|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
w zeszlym roku bylam na 2 zabiegach i roznica byla duza-wiekszosc przebarwien poszla, pozniej przyszla wiosna i juz nie robilam, oczywiscie bez filtra 50+ sie nie ruszam w okresie wiosenno-letnim teraz mialam jedna plame na czole -ladnie zeszla prawie po neostracie ktora od wrzesnia mazalam i po dzisiejszej mikro juz nie ma sladu, chce isc jeszcze raz najbardziej sie boje ze wyjda plamiska znowu ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- ciekawe jak tam Amelka Megi - mam nadzieje ze zdrowa ![]() dobranoc
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2011-12-01 o 23:06 |
|
|
|
|
#722 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Unholy widze, ze tez kupujesz buty do postawienia na polce
![]() Kasia a moze wlasnie ona potrzebuje jeszcze drzemek? dlatego tak czesto jest spiaca? moj Marci tez protestuje, za kazdym razem jak chce go polozyc ale mus to mus i nie ma, ze boli, a jak juz go poloze to szybciutko zasypia jak nie ma drzemki w dzien to jest masakra ostatnio nie poszedl spac w dzien i ok 17 mial juz dosc, akurat w ten dzien jechalismy na basen i w ogole nie chcial plywac i strasznie marudzil a potem przysypial w drodze powrotnej
|
|
#723 | ||
|
Ola-Unhola
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas na grouponie niby 99,a le to bez niczego. Pod Wawą 150, a w Wawie więcej ![]() No ciekawe... W szpitalu miały być, prawda? Dobranoc ![]() Ide i ja
|
|
#724 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
chcecie fotki tatuazu?
|
|
#725 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ant jak nie pójdzie to tez marudzi, ale przyjełam taka filozofię, że jak wstajemy ok 10 to nie kładę go, bo to by wypadała pewnie 15, wstałby o 18 i hulaj dusza do 23/24... Jak wstaję 8/9 i wczesniej idzie lulu ok 13. Czasami się zdarzy, ze nie i wtedy jest kocioł ![]() Ale najlepiej jak dotrzyma do 19 i nagle odechciewa się spania i biega do 22.... Ide, papa ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Odkleiłas opatrunek? To dawaj
|
|
#726 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
odkleilam bo to reka, jak nic nie robie i jestem w bluzce na ramiaczkach to moze sobie oddychac, jak bede sie kladla to zakleje
pierwsza fotka moj stary okropny tatuaz, druga fotka w studiu zaraz po zrobieniu, trzecia robiona przed chwila niestety wszystkie telefonem
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja bym chyba nie chciała takiego dużego ale to pewnie kwestia osobowości myszowatej mojej
|
|
|
#728 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a te orkiszowe,to jakie?Nie tak na teraz mam 3 ocieplane na jakieś wyjścia (między innymi te bojówki,co kiedyś wklejałam ![]() Bartosz dawniej jak dostawał histerii płaczowej,zawsze Mu mówiłam:kochanie,porozmawiamy jak się uspokoisz i teraz jak się czasem przydarzy,to Bartosz mówi:kochanie,już się uspokoiłem ![]() Skąd wiesz?Cytat:
Plusem jest,to wczesne zasypianie na wieczór Bartosz jak się nie prześpi,to już po południu jest strasznie śpiący,a jak jeszcze do tego,ktoś Mu zalezie za skórę,to (a często,tak jest jak się nie prześpi )Cytat:
![]() Chociaż kiedyś dawniej,marzył mi się jakiś malutki nad kostką u nogi ![]() Dzień dobry Ale u mnie wieje zapowiedzieli 7 stopni ciepła,ale przy tym wietrze,odczuwalna temperatura,będzie dużo niższa.Za to pranie mi wyschnie ![]() Miłego piątku Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-12-02 o 08:02 |
|||
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Takie, chociaż ostatnio kupiłam innej firmy, bo z Bio Planet akurat nie było.
|
|
#730 | ||||
|
Zakorzenienie
|
coś takiego:
738b6c14000af5f04b0d3dbc.jpg Cytat:
trzymam żeby wszystko szło bez problemów...Antoś jest cudny i pięknie się rozwija...i niech tak zostanie![]() dam znać, ale nie wiem czy istnieje taki sposób ![]() Cześć Sylka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Majaszko w poniedziałek byłam na poczcie...nie dostałaś jeszcze? ![]() Cytat:
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-12-02 o 08:56 |
||||
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne kwiatki...a ten drugi to co tam jest? ![]() Dzień dobry Kartka prawie skończona a ja juz mam zepsuty humor, bo "koleżanka" już zdążyła mnie wku...od samego rana mam ochotę ją
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-12-02 o 09:01 |
|
|
|
|
#732 | |||
|
Zakorzenienie
|
galaretka mi nie wyszła taka jak chciałam za mało słona, chociaż mój mąż stwierdził, że jest idealna a moje smaki zwariowały ![]() dzisiaj mam wolne od obiadu ![]() ide się ogarnąć Cytat:
Cytat:
czasem bo spać nie chce... Ale nie ma że boli tylko go na ręce i do łóżeczka... Po chwili zasypia a drzemka trwa średnio 1,5 do 2 godzin jeszcze. Kładę go ok 12-13 i śpi mi do ok 14-15... Wieczorem idzie spać ok 21-21:30 ale mi to nie przeszkadza.Cytat:
szacun bo ja bym się nie odważyła na taki wielki tatuaż
|
|||
|
|
|
#733 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie osobiscie,bardziej podoba się ten rudy Zielińskiej Cytat:
co zrobiła?
|
|||
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli wymyślimy dzisiaj co w środku to wieczorem pokaże ![]() wpiernicza się we wszystko ![]() kwiaty-na-dzien-kobiet.jpg
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Svi świetny tatuaż!! jak ja bym mogła, to też bym zrobiła, ale niestety u mnie pełno przeciwwskazań. ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Sylko przystojniaka masz w albumie ![]() Ada bombki wyszły Ci genialne. Naprawdę mi się podobają, choinki zresztą też
|
|
|
|
#736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() dzisiaj mala obudzila sie po polnocy z placzem i powiedziala ze boli ja gardelko napila sie harbatki,psiknelam tantum verde i spala do rana, sprawdzalm teraz i ma lekko czerwoneCytat:
![]() no wlasnie i jak Amelka zniosla badanie ![]() hmmm a mi sie nie podoba nie lubie takich duzych Cytat:
![]() dolaczam sie do zyczen Sto lat
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam wyciągnąć moje dziecko na podwórko chociaż na godzinę bo jest całkiem przyjemnie i słonko świeci a ten mówi, że nie bo jest zimo i koniec kropka... musiałabym się z nim szarpać żeby go wystawić na to podwórko a nie mam na to siły... spoko
ciepłolubne mam dziecko... co to będzie jak przyjdą mrozy ![]() Mariolu najlepsze życzenia, dużo zdrówka dla Ciebie i Twoich mężczyzn, żeby problemy same się rozwiązywały, żebyś miała takie pokłady sił jak te nasze dwulatki i oczywiście samych radosnych chwil
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-12-02 o 11:10 |
|
|
|
#738 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Szczęścia, zdrowia i słodyczy Ola Unhola życzy ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- ![]() Dzień Dobry ![]() Ale mamy intensywny weekend.. Jutro od 9,40 do 16 turniej szachowy u Bartka w szkole. Od 16 u nas w GOK-u zabawa mikołajkowa dla dzieci z paczkami , w niedzielę jedziemy do Brata na urodziny. A w tym roku jeszcze dzieci paczki dostaną od Małża z pracy, ale będzie słodyczy a ja na diecie ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Karola oba kolory sa suuuper Ten stary tatuaż Svi, to pytanie raczej to co tam było a nie co tam jest ![]() Svi, tatuaż fajny, choc ja nie lubię hehe. Ale jest taki kobiecy więc jestem na tak
|
#739 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje za opinie dot tatuazu mnie sie podoba i kocham go, tz sie przerazil, mowi, ze ogromny i co beda gadac inni ale kurcze przeciez ja to robie dla siebie nie? co mnie obchodza inni Mariolu wszystkiego naj ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiesz że to paczki dla dzieci ![]() nie pomagasz ale ![]() a powiesz co jest na tym starym?
|
|
#741 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
Ja nie jestem odwazna i nie mam zadnego, chociaz na kims podobaja mi sie bardzo. Cytat:
Cytat:
no wlasnie , chociaz pewnie to nieuniknione ![]() Staram sie na to nie zwracac uwagi, ale bede sie strasznie czula, gdy cos takiego powie na podworku , w domu tez czuje sie tak, jakby mnie ktos spoliczkowal, gdy slysze jak przeklina, szczegolnie, ze ja i maz nie przeklinamy. Mnie sie zdarzy, ale w pracy i po cichu i po polsku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziekuje za przemile zyczenia Dzis moje dziecko wreczylo mi prezent i powiedzialo happy birthday Czekam az Antos sie obudzi, zjemy lunch i idziemy po tort, bo sie od rana pyta, czy bedzie happy cake Wieczorem idziemy w trojke na kolacje, pewnie szybko wrocimy
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oj, a teraz jak się czuje? |
||
|
|
|
#743 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
powiem Ci szczerze, ze tego nie wie nikt
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz to ja piłkę mam w miejscu brzucha i już nie mam siły z nim walczyć... słońce zaszło, nie wiem czy uda nam się wyjść jak wstanie z drzemki... Ola Unhola jak tam okna? umyłaś? Antoś poprzyklejał naklejki??
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze by dziecko wiedziało że to nie są takie normalne słowa tylko jak to wytłumaczyć stwarsze dziecko można zapytać np. czy wie co to oznacza...jak odpowie że nie to mozna zapytać dlaczego używa skoro nie zna znaczenia..a Naszym jak wytłumaczyć? chyba tylko że nieładne, a może lepiej w ogóle nie zwracać uwagi?![]() Miłego świętowania A Ty wiesz chociaż? ![]() Najważniejsze że już zakryty choć nie powiem kwiaty ogromne
|
|
#746 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Taaa? ![]() Ale bardziej czerwony ![]() Cytat:
A o mnie zapomniałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie umyłam - tzn w salonie mam juz pomyte, tylko od wewn. łapki musze przetrzec ![]() Ale u dzieci i u nas muszę, niby nie dużo roboty a mi się nie chce ![]() W week nie dam rady, no chyba, że w nocy lub rano w niedzielę
|
|
#747 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ola Mariola o mnie tez zapomniala wiec nie jestes sama
|
|
#748 |
|
Ola-Unhola
|
W kupie raźniej
|
#749 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w nocy co się będziesz po nocach obijać![]() Właśnie zdecydowałam ze po weekendzie przeproszę Dukana coś sobie ostatnio za dużo pozwalałam i czas to zmienic
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

ale to pewnie kwestia osobowości myszowatej mojej 

, a potem mówi "na ręce i przytulić Tubusia"
Plusem jest,to wczesne zasypianie na wieczór
(a często,tak jest jak się nie prześpi
trzymam żeby wszystko szło bez problemów...Antoś jest cudny i pięknie się rozwija...i niech tak zostanie
, Antonio tez ostatnio wojuje, glownie, gdy Tatus jest w polu widzenia
. Zdarzylo sie to tylko kilka razy, ale mnie smuci. Jeszcze wczoraj na placu zabaw byla pani z trojka dzieci i jeden bardzo przeklinal, rzucal slowem na "f" na prawo i lewo. Zgadnijcie, co moj synus dzis mowil caly czas, szczegolnie, gdy cos bylo nie po jego mysli

szacun bo ja bym się nie odważyła na taki wielki tatuaż 

co się będziesz po nocach obijać