Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-01, 19:14   #1381
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Aguś, a niech się wynoszą! Ktoś ich będzie trzymał siłą? Ciekawe ile na kolejnym swoim osobistym wątku wytrzymają
Miałam nie odpowiadać na Twoje posty, ale tego nie zignoruję! My się mamy wynosić? Nie rozpędziłaś się za bardzo, pojawiłaś się i od razu się stawiasz i ustawiasz każdego po katach, rozpanoszyłaś się na Naszym wątku i śmiesz takie hasła rzucać?

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
hola hola! trochę chyba się za bardzo rozpanoszyłaś!
nie zachowuj się, jakbyś nas znała i była tu od zawsze...
przystopuj trochę, bo takim postępowaniem daleko nie zajedziesz
Już wiele osób do siebie zraziła, szkoda że tego nie widzi.

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
A możesz mi powiedzieć czemu zawitałaś do tego wątku? Spodobała Ci się atmosfera? A teraz tak chętnie wyganiasz osoby, które tą atmosferę tworzyły? Same ze sobą jakoś nie 'trzepiecie posta za postem'.
Tak Luksa atmosfera była fajna, my ją stworzyłyśmy dlatego dziwi mnie fakt, że osoba która całkiem niedawno się pojawia, już się tak panoszy i rzuca takie hasła.

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Nie wyszło,nie popękał,jest czerwona smuga,może na matt z essence nie działa ten krokodyl,czuję że go wypierniczę do kosza bo nie mam cierpliwości na takie badziewie

Jesteś beszczelna Kretka...Ty nas wyganiasz z wątku który w tylu częściach stworzyłyśmy? czy Ciebie ktoś wygania i każe znikać? Byłyśmy zgraną paczką,przyzwyczaiłyśmy się do siebie,i nie możemy się odnaleźć wśród tylu nowych ludzi...chamskie było wyśmiewanie się ile wytrzymamy na nowym wątku a skąd wiesz że jest nowy? śledzicie nas?grzebiecie w profilach? Agateczka dobrze napisała,poczytywałyście nas to było fajnie,a teraz się popsuło-ciekawe czemu?
Jak skąd wie że mamy nowy? łatwo się domyślić.

Ja bym dodała, dzięki komu się popsuło, do tego stopnia że nie miałyśmy ochoty tu pisać
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:20   #1382
malutka84
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Miałam nie odpowiadać na Twoje posty, ale tego nie zignoruję! My się mamy wynosić? Nie rozpędziłaś się za bardzo, pojawiłaś się i od razu się stawiasz i ustawiasz każdego po katach, rozpanoszyłaś się na Naszym wątku i śmiesz takie hasła rzucać?

Już wiele osób do siebie zraziła, szkoda że tego nie widzi.

Tak Luksa atmosfera była fajna, my ją stworzyłyśmy dlatego dziwi mnie fakt, że osoba która całkiem niedawno się pojawia, już się tak panoszy i rzuca takie hasła.

Jak skąd wie że mamy nowy? łatwo się domyślić.

Ja bym dodała, dzięki komu się popsuło, do tego stopnia że nie miałyśmy ochoty tu pisać
Despa ma racje.
W nowym towarzystwie wypada sie zachowywac troche grzeczniej.
My stworzylysmy ten watek a Ty kretko nam mowisz ze mamy sie stad wynosic? Dopoki niektorych tu nie bylo , nie bylo tez takich sytuacji.
Stary 2011-12-01, 19:21   #1383
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Despa ma racje.
My stworzylysmy ten watek a Ty kretko nam mowisz ze mamy sie stad wynosic? Dopoki niektorych tu nie bylo , nie bylo tez takich sytuacji.
Mnie nie było? Czy ktoś jeszcze podpadł?

Poza tym z tym wynoszeniem, to był żart sytuacyjny. Bo znikłyście. Nie podobało się Wam moje towarzystwo tutaj, to mogłyście napisać normalnie, że się nie podoba i tyle. Za dużo pisałam w nie swoim wątku - ok, mogę mniej. Coś źle robiłam - można było poinformować

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2011-12-01 o 19:23
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:24   #1384
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Despa ma racje.
Stary 2011-12-01, 19:25   #1385
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi o sytuacje w ktorej nowe osoby w niezbyt grzeczny sposob mowia co mysla o obecnosci osob ktore tworzyly ten watek.
Podobala Wam sie atmosfera? Ta atmosfera to my. Bez nas nie ma nie tylko watku, nie ma tez tego co Wam sie spodobalo i do nas przyciagnelo. A Ty piszesz "niech sie wynosza". My mamy sie wyniesc zebyscie Wy mialy swoj czytaj nasz watek?
Stary 2011-12-01, 19:28   #1386
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Poza tym z tym wynoszeniem, to był żart sytuacyjny. Bo znikłyście. Nie podobało się Wam moje towarzystwo tutaj, to mogłyście napisać normalnie, że się nie podoba i tyle. Za dużo pisałam w nie swoim wątku - ok, mogę mniej. Coś źle robiłam - można było poinformować
Przeczytaj sobie swój post o wynoszeniu się-czy byłoby Ci miło gdyby któraś z nas napisała tak w Twoim kierunku? bo wątpię...mnie jak i większośc z dziewczyn wyganianie nas ze zbudowanego przede wszystkim przez nas wątku po prostu wkurzyło i sprawiło ogromną przykrość...na dzień dziesiejszy nie mam ochoty tu pisać ani nawet zaglądać,a robiłam to codziennie od kilku miesięcy z radością,może jak się wyśpię to mi przejdzie i tu wrócę

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-12-01 o 19:30
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:28   #1387
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi o sytuacje w ktorej nowe osoby w niezbyt grzeczny sposob mowia co mysla o obecnosci osob ktore tworzyly ten watek.
Podobala Wam sie atmosfera? Ta atmosfera to my. Bez nas nie ma nie tylko watku, nie ma tez tego co Wam sie spodobalo i do nas przyciagnelo. A Ty piszesz "niech sie wynosza". My mamy sie wyniesc zebyscie Wy mialy swoj czytaj nasz watek?
Źle mnie zrozumiałyście, to był żart. Głupi żart, raz mi się wymsknęło coś, co uchodzi mi na sucho w realnym świecie, bo ludzie mnie znają i wiedzą, jakim tonem to mówię... Tylko tyle.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 19:28   #1388
aknowi88
Wtajemniczenie

Cytat:

nie odwracaj kota ogonem, najlepiej na koniec powiedzieć że to był żart. Najpierw zastanów się co piszesz i w jaki sposób piszesz!!!

Dla całego świata to tylko dziecko, a dla mnie to dziecko jest całym światem!

aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:29   #1389
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Dla mnie to jest tak, jakbyś do kogoś wpadła w gości, a podczas kolejnych wizyt zaczęła ustawiać i mieszkanie i życie i wypowiedzi. No niestety.
Stary 2011-12-01, 19:30   #1390
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Witajcie
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A ja uwielbiam kożuch
Ja też Szczególnie taki słodki z kakao

Zastanawiam sie nad tym grouponem YR A jakbym założyła nowe konto na ich stronie i zamówiła produkty przez te konsultantkę, to będę miała jakieś prezenty na powitanie??
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:31   #1391
aknowi88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie to jest tak, jakbyś do kogoś wpadła w gości, a podczas kolejnych wizyt zaczęła ustawiać i mieszkanie i życie i wypowiedzi. No niestety.
i na dodatek w dość chamski sposób

Dla całego świata to tylko dziecko, a dla mnie to dziecko jest całym światem!

aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 19:31   #1392
Wronia3
Wtajemniczenie

Nie pisałam wcześniej bo nie umiałam odnaleźć się w tym wątku. Ale aż coś napisze. Nie rozumiem tej całej sytuacji... Biorąc pod uwagę że same wywoływałyśmy podglądaczki z paska nie możemy mieć do nich pretensji o to że są. Jednak jak część z Was zauważyłam że "świeżynki" poczuły siłę i zaczęły się panoszyć. Nie podoba mi się to. Nie podoba mi się to że zamiast pisać to się każda każdej czepia... Po co to? Zamiast wczytywać się we wszystko omijajcie posty tych które Was drażnią i nie psujcie sobie krwi Rozumiem oburzenie "starej ekipy" bo przez zasiedzenie zdobyły to forum i teraz czują świeżą krew. Ale nie potrafię pojąć jak niektóre "świeżynki" siłą chcą zwojować swoje zdanie na forum... Ponawiam propozycję omijania postów tych których się nie lubi i po problemie... Ogarnijcie się... Dokia pisała całą prawdę że to było miejsce gdzie się wracało chętnie i spędzało całe dnie... a Teraz? Teraz jest to pole walki... I po co?
Stary 2011-12-01, 19:31   #1393
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Źle mnie zrozumiałyście, to był żart. Głupi żart, raz mi się wymsknęło coś, co uchodzi mi na sucho w realnym świecie, bo ludzie mnie znają i wiedzą, jakim tonem to mówię... Tylko tyle.

Tylko że tych żartów pod naszym adresem było kilka, a tym przegięłaś, doprowadziłaś do tego że obrzydziłaś nam to co było dla nas codziennościa i radością.

A grzebanie w profilach po to żeby znaleźć inny watek to już kop poniżej pasa.
Stary 2011-12-01, 19:33   #1394
Meitsa
Zakorzenienie

Kretka, magia tego wątku polegała na tym, ze wszystkie sie szanowalysmy i mowilysmy o wszystkim z taktem. Można było sobie poplotkowac, pozartowac, wymienić sie opinia. Aknowi ma racje mówiąc, ze odwracasz kota ogonem. To był żart? Bardzo niesmaczny, ja tez tak mogę zaraz powiedzieć i poprawić sie, ze to był żart. Trzeba myśleć co sie pisze.

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:35   #1395
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytaj sobie swój post o wynoszeniu się-czy byłoby Ci miło gdyby któraś z nas napisała tak w Twoim kierunku? bo wątpię...mnie jak i większośc z dziewczyn wyganianie nas ze zbudowanego przede wszystkim przez nas wątku po prostu wkurzyło i sprawiło ogromną przykrość...na dzień dziesiejszy nie mam ochoty tu pisać ani nawet zaglądać,a robiłam to codziennie od kilku miesięcy z radością,może jak się wyśpię to mi przejdzie i tu wrócę
Ja Cię rozumiem, też byłoby mi przykro. Przepraszam Jak już pisałam, to był ironiczny żart - nie udał się, bo ani emotek specyficznych nie dałam, ani nie znacie mnie na tyle, żeby to wiedzieć. No i takie żarty nie udają się w sieci Postaram się więcej serca w wypowiedzi kłaść i zrozumienia, że mnie nie znacie.
Ale co ja takiego oprócz tej wypowiedzi zrobiłam, że zepsułam forum? Że całą atmosferę? Może mi to ktoś wytłumaczyć?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Tylko że tych żartów pod naszym adresem było kilka, a tym przegięłaś, doprowadziłaś do tego że obrzydziłaś nam to co było dla nas codziennościa i radością.

A grzebanie w profilach po to żeby znaleźć inny watek to już kop poniżej pasa.
Nie ja grzebałam, to od razu zaznaczam
Dostałam go gotowego podanego na tacę. Linkiem.
Stary 2011-12-01, 19:37   #1396
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość

nie przykleja ci się do podniebienia?? jak go "odsysasz"?
nie przykleja się... ja go normalnie wciągam

Cytat:
Jak im się nie podobało nasze towarzystwo, to życzę im miłego życia i niech znikają

Aguś, a niech się wynoszą! Ktoś ich będzie trzymał siłą? Ciekawe ile na kolejnym swoim osobistym wątku wytrzymają
O, ja pierdziu! Co za chamstwo! Ze swojego własnego rodzonego wątku mam znikać?
Do gospodarzy tak?

Cytat:
Aaa, to przeze mnie nowy wątek Wasz powstał i w tym się posypało? W takim razie przepraszam i zmykam, żeby Wam więcej nie psuć
Dzięki.
Stary 2011-12-01, 19:37   #1397
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
Nie pisałam wcześniej bo nie umiałam odnaleźć się w tym wątku. Ale aż coś napisze. Nie rozumiem tej całej sytuacji... Biorąc pod uwagę że same wywoływałyśmy podglądaczki z paska nie możemy mieć do nich pretensji o to że są. Jednak jak część z Was zauważyłam że "świeżynki" poczuły siłę i zaczęły się panoszyć. Nie podoba mi się to. Nie podoba mi się to że zamiast pisać to się każda każdej czepia... Po co to? Zamiast wczytywać się we wszystko omijajcie posty tych które Was drażnią i nie psujcie sobie krwi Rozumiem oburzenie "starej ekipy" bo przez zasiedzenie zdobyły to forum i teraz czują świeżą krew. Ale nie potrafię pojąć jak niektóre "świeżynki" siłą chcą zwojować swoje zdanie na forum... Ponawiam propozycję omijania postów tych których się nie lubi i po problemie... Ogarnijcie się... Dokia pisała całą prawdę że to było miejsce gdzie się wracało chętnie i spędzało całe dnie... a Teraz? Teraz jest to pole walki... I po co?
no właśnie...
jak mnie coś/ktoś drażni to nie tyle że omijam jego posty i nie odpowiadam wcale, ale nie poruszam drażliwych tematów....

cośtam w życiu przeżyłam, wiele fajnych chwil i tragicznych też... ale nie zamierzam nikogo pouczać/uczyć - nie bierzcie tak nigdy tego do siebie !! mogę napisac jak coś zrobiłam lub jak bym zrobiła - ale nie bierzcie nigdy tego do siebie!!!

już, na szczęście, nie ma sytuacji gdzie mimo bezsensu pisania totalnych głupot trzeba kogoś "głaskać po głowie" - wiecie co i kogo mam na myśli sprzed paru wątków

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-12-01 o 19:41
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:38   #1398
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Ja Cię rozumiem, też byłoby mi przykro. Przepraszam Jak już pisałam, to był ironiczny żart - nie udał się, bo ani emotek specyficznych nie dałam, ani nie znacie mnie na tyle, żeby to wiedzieć. No i takie żarty nie udają się w sieci Postaram się więcej serca w wypowiedzi kłaść i zrozumienia, że mnie nie znacie.
Ale co ja takiego oprócz tej wypowiedzi zrobiłam, że zepsułam forum? Że całą atmosferę? Może mi to ktoś wytłumaczyć?

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Nie ja grzebałam, to od razu zaznaczam
Dostałam go gotowego podanego na tacę. Linkiem
.

Ale raczej nie od żadnej z nas, prawda?
I co zrobiłaś - wykorzystałaś ten fakt, po to żeby zaraz powiadomić o tym tutaj.
Stary 2011-12-01, 19:38   #1399
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
to żart Ci nie wyszedł.
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 19:40   #1400
Kretka666
Zakorzenienie

Czyli mam pisać mało, a najlepiej tylko czytać?
Stary 2011-12-01, 19:41   #1401
kasiaa0409
Zakorzenienie

Cytat:
co do ryżu... słyszałam że ona bardziej tuczy niż ziemniaczki... czy to prawda czy tylko opinia z jakiejś jednej diety
Ja w zasadzie bardzo rzadko jadam ryż, ostatnio jakoś na początku wakacji więc od takiej częstotliwości nic mi się chyba nie stanie?

Cytat:
Nie wyszło,nie popękał,jest czerwona smuga,może na matt z essence nie działa ten krokodyl,czuję że go wypierniczę do kosza bo nie mam cierpliwości na takie badziewie

Jesteś beszczelna Kretka...Ty nas wyganiasz z wątku który w tylu częściach stworzyłyśmy? czy Ciebie ktoś wygania i każe znikać? Byłyśmy zgraną paczką,przyzwyczaiłyśmy się do siebie,i nie możemy się odnaleźć wśród tylu nowych ludzi...chamskie było wyśmiewanie się ile wytrzymamy na nowym wątku a skąd wiesz że jest nowy? śledzicie nas?grzebiecie w profilach? Agateczka dobrze napisała,poczytywałyście nas to było fajnie,a teraz się popsuło-ciekawe czemu?
Faktycznie sporo nas się tu pojawiło w jednym czasie.. Ale myślałam, że jakoś da się to ogarnąć..
Cytat:
boska jesteś

Dziewczynki moje kochane.. forum miało fajną atmosferę , wręcz cudną.. wracało się tu po pracy z radością lub spędzało się tu całe weekendy lub deszczowe dni wakacji... każdy każdego rozumiał, nikt nikomu zlośliwości nie prawił... i tu powiem co myślę- najwyżej się poobrażacie na mnie... : przyjmujemy/przyjmowałyśmy zawsze miło każdego nowego członka (nie wiem jak będzie teraz.. bo boję się że się te forum rozsypie i nie będzie do czego wracać po pracy- dlatego napisałam "przyjmowałyśmy").. ale niestety nie wiem dlaczego, nowe osoby ostatnio zalewając nas wiadomościami obrażać się lubią gdy my, te starsze i mądrzejsze, odpowiemy co myślimy. Dlatego zdecydowałyśmy parę dni temu , czy tydzień temu, -w klubie podobnym do Waszego, że skoro nasze odpowiedzi na to co piszą "nowsi" traktujecie jako przytyki czy jakieś wychowawcze rozmowy do Was skierowane- dlatego zdecydowałyśmy że chyba nie można odpowiadać na to co Wy piszecie ... i zrobiła się chłodna atmosfera i coraz chłodniejsza.. a tu zima idzie

My naprawdę nikogo nie chcemy wychowywać nie to naszym zamiarem- forum to forum- tekst-odpowiedź...

Dziewczynki, jesli przyszłyście tu dlatego , że atmosfera była fajna, a teraz nie jest.. to zróbmy wszyscy "rachunek sumienia" coś jak te roraty teraz (Sarunieczka o tych sprawach wie lepiej ) i pomyślmy czy to że forum nie ma tej magii to czy to nie leży problem w nas gdzieś.. przywroćmy forum te magię jaką kiedyś miało

atmosfera była fajna.. przywróćmy ją.. przestańmy się boczyć i kłócić... czy to jest możliwe ogólnie?? jak myślicie?
Więc może zaczniemy współistnieć(współgrać- nie wiem co bardziej poprawne;p). Chyba, że chcecie żebyśmy odeszły. Bynajmniej jeśli mi to napiszecie prosto- zniknę. Ale mam nadzieję że jednak nie

Edytowane przez kasiaa0409
Czas edycji: 2011-12-01 o 19:42
kasiaa0409 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:41   #1402
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ale raczej nie od żadnej z nas, prawda?
I co zrobiłaś - wykorzystałaś ten fakt, po to żeby zaraz powiadomić o tym tutaj.
Od żadnej z Was nie. Ale od świeżynki, która chyba gdzieś musiała go znaleźć?
Stary 2011-12-01, 19:41   #1403
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

off topic

Gdzie te faktury! Ja muszę MUSZĘ wiedzieć co nie przyjdzie!
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:43   #1404
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie nad tym grouponem YR A jakbym założyła nowe konto na ich stronie i zamówiła produkty przez te konsultantkę, to będę miała jakieś prezenty na powitanie??
w opisie tego grouponu jest napisane, że tak
ja bym kupiła, ale teraz święta, więc kasy nie ma
oczywiście jak już to wzięłabym ten za 69zł

chociaż..... jak przeglądałam stronę to kurde drogo mi się wydawało, że to tańsza firma

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 19:43   #1405
Sarunieczka

Cytat:
Ja Cię rozumiem, też byłoby mi przykro. Przepraszam Jak już pisałam, to był ironiczny żart - nie udał się, bo ani emotek specyficznych nie dałam, ani nie znacie mnie na tyle, żeby to wiedzieć. No i takie żarty nie udają się w sieci Postaram się więcej serca w wypowiedzi kłaść i zrozumienia, że mnie nie znacie..
Z mojej strony przeprosiny przyjęte-popłakałam sobie troszkę i mi przeszło-nie zostawię tego wątku za nic w świecie bo tu są moje kochane dziewczyny i nic mnie już nie zniechęci
Stary 2011-12-01, 19:44   #1406
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Od żadnej z Was nie. Ale od świeżynki, która chyba gdzieś musiała go znaleźć?
No i popatrz jak to działa, dostajesz linka od innej śnieżynki informujesz o tym na wątku z hasłem niech się wynoszą na kolejny wątek. No to chyba cos nie tak jest.
Stary 2011-12-01, 19:44   #1407
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez kasiaa0409 Pokaż wiadomość
Więc może zaczniemy współistnieć(współgrać- nie wiem co bardziej poprawne;p). Chyba, że chcecie żebyśmy odeszły. Bynajmniej jeśli mi to napiszecie prosto- zniknę. Ale mam nadzieję że jednak nie
byłoby fajowo

ale do tych "starych" z nas napiszę że drażnią mnie czasem te przepychanki i pretensje... my je wyciągamy z jakiegoś jednego wpisu i robimy mega problem... czy mało nam w życiu prywatnym problemów ??
Stary 2011-12-01, 19:44   #1408
Sarunieczka

Cytat:
Czyli mam pisać mało, a najlepiej tylko czytać?
Każdy może pisać przecież...mnie po prostu ilość nowych osób przerosła-moze to ja jestem do doopy i nie umiem wszystkich spamiętać-nie wiem,w każdym razie zaczęłam się po prostu tu źle czuć-ale postaram się poczuć tu spowrotem dobrze....
Stary 2011-12-01, 19:45   #1409
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Z mojej strony przeprosiny przyjęte-popłakałam sobie troszkę i mi przeszło-nie zostawię tego wątku za nic w świecie bo tu są moje kochane dziewczyny i nic mnie już nie zniechęci

To w jaki sposób nowy ma się wtopić?Jak nas się dużo naraz zrobiło, nawet nie wiem skąd tyle się wzięło tak nagle
Stary 2011-12-01, 19:47   #1410
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
No i popatrz jak to działa, dostajesz linka od innej śnieżynki informujesz o tym na wątku z hasłem niech się wynoszą na kolejny wątek. No to chyba cos nie tak jest.
oj despa.. o matko swięta.. skończmy ten temat.. po co to ciagnąć... spróbujmy się zresetować
no źle sie stało, ona też przeprosiła .. no dajmy szansę zmienić sobie temat w końcu .. zaraz 21sza

czy do 21szej uda się zmienić temat??

może uda nam się jakoś powrocić do poprzedniej magii forum?? no sprobujmy chociaż
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości