|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
a ja mam teraz z Wilkow:
...pokochamy ksiezyc i w koncu bedzie czas...na wszystko... ![]()
![]() |
#4682 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A teraz małe conieco z listy ![]() miłość - słowo krótkie...czasem daje szczeście, czasem łzy rozpaczy... ...emocjonalna ucieczka ... nieosiągalna dla nikogo Nikt nie wydaje się bardziej obcy, niz ktoś kogo się kiedyś kochało.. Nigdy nie jest za późno by zacząć marnować swoje życie Niczym ćma wplątana w pajęczynę własnego zagubienia… i nawet nie ma już co chcieć
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Ania89pc genjalne opisy
![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
...dlaczego mam Cię tylko w snach??...
![]()
#4685 |
Raczkowanie
|
macie jakies sts na próbna maturke:P??szukałam ale nic nie znalazłam
![]()
#4686 |
Zakorzenienie
|
No nie, poplakac sie ze smiech mozna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
matóra to bzdóra
Damy rade ( kim był Mickiewicz??? )
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cierpie na chorobe NCNP... Niczego Cholera Nie Pamietam... Ja i matura... Niezbyt udany pomysł Giertycha ![]() Maturka... z czegos... i o czyms... Grunt, ze dzisiaj:/ pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
fajnie jest być tapetą na czyimś pulpicie
![]() co ma dosłowne i przenośne znaczenie ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "hurra, hurra- heej-dzisiaj matura, marynara i fryzura-MATURA"
![]() |
#4693 |
Wtajemniczenie
|
Wszyscy powinni lokować pieniądze w alkoholu
- jest zdecydowanie najlepiej oprocentowany. ![]() Życie jest jak transwestyta - niby pięknie, ładnie... A tu ch**... ![]() Moj opis na skypie: szpilki bo sexowne pumy bo wygodne slowa bo wieloznaczne czyny bo znaczace milosc bo uzaleznia obojetnosc bo bezpieczna ![]()
#4694 |
Raczkowanie
|
PrzyszłamNaŚwiatPoToAbyKo chacCiebie TyJestesMoimSloncemAjaTwo imNiebem
jestes tak daleko ode mnie czasami jednak blisko tak...dziekuje ![]() te dwa opisiki goszcza ostatnio u mnie najczesciej ![]() ![]() ![]()
#4695 |
Zadomowienie
|
...Bo to dla nas powstał świat, świecą gwiazdy, wieje wiatr...
...Ja mam tą miłość której szukasz... Jesteś twórcą mojego szcześcia, nutką radości w każdej chwili ...Jesteś dla mnie tym, czym nikt inny być nie umiał... Razem wszystko przetrwamy...Nawet złe dni A Gdy Nadejdą Dni Deszczowe Naucz Mnie Chodzić Miedzy Kroplami... Aby być kochanym trzeba samemu umieć kochać... Bóg musiał za dużo wypić, bo na trzezwo Miłości by niewymyslił... Całe życie me, obróciłeś na tą dobrą strone... Każdy ma chwile że sie po cichu żegna, i prosi Boga żeby życia nie przegrał...
![]() |
#4696 |
Raczkowanie
|
moje:
1. może to nie nam pisana jest taka miłość aż po zycia kres 2. I love you, I wont you i wanna talk to you... 3. I can't stop myself 4.czasem realne chwile są jak najpiękniejszy sen 5. bez miłości zima w nas czarno-biała 6. przytul mnie mocno tak... 7. obejmij mnie, tego tylko mi brak... 8. powiedz tylko że wszystko będzie dobrze 9. ty powiesz że kochasz, a ja Ci uwierzę. 10. ufam Ci, bo chcę Ci ufać 11.Ty jesteś tu... na zawsze chcę tak zostać... 12.ja zrobie ci niespodziankę a ty bedziesz zaskoczony ![]() 13. i powiesz mi to, co tak bardzo chcę usłyszeć 14. znam Cię na pamięć 15. wystarczy odrobina wiary! 16. wczoraj nierealne, dziś możliwe 17. Jestem tu bo tego chcę. Nikt nie trzyma mnie na siłę 18. Usłyszeć Cię jeszcze raz... 19. Twoje słowa są jak obietnice, składane mi każdego dnia... 20. Proszę Cię nie zrań mnie pogrubione sa z piosenek, reszta moje własne ![]() Znajomych: Najwiekszym ryzykiem w życiu jest nie ryzykować Somewhere over the rainbow. Ja się nie uśmiecham- to szczękościsk ![]() to z tych co w oko wpadły ![]()
![]() |
#4697 |
Rozeznanie
|
Jako,że dzisiaj oglądałam Dżungle to naszło mnie na teksty z filmu
![]() Żyrafina,wężyna i jakaś golonka w futrze ![]() na jagodyyy,na jagodyyy,na jagodyyy ![]() Ach,poczochraj już mój plusz Przeczesać cały teren! - O,fryzjer sie znalazł... Ej,chodź nie idźmy do tego dużego z dymem
#4698 |
Zakorzenienie
|
ozesz
![]() ![]()
#4699 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Wtajemniczenie
|
#4701 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
fajne opisiki, a tak na marginesie to wiedze, ze lubisz Indios Bravos <3 z listy; Już nigdy nie powiesz mi jak bardzo kochałeś mnie ![]() Nie pozwól żeby ktoś miał na ciebie zgubny wpływ... SAY WHAT???/ "Szacunek kazdy, ale strach NIKT!!" Podejdź jeśli mi ufasz i pokochaj mnie jeśli chcesz... "Nie tłumacz mi jak żyć. Nie planuj za mnie nic..." Chcialabym gdzies wyjechac..gdzies daleko.uwolnic sie od tego swiata ![]() "Życie jest tylko przechodnim półcieniem"
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
jak beger zdała to ja też zdam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
"...Ale ty, Rozum, tego nigdy nie zrozumiesz...
![]()
#4704 |
Rozeznanie
|
You took my heart... You took my soul... You took my mind...
Take me to the magic of the moment... Z listy: Jestem nagrodą za kobiece starania ![]() Twój problem...a teraz także i mój ![]() W krainie muminków teletubisie ze smerfami miziają się brzuszkami( ten mnie rozbroił)
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
producentKINDERniespodzia nki zapraszaWSZYSTKIEdzieci na wieczorynke ;]
Jak bedziesz to napisz mi sms-a na domowy ![]() ![]() ![]() ![]() "Siedzimy na Ventrilo i gramy sobie w DotA..."
#4706 |
Wtajemniczenie
|
"samotnosc"....
![]() ![]() ![]()
#4707 |
Zakorzenienie
|
*** Dla Ciebie zrobiła bym wszystko, Otworzyła niebo przeciągneła je blisko...=*
*** 2 światy sprzęgnięte wspólnym losem, a przedzielone murem nieufności i lęku... *** Dlaczego każdy kto jest wierny w związkach....najwięcej na tym traci...?! *** Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujemy,one same przyjdą ![]() *** MaM oChOtE nA cOś SłOdKiEgO...sZkOdA, żE cIę Tu NiE Ma ![]() *** zycie jest jak pociag... nigdy nie wiadomo gdzie wysiadziesz... *** "Wszystkie dni,Tyle chwil,Znów mi się śnisz w ciszy gdy Ty jesteś blisko..." *** Czasem nie spełniona miłość jest piękniejsza od tej dokonanej ![]() *** Buziaczek w pysia dla mojego Misia!!! *** ...każdy anioł ma swojego anioła i jest dla kogoś aniołkiem... *** ...Kim dla mnie możesz być? *** Nie, nie ma robót drogowych - słyszysz moje serducho ![]() ![]() *** Jestem kobietą, która naprawdę kocha, a nie pragnie posiadać... *** moje serce jest dla ciebie.weż i przytul je do siebie!!! *** >>obecna ciałem... nieobecna duszą...<< *** pakuje piżamke, misia oraz bajeczke i juz biegne do Ciebie ![]() ![]() ![]() *** pare gwiazdek na niebie, ale wiecej buziakow dla ciebie... *** ![]() Dzisiaj opisy prawie wszystkie w tym samycm stylu... ale szukajac na stronce te wpadły mi w oko ![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 |
Rozeznanie
|
- ... w salonie wśród ciepłych świec już nigdy nie zbudzisz mnie ....
- ... wierzę w Ciebię wierzę w moje Sacrum ... - ... jestem Tu obok Ty o tym co piekne opowiem Ci ... - ...starczy znależć zaklęcie...cienką strunę dotykiem obudzić... - Twoje usta to bramy nieba, ich do życia mi tak bardzo potrzeba |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zadomowienie
|
teraz mój opis to:
All the good girls go to heaven... ![]()
#4710 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Czekoladaa;3085757]fajne opisiki,
a tak na marginesie to wiedze, ze lubisz Indios Bravos <3 Właściwie to nie ![]() ...Przepraszam że czasem ból w złość zmieniam... ...Budzić sie co dnia, widzieć oczu Twoich blask... ...Przepraszam że nie potrafie strachu ugaszać, przepraszam że ten strach w nerwy przeradzam... ...Czy uczucia zawsze muszą boleć...O tym nie uczyli w szkole...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.