Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-02, 10:42   #3541
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

kochanie, ja lubię Biovaxy Miałam mleczny i ten do ciemnych włosów. Oba dobre.
Ale i tak od dłuższego czasu ulubioną odżywką/maską jest dla mnie Gloria
Stary 2011-12-02, 10:49   #3542
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja miałam Biovax do włosów suchych i zniszczonych i był genialny. Teraz planuję kupić do tych ze skłonnością do wypadania.

A Glorii ja osobiście nie polecam, przereklamowany produkt jakich mało.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 10:54   #3543
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Chcę jakiegoś Waxa, macie jakiś ulubiony typ?
ja używałam do suchych i zniszczonych, rzeczywiście włosy wyglądały na dobrze odżywione, były miękkie w dotyku, wygładzone, ale strasznie obciąża (jak to do suchych..)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 11:08   #3544
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
kochanie, ja lubię Biovaxy Miałam mleczny i ten do ciemnych włosów. Oba dobre.
Ale i tak od dłuższego czasu ulubioną odżywką/maską jest dla mnie Gloria
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja miałam Biovax do włosów suchych i zniszczonych i był genialny. Teraz planuję kupić do tych ze skłonnością do wypadania.

A Glorii ja osobiście nie polecam, przereklamowany produkt jakich mało.
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja używałam do suchych i zniszczonych, rzeczywiście włosy wyglądały na dobrze odżywione, były miękkie w dotyku, wygładzone, ale strasznie obciąża (jak to do suchych..)

dzięki dziewczyny! Ja miałam do tej pory ten mleczny, fajny był, ale chyba też kupię ten do suchych i może do wypadających, bo jest promocja, a i tak je szybko zużywam...
Ja nakładam maski tylko od połowy długości mniej więcej, więc mi nigdy nic nie obciąża włosów...

A Glorii jeszcze nigdy nigdzie nie widziałam i nie mam czasu nawet jej szukać
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 11:33   #3545
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A u mnie zupełnie inaczej - włosy były po niej dłużej świeże, a wcierałam ją nawet w skórę głowy. Ciekawe od czego to zależy
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-12-02, 13:33   #3546
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ja póki co jestem zachwycona eyelinerem w żelu od Essence, dziś go pierwszy raz użyłam, niesamowicie łatwo robi się nim kreski, super! Tylko teraz test - jak wytrzyma 10 godzin, to kupię inny kolor
Ja mam czarny, zielony i fioletowy, też je uwielbiam!

Jakie macie plany na Sylwestra? Ja nie przepadam za tym dniem, ale też nie mam w ogóle na niego pomysłu. Rok temu nie miałam TŻ ani nastroju więc po prostu posiedziałam z koleżanką parę godzin i poszłyśmy spać. Chciałabym pójść na jakąś imprezę, bo ostatnio mało jest okazji, ale też nie mam zamiaru płacić jakichś szalonych pieniędzy za wstęp.
Stary 2011-12-02, 13:37   #3547
isa666
Zakorzenienie

Ja siedzę w domu, bo też nie przepadam za tym dniem. Zresztą wypada w tym roku w sobotę, więc tym bardziej mnie nie rusza

Ech, myślałam, że wyjdę dziś chwilę wcześniej, bo roboty już nie mam, ale jednak nie. Już mnie tu nosi z nudów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-02, 13:54   #3548
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja nie mam jeszcze planów sylwestrowych, licze na znajomych że coś ktos wymyśli fajnego dla większej grupy osób.

Ja bym najchętniej gdzieś pojechała, najlepiej na narty, ale nie ma szans w tym roku, więc w zasadzie wszystko mi jedno gdzie pójdziemy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-12-02, 14:17   #3549
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwszym użyciu jestem zakochana w micelu Sensibio Że też zwlekałam tak długo z jego zakupem. To jest pierwszy micel, po którym mogłabym już nie myć twarzy żelem czy pianką. Super wszystko zmywa, nie szczypie w oczy, twarz się po nim nie klei. Cud miód
Nie wierzę, że go nigdy nie miałaś najlepszy kosmetyk na świecie
Cytat:
Estella, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! dużo zdrowia, szczęścia, radości, spełnienia marzeń i samych perełek kosmetycznych
dziękuję
Cytat:
Estella ja również życzę wszystkiego najlepszego i 100 lat.
dziękuję
Cytat:
Estello ode mnie też wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń (nie tylko tych kosmetycznych)
dziękuję
Cytat:
Ja nie wiem, czy kiedykolwiek się odważę na taką czerwień, choć u Christine z temtaplii mi się podoba

Estello, również życzę Ci wszystkiego najlepszego!
ja bym Cię widziała w takiej jasnej czerwieni z kroplą oranżu
dziękuję

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia, mam dziś bardzo miły dzień
Karo odpiszę na pw w weekend, nie wiem ostatnio w co mam ręce włożyć, mam po prostu urwanie głowy. Mam nadzieję, że w weekend uda mi się nadrobić wszystkie zaległości.
Niedługo biegnę skorzystać z urodzinowej promocji w Beneficie - za darmo można wyregulować brwi w Brow Barze

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 14:23   #3550
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja mam czarny, zielony i fioletowy, też je uwielbiam!
No to chyba kupię niedługo zielony A brązowy jest bardzo ciemny, na oku zbliżony do czerni, więc właściwie masz wszystkie kolory
Cytat:
Ja nie mam jeszcze planów sylwestrowych, licze na znajomych że coś ktos wymyśli fajnego dla większej grupy osób.
Mam takie same plany - że ktoś coś fajnego wymyśli

A wczoraj w nocy na merlinie była promocja na gry planszowe i kupilismy z TŻtem prezenty dla wszystkich dzieci z rodziny, którym planowaliśmy coś kupić, więc odpadło chodzenie po sklepach z zabawkami, w dodatku za darmo kurier ma mi przywieźć do pracy te gry Teraz pozostają tylko rodzice... no i TŻtowi muszę coś kupić, a w sumie mam za dużo pomysłów

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
ja bym Cię widziała w takiej jasnej czerwieni z kroplą oranżu
dziękuję
Kiedyś pani z D. też mnie tak widziała, znalazła nawet nieużywany tester, pomalowałam się... i stwierdziłam, że jestem jeszcze za młoda Ale u kogoś podobają mi się takie usta bardzo, więc może się kiedyś odważę
Cytat:
Niedługo biegnę skorzystać z urodzinowej promocji w Beneficie - za darmo można wyregulować brwi w Brow Barze
Wiem, że jest taka promocja, bo czytam Twojego bloga regularnie
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 14:29   #3551
emememsik

kochanie, świetny prezent! Ja ostatnio sama mam manię na gry planszowe, niezastąpiona zabawa ze znajomymi.
Stary 2011-12-02, 15:30   #3552
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wierzę, że go nigdy nie miałaś najlepszy kosmetyk na świecie
Teraz to już wiem

Cytat:
kochanie, świetny prezent! Ja ostatnio sama mam manię na gry planszowe, niezastąpiona zabawa ze znajomymi.
Oooo, w Eurobiznes bym sobie chętnie zagrała
Stary 2011-12-02, 15:54   #3553
emememsik

Moje ulubione ostatnio to Geniusz, Sabotażysta, Świat dysku, Siedem cudów świata i Carcassone.

W jednej knajpce w Krakowie można wypożyczać gry za 1 zł, świetna okazja żeby poznać nowe.
Stary 2011-12-02, 16:23   #3554
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny! Ja miałam do tej pory ten mleczny, fajny był, ale chyba też kupię ten do suchych i może do wypadających, bo jest promocja, a i tak je szybko zużywam...
Ja nakładam maski tylko od połowy długości mniej więcej, więc mi nigdy nic nie obciąża włosów...
też nie używam na całe włosy Ty masz gęste i grube włosy, może dlatego.. moje szybko tracą objętość, a z tą maską to już w ogóle ale działania nie mogę jej odmówić
Cytat:
A u mnie zupełnie inaczej - włosy były po niej dłużej świeże, a wcierałam ją nawet w skórę głowy. Ciekawe od czego to zależy
nie mam pojęcia
Cytat:
Jakie macie plany na Sylwestra? Ja nie przepadam za tym dniem, ale też nie mam w ogóle na niego pomysłu. Rok temu nie miałam TŻ ani nastroju więc po prostu posiedziałam z koleżanką parę godzin i poszłyśmy spać. Chciałabym pójść na jakąś imprezę, bo ostatnio mało jest okazji, ale też nie mam zamiaru płacić jakichś szalonych pieniędzy za wstęp.
ja nie mam żadnych, na pewno z TŻ, ale czy z kimś jeszcze albo gdzie indziej niż w domu - okaże się
Cytat:
A wczoraj w nocy na merlinie była promocja na gry planszowe i kupilismy z TŻtem prezenty dla wszystkich dzieci z rodziny, którym planowaliśmy coś kupić, więc odpadło chodzenie po sklepach z zabawkami, w dodatku za darmo kurier ma mi przywieźć do pracy te gry Teraz pozostają tylko rodzice... no i TŻtowi muszę coś kupić, a w sumie mam za dużo pomysłów
świetne prezenty
Cytat:
Moje ulubione ostatnio to Geniusz, Sabotażysta, Świat dysku, Siedem cudów świata i Carcassone.
7 cudów nie lubię, byłam ze znajomymi na graniu organizowanym na którymś wydziale Politechniki i najpierw pół godziny facet tłumaczył nam zasady, potem sam się plątał.. do mnie kompletnie nie trafia takie "budowanie", nie umiem sobie wyobrazić, że z jakichś surowców można coś stworzyć itd.
za to Sabotażysta bardzo mi się spodobał

byłam dziś w S. na Bemowie, a tam ostatni zestaw tuszy Lancome miałam ze sobą kupon -10%, więc kupiłam za 125 zł miałam obejrzeć szminkę Izy, ale nie było tej kolekcji..
testowałam też Insolence i Tresor Midnight Rose- połączenie z obu nadgarstków jest super każdy z osobna też, ale Tresor już słabnie, a z Insolence czuję się jak wielki meteoryt co nie zmienia faktu, że podoba mi się bardzo (tylko nie wiem, czy TŻ by wytrzymał, dla niego już Flowerbomb jest mocny )
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-12-02 o 16:26
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 16:53   #3555
emememsik

Cytat:
t
7 cudów nie lubię, byłam ze znajomymi na graniu organizowanym na którymś wydziale Politechniki i najpierw pół godziny facet tłumaczył nam zasady, potem sam się plątał.. do mnie kompletnie nie trafia takie "budowanie", nie umiem sobie wyobrazić, że z jakichś surowców można coś stworzyć itd.
za to Sabotażysta bardzo mi się spodobał
W tej knajpce o której pisałam jest koleś, który zajmuje się właśnie tymi grami i on nam wytłumaczył zasady prosto i zwięźle w pięć minut. Ma wszystkie gry w małym palcu, świetne to jest bo komu by się chciało czytać taką instrukcję...
Stary 2011-12-02, 17:15   #3556
rzyrafka
Zakorzenienie

Witam,
po pierwsze to STOO LAAT, STOO LAAT, NIECH ŻYJE ŻYJE NAAM!! Estellko wszystkiego co najlepsze, najzdrowsze i najpomyślniejsze
Cytat:
Pozdrów Mag

U mnie też straszna mgła, przez okna biura ledwo widać drugą stronę ulicy. Myślałam, że dzisiaj w ogóle nie wstanę z łóżka, nie lubię takiej pogody, w pracy od razu odwiedziłam ekspres do kawy.
dzięku, przekażę

Ech, ja wczoraj wstałam o 13, strasznie dziwnie mnie to choróbsko trzyma. Gardło mnie nie boli, ale jak się dotknę na szyi pod żuchwą to już tak
Cytat:
dziwne, naprawdę tamten dostał ode mnie komplet gwiazdek na KWC, ten nie dostanie dla mnie najlepszą dwufazą jest Bi-Facil, ale cena

fajnie, może Mag znajdzie trochę czasu na wątek ostatnio widziałam na KWC snow, szkoda, że już do nas nie zagląda..
Bi Facila nie próbowałam, chociaz czasami śledziłam na all jakies miniaturki. Właśnie spory czas temu Loreal był dla mnie najlepszy, jak skończę tę butelkę Garnierka to przypomnę sobie go z chęcią

Na pewno czasem podczytuje, ale ponieważ 100% internetowego czasu skypuje z TŻ to pewnie dlatego nie odpowiada
Cytat:
Dostałam dzisiaj zamówione dawno kosmetyki (baza NT, szminka i cień L'oreal). Trochę się naczekałam, ale druga paczka dotarła na drugi dzien po wysyłce i super. Tylko szminka dużo żywsza i ciemniejsza i się boję, że nie będzie mi pasować. W domu testy.
Mi się totalnie przejadły jasne usta i stawiam na ciemniejsze. Ale znów na takie bardzo ciemne to brak okazji, a na moje zwykłe imprezy to nie wygodne bo nie ma jak poprawić i alkohol rozpuszcza i w ogóle. Chociaż od wina czasami same się robią wampowate
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Może jeszcze Garnier na to wpadnie

Pozdrów Mag. Ona jeszcze w PL czy już może się przeniosła do TŻta, że tak się nie odzywa?
Oby, bo nuda na tym rynku

Pozdorwię, jeszcze w Pl, dopiero co spędziła u niego tydzień, na święta znów leci
Cytat:
Testowałam cień L'Oreal Infaillible - ale on ma kolor i jaki jest napigmentowany! Muszę kliknąć sobie jeszcze fioletowy.
A nie mówiłam ja mam fiolet, brąz i permanent kaki granat mam superowy z nieistniejącej już chyba marki RedEarth- ten to jest dopiero boski
Cytat:
Kurczę, kolejna, która kusi tymi cieniami!
Ja póki co jestem zachwycona eyelinerem w żelu od Essence, dziś go pierwszy raz użyłam, niesamowicie łatwo robi się nim kreski, super! Tylko teraz test - jak wytrzyma 10 godzin, to kupię inny kolor

Ja jakoś nie mogę się przekonac do takich linerów, mam tylko żółty z inglota ale tylko dlatego, ze nie mam fajnego żółtego cienia z którego by się dało taki zrobić w połączeniu z Duraline. Z ciekawości macałam śliczny granat z nowej serii Avonu, ale jest tak przejrzysty, że chyba z 10 warstw byłoby kryjące dopiero...
Cytat:
Ja nie wiem jak wy to robicie, bo ja zawsze mam mocniejsze i zdrowsze włosy od spodu
Ja nie wiem jak wy to robicie, że gdziekolwiek macie słabsze
Cytat:
Jakie macie plany na Sylwestra?
Ja standardowo nie mam, pojechałabym gdzieś dalej ale prócz kasy nie mam też TŻ Bardzo bym chciała z całą paczką naszą, ale w zeszłym roku się porozdzielało na 3 imprezy i było trochę dziwnie.
Cytat:
Ooo ja bym chciała dostać grę jakąś tez! Uwielbiam Othello/reversi.
Cytat:

W jednej knajpce w Krakowie można wypożyczać gry za 1 zł, świetna okazja żeby poznać nowe.
gdzie gdzie?

https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...ne/Slodki-duet mmmmmmniamuśny, będzie mój właśnie na wannie wylądowały ostatnie 2 z szalonych letnich zakupów.

Bardzo fajna ta szminka w płynie Chanel, mam coś podobnego z Gosha (mega czerwoną i bladoróżową ale nie nude) tylko bez drobinek i czaję się jeszcze na trzeci kolor.

Niepostrzeżenie kolejny miesiąc minął więc czas na małe podsumowanie. Status zapasów pielęgnacyjnych wynosi +3 mimo zużyć
Z kolorówki przybyły 4 lakiery z targów (to i tak 1 dzień na cały miesiąc, sukces!) równocześnie z kolekcji poleciało tyle samo na allegro. Jest nieźle

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2011-12-02 o 19:18 Powód: hmm, nie wiedziałam, że emotki napisane capsem nie działają...
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 17:27   #3557
Hosenka*
Zakorzenienie

Skoro o grach mowa: tydzień temu po ok 15 latach przerwy grałam znowu w remika (TŻ musiał mi przypomnieć zasady). W niedziele graliśmy z moją mamą, ale z nią to tylko na pieniądze Ehhh straciłam kilka zł (stawka: 10gr za każda kartę), a mama wygrała. Śmialiśmy się, że już z nią nie bedziemy grać

W scrabble dawno nie graliśmy

Wąchałam te nowe żele Original Source, ale żaden mi się nie spodobał a już zwłaszcza pokazany przez Rzyrafkę malina+wanilia - sztuczny i chemiczny. Jedynie wersję czekolada+pomarańcza mogłabym kupić, ale mam właście w użyciu o tym samym zapachu z YR

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-12-02 o 17:30
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 17:32   #3558
emememsik

rzyrafka, Artefakt Cafe na Topolowej.

Oo, w scrabble gramy z TŻ w leniwe niedziele.
Stary 2011-12-02, 20:07   #3559
rzyrafka
Zakorzenienie

Nawet nie wiedziałam, że ich więcej jako uzalezniona żelowo i tak wszystkie wypróbuję

Em, dzięki, może zajrzę kiedyś, a mają tam jakieś fajne winko?

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

http://www.douglas.pl/douglas/Makija...ex_030401.html
widziałyście? Chcę co najmniej połowę tu bliżej http://www.bonnyworld.net/bonnyworld...agellacke.html można juz kilka swatchy znaleźć w necie, głównie fireworks porównywanego do sławnego Peridot
Stary 2011-12-02, 20:19   #3560
emememsik

Nie wiem, ale mają dobre piwo i świetne kanapki, więc winko pewnie też.

Oo, fajne te lakiery.
Stary 2011-12-02, 20:20   #3561
rzyrafka
Zakorzenienie

oo to jeszcze lepiej

ano- 11 ml za 25 zł jest jeszcze do przeżycia
Stary 2011-12-03, 06:49   #3562
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
testowałam też Insolence i Tresor Midnight Rose- połączenie z obu nadgarstków jest super każdy z osobna też, ale Tresor już słabnie, a z Insolence czuję się jak wielki meteoryt co nie zmienia faktu, że podoba mi się bardzo (tylko nie wiem, czy TŻ by wytrzymał, dla niego już Flowerbomb jest mocny )
Hehe, wielki meteoryt
Mi się ostatnio w nosie coś poprzestawiało i nawet kilka psików Crystal Noir Versace nie robi na mnie wrażenia. Dawniej musiałam używać tego zapachu bardzo oszczędnie, bo inaczej mogłam się sama nim udusić
W ogóle to kończy mi się buteleczka, ale nie wiem czy kupię go ponownie.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ech, ja wczoraj wstałam o 13, strasznie dziwnie mnie to choróbsko trzyma. Gardło mnie nie boli, ale jak się dotknę na szyi pod żuchwą to już tak
Oj, kuruj się biedactwo

Ja dziś wstałam i ręka wreszcie mnie nie boli Ostatnie kilka dni ciągle mnie w niej bolało jakbym miała reumatyzm. Ale wczoraj się nasmarowałam maścią, wygrzałam pod kołderką i kocem i jest git

Pada dziś mżawka, nie pamiętam kiedy ostatnio w ogóle padało! Mam nadzieję, że zapowiadany śnieg jednak nie przyjdzie i zmieni się w sam deszcz
Stary 2011-12-03, 08:16   #3563
Estella
Zakorzenienie

A ja dostałam na urodziny wielki flakon Juicy Couture, którymi się piskałam w Douglasie na naszym ostatni spotkaniu
Dostałam też podróżną wersje Scrabbli i przyznam, że chyba nigdy porządnie w nie nie grałam! Jakoś mnie nie wciągnęły.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2011-12-03, 11:10   #3564
emememsik

Estella, o popatrz jak się z prezentem tematycznie wbiłaś w naszą rozmowę. Scrabble to świetna rzecz, a jak dokładnie wygląda wersja podróżna? Ma te takie rowki, dzięki którym literki się nie przesuwają?
Stary 2011-12-03, 14:58   #3565
karolina1985
Zakorzenienie

Spóźnione, ale serdeczne życzenia urodzinowe Estello
Wszystkiego co tylko sobie wymarzysz no i więcej czasu

Cytat:
właśnie dlatego nie chcą smsa, bo widzą jaką zniżkę Ci dać mi już kilka razy nie chcieli oglądać smsa, tylko mówili, że karta starczy
jak cenowo przedstawia się ta marka?
a widzisz cieszę się, że jesteś zadowolona
No to nie będzie już można za bardzo kantowaćNiech chociaż wszystkim wysyłają to samo a nie takie jakieś różnicowanie, temu damy 10 a temu 20%

Większość rzeczy typu spódnice, sukienki, swetry, tuniki, spodnie ok. 200 i ponad 200 zł. Na szczęście w zeszły weekend załapałam się na 20% zniżki z Twoim Stylem a dziś na kolejne 20% z okazji Mikołajek Sprzedawczynie mówiły, że często są takie obniżki (i wtedy na całą kolekcję a nie jak w niektórych sklepach tylko na wybrane kategorie lub wręcz sztuki), więc wtedy się opłaca. Ciuchy są naprawdę dobrej jakości i z tego co widziałam najczęściej tylko po 1 maks. 2 sztuki z rozmiaru, więc dobrze, bo pół miasta w tym nie chodzi, ale i trudniej coś znaleźć z drugiej strony.
Dziś dostałam też kartę stałego Klienta, ale niespecjalnie się ona opłaca,bo to tylko 5%, więc lepiej poczekać na takie -20%
Ja kupuję u rodziców w mieście, ale wiem też, że mają sklep w Arkadii
Aa i sukienki nie kupiłam A taka fajna była
Niestety 34 za bardzo opinała mi się w biodrach a znowu 36 już wszędzie było za duże Strasznie mi się podoba, ale skoro ma być do tańczenia to muszę dobrze się w niej czuć.
Za to zakupiłam super sweterko-bluzkę, ciepłą szarą spódnicę, która jest tak mięciutka i wygodna, że już czuję, że będzie często eksploatowana i dzianinowe spodnie, b. dopasowane, tak, że czuję się w nich trochę jak w leginsach. Niniejszym ogłaszam więc bankructwo

Cytat:
To poproś Mikołaja
Też o tym nie wiedziałam, ale sprawdzają. Do tej pory jak pokazywałam cudze smsy, to mi nic nie mówili...

A ta promocja w Re jest nadal czy była tylko wczoraj?
Dorwałam ją wczoraj w GM i na moje szczęście moje usta wybijają z niej jakieś takie brzydkie, brudne tony

Nie wiem niestety, nie było na tych plakatach żadnej daty, więc może dłużej obowiązuje.

Cytat:
W życiu by mi się nie chciało robić czegoś takiego, nawet dla nie wiem jakich efektów.
Dokładnie.Mi się czasem zwykłej odżywki nie chce dłużej potrzymać na włosach a co dopiero takie zabawy.

Cytat:
Ja tak jak pisałam idę na imprezę w stylu hawajskimPierws zy raz tak wcześnie mam już wszystko zaplanowane. Znajomi nas namówili, bo w przyszłym roku będą tam mieli wesele i chcą wypróbować.
Poza tym załatwili sporą zniżkę a w cenie jest nocleg i śniadanie, bo to za W-wą, więc też fajnie, zwłaszcza jak sobie przypomnę jak 2 lata temu sypał śnieg a dodzwonienie się po taksówkę było niemożliwe od 1 do 6 rano i groził nam powrót komunikacją miejską

Cytat:
Karo odpiszę na pw w weekend, nie wiem ostatnio w co mam ręce włożyć, mam po prostu urwanie głowy. Mam nadzieję, że w weekend uda mi się nadrobić wszystkie zaległości.
Nie ma sprawy a co Cię tak zajmuje ostatnio?

Cytat:
byłam dziś w S. na Bemowie, a tam ostatni zestaw tuszy Lancome miałam ze sobą kupon -10%, więc kupiłam za 125 zł
O to fajnie, że znalazłaś Ciekawe czy będziesz zadowolona z Hypnose

Cytat:
Niepostrzeżenie kolejny miesiąc minął więc czas na małe podsumowanie. Status zapasów pielęgnacyjnych wynosi +3 mimo zużyć
Z kolorówki przybyły 4 lakiery z targów (to i tak 1 dzień na cały miesiąc, sukces!) równocześnie z kolekcji poleciało tyle samo na allegro. Jest nieźle
Bilans i tak świetny
U mnie tak sobie...Doszło 9 z pielęgnacji, ale w sumie same niezbędniki, bo np. 2 lakiery Wella czy 2 micele Sensibio.
Poszło 7.
Z kolorówki 2 plus zestaw tuszy Hypnose.
A ubyło 6 (wszystko poszło na Allegro)

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 14:59   #3566
Hosenka*
Zakorzenienie

U nas jest kawiarnia w której mozna pograć w gry, jest dosyć duzy wybór i zawsze ktoś gra

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 00:26   #3567
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam też podróżną wersje Scrabbli i przyznam, że chyba nigdy porządnie w nie nie grałam! Jakoś mnie nie wciągnęły.
Ja kiedyś dużo grałam, potem przestałam czytać książki i moje możliwości drastycznie się ograniczyły
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Bilans i tak świetny
U mnie tak sobie...Doszło 9 z pielęgnacji, ale w sumie same niezbędniki, bo np. 2 lakiery Wella czy 2 micele Sensibio.
Poszło 7.
Z kolorówki 2 plus zestaw tuszy Hypnose.
A ubyło 6 (wszystko poszło na Allegro)
No to Twój też nie taki zły

Mmmm http://www.temptalia.com/benefit-her...hotos-swatches
Stary 2011-12-05, 08:23   #3568
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Mi się totalnie przejadły jasne usta i stawiam na ciemniejsze. Ale znów na takie bardzo ciemne to brak okazji, a na moje zwykłe imprezy to nie wygodne bo nie ma jak poprawić i alkohol rozpuszcza i w ogóle. Chociaż od wina czasami same się robią wampowate
Mi w ciemnych nie jest za dobrze, nawet teraz jak mam ciemniejsze włosy, to wyglądam tak trochę karykaturalnie. Na szczęście moja szminka nie jest ciemna na ustach, taki żywy ciepły róż, pasuje mi.

Cytat:
A nie mówiłam ja mam fiolet, brąz i permanent kaki granat mam superowy z nieistniejącej już chyba marki RedEarth- ten to jest dopiero boski
Fiolet mi się marzy, jest piękny, ten khaki też fajny i też bym go chciała. Brązu chyba nie chcę, bo mam za dużo brązów, ale jakby był piękny...

TŻ zamówił mi mikser. Fajnie by było jakby dzisiaj pojechał go odebrać, ale i tak z niego nie skorzystam pewnie, bo w środę jadę na szkolenie, a jak TŻowi zostawię całe ciasto to nie będzie jadł nic innego przed 3 dni, leń.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-12-05, 20:56   #3569
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam z essence brązowy i fajnie się nakłada, ciekawe, czy to zależy od koloru, czy po prostu każda z nas woli coś innego Ciekawie brzmi ten z Catrice, muszę o nim poczytać, a wiesz może czy jest granatowy?
Ja mam taki granat Catrice : http://idaalia.blogspot.com/2011/09/...k-makijaz.html Kolor świetny ale konsystencja gorsza od linerów Essence; ten granat to chyba limitka jakaś, może te ze stałej oferty są inne, ten jest bardzo suchy, ciężko się nakłada.
Stary 2011-12-05, 22:03   #3570
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Estella, o popatrz jak się z prezentem tematycznie wbiłaś w naszą rozmowę. Scrabble to świetna rzecz, a jak dokładnie wygląda wersja podróżna? Ma te takie rowki, dzięki którym literki się nie przesuwają?
hmmm takie plastikowe dziurki, w które się wkłada litery; tutaj dobrze widać http://1.bp.blogspot.com/-UC4p4JaJdR...0/IMG_3857.JPG

Karo gdzie spódnicę kupiłaś? Bo jakoś nie mogę się zorientować
I jaką Iza kupiłaś szminkę? Bo nie jestem w temacie

Siegfried Obermeier
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości