nie zrobiłam

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:01   #4277
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez przez dotpay, ale poszlo w miare szybko

ja Ci polecam mineralki, np nasze Polskie Pixie czy Lumiere, maja tak jasne odcienie ze dla Ciebie z pewnością beda za jasne
http://allegro.pl/podklad-mineralny-...946814353.html
http://allegro.pl/lumiere-podklad-mi...955114427.html
problem w tym ze nie sa dostepne stacjonarnie, ale efekt jest swietny wiec warto kilka makijazy przed i po:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1291
http://www.signatureminerals.com/sig...-after-12.html
http://www.signatureminerals.com/sig...-after-28.html
http://imageshack.us/f/267/beforeafteredm2ae4.jpg/
http://assets.makeuptalk.com.s3.amaz...ttach33973.jpg
szkoda ze przez te awarie wizazu prawie wszystkie fotki poginely
bardzo kusisz tymi minerałkami, zwłaszcza tym z pixie A ty jak dobierałaś swój odcień?

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

fajna
ale chyba pomniejsza biust
ja szyję długą, czerwoną

buahhot
świetny avatar

pofarbowałam włosy szamponetką Marionu, jestem zadowolona z efektu,
mam ciemniejsze włosy z fajnymi refleksami w świetle dziś pokażę zdjęcia
koniecznie sie pochwal

Cytat:

Cześć piękne
Jak na razie w planach nauka i spróbuje namówić mamę na pofarbowanie dziś włosów I wieczorkiem SPA

co do TM:
co raz bardziej się obawiam o to że Anka wygra

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:09   #4278
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki i życzenia. Niestety nie udało się Miałam świetnego egzaminatora i na pewno bym u niego zdała, ale nie wyjechałam z placu Miałam 2 podejścia do łuku, ale wydawało mi się, że kierownica była jakaś bardziej wyczulona na ruchy, niż w samochodzie instruktora i mimo, iż starałam się zrobić to jak mój instruktor mnie uczył, czyli na 1 obrót, to ciągle znosiło mnie na prawą stronę
Jestem załamana Czuję się okropnie i już nie mam ochoty zdawać, bo straciłam nadzieję i pewność siebie.... Wiem, że nie powinnam tak mówić, bo ludzie zdają po kilkanaście razy, ale ja się naprawdę bardzo starałam, a nawet łuku nie zrobiłam
Ojjj nie poddawaj się... moja koleżanka podchodziła 6 razy i za 6 dopiero zdała...także to tylko pokazuje że jak ktoś bardzo chce to zda.. wiem że nie jest to tania przyjemność ale nie można tracić wiary wierzę w Ciebie że już niedługo będziesz miała swoje prawko

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:23   #4279
Soph
Zakorzenienie

dodałam zdjęcia włosów po farbowaniu do albumu
drugie robione przy oknie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 15:28   #4280
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Znalazłam wczoraj centymetr (w końcu ) Mam już 60,5 cm!! Sama nie mogę uwierzyć, do tej pory włosy niemal stały mi w miejscu, aż w końcu ruszyły Jeszcze 10 cm i będę usatysfakcjonowana
Stary 2011-12-01, 15:31   #4281
loluska
Zakorzenienie

Soph czym robiłaś?

Lainathiel
No to masz już długość do której ja dążę od jakiegoś czasu

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:37   #4282
Soph
Zakorzenienie

loluska
za chwilę wrzucę zdjęcie projektu do albumu, jak uszyję to również się pochwalę

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Soph czym robiłaś?
Marion - kawowy brąz

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-12-01, 15:38   #4283
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
nie poddawaj sie.
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
bardzo kusisz tymi minerałkami, zwłaszcza tym z pixie A ty jak dobierałaś swój odcień?

koniecznie sie pochwal

Cześć piękne
Jak na razie w planach nauka i spróbuje namówić mamę na pofarbowanie dziś włosów I wieczorkiem SPA

co do TM:
co raz bardziej się obawiam o to że Anka wygra
zamawialam probki to chyba jedyne wyjscie, oczywiscie najpier poprzegladalam zdjecia roznych kolorow na dziewczynach ktore juz je zamawialy, no i radzilam sie ich pokazujac zdjecie Pani Sylwia wlascicielka Pixie jest rowniez strasznie pomocna i moze Ci doradzic.
Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Znalazłam wczoraj centymetr (w końcu ) Mam już 60,5 cm!! Sama nie mogę uwierzyć, do tej pory włosy niemal stały mi w miejscu, aż w końcu ruszyły Jeszcze 10 cm i będę usatysfakcjonowana
wow

Soph bardzo fajnie Ci sie kreca wlosy na koncach, normalnie loki! ja mam tylko fale
aaaaa suknia sam sex! przesliczna! potem bedziesz mogla ja bez problemu skrocic jakby co

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-12-01 o 15:43
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:45   #4284
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
dodałam zdjęcia włosów po farbowaniu do albumu
drugie robione przy oknie
wlosy super
sukienka sliczna

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 15:46   #4285
Soph
Zakorzenienie

party_girl7
tak, kręcą, zwłaszcza po umyciu
myłam 2 dni temu, więc nie wyglądają rewelacyjnie...
dziś mam zamiar je wyodżywkować i umyć
i chyba wrócę do spania w spiętych, bo wtedy się nie rozkręcają.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-12-01, 15:52   #4286
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Ojjj nie poddawaj się... moja koleżanka podchodziła 6 razy i za 6 dopiero zdała...także to tylko pokazuje że jak ktoś bardzo chce to zda.. wiem że nie jest to tania przyjemność ale nie można tracić wiary wierzę w Ciebie że już niedługo będziesz miała swoje prawko
Cytat:
nie poddawaj sie.
Dzięki dziewczyny Nie wiem, ale jakoś trudno mi uwierzyć, że będzie dobrze.... Jeszcze się od instruktora nasłuchałam, że nie robię tak jak on mi tłumaczył itd. No cholera.... właśnie starałam się robić wszystko tak jak on mi kazał. A po drugie to chyba celowo nie jechałam źle?!
Zaraz się poryczę

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 16:04   #4287
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny Nie wiem, ale jakoś trudno mi uwierzyć, że będzie dobrze.... Jeszcze się od instruktora nasłuchałam, że nie robię tak jak on mi tłumaczył itd. No cholera.... właśnie starałam się robić wszystko tak jak on mi kazał. A po drugie to chyba celowo nie jechałam źle?!
Zaraz się poryczę
spokojnie.. porozmawiaj z instruktorem, wyżal się TŻ, ochłoń, odereaguj...
i zapisz się na następny egzamin. musisz mieć w środku przekonanie, że
umiesz jeździć i zdasz. nie zdałaś z powodu stresu, musisz go wyeliminować
nie poddawaj się

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-12-01, 16:19   #4288
ghana
Zakorzenienie

Kalpana nie poddawaj sie teraz nie wyszlo, mowi sie trudno i probuje dalej, przeciez to nie koniec swiata, a na pewno sie uda moja przyjaciolka zdawala 7 razy a teraz sobie 3 rayz w tygodniu jezdzi autkiem do katowic i z powrotem. też się załamywała, ale jakos dala rade i Ty tez dasz

ja juz pocwiczylam, zmylam, skrocilam paznokcie, ogarnelam skorki, pomalowalam odzywka na wieczor zostanie mi tylko ich pomalowanie teraz zdejme soczewki, zmyje makijaz i moze zdaze sie wykapac

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2011-12-01 o 16:21
Stary 2011-12-01, 16:32   #4289
Soph
Zakorzenienie

party_girl7
buahhot
dziękuję

kupiłam wcierkę z Radicala, taką w butelce
i mam zamiar zamówić minerały Benecos do twarzy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-12-01, 16:38   #4290
Lainathiel
Wtajemniczenie

Soph bardzo fajna sukienka, ale na co zwróciłam największą uwagę i tak to Twoje oczy .

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości