|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
tak, albo light pastel (chyba tak się nazywają)
|
#1232 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Ale jestem głupia. Właśnie sprawdziłam i ja też mam Light Pastel.
Chcesz trochę? Bo mam akurat końcówkę w oryginalnym opakowaniu.
|
|
#1233 |
|
Zadomowienie
|
a co byś chciała za to?
![]() wiesz co, ja mam taki atomizer 20 ml i tam jest Envy me i mi to nie podchodzi, to mogłybyśmy się wymienić
|
#1234 | |
|
|
Cytat:
Zresztą to jest naprawdę odrobina, na parę użyć.. Daj mi tylko adres na PW.
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję świetnego bilansu! a przede wszystkim PRACY!!! Mam nadzieję, że i mnie się fuksnie!porzeczko, rewelacyjnie Ci poszedł listopad! Nic nie kupiłaś! Z resztą zwykle masz takie ładne bilanse. I jeszcze kilkanaście saszetek
|
|
#1236 |
|
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=577256&page=2
Przeczytajcie sobie cały ten wątek, ma ciut ponad stronę - ostatni post mnie rozwalił
|
|
|
|
#1237 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30823581]Skorzystałyście z DDD?
Ja tak[/QUOTE]ja też kupiłam lakier OPI Absolutely Alice za 25zł ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30831737]https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=577256&page=2 Przeczytajcie sobie cały ten wątek, ma ciut ponad stronę - ostatni post mnie rozwalił [/QUOTE]sama go zgłaszałam
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko gratuluję.
![]() Bo kusiło mnie jeszcze masło cynamonowe z Eveline i balsam z lotosem i mleczko mandarynkowe w YR. Poza tym balsam i krem do rąk mogłam sobie darować. ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Kusicie tym grouponem.
|
#1239 |
|
Zadomowienie
|
nie odzywam się ale staram się na bieżąco Was czytać nic mi się nie chce poza spaniem ostatnio coraz częściej odpuszczam uczelnię, Ori też jakoś się wolniej toczy, z TŻ już była poprawa a teraz jest znów to samo co było, nic mnie nie cieszy nie mam ochoty na nic ![]() jedyne w czym się mogę wypowiedzieć to to, że ja ze swojej str. nie polecam kremu do twarzy z YR, o którym ostatnio rozmawiałyście. mnie on strasznie zapchał (ale mnie zapycha prawie wszystko) a też byłam na niego napalona.wklejam bilans: LISTOPAD 2011: 1.Oriflame, Korektor z olejkiem z drzewa herbacianego i rozmarynem 4 g 2. Oriflame, Happy Relaxing, Orange, Krem do rąk 50 ml 3.Oriflame, Aqua-Rythm, Intensywnie nawilżająca maseczka żelowa 75 ml 4. Oriflame, Woda toaletowa Eclat Weekend 50 ml 5. Cleanic, Chusteczki do higieny intymnej 10 szt. 6. Dr Irena Eris, LIRENE, Peeling-masaż myjący antycellulitowy 200 ml 7. Ziaja, Maska oczyszczająca z glinką szarą 7 ml 8. Celia, Kolagen+nagietek, Tonik do oczyszczania i odświeżania skóry 200 ml 9. Oriflame, Milk&Honey Gold, Odżywczy Krem do rąk i całego ciała 250 ml 10. Oriflame Beauty, Emalia do french manicure 7 ml 11. Oriflame, Optimals, Oxygen Boost, Krem dotleniająco- nawilżający do twarzy 50 ml 12. Oriflame, Milk&Honey Gold, Cream Soap Bar 75 g 13. Oriflame, Perfumowana woda toaletowa Precious Moments 50 ml 14. Oriflame, Intense Hand Protection Concentrate, Skoncentrowany krem odżywczy do rąk 50 ml 15. Oriflame, Beauty, Lip Balm, Balsam do ust 4 g 16. Oriflame, Tender Care chocolate Protecting Balm, Czekoladowy krem uniwersalny 15 ml 17. Golden Rose, Perfect Lashes, Multivitamin Transparent Mascara 10,5 ml 18. KillyS, Brittle&Dry Nails, Odżywcza oliwka do skórek i paznokci 12 ml 19. Manhattan, Clearface, compact Powder, Puder w kamieniu 9 g 20. Rossmann, Isana, zmywacz do paznokci 125 ml 21. Procter&Gamble, Head&Shoulders, Szampon przeciwłupieżowy przeciw wypadaniu włosów 400 ml – GRATIS 22. Dove, Go Fresh Energising, Antyperspirant w sprayu o zapachu grejpfruta i trawy cytrynowej 150 ml - GRATIS Wydane: 196,98 zł Zużyte/wyrzucone/oddane/sprzedane/wymiana: 1. Oriflame, Woda toaletowa Air 30 ml 2. Cleanic, Chusteczki do higieny intymnej 10 szt. 3. Dove, Minimising, Wild Rose, Antyperspirant w aerozolu 150 ml 4. BeBeauty, Hydro Effect, Nawliżająco-odświeżający żel do mycia twarzy 150 ml 5. Yves Rocher, I love my planet, szampon 300 ml 6.Celia, Kolagen+nagietek, Tonik do oczyszczania i odświeżania skóry 200 ml 7. Oriflame Beauty, Emalia do french manicure 7 ml 8. Oriflame, Żel do mycia twarzy z olejkiem z drzewa herbacianego i rozmarynem 150 ml 9. Oriflame, Optimals, Oxygen Boost, Krem dotleniająco- nawilżający do twarzy 50 ml 10. Rossmann, Wellness&Beauty, Cremedusche, Kremowy żel pod prysznic Kakao i Jojoba 200 ml 11. Yves Rocher, Woda toaletowa Naturelle 75 ml 12. Oriflame, Reviving Hand Treatment Mask, Maseczka do rąk 75 ml 13. Astor, Soft Sensation, Liquid Care, Błyszczyk do ust 5 ml 14. Golden Rose, Perfect Lashes, Multivitamin Transparent Mascara 10,5 ml
|
#1240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, opłacalna czy nie - jak się kupuje nie na siłę, to opłacalna Zawsze to potem darmowy kosmetyk Cytat:
![]() Przepraszam Cytat:
Aleś poszalała
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-12-01 o 18:22 |
|||
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Która jest chętna brązer Everyday minerals Happiness Bronzer? Dostałam kiedyś od Hexxany - próbka w oryginalnym dużym opakowaniu - chętnie wyślę
|
#1242 |
|
|
Nusiu kupiłam meteoryty i podkład-puder Clinique Almost Powder.
A później jeszcze błyszczyk w kredce Clinique.
|
|
#1243 |
|
Zadomowienie
|
o ja też chcę ten błyszczyk w kredce! Nosku, jaki masz kolor? (poszło do Ciebie pw)
|
#1244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Porzeczko, Ty chyba nigdy nie miałaś poślizgów i wpadek w bilansach . Przynajmniej odkąd pamiętam, to zawsze wzorowo się spisujesz ![]() Cytat:
. Wersja 10% kosztuje u nich 34zł z jakąś końcówką.Kusicie Grouponem i płukanką Nie mogę popłynąć z kosmetykami YR drugi miesiąc z rzędu Przynajmniej tak sobie mówię
|
||
|
|
|
#1245 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1246 |
|
Zadomowienie
|
mi się chyba najbardziej 05 podoba
ale to przy następnej smsowej akcji sephory
|
#1247 | |
|
|
Cytat:
trzeba wytrzymać ![]() ja już baaardzo dawno nie robiłam zakupów kolorówkowych... wykończyłam 4 pudry, sprzedałam meteoryty i miałam dosłownie kilka sztuk kolorówki muszę to teraz powoli uzupełniać
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakieś typy od YR, prócz płukanki malinowej?
Które serie zapachowe żeli/balsamów itp polecacie? A może zachwyca Was jakiś szampon?
|
|
|
|
#1249 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ponadto polecam mleczka do ciała z serii Plaisirs Nature i bardzo lubiłam zielony "ekologiczny" szampon ![]() Kupiłam ogórkowy peeling Ziai, bo coraz częściej moja skóra wymaga złuszczania. Mam końcówkę Avonowego i w drodze do mnie jest Himalaya, ale oba są mocne, a ta Ziaja bardzo delikatna - będę używać w miarę potrzeby.
|
|
|
|
|
#1250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej!
Już Cię miałam wywoływać, bo ostatnio nie dawałaś żadnych znaków. Zdrowiej i wracaj do sił, nie daj się przy tym jesiennej chandrze. Poszalałaś z Ori w tym miesiącu. Cytat:
Nigdy nie zapełniłam choćby połowy karty w czasie jej ważności. Teraz mam czas do sierpnia, żeby dozbierać komplet i odebrać prezent. ![]() Cytat:
Zapomniałam, że kupowałam wtedy jeszcze jakieś tabletki i dlatego zapłaciłam w sumie około 38 zł. Parsi, ostatnio pytałaś o doustne retinoidy. Co byś chciała widzieć? Służę pomocą.
|
|
#1251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
płukanki nie stosowałam, rzeczywiście taka rewelacja?
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Sama dopiero zaczynam przygodę z YR i jeszcze niczego nie testowałam osobiście
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zadomowienie
|
Płukanka, jest fajna
w ogóle mnie nie kusi ten groupon z YR, czy coś ze mną nie tak? ![]() Aktogimko kochana, chciałabym wiedzieć co dokładnie brałaś, jak długo, ile Cię to kosztowało, czy byłaś zadowolona z efektów i jakie miałaś efekty uboczne z góry dziękuję za odpowiedź
|
#1255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nieuniknione ![]() mnie też grupon do YR nie kusi
|
|
#1256 |
|
Konto usunięte
|
Ani mnie
|
|
|
|
#1257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A chociaż wychodzisz na + z tym Ori?
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie gratulacje
Ostatnio podbudowałam się też wynikami próbnych matur moich uczniów z korepetycji ![]() Gani moje typy z YR: - Perfumy: So Elixir, Iris Noir, Pur Desir de Lilas - płukanka malinowa - balsam na oparzenia słoneczne - mydło waniliowe z serii PN - deo bawełniane - peeling lawendowy do stóp - krem do mycia twarzy Sebo ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Ale groupony mnie nie kuszą |
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam, kochane, za tak szybki odzew
Groupon kusi coraz bardziej ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Konto usunięte
|
Hosenko, jutro piekę Twoje ciacha francuskie, zobaczymy, co z tego wyjdzie
Obym w ogóle zdążyła, bo mam mnóstwo do roboty na jutro...Zrobiłam sobie właśnie porządną kąpiel z porządnym oczyszczaniem twarzy, czuję się cudnie zrelaksowana... ![]() A z łazienkowej półki zniknęło moje mydło Yardley, więc zgaduję, że ktoś je zużył do końca ![]() Mam już 1 in i 1 out
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

Chcesz trochę?
Bo mam akurat końcówkę w oryginalnym opakowaniu.

Zresztą to jest naprawdę odrobina, na parę użyć.. Daj mi tylko adres na PW. 
)
). Zapowiadałam perfumowy odwyk, ale nie umiem się opanować
Mam nadzieję, że i mnie się fuksnie!
kupiłam lakier OPI Absolutely Alice za 25zł

nic mi się nie chce poza spaniem
ostatnio coraz częściej odpuszczam uczelnię, Ori też jakoś się wolniej toczy, z TŻ już była poprawa a teraz jest znów to samo co było, nic mnie nie cieszy
nie mam ochoty na nic 
(ale mnie zapycha prawie wszystko) a też byłam na niego napalona.

. Przynajmniej odkąd pamiętam, to zawsze wzorowo się spisujesz
Przynajmniej tak sobie mówię 
Już Cię miałam wywoływać, bo ostatnio nie dawałaś żadnych znaków.