Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-02, 00:24   #3271
madeline26
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Ja patrzyłam na tą kartkę z promocją i data do o4.12 ale u mnie z datą do 22.12 troche szkoda

a zauważyłam chyba dwie nowości: krem czekoladowy do smarowania pieczywa w tubce za 1,99zł
i daktyle w takim pudełku jakby od marmolady kartonikowym 180g za 2,49
No to dobrze, że do 4.12 ta promocja, może ok. 3.12 warto sprawdzić, czy nie ma świeższego ciasta Ja brałam z kartonu na samym spodzie, bo na górze było chyba tylko do 17.12, niżej do 22.12, a na samym spodzie właśnie do 28.12
Krem czekoladowy w tubce do pieczywa - interesujące a dobry chociaż???? Bo cena kusząca
Muszę jutro poszukać tych nowości, no i w końcu muszę kupić te pyyyszne mandarynki
No nie i daktyle w Biedronce Szkoda, że Biedronka nie jest otwarta trochę dłużej, bo zawsze jak wracam do domu to przechodzę obok niej tuż po 21:00 i nigdy nie mogę zdążyć zrobić wieczornych zakupów a rano jestem za leniwa żeby przed 8:00 lecieć do Biedronki, przynieść zakupy do domu i znowu obok niej przejść obojętnie na przystanek autobusowy , więc zawsze sobie myślę, że zdążę po pracy a tu lipa

Cytat:
Napisane przez dorotade Pokaż wiadomość
A możesz sprawdzić, czy w składzie ciasta nic się nie zmieniło?
Zauważyłam, że inna wizażanka mnie uprzedziła więc już odpowiedź padła Dzięki Aktogimka
Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Na pewno dokupię trochę ciasta, bo jeszcze kuszą mnie parówki w cieście francuskim i ślimaczki z szynką i serem.
To nie są te same puzzle, co były jakiś czas temu. Wtedy były 1000+500, a teraz są 1000+1000. Chociaż może wzory rzeczywiście wzory te same, a tylko ilość elementów inna.

Skład ciasta:
mąka pszenna, tłuszcz roślinny, woda, alkohol etylowy, cukier, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Jeszcze raz
Ciasto też jeszcze napewno dokupię , bo jutro będę robić moje i TŻta ulubione belwederki
A te puzzle, no patrz nie wiedziałam, że teraz są 1000+1000, ale to w takim razie jeszcze bardziej się opłaca, bo wtedy też tyle samo kosztowały
Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Jutro jest wielka wyprzedaż świąteczna to pojadę i może coś ciekawego kupię o ile po 16 jeszcze coś zostanie
A co to za wyprzedaż???????????????? ???????? Gdzieeeeee??????? Będę wdzięczna
Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Poszlam do biedrony niby tylko po mandarynki i ciasto francuskie bo chce zrobic te slimaczki z serem i szynka co pisalyscie
Oczywiscie wpadly jeszcze inne nie palnowane produkty
Skusilam sie wreszcie na te praliny za 16,99zl ale ich tam duzo. Misio z Lindta tez wpadl do koszyka bo fajna cena w innych sklepach po 12zl Frugo wreszcie sie pojawilo i to wieksza buteleczka wiec tez kupilam. Jogurt o smaku piernika z orzechami i ponownie tarte z malinami
Dobrze, ze nie mialam wiecej kasy bo chcialam kupic Maltikeksy wiec musialam sie powstrzymac ale nie wiem czy przy nastepnej okazji tez mi sie uda bo tak je zachwalacie i jeszcze jak sa podobne do Maltesers to juz wogole
No właśnie TŻ mi mówił, że w Biedronce jest większa buteleczka Frugo, a ja mu nie wierzyłam, a jaka jest jej pojemność?? i jaka cena??
Bo w innym sklepie teraz widziałam promocję na Frugo 250ml za 1,79zł, więc nie wiem który wybrać Aha a białe Frugo jest w Biedronce?? Bo uwielbiam je, a tak rzadko spotykam
Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Tego nie wiem, bo w sumie nigdy nie myślałam, że proszki też na nich testują. Ja polecam płyny do prania Woolite. Ostatnio były w Biedronce, ja swój kupiłam w Leclercu, był wtedy w promocji, cena: 23zł za 4,5l. Wydaje mi się, że są one bardziej wydajne niż proszek. Mi taki płyn starcza spokojnie na pół roku, jak nie dłużej, a pranie robię bardzo często, czasami nawet dwa-trzy razy w tygodniu, Jak nie mamy pod ręką zmiękczacza do ubrań, to już sam płyn sprawia, że pranie jest miękkie i pięknie pachnie
Ja też chciałam kupić wtedy ten Woolite w Biedronce gdzie były chyba 3l za 14zł, ale wstrzymałam się no i dobrze, bo kupiłam w innym sklepie 2l za równo 8zł Dla mnie ten płyn jest zwyczajny jak płyn (kupiłam bo trafiłam na promocję świetną, bo do tej pory używałam Kłębuszka, ale teraz cena Kłębuszka też chyba ok.8zł, więc wybrałam Woolite) i mam go narazie jakiś miesiąc, ale raczej nie starczy mi na 3 miesiące. Wogóle zauważyłam, że u mnie jakoś wszystkie płyny do prania, płukania i inne środki, a nawet papier toaletowy tak szybko idzie, że czasem mam wrażenie, że więcej tego kupuję niż jedzenia
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 00:26   #3272
ca7hu
Raczkowanie

GG do ca7hu

jak dla nas ten majonez koronny po 2,99 jest okropny - za rzadki i nijaki w smaku. Niestety nic się nie umywa do winiar (które są coraz droższe)

a co do żwirku to w moich biedronkach nie ma ich od..... paru miesięcy albo i lepiej.
U mnie też ciasto francuskie w cenie 2,49zł, wisiała przy nim kartka z Inspiracji Tygodniowych, może z tym związana jest obniżka
ca7hu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 01:04   #3273
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ca7hu Pokaż wiadomość
jak dla nas ten majonez koronny po 2,99 jest okropny - za rzadki i nijaki w smaku. Niestety nic się nie umywa do winiar (które są coraz droższe)

a co do żwirku to w moich biedronkach nie ma ich od..... paru miesięcy albo i lepiej.
U mnie też ciasto francuskie w cenie 2,49zł, wisiała przy nim kartka z Inspiracji Tygodniowych, może z tym związana jest obniżka
To może coś uległo zmianie ostatnio bo na prawdę ten dzisiaj kupiony Koronny jest gęsty. I smaczny.
Żwirek podpowiem, że opłaca się kupić przez internet. Dostawa gratis, więc wygodnie. A ten biedronkowy był beznadziejny i tak.
Tak, to pewnie z tymi Inspiracjami związana promocja na ciasto
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 01:08   #3274
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zuzkaa84 Pokaż wiadomość
cześć. śledzę ten wątek namiętnie, do tej pory się nie udzielałam.
teraz muszę. kupiłam właśnie w Biedronce uszka, ugotowałam i... takiego syfu z Biedronki jeszcze nie jadłam (mrożone, opakowanie 1kg za ok 6zł).
są kwaśne, niedoprawione, nawet z barszczem ciężko je przełknąć, a jeszcze niektóre z nich smakują jak nadziane wyłącznie kwaśną, octową kapustą. syf, nie polecam! podałam to 4 osobom i żadna nie skończyła obiadu...
Zgadzam się w 100 % !!
Gorszego syfu nie jadłam, a tak uwielbiam barszcz z uszkami, a w minioną wigilię musieliśmy zjeść samą zupę,bo nie szło tego przełknąć. Sam kwas. Dodam,że tak uwielbiam barszcz,że jakoś nie jestem wybredna i nie muszą być do uszka,że ho ho, ale te były niezjadliwe. Odradzam i Dziewczyny nie kupujcie w ciemno na święta, bo będzie wtopa
Fuj! Fuj!

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 02:53   #3275
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że to na odwrót Latem, kiedy są świeże warzywa, mrożonki jednoskładnikowe (brokuł, szpinak, fasolka szparagowa i kalafior) znikają.
Wiem na pewno, że tego lata szpinaku w biedronce nie było, bo kilka razy zaglądałam do zamrażarek z nadzieją (wolę ten biedronkowy niż inne, jest fajnie posiekany a nie roztarty na ciapę ).
I poza tym u mnie szpinak jest. Co prawda w jednej, bardziej zatłoczonej biedronce, faktycznie często jest dużo brokuła a szpinaku pojedyncze torby, ale to dlatego, że one są razem w kartonie a szpinak ma chyba lepsze wzięcie Tak myślę Ale wczoraj byłam w innej, takiej bardziej osiedlowej, na uboczu i tam była cała zamrażarka i szpinaku i brokuła.
Więc spokojnie, bez paniki (mam nadzieję )
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
wzięłam z Ciebie przykład i kupiłam 2 opakowania czyli max mozliwosci mojej zamrażarki ale w czwartek może zrobię makaron ze szpinakiem to dokupię kolejną paczkę do zamrożenia. Bylam 2 B. w jednej pełno brokułów, szpinaku nie widzialam ale może jakbym głębiej poszukala to bym znalazla. W drugiej tez wiekszosc brokułów ale szpinak tez był. Ogolnie poki co to duzo tego było.

Ale powiedzcie mi czy u was jest ten szpinak w sosie smietanowym? ja usilnie szukałam i nic
Tez nie widziałam, a przeszukuję zawsze wszystkie zamrażarki

Co do szpinaku zwykłego, mrożonego to jest dostępny na wagę w Tesco Po 4,99 zł za kg, w brykietach. To takie info dla szpinakożerców w razie gdyby w B nie udało się kupić. Ja kupiłam w T cały, okrąglutki kilogram Będzie orgia szpinakowa

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Rzeczywiście Cosik przypomina
Co...?

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 05:34   #3276
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

A u mnie od dzis wyprzedaż artykułów przemysłowych Wczoraj chcialam podpytać Panią kasierke ale nic jeszcze nie wiedziala co dokladnie bedzie. Dzis po pracy musze sie przejść zobaczyc czy jest cos ciekawego.
Stary 2011-12-02, 07:24   #3277
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Tez nie widziałam, a przeszukuję zawsze wszystkie zamrażarki

Co do szpinaku zwykłego, mrożonego to jest dostępny na wagę w Tesco Po 4,99 zł za kg, w brykietach. To takie info dla szpinakożerców w razie gdyby w B nie udało się kupić. Ja kupiłam w T cały, okrąglutki kilogram Będzie orgia szpinakowa

Co...?
własnie widziałam go kiedys tylko nie mogłam sobie przypomniec w którym sklepie. Dzięki

a u mnie wczoraj i dzis makaron ze szpinakiem i serkiem pleśniowym..
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 07:41   #3278
tipsiara
Wtajemniczenie

Kupował ktoś czekoladki z kalendarzem takie z dziecięcymi motywami?
Wczoraj pomacałam i ciężkawy jest a kosztuje u mnie 4 zł pewnie przy kasie by mnie sprowadzili na ziemię, albo serio jest taki tani
tipsiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:36   #3279
dziuba85
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy może orientujecie się, czy wróci do B. mleko sojowe naturalne??? Bo od 2 tygodni nie ma

Córcia 21.04.2018 <3

Edytowane przez dziuba85
Czas edycji: 2011-12-02 o 09:39
dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:59   #3280
ch_aga
Zadomowienie

Wczoraj wysłałam Tż'ta po słynne mandarynki i ... rozczarowałam się. Są pomieszane kwaśnie z mniej kwaśnymi ale słodkiej żadnej nie zjadłam Poczekam, może troszkę się "doleżą".
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:15   #3281
Guuusiaa
Zadomowienie

Dziewczyny nie wiecie może czy jest jeszcze jedzenie dla gryzoni...? bo tak fajnie staniało na 2.99 a opakowanie kilogramowe... a moje stworzonko się nim zajada

a Syrop Paola malina z cytryną jest jeszcze może?

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:21   #3282
Esti10
Zakorzenienie

[QUOTE=madeline26;30844197]No to dobrze, że do 4.12 ta promocja, może ok. 3.12 warto sprawdzić, czy nie ma świeższego ciasta Ja brałam z kartonu na samym spodzie, bo na górze było chyba tylko do 17.12, niżej do 22.12, a na samym spodzie właśnie do 28.12
Krem czekoladowy w tubce do pieczywa - interesujące a dobry chociaż???? Bo cena kusząca
Muszę jutro poszukać tych nowości, no i w końcu muszę kupić te pyyyszne mandarynki
No nie i daktyle w Biedronce Szkoda, że Biedronka nie jest otwarta trochę dłużej, bo zawsze jak wracam do domu to przechodzę obok niej tuż po 21:00 i nigdy nie mogę zdążyć zrobić wieczornych zakupów a rano jestem za leniwa żeby przed 8:00 lecieć do Biedronki, przynieść zakupy do domu i znowu obok niej przejść obojętnie na przystanek autobusowy , więc zawsze sobie myślę, że zdążę po pracy a tu lipa

Zauważyłam, że inna wizażanka mnie uprzedziła więc już odpowiedź padła Dzięki Aktogimka

Jeszcze raz
Ciasto też jeszcze napewno dokupię , bo jutro będę robić moje i TŻta ulubione belwederki
A te puzzle, no patrz nie wiedziałam, że teraz są 1000+1000, ale to w takim razie jeszcze bardziej się opłaca, bo wtedy też tyle samo kosztowały

A co to za wyprzedaż???????????????? ???????? Gdzieeeeee??????? Będę wdzięczna

No właśnie TŻ mi mówił, że w Biedronce jest większa buteleczka Frugo, a ja mu nie wierzyłam, a jaka jest jej pojemność?? i jaka cena??
Bo w innym sklepie teraz widziałam promocję na Frugo 250ml za 1,79zł, więc nie wiem który wybrać Aha a białe Frugo jest w Biedronce?? Bo uwielbiam je, a tak rzadko spotykam

U mnie jest Frugo 300ml za 1,89zl nie bylo bialego ale moze w innych sa

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2011-12-02 o 09:22
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:25   #3283
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
wczoraj widziałam
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:33   #3284
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiecie może czy jest jeszcze jedzenie dla gryzoni...? bo tak fajnie staniało na 2.99 a opakowanie kilogramowe... a moje stworzonko się nim zajada

u siebie widziałam wczoraj ten syrop
Stary 2011-12-02, 09:53   #3285
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renek1232 Pokaż wiadomość
Witam! Jak zobaczyłam ten temat od razu postanowiłam się zarejestrować, LUBIE BIEDRONKĘ ;]
Mam pytanie co do rowerka stacjonarnego. Wie ktoś ile kosztuje? I czy jest "w miarę dobry"? Slyszalam ze podobno jest w B. ale nie widziałam.
Kosztuje 259zł i ma dwa lata gwarancji. Ja widziałam tylko w pudełku, nie było wystawionego.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:56   #3286
nucha92
Raczkowanie

kalendarz kosztuje chyba 3,99 właśnie. wczoraj już poszła pierwsza czekoladka z niego i smaczne, ale okrutnie słodkie
nucha92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:58   #3287
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Kupiłam wczoraj kapcie baleriny. Miałam je wziąć do pracy, ale chodzę w nich po domu, a do pracy chyba kupię drugie

Dzisiaj idę po ciasto francuskie. Mam nadzieję, że będzie

Posmakowały mi bardzo zbożowe kanapki mleczny start. Są dość "twarde" i właśnie to mi się w nich podoba, bo dłużej się je

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 10:03   #3288
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
U mnie jest Frugo 300ml za 1,89zl nie bylo bialego ale moze w innych sa
OK dzięki za odpowiedź Czyli opłaca się
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 10:44   #3289
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy może orientujecie się, czy wróci do B. mleko sojowe naturalne??? Bo od 2 tygodni nie ma
u mnie jest to mleko naturalne
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 10:54   #3290
justi0891
Przyczajenie

[QUOTE=aki84;30839590]A ja z kolei szybciutko pobiegłam dzisiaj do Biedry, żeby zobaczyć te kuferki na biżuterię. I niestety się zawiodłam, o ile zamknięte jeszcze jakoś się prezentowały (choć zamknięcie mogłoby być inne:/), to zapach i sposób wysuwania się szufladek zniechęciły mnie do zakupy, zwłaszcza za takie pieniądze.

dzieki za info
justi0891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 11:19   #3291
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość
Kupiłam wczoraj kapcie baleriny. Miałam je wziąć do pracy, ale chodzę w nich po domu, a do pracy chyba kupię drugie

Dzisiaj idę po ciasto francuskie. Mam nadzieję, że będzie

Posmakowały mi bardzo zbożowe kanapki mleczny start. Są dość "twarde" i właśnie to mi się w nich podoba, bo dłużej się je
Gdzie one u Ciebie leżą? U nas nie było ich nawet kiedy były w folderze, no chyba że jestem ślepy... Wogóle denerwuje mnie, że w jednych biedronkach coś jest a w drugich tego samego produktu już nie ma, np moje ukochane Belgijskie czekoladki... dobrze że były ostatnio w folderze to mogłem sobie kupić cały karton na zapas
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 11:27   #3292
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Gdzie one u Ciebie leżą? U nas nie było ich nawet kiedy były w folderze, no chyba że jestem ślepy
Leżą obok płatków i kaszki mleczny start - na przeciwko wody i napojów. W jednej Biedrze to jest zaraz przy wejściu, w drugiej troszkę dalej.

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 11:30   #3293
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Gdzie one u Ciebie leżą? U nas nie było ich nawet kiedy były w folderze, no chyba że jestem ślepy... Wogóle denerwuje mnie, że w jednych biedronkach coś jest a w drugich tego samego produktu już nie ma, np moje ukochane Belgijskie czekoladki... dobrze że były ostatnio w folderze to mogłem sobie kupić cały karton na zapas
te kanapki leżą obok kaszek

a czekoladki belgijskie widziałam wczoraj w wyprzedaży za 1,99zł
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 11:31   #3294
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
u mnie jest to mleko naturalne
To mam nadzieję, że po prostu nie dowożą. Bo moja chrześnica nie może innego mleka.
A w innych sklepach cena około 7zł. Więc strasznie dużo.

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2011-12-02, 11:58   #3295
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

Wróciłam właśnie z wyprzedaży z Biedronki, ale poszłam na przerwie w pracy tak tylko zobaczyć czy jest sens później iść. U mnie zbyt wielu ciekawych rzecz nie było. Były np:
- kalosze dziecięce po 10 zł,
- małe maskotki po 5 zł
- maskotki piłki (te takie biedronko- piłki z którejś gazetki) po 5 zł
- dresy dziecięce po 10 zł
- bielizna dziecięca po 3zł
- naczynia żaroodporne na wagę po chyba 7,99zł/kg??
- takie pudełka tekturowe na dokumenty (też były w którejś gazetce) po 5zł
- parasolki po 5 zł
tak to hmmm....... więcej rzeczy nie mogę sobie przypomnieć ale jakoś nie było w ogóle tego dużo.
A u Was są już wyprzedaże? Jak myślicie można liczyć że będą dokładać jakieś inne rzeczy?
Stary 2011-12-02, 12:06   #3296
Dojota
Rozeznanie

Dziewczyny,uwazacie ,że warto kupic urządzenie wielofunkcyjne Hp za 260 zl? A co z gwaracja?
Dojota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 12:19   #3297
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojota Pokaż wiadomość
Dziewczyny,uwazacie ,że warto kupic urządzenie wielofunkcyjne Hp za 260 zl? A co z gwaracja?
Tusz będzie drogi, a tu opinie z innego sklepu: http://www.euro.com.pl/urzadzenia-wi...050-wifi.bhtml

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2011-12-02, 12:20   #3298
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek1987 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z wyprzedaży z Biedronki, ale poszłam na przerwie w pracy tak tylko zobaczyć czy jest sens później iść. U mnie zbyt wielu ciekawych rzecz nie było. Były np:
- kalosze dziecięce po 10 zł,
- małe maskotki po 5 zł
- maskotki piłki (te takie biedronko- piłki z którejś gazetki) po 5 zł
- dresy dziecięce po 10 zł
- bielizna dziecięca po 3zł
- naczynia żaroodporne na wagę po chyba 7,99zł/kg??
- takie pudełka tekturowe na dokumenty (też były w którejś gazetce) po 5zł
- parasolki po 5 zł
tak to hmmm....... więcej rzeczy nie mogę sobie przypomnieć ale jakoś nie było w ogóle tego dużo.
A u Was są już wyprzedaże? Jak myślicie można liczyć że będą dokładać jakieś inne rzeczy?

a nie zwrocilas moze uwagi po ile sa teraz opiekacze do kanapek? zdaje mi sie ze cena regularna to 29zl ? czy moze je obnizyli ? u mnie stoi ich cala sterta i dookola rzeczy poobnizane a ich cena nie drgnie. :P frugo brak
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 12:22   #3299
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez raz2trzy Pokaż wiadomość
a nie zwrocilas moze uwagi po ile sa teraz opiekacze do kanapek? zdaje mi sie ze cena regularna to 29zl ? czy moze je obnizyli ? u mnie stoi ich cala sterta i dookola rzeczy poobnizane a ich cena nie drgnie. :P frugo brak
Niestety nie rzuciły mi się w oczy, ale nie miałam też za dużo czasu.
Stary 2011-12-02, 12:27   #3300
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek1987 Pokaż wiadomość
Niestety nie rzuciły mi się w oczy, ale nie miałam też za dużo czasu.
rozumiem, dzieki
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości