Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-02, 08:33   #1651
Buniat
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
No ja mam nadzieję że nie jest, własnie swój talent poetycki rozwijam, tzn. póki co go szukam w głębi siebie
Wiesz co, jak zobaczyłam pkt. 2 konkursu - to od razu pomyślałam, że musso to by miała duże sznase na wygraną
ona ma główkę nie od parady
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:36   #1652
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Jamapi obiad chyba nie...o 16 to już będą po(mam nadzieję)także przekąski na ciepło lub zimno... Co proponujesz?
Mnie Yves Rocher nie kręci, podobają mi się tylko żele pod prysznic...więc nie kusi groupon...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:41   #1653
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Ja nie zamawiałam dla siebie, klientka jako prezent zamówiła - ale nie zmartwiła się brakiem więc OK, sprawę upustu uratowałam. Ale teraz szczególnie mi zależy na tym, żeby babki z pracy były zadowolone bo w styczniu mogą już zamówić u tej, którą zastępuję. Rozpieszczam je małym rabacikiem, próbkami i zachęcam do pozostania ze mną, żebym dalej mogła cały upust przepuścić na siebie

Coś mi się przypomniało, miałam kiedyś uczennicę bardzo dumną z tego że mieszka w Dąbrowie Górniczej, nie zgadniecie skąd ta duma.

Edytowane przez Luksa
Czas edycji: 2011-12-02 o 08:42
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:52   #1654
Buniat
Zakorzenienie

wstawiałm jeszcze raz, bo wczoraj jak zobaczyłam, że nie ma rysunków to usunęłam, ale podobało się

4 PRAWDY I JEDEN WNIOSEK

4 PRAWDY
1.- GDYBY CHODZENIE BYŁO ZDROWE, LISTONOSZ.... BYŁBY NEŚMIERTELNY!!!
2.- WIELORYB PŁYWA CAŁĄ DOBĘ, JE TYLKO RYBY, PIJE TYLKO WODĘ I...JEST GRUBY!
3.- KRÓLIK BIEGA, SKACZE, JEST WEGETARIANINEM I...ŻYJE TYLKO 8 - 10 LAT.
4.- ŻÓŁW NIE BIEGA, NIE SKACZE, JEST ZAWSZE OSTATNI, NIGDZIE SIĘ NIE SPIESZY...I...ŻYJE 450 LAT!!!

WNIOSEK:
NIECH SIĘ WYPCHAJĄ WSZYSTKIE ĆWICZENIA I DIETY...!!!
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:56   #1655
aknowi88
Wtajemniczenie

heloł

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
nie do końca... zostały jeszcze ozdoby
a za firanką to też się długi czas rozglądałam na nasze duże okno balkonowe ale ono jest takie trochę nietypowe i karnisz bardzo duży i w koncu zrezygnowałam...ale kiedyś pewnie coś ładnego kupię
ozdoby kupisz wszędzie i to już tylko przyjemność
no ja musiałam kupić firanę na drzwi balkonowe tzn nie mamy typowego okna balkonowego tylko podwójne drzwi, a że tam będzie dzidzia to firana musi być, będzie od razu przytulniej
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Tere fere kuku, strzela baba z łuku
tego cały wieczór brakowało
[QUOTE=Oja 84;30844380]

to byś się nadała do mojego chłopa on o tej godz i też zawsze mnie molestuje jak ja niedawno się położyłam spać i smacznie śpię, wkur... mnie tym zawsze strasznie bo ja nie lubię jak mi się przeszkadza w spaniu

/QUOTE]
ja też nie znoszę od razu jestem wściekła jak ktoś mnie budzi więc już przestał bo wie że i tak nic nie będzie
Cytat:
Ale mi się udało! a katalogowym dostałam radę żeby dzwonić i jakoś wydębić te % i skoro papcie miały zielone kropy to domówiłam sobie za 65zł kolczyki i mam 35%! A nawet lepiej się udało, bo akurat BST woda zrobiła się dostępna i paczuszka z woda i kolczykami też już się realizuje. Dobry piątek, dobry...
A kot dziś do kastracji ;/
miałam pisać żebyś dzwoniła skoro miały zieloną kropę ale doczytałam że już się wyjaśniło
biedny kiziol....

dobra muszę się ogarnąć bo o 13 wybywam, o 19stej mam lekarza dopiero ale muszę wcześniej jechać. tż jedzie dzisiaj do szkoły i albo się z nim zabiorę i przeczekam u znajomych albo doopa

Dla całego świata to tylko dziecko, a dla mnie to dziecko jest całym światem!

aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:57   #1656
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
życzę smacznego
Nie dziękuje ;-) Po już po

Cytat:
światło
z wami zaczynać dzień, to bezcenne ;-)

Cytat:
Ja nie zamawiałam dla siebie, klientka jako prezent zamówiła - ale nie zmartwiła się brakiem więc OK, sprawę upustu uratowałam. Ale teraz szczególnie mi zależy na tym, żeby babki z pracy były zadowolone bo w styczniu mogą już zamówić u tej, którą zastępuję. Rozpieszczam je małym rabacikiem, próbkami i zachęcam do pozostania ze mną, żebym dalej mogła cały upust przepuścić na siebie

Coś mi się przypomniało, miałam kiedyś uczennicę bardzo dumną z tego że mieszka w Dąbrowie Górniczej, nie zgadniecie skąd ta duma.
Luksa a wiesz czy cie zostawią? Sama aplikuje podania gdzie się da.

W katalogu 16 zrobiłam własną promocję, że na zakupy powyżej 50zł daje prezent i wczoraj jedna z bezczelnyvh kuzynek mojego Tż, powiedziała, że zrobiła zakupy na prawie 100zł, to że chce dwa prezenty, a ja jej powiedziałam, w sumie zażartowałam, że dostała jeden a konkretny i dodałam, że nic nie zarobię na niej jak tak będę rozdawać na prawo i lewo, i że to ja jestem teraz na bezrobociu, a ona podsumowała mój żart tym, że to świadczy tylko o mojej nieudolności
( nawet nie wiecie jak mnie to zabolało).
Dzisiaj mam zamiar powiedzieć TŻ, że nie będę tam jeździła już...
Stary 2011-12-02, 08:58   #1657
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaa0409 Pokaż wiadomość
Ty w poniedziałek masz drugie święto paczki a ja zamawiam wtedy dopiero..
Ale dobrze, że zrobili kuriera tańszego na kolejne zamówienia
A takie kapcie duże kiedyś miałam i po tygodniu mi się dziura w podeszwie zrobiła i leżą...
Ja zmykam, wieczorem będę, paa
dzisiaj mam jeszcze z k16, a w poniedziałek z k17

ja w swoich krowach chodzę 3 zimę, wszaksze zaczęły się przecierać podeszwy po 2 zimie, to doszyłam nowe, ale teraz już te kapcie zniszczone
Stary 2011-12-02, 09:06   #1658
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
wstawiałm jeszcze raz, bo wczoraj jak zobaczyłam, że nie ma rysunków to usunęłam, ale podobało się

4 PRAWDY I JEDEN WNIOSEK

4 PRAWDY
4.- ŻÓŁW NIE BIEGA, NIE SKACZE, JEST ZAWSZE OSTATNI, NIGDZIE SIĘ NIE SPIESZY...I...ŻYJE 450 LAT!!!

WNIOSEK:
Ha ha dobre to...na poprawę humoru z rana...szczególnie że już się najadłam ciastek z czekoladą...
Stary 2011-12-02, 09:13   #1659
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:

4 PRAWDY I JEDEN WNIOSEK

4 PRAWDY

WNIOSEK:

Dobre poprawiłas mi humor
Stary 2011-12-02, 09:13   #1660
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Jamapi obiad chyba nie...o 16 to już będą po(mam nadzieję)także przekąski na ciepło lub zimno... Co proponujesz?
wczoraj pomyślałam o różnych rodzajach krokietów (naleśniki z nadzieniem); np. z pieczarkami, z mięsem czy kapustą; zrobisz wcześniej, a przed podaniem tylko przesmażysz na patelni albo do piekarnika wrzucisz;

albo na zimno - wrapsy z sałatą, mięskiem z kurczaka, fasolą itp. i do tego sos czosnkowy czy meksykański ....

despa zaproponowała kapuśniaczki - super pomysł i też mogą być rożne smaki z kapusta właśnie, z mięsem alboz parówką (najszybciej i najtaniej );

no sałatki ... ja polecam szybką i nie wymagającą większego wysiłku, a przepyszną - brokuł + jajka + pomidor + sos czosnkowy przepyszne połączenie smaków

albo kupujesz gotową mieszkankę sałat np. w biedronce, do tego pokrojone na pół pomidorki cherry albo koktajlowe, szczypior, ogórek świeży i np. kuleczki mozzarelli jak lubicie; do tego śmietana + majonez i szybka pyszna odświeżająca i lekka sałatka gotowa

o i jeszcze jakieś kabanosy, czy klopsiki ...

kiedyś kiedyś gościom zaserwowałam m.in. grzanki - jedne z masłem czosnkowym (posiekałam masło z ząbkami czosnku po prostu), inne z pasta z jajek (jajka + szczypior + majonez) i jeszcze z 'pastą' z pieczarek (pieczarki przesmażone na patelni z cebulką z dużą ilością pieprzu) i powiem Ci, ze grzanki zrobiły furorę ale to do alko było

można tez zrobić mini pizze - pizzerki po prostu ale to zabawa z ciastem drożdżowym, ale też zawsze pierwsze znikają z ciasta wycinam kółka dużą szklanką, więc to sa takie pizze na prawdę na 3 gryzy ... ale z pieczarkami i serem i wszystkim ślina leci (polecam do tego ser liliput z biedronki, bo nie dość, ze dobry to jeszcze okrągły i idealnie się wpasowuje w taką pizzerkę)

innym razem też robiłam szaszłyczki - jak normalne szaszłyki (mięsko, cebulka itp.) ale na tych małych wykałaczkach i to było tak fajnie na zagrychę na raz

co jeszcze .... kurde pomysłów mi brak

ooo jeszcze u bąbla teraz na urodzinach miałam podane - małe placki ziemniaczane (ziemniaki starte na dużych oczkach tarki) z serkiem i łososiem; placki smażysz normalnie, małe, zostawiasz do wystygnięcia; na każdy potem nałożyć serka twarożkowego (coś w stylu serka philadelphia) i na to kawałek wędzonego łososia i coś zielonego np. pietruszka do ozdoby; obok kawałki cytryny, jakby ktoś chciał ...

co jeszcze?????
na razie mam zaćmienie ....

a teraz coś słodkiego
szybkie, tanie i pyszne ciasto bounty - kupujesz ciemny gotowy biszkopt, 2 opakowania wiórków kokosowych, cukier (nie pamiętam ile), kostkę masła, kostkę margaryny i 2 czekolady mleczne i mleko (chyba pół litra - musiałabym z domu sprawdzić jakbyś chciała);
wiórki kokosowe gotujesz w mleku z cukrem aż do jego odparowania; wrzucasz kostkę masła do tych gorących mlecznych słodkich wiórków/wiórek i mieszasz aż się rozpuści; czekasz aż lekko przestygnie, ale nie całkowicie
na gotowy spód biszkoptu wykładasz masę wiórkową i przykrywasz drugą częścią biszkoptu; w garnuszku rozpuszczasz czekolady mleczne z margaryną (nie pamiętam czy pół czy cała kostka) i tym polewasz ciacho; potem do lodówki i następnego dnia można jeść
jest po prostu kiedyś do pracy na imieniny przyniosłam i zrobiłam furorę

albo po prostu można zrobić ciasto francuskie z brzoskwinią

się wymóżdżyłam
jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to napiszę

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:17   #1661
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:

Luksa a wiesz czy cie zostawią? Sama aplikuje podania gdzie się da.
Wiem, nie zostawią mnie
Stary 2011-12-02, 09:24   #1662
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, nie zostawią mnie
Buniat tego nie napisała

Mnie w byłej pracy trochę mamili. Raz rozmiawiałam z przełożoną to mówiła, że tak, potem zmieniła zdanie i zganiała wszystko na burmistrza, że etatu nie chce dać, potem znów to samo, a potem na końcu powiedziała, że ma do wyboru remont placówki lub pracownika wybrała to pierwsze.
Stary 2011-12-02, 09:28   #1663
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
wczoraj pomyślałam o różnych rodzajach krokietów (naleśniki z nadzieniem); np. z pieczarkami, z mięsem czy kapustą; zrobisz wcześniej, a przed podaniem tylko przesmażysz na patelni albo do piekarnika wrzucisz;

albo na zimno - wrapsy z sałatą, mięskiem z kurczaka, fasolą itp. i do tego sos czosnkowy czy meksykański ....

despa zaproponowała kapuśniaczki - super pomysł i też mogą być rożne smaki z kapusta właśnie, z mięsem alboz parówką (najszybciej i najtaniej );

no sałatki ... ja polecam szybką i nie wymagającą większego wysiłku, a przepyszną - brokuł + jajka + pomidor + sos czosnkowy przepyszne połączenie smaków

albo kupujesz gotową mieszkankę sałat np. w biedronce, do tego pokrojone na pół pomidorki cherry albo koktajlowe, szczypior, ogórek świeży i np. kuleczki mozzarelli jak lubicie; do tego śmietana + majonez i szybka pyszna odświeżająca i lekka sałatka gotowa

o i jeszcze jakieś kabanosy, czy klopsiki ...

kiedyś kiedyś gościom zaserwowałam m.in. grzanki - jedne z masłem czosnkowym (posiekałam masło z ząbkami czosnku po prostu), inne z pasta z jajek (jajka + szczypior + majonez) i jeszcze z 'pastą' z pieczarek (pieczarki przesmażone na patelni z cebulką z dużą ilością pieprzu) i powiem Ci, ze grzanki zrobiły furorę ale to do alko było

można tez zrobić mini pizze - pizzerki po prostu ale to zabawa z ciastem drożdżowym, ale też zawsze pierwsze znikają z ciasta wycinam kółka dużą szklanką, więc to sa takie pizze na prawdę na 3 gryzy ... ale z pieczarkami i serem i wszystkim ślina leci (polecam do tego ser liliput z biedronki, bo nie dość, ze dobry to jeszcze okrągły i idealnie się wpasowuje w taką pizzerkę)

innym razem też robiłam szaszłyczki - jak normalne szaszłyki (mięsko, cebulka itp.) ale na tych małych wykałaczkach i to było tak fajnie na zagrychę na raz

co jeszcze .... kurde pomysłów mi brak

ooo jeszcze u bąbla teraz na urodzinach miałam podane - małe placki ziemniaczane (ziemniaki starte na dużych oczkach tarki) z serkiem i łososiem; placki smażysz normalnie, małe, zostawiasz do wystygnięcia; na każdy potem nałożyć serka twarożkowego (coś w stylu serka philadelphia) i na to kawałek wędzonego łososia i coś zielonego np. pietruszka do ozdoby; obok kawałki cytryny, jakby ktoś chciał ...

co jeszcze?????
na razie mam zaćmienie ....

a teraz coś słodkiego
szybkie, tanie i pyszne ciasto bounty - kupujesz ciemny gotowy biszkopt, 2 opakowania wiórków kokosowych, cukier (nie pamiętam ile), kostkę masła, kostkę margaryny i 2 czekolady mleczne i mleko (chyba pół litra - musiałabym z domu sprawdzić jakbyś chciała);
wiórki kokosowe gotujesz w mleku z cukrem aż do jego odparowania; wrzucasz kostkę masła do tych gorących mlecznych słodkich wiórków/wiórek i mieszasz aż się rozpuści; czekasz aż lekko przestygnie, ale nie całkowicie
na gotowy spód biszkoptu wykładasz masę wiórkową i przykrywasz drugą częścią biszkoptu; w garnuszku rozpuszczasz czekolady mleczne z margaryną (nie pamiętam czy pół czy cała kostka) i tym polewasz ciacho; potem do lodówki i następnego dnia można jeść
jest po prostu kiedyś do pracy na imieniny przyniosłam i zrobiłam furorę

albo po prostu można zrobić ciasto francuskie z brzoskwinią

się wymóżdżyłam
jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to napiszę
Dzięki Kochana
Wybieram pizzerk(na 100%)i i wrapsy...albo coś w tym stylu z kurczaczka...
To ciasto Bounty brzmi pysznie, a jak rozpuszcze margaryne z tymi wiórkami to nie bedzie takie lejące...? Dopisz mi proszę jak będziesz mogła ile mleka i cukru, bo już się zdecydowałam...jeśli chodzi o francuskie to ja nie przepadam za ciastami z owocami...aleś mi narobiła smaka na tego Bounty
Stary 2011-12-02, 09:32   #1664
musso4
Zakorzenienie

dobra, biorę się za sprzątanie będę zaglądać
Stary 2011-12-02, 09:34   #1665
aknowi88
Wtajemniczenie

Cytat:

4 PRAWDY I JEDEN WNIOSEK

4 PRAWDY

WNIOSEK:
świetne

Dla całego świata to tylko dziecko, a dla mnie to dziecko jest całym światem!

aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:35   #1666
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Tere fere kuku, strzela baba z łuku

tak w ogóle to witam
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:36   #1667
sheryl
szeryfcio

Jejciu, jak fajnie, że już piątek Tyle czasu i pospać dłużej będzie można
Mój małżon ma dziś wyjazd z pracy, więc jestem sama i będę z Wami imprezować do późna

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Zakupiłam groupona za 69zł
No to potem się pochwal

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
No ja zaspałam- więc ... wiesz co bedzie, z tym że oprocz tego, że nie zdążylam wejść się z wami przywitać i zrobic śniadania, to do pracy wpadlam przed czasem

Jamapi, dzięki za przepis na Bounty Brzmi pysznie i już zapisałam.

Zalocia
, my na takie kolacje ze znajomymi robimy np.: lasagne, canneloni, spaghetti, wrapy, zupa krem z groszku z grzankami, pizzę, grzanki z masłem czosnkowym, sałatkę gyros lub kurczakową z majonezem...
Stary 2011-12-02, 09:38   #1668
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Zakupiłam groupona za 69zł
pewnie kosmetyki YR??
Stary 2011-12-02, 09:39   #1669
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
no skąd ta duma??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-02, 09:43   #1670
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Jejciu, jak fajnie, że już piątek Tyle czasu i pospać dłużej będzie można
Mój małżon ma dziś wyjazd z pracy, więc jestem sama i będę z Wami imprezować do późna

No to potem się pochwal

Jamapi, dzięki za przepis na Bounty Brzmi pysznie i już zapisałam.

Zalocia
, my na takie kolacje ze znajomymi robimy np.: lasagne, canneloni, spaghetti, wrapy, zupa krem z groszku z grzankami, pizzę, grzanki z masłem czosnkowym, sałatkę gyros lub kurczakową z majonezem...
Canneloni z czym...? Ja z sałatkami mam problem, bo nie spróbuje...nie lubię majonezu..
Denerwuje mnie Avon, nie wysyłam jeszcze zamówienia, bo czekam na nową ofertę...a jak zwykle dają czadu i jeszcze nie ma...zaraz będzie 11...zawsze brałam na paczkomat...a na kuriera ile się czeka?...ma znaczenie o której godzinie zamówienie wyśle...???
Stary 2011-12-02, 09:43   #1671
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Dzięki Kochana
Wybieram pizzerk(na 100%)i i wrapsy...albo coś w tym stylu z kurczaczka...
To ciasto Bounty brzmi pysznie, a jak rozpuszcze margaryne z tymi wiórkami to nie bedzie takie lejące...? Dopisz mi proszę jak będziesz mogła ile mleka i cukru, bo już się zdecydowałam...jeśli chodzi o francuskie to ja nie przepadam za ciastami z owocami...aleś mi narobiła smaka na tego Bounty
witam w piątkowy poranek...

ja z kawką w reku nareszcie was nadrobiłam/....

mnie też bardzo zaciekawiłaś tym ciastem Bounty i jak byś mogła dokładny przepis wrzucić tu do nas.... mam ochote dzisiaj coś uprychcić... słodkiego..... tak na poprawe humoru wszystkim
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:44   #1672
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:

WNIOSEK:
prawda

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
ona podsumowała mój żart tym, że to świadczy tylko o mojej nieudolności
( nawet nie wiecie jak mnie to zabolało).
Dzisiaj mam zamiar powiedzieć TŻ, że nie będę tam jeździła już...
ale bezczelna
Stary 2011-12-02, 09:45   #1673
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Canneloni z czym...? Ja z sałatkami mam problem, bo nie spróbuje...nie lubię majonezu..
Denerwuje mnie Avon, nie wysyłam jeszcze zamówienia, bo czekam na nową ofertę...a jak zwykle dają czadu i jeszcze nie ma...zaraz będzie 11...zawsze brałam na paczkomat...a na kuriera ile się czeka?...ma znaczenie o której godzinie zamówienie wyśle...???
tak kurier jest na drugi dzień tylko warunek jest że do 11 musisz wysłać zamówienie...
Stary 2011-12-02, 09:45   #1674
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Buniat tego nie napisała

Mnie w byłej pracy trochę mamili. Raz rozmiawiałam z przełożoną to mówiła, że tak, potem zmieniła zdanie i zganiała wszystko na burmistrza, że etatu nie chce dać, potem znów to samo, a potem na końcu powiedziała, że ma do wyboru remont placówki lub pracownika wybrała to pierwsze.
Dziwnie się zacytowało.
U mnie było tak, umowa na zastępstwo więc wiadomo do czasu powrotu kobitki z macierzyńskiego. Ale w między czasie szef i szefowa dowiadywali się jak mnie zostawić, gdzie brakuje ludków. I mimo, że brakuje to Zabrze kazało oszczędzać i dupa blada, lecę ja i inna świeża.
Stary 2011-12-02, 09:47   #1675
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Jamapciu wrzuć przepisik w klub
Stary 2011-12-02, 09:48   #1676
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
no skąd ta duma??
Bo skrót to DG jak Dolce&Gabbana
Stary 2011-12-02, 09:49   #1677
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Jamapciu wrzuć przepisik w klub

hej......

ja też chce przepisik a nie jestem w klubie..... wyśle mi ktoś ...???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-02, 09:51   #1678
Meitsa
Zakorzenienie

Obudzilam sie z bólem glowy, super Okno zaparowane, nie ma czym oddychać, a w pokoju nadal zimno, bo z grzejnikiem jest chyba gorzej niż myslalam, bo próbowaliśmy go wczoraj odparowac, ale powietrza niby nie było, grzejnik rozkrecony ponownie na maxa, cos w nim bulgocze, a rurka przed kurkiem zimna. W przedpokoju z kolei grzejnik grzeje. Nie mam juz siły, wypucuje pokój dziś to zawolam właściciela, może on cos zaradzi.

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-12-02 o 09:53
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:56   #1679
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
hej......

ja też chce przepisik a nie jestem w klubie..... wyśle mi ktoś ...???
Jamapi opisała dokładnie przepis parę postów wyżej. zobacz sobie
Stary 2011-12-02, 09:58   #1680
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Jamapi opisała dokładnie przepis parę postów wyżej. zobacz sobie
tak widziałam ale tam pisała że dokładnie nie wie ile czegol i ze musi sprawdzic w domu....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości