|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Jamapi obiad chyba nie...o 16 to już będą po(mam nadzieję
)także przekąski na ciepło lub zimno... Co proponujesz?Mnie Yves Rocher nie kręci, podobają mi się tylko żele pod prysznic...więc nie kusi groupon...
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zamawiałam dla siebie, klientka jako prezent zamówiła - ale nie zmartwiła się brakiem więc OK, sprawę upustu uratowałam. Ale teraz szczególnie mi zależy na tym, żeby babki z pracy były zadowolone bo w styczniu mogą już zamówić u tej, którą zastępuję. Rozpieszczam je małym rabacikiem, próbkami i zachęcam do pozostania ze mną, żebym dalej mogła cały upust przepuścić na siebie
![]() Coś mi się przypomniało, miałam kiedyś uczennicę bardzo dumną z tego że mieszka w Dąbrowie Górniczej, nie zgadniecie skąd ta duma. Edytowane przez Luksa Czas edycji: 2011-12-02 o 09:42 |
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiałm jeszcze raz, bo wczoraj jak zobaczyłam, że nie ma rysunków to usunęłam, ale podobało się
![]() 4 PRAWDY I JEDEN WNIOSEK 4 PRAWDY 1.- GDYBY CHODZENIE BYŁO ZDROWE, LISTONOSZ.... BYŁBY NEŚMIERTELNY!!! 2.- WIELORYB PŁYWA CAŁĄ DOBĘ, JE TYLKO RYBY, PIJE TYLKO WODĘ I...JEST GRUBY! 3.- KRÓLIK BIEGA, SKACZE, JEST WEGETARIANINEM I...ŻYJE TYLKO 8 - 10 LAT. 4.- ŻÓŁW NIE BIEGA, NIE SKACZE, JEST ZAWSZE OSTATNI, NIGDZIE SIĘ NIE SPIESZY...I...ŻYJE 450 LAT!!! WNIOSEK: NIECH SIĘ WYPCHAJĄ WSZYSTKIE ĆWICZENIA I DIETY...!!! |
|
|
|
#1655 | ||
|
Wtajemniczenie
|
heloł
Cytat:
![]() no ja musiałam kupić firanę na drzwi balkonowe tzn nie mamy typowego okna balkonowego tylko podwójne drzwi, a że tam będzie dzidzia to firana musi być, będzie od razu przytulniej ![]() ![]() [QUOTE=Oja 84;30844380] to byś się nadała do mojego chłopa on o tej godz i też zawsze mnie molestuje jak ja niedawno się położyłam spać i smacznie śpię, wkur... mnie tym zawsze strasznie bo ja nie lubię jak mi się przeszkadza w spaniu![]() /QUOTE] ja też nie znoszę od razu jestem wściekła jak ktoś mnie budzi więc już przestał bo wie że i tak nic nie będzie Cytat:
biedny kiziol.... dobra muszę się ogarnąć bo o 13 wybywam, o 19stej mam lekarza dopiero ale muszę wcześniej jechać. tż jedzie dzisiaj do szkoły i albo się z nim zabiorę i przeczekam u znajomych albo doopa
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziękuje ;-) Po już po
![]() Cytat:
W katalogu 16 zrobiłam własną promocję, że na zakupy powyżej 50zł daje prezent i wczoraj jedna z bezczelnyvh kuzynek mojego Tż, powiedziała, że zrobiła zakupy na prawie 100zł, to że chce dwa prezenty, a ja jej powiedziałam, w sumie zażartowałam, że dostała jeden a konkretny i dodałam, że nic nie zarobię na niej jak tak będę rozdawać na prawo i lewo, i że to ja jestem teraz na bezrobociu, a ona podsumowała mój żart tym, że to świadczy tylko o mojej nieudolności ( nawet nie wiecie jak mnie to zabolało). Dzisiaj mam zamiar powiedzieć TŻ, że nie będę tam jeździła już...
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w swoich krowach chodzę 3 zimę, wszaksze zaczęły się przecierać podeszwy po 2 zimie, to doszyłam nowe, ale teraz już te kapcie zniszczone
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre poprawiłas mi humor
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo na zimno - wrapsy z sałatą, mięskiem z kurczaka, fasolą itp. i do tego sos czosnkowy czy meksykański .... despa zaproponowała kapuśniaczki - super pomysł i też mogą być rożne smaki );no sałatki ... ja polecam szybką i nie wymagającą większego wysiłku, a przepyszną - brokuł + jajka + pomidor + sos czosnkowy przepyszne połączenie smaków albo kupujesz gotową mieszkankę sałat np. w biedronce, do tego pokrojone na pół pomidorki cherry albo koktajlowe, szczypior, ogórek świeży i np. kuleczki mozzarelli jak lubicie; do tego śmietana + majonez i szybka pyszna odświeżająca i lekka sałatka gotowa ![]() o i jeszcze jakieś kabanosy, czy klopsiki ... kiedyś kiedyś gościom zaserwowałam m.in. grzanki - jedne z masłem czosnkowym (posiekałam masło z ząbkami czosnku po prostu), inne z pasta z jajek (jajka + szczypior + majonez) i jeszcze z 'pastą' z pieczarek (pieczarki przesmażone na patelni z cebulką z dużą ilością pieprzu) i powiem Ci, ze grzanki zrobiły furorę ![]() można tez zrobić mini pizze - pizzerki po prostu z ciasta wycinam kółka dużą szklanką, więc to sa takie pizze na prawdę na 3 gryzy ... ale z pieczarkami i serem i wszystkim ślina leci (polecam do tego ser liliput z biedronki, bo nie dość, ze dobry to jeszcze okrągły i idealnie się wpasowuje w taką pizzerkę) ![]() innym razem też robiłam szaszłyczki - jak normalne szaszłyki (mięsko, cebulka itp.) ale na tych małych wykałaczkach i to było tak fajnie na zagrychę na raz co jeszcze .... kurde pomysłów mi brak ooo jeszcze u bąbla teraz na urodzinach miałam podane - małe placki ziemniaczane (ziemniaki starte na dużych oczkach tarki) z serkiem i łososiem; placki smażysz normalnie, małe, zostawiasz do wystygnięcia; na każdy potem nałożyć serka twarożkowego (coś w stylu serka philadelphia) i na to kawałek wędzonego łososia i coś zielonego np. pietruszka do ozdoby; obok kawałki cytryny, jakby ktoś chciał ...co jeszcze????? na razie mam zaćmienie .... a teraz coś słodkiego ![]() szybkie, tanie i pyszne ciasto bounty - kupujesz ciemny gotowy biszkopt, 2 opakowania wiórków kokosowych, cukier (nie pamiętam ile), kostkę masła, kostkę margaryny i 2 czekolady mleczne i mleko (chyba pół litra - musiałabym z domu sprawdzić jakbyś chciała); wiórki kokosowe gotujesz w mleku z cukrem aż do jego odparowania; wrzucasz kostkę masła do tych gorących mlecznych słodkich wiórków/wiórek i mieszasz aż się rozpuści; czekasz aż lekko przestygnie, ale nie całkowicie ![]() na gotowy spód biszkoptu wykładasz masę wiórkową i przykrywasz drugą częścią biszkoptu; w garnuszku rozpuszczasz czekolady mleczne z margaryną (nie pamiętam czy pół czy cała kostka) i tym polewasz ciacho; potem do lodówki i następnego dnia można jeść ![]() jest po prostu kiedyś do pracy na imieniny przyniosłam i zrobiłam furorę ![]() albo po prostu można zrobić ciasto francuskie z brzoskwinią ![]() się wymóżdżyłam ![]() jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to napiszę
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Buniat tego nie napisała
Mnie w byłej pracy trochę mamili. Raz rozmiawiałam z przełożoną to mówiła, że tak, potem zmieniła zdanie i zganiała wszystko na burmistrza, że etatu nie chce dać, potem znów to samo, a potem na końcu powiedziała, że ma do wyboru remont placówki lub pracownika wybrała to pierwsze.
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybieram pizzerk(na 100%)i i wrapsy...albo coś w tym stylu z kurczaczka... ![]() To ciasto Bounty brzmi pysznie, a jak rozpuszcze margaryne z tymi wiórkami to nie bedzie takie lejące...? Dopisz mi proszę jak będziesz mogła ile mleka i cukru, bo już się zdecydowałam...jeśli chodzi o francuskie to ja nie przepadam za ciastami z owocami...aleś mi narobiła smaka na tego Bounty
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, biorę się za sprzątanie
będę zaglądać
|
|
#1665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1666 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
szeryfcio
|
Jejciu, jak fajnie, że już piątek
![]() Mój małżon ma dziś wyjazd z pracy, więc jestem sama i będę z Wami imprezować do późna ![]() ![]() No to potem się pochwal ![]() Cytat:
Jamapi, dzięki za przepis na Bounty Brzmi pysznie i już zapisałam.Zalocia, my na takie kolacje ze znajomymi robimy np.: lasagne, canneloni, spaghetti, wrapy, zupa krem z groszku z grzankami, pizzę, grzanki z masłem czosnkowym, sałatkę gyros lub kurczakową z majonezem...
|
|
#1668 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Denerwuje mnie Avon, nie wysyłam jeszcze zamówienia, bo czekam na nową ofertę...a jak zwykle dają czadu i jeszcze nie ma...zaraz będzie 11...zawsze brałam na paczkomat...a na kuriera ile się czeka?...ma znaczenie o której godzinie zamówienie wyśle...??? |
|
|
|
|
#1671 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja z kawką w reku nareszcie was nadrobiłam/.... mnie też bardzo zaciekawiłaś tym ciastem Bounty i jak byś mogła dokładny przepis wrzucić tu do nas.... mam ochote dzisiaj coś uprychcić... słodkiego..... tak na poprawe humoru wszystkim
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
prawda
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1673 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było tak, umowa na zastępstwo więc wiadomo do czasu powrotu kobitki z macierzyńskiego. Ale w między czasie szef i szefowa dowiadywali się jak mnie zostawić, gdzie brakuje ludków. I mimo, że brakuje to Zabrze kazało oszczędzać i dupa blada, lecę ja i inna świeża. |
|
|
|
|
#1675 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Jamapciu wrzuć przepisik w klub
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1677 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Obudzilam sie z bólem glowy, super
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-12-02 o 10:53 |
|
|
|
#1679 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Jamapi opisała dokładnie przepis parę postów wyżej. zobacz sobie
|
|
|
|
#1680 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

Co proponujesz?

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

przepyszne połączenie smaków