|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
![]() A co do trybu bo ja zaczynałam od trybu 3/3 a w trakcie zmieniłam na 1/1 i bylam bardzo zadowolona jak ktoś wczesniej zauwazył ten tryb nie jest taki męczący i moim zdaniem jest łatwiej ![]() Cytat:
Gratulacje!Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Jesli sie myle to mnie oswieccie hehe Muszę się Wam pochwalić heehehe dzisiaj sprawdziłam BMI i mam wagę w normie(pewnie jak połowa z Was) a moje Bmi wynosi 23,4 jupiiii!
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-12-01 o 14:31 |
||||
|
|
|
#4142 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
od soboty zaczynam dietę dukana. Dość sporo już przeczytałam o pierwszych dwóch etapach, ale nigdzie nie umiem znaleźć informacji, czy muszę się ograniczać z jedzeniem. Tzn, czy wymienione produkty w fazie ataku i naprzemiennej mogę jeść do woli czy powinnam się trzymać małej ilości jedzenia, jak przy zwykłych dietach? Pozdrawiam
|
#4143 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Kljdsk... - jak Cie nazywac? Jesc nalezy jak najwiecej (bialka oczywiscie). W ilosci miesa i warzyw ograniczen nie ma. Sa ograniczenia w skrobii, proszku, kakao, otrebach (2-3 lyzki) i nabiale (1kg dziennie).
Czy dla 5kg warto zaczynac diete na cale zycie? Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-12-01 o 16:01 |
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to tak jak chorągiewka na wietrze albo dieta, albo bezmyślne zjadanie ton słodyczy Dzisiaj odnotowałam 0,5kg spadek do tego robię brzuszki codziennie i kręcę się na twisterze
|
|
|
#4145 |
|
Zadomowienie
|
ja tylko na sekundke. Czasu mi brak na wszystko. Gratuluje spadkow. Fenris zycze rownie udanego wieczora zeby caly Twoj dzien byl TWOIM dniem
Emi chce powiedziec, ze kupilam plaszczyk. Czeka w szafie na szczuplejsza mnie. Pracuje przy samym Wola Parku, ale czesto jestem w Arkadii. Dziewczyny gratuluje spadkow. Ponownie witam nasze trojkowiczki Sreberko pamietam Cie ![]() Lece na fitness, juz widze efekty, ale o tym jutro. I tu maly offik Fenris albo ktos inny gdzie moge kupic paletke Sleeka czy mam sie bac ze trafie na podrobe np na allegro??? buzka do jutra. od U na ktorej schudlam prawie 4,6kg spadlo mi jeszcze 0,5kg ale teraz wzroslo. Chyba za kare, ze tak ladnie spadalo. Zobaczymy co przyniesie jutro. PAAA milego wieczoru.
|
#4146 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- znajome polecału stronę paatal tylko tam jest dostawa do paczkomatów to chyba też lepiej dla Ciebie |
|
|
|
|
#4147 |
|
404 Not Found
|
Fenris, czy Ty przypadkiem nie masz dziś urodzin??
Sto lat sto lat, spełnienia marzeń, osiągnięcia celów (tych wagowych też ), zdrówka i miłości przez duże M. ![]() ![]() |
|
|
|
#4148 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Emi - dziekuje bardzo
![]() ![]() Wlasnie sobie urodzinowo odpoczywam ![]() Anaiss - nawet nie pomyslalam o podrobie cieni... Sa podrobki Sleeka? |
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris
Spełnienia marzeń ! I ogrooooomnych spadków Nadia Masz jakieś zdjęcia przed i aktualne ? Może się nam pokażesz ![]() Wszystkim gratuluję spadków
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-12-01 o 19:16 |
|
|
|
#4150 |
|
Zadomowienie
|
Fenris spełnienia marzeń ;*
|
|
|
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
Fenris wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń no i ogromniastych spadziorów
|
|
|
|
#4152 |
|
Zadomowienie
|
Fenris buziaki ogromniaste dla Ciebie i co by już było tylko lepiej!
|
|
|
|
#4153 |
|
Zadomowienie
|
Fenris STO LAT!!!
|
|
|
|
#4154 |
|
w krainie snu i marzeń
|
100 lat 100 lat
|
|
|
|
#4155 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny miałam dziś koszmarny dzień jakiś chłopak wymusił na mnie pierwszeństwo i wjechał mi w lewy bok samochodu... teraz będe co najmniej 2 tygodnie bez samochodu... nie wiem jak podołam bez auta z dojazdem na uczelnie, mieszkam zaledwie 25 km od niej a dojazd autobusem zajmuje mi 2,5 godziny w jedną stronę.... samochodem pokonuję te trasę w 25 minut, na samą myśl robi mi się słabo... musiałam się wygadać przepraszam za off top'a
|
|
|
|
#4156 |
|
Rozeznanie
|
Fenris wszystkiego naj... naj.... NAJCHUDSZEGO!
Oloosia ja stosowałam 1/1 i było ok, szybko spadała waga (w 2miesiące 10kg) Sreberko ja też bym chciała wrócić do moich 67cm w pasie (a raczej talii) i do mojej 55kg wagi, a wyglądałam tak ps. wiem że mam krzywe nogi
|
|
#4157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a mowią (mężczyźni) że to kobiety są złymi kierow(ni)cami
|
|
|
#4158 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#4159 |
|
Rozeznanie
|
Fenris sto lat i osiągnięcia wymarzonej wagi w jak najkrótszym czasie !
|
|
|
|
#4160 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#4161 |
|
Raczkowanie
|
1. Czy na dukanie można jeść budyń lub pudding – bez cukru oczywiście?
2. Jak jest z napojami kolorowymi bez cukru – jakieś gazowane owocowe? 3. Co z żelatyną – przecież to ze świnki? 4. Majonez Light? Dozwolony? 5. Soja? Kotlety czy sos można. 6. Skrobia kukurydziana a ziemniaczana / w książce jest mowa o kukurydzianej, ale w jednym z wywiadów było powiedziane że może być ziemniaczana skoro w Polsce jest kłopot z dostaniem kukurydzianej? Jak się na to zapatrujecie? 7. Cola zero z biedronki? Pijecie czy tylko oryginał? Sorki kochani za nawał pytań ale już zgłupiałam… Raz mówią że można innym razem że nie, a ja muszę w końcu rozwinąć się kulinarnie i muszę wiedzieć na co mogę sobie pozwolić |
|
|
|
#4162 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Bardzo bardzo bardzo wszystkim dziekuje !!!
Lece do pracy i pisze z komorki, także niestety kazdego z osobna nie mogę wysciskac
|
|
|
|
#4163 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
2. Można, ale bez przesady (chyba szkalnka dziennie). Muszą być bez cukru, zazwyczaj są one na aspartamie. 3. Można. 4. Nie można. 5. Sos można, kotlety - zdania są podzielone. Moim zdaniem nie za często można. 6. Dokładnie jest jak piszesz. Raczej kuku, ostatecznie ziem.7. Jak najbardziej można (też szklankę dziennie), ale ja piję więcej na raz, ale za to nie codziennie. Dzień dobry wszystkim. Dzis piąteczekkkkk. Ale jutro na zajęcia.
Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2011-12-02 o 08:42 |
|
|
|
|
#4164 |
|
Raczkowanie
|
Fenris
możecie na mnie mówić Kuleczka ![]() czytałam przykładowe jadłospisy w pierwszej fazie i trochę się przeraziłam. Na śniadanie np. jogurcik plus jajeczko, a na obiad rybka. Myślałam, że trzeba się trzymać też ilości. W takim razie mogę jeść do woli tych produktów, które są dozwolone w pierwszym etapie? Nawet 6-7 razy dziennie w większych ilościach? Jedzenie to moja pasja ;/ W wakacje ważyłam 52kg, a teraz przytyłam do 58kg przy wzroście 160cm;/
|
#4165 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Dziękuję za podpowiedzi co do mojego menu i zastoju. U mnie dziś pojawił się spadek, nieduży bo 0,4 kg ale jest Zauważyłam, że dla mnie lepszy jest system 3/3 niż 1/1. Potrzebuję kilku dni czystych protein, żeby mój organizm zrozumiał o co chodzi. Jakiś z niego jest taki wolnomyśliciel ![]() ![]() Od dziś jeszcze zacznę jeść więcej czystego białka niż nabiału i zobaczymy, czy waga zacznie szybciej spadać. No i zapominam, że istnieje coś takiego jak mleko w proszku Na początku dietkowania opracowałam sobie danie obiadowe na dzień kiedy mam dość samego mięcha i marzy mi się prawdziwy obiad. Kurczęciowe kopyto smażone (na wodzie) z przyprawą do kuraka i odrobiną cebuli. Do tego kluski leniwe z chudego sera, jajka i łyżki skrobi ziemniaczanej. Jeśli to dzień PW to do tego surówa, a jeśli P mały kubeczek jogurtu. Istna królewska uczta z samych dozwolonych rzeczy, po której już nie ma się ochoty na żaden deser. Taki obiadek jadłam przez dwa dni ... i wiecie co zarejestrowałam prawie 2 kg spadku. Potem pojawił się zastój, ale chyba od nutelki. Życzę Wam, a szczególnie wczorajszej Jubilatce
,6 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...e2f2d78b93.pngII próba zaprzyjaźnienia się z Dukanem ![]() Było 73 kg Jest 69,5 kg Będzie 63 kg Życzenia czasem się się spełniają. Będzie 60?? Edytowane przez @gat@ Czas edycji: 2011-12-02 o 09:21 Powód: Skleroza nie boli, czasem trzeba się tylko nachodzić albo edytować posty :-) |
|
|
|
#4166 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
Diiiiii Po dłuższej nieobecności, z masą kilogramów nadwagi postanowiłem coś skrobnąć ![]() Fenris... Spóźnione życzonka urodzinowe... Aby Ci życie się kolorowo układało i przed szarością uciekało I w sumie najważniejsze, po co tu wlazłem... Diiiiii... ![]() Poleć mi, proszę, jakieś materiały do nauki akcentu brytyjskiego ![]() Wiem, że nie osiągnę super efektów, ale chciałbym poznać tajemnice drzemiące w brytyjskim "O", albo "T"... ![]() Buuuzzziiiieeeee Edytowane przez moose1979 Czas edycji: 2011-12-02 o 09:16 |
|
|
|
#4167 |
|
Rozeznanie
|
Ooooooooooo, widzę , że ominęła mnie wczoraj impreza.
FENRIS - wszystkiego najlepszego ![]() Borczuś - Ty szczuplutka jesteś. Rozumiem , że na III?? Bo nie masz podpisu. Rodzynek
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-12-02 o 09:32 |
|
|
|
#4168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
muszę schudnąć.. 2012 nieudana dieta Dukana( - 10 kg, + 15 kg ) ![]() 2013 dieta OXY - niekonsekwencja z mojej strony... WIELKI POWRÓT 16.02.2015 START !!! waga 107 kg 23.02 I tydz 105,4 kg, czyli -1,6 kg 09.02 II tydz 105,0 kg czyli - 0,4 kg WRACAM NA I.. |
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris STO LAT STO LAT
|
#4170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
PRAWDZIWA TOP MODEL )))
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

ale wydaje mi sie, że tak samo. w książkach doktorek też zaleca 1/1

to była jakieś 4kg temu