|
|
#2971 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Cytat:
właśnie - to jest to w sumie obrączka jest jakby nie patrzeć tylko symbolem, znakiem czegoś, czym mamy żyć i chyba ważniejsze jest pokazywać ludziom, że sie kochamy, a nie czy mamy obrączki z zółtego, białego złota albo platyny, Bóg wie jakim brylantem albo niem czym jeszcze... najważniejsze jest to uczucie, które się kryje pod tą obrączką
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
calipso no to mam juz 2 zamowienie
ciezko bedzie![]() a ja tam lubie snieg a w tym roku biore sie za intensywna nauke jazdy na snowboardzie
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
tez lubie ale pod warunkiem ze chodniki nie sal sypane namietnie sola , ktora bardzo ladnie traktuje nasze buty
- a takich czasow to juz nie pamiętam ![]() snieg mi sie kojarzy z tym jak tż wyznal mi milość po raz pierwszy bo najpierw 'narysowal'na sniegu wielkie I <3 U , i gdy zawolal mnie zebym cos zobaczyla..spojrzalam na ten napis na sniegu z góry..a potem...powiedzial pare milych slow no i ''magiczne'' kocham Cię - wiec mam mile wspomnienia ze sniegiem, ale tak patrzac na zycie codzienne -sol i bŁoto na chodnikach
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-01 o 20:22 |
|
|
|
#2974 |
|
Zadomowienie
|
wow... snowboard - jakoś boję sie dać przywiązać dwie nogi do jednej deski.. wolę dla każdej nogi po desce
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
no to fakt, sol ladnie sie rozprawia z butami;/ ale zima bez sniegu taka szara jest i smutna...
ja sie z kolei nart boje, zeby mi sie nogi nie plataly i kazda deska w swoja strone nie jechala a tam na jednej, klapne na dupe i juz bezpieczna
|
|
|
|
#2976 |
|
Zadomowienie
|
ja mam takie fioletowe narty w kwiatki, ale od pewnego czasu kupuję sobie kurtkę narciarską i kupić nie mogę ...
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiła w zeszłym roku w "secundhandzie" fajną kurtkę w promocji za ....28zł
;p
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupilam w reserved we wrzesniu;D w dziale dzieciecym;D super narciara w niebieskie kwiatuchy;D
|
|
|
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
o widzisz, to jest myśl
|
|
#2980 |
|
Zadomowienie
|
A zima bez śniegu -zgadzam się - jest smutna. Nie lubię tej szarugi, tych łysych drzew, za to jak jest biało, to tak jakoś.. ładniej, weselej. Ja mam z okna widom na pola, to w ogóle - taka biel to jest mmmm... wszystko się wydaje takie czyste.
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie
jakos weselej oczywiscie bardziej kiedy bez przeszkod snieg ustapi wiosnie
|
|
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
ja tam na prawdę lubię zimę :P
mimo tego, że jestem zmarzluchem. A wiosnę to lubię dopiero taką.. "zaawansowaną" -tej wczesnej z chlapą i roztopami nie cierpię :/Dobra - uciekam sie uczyć, bo się obijam, a miałam działaś! Wpadnę znów!
|
|
#2983 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() .A obraczki ladne tyle ,ze ja preferuje zolte zloto![]() Cytat:
Ale mielismy dzis wycisk na tancach ,cale zajecia salsa jakies dziwne obroty ,krecenia ,uffff widac,ze juz jestesmy etap wyzej ,bo pedza jak nie wiem co.A no i nas przyczail kuzyn tz ten co tanczy turniejowo ,bo przyjechal tam do szkoly juz pod koniec naszych zajec i zobaczyl ,a tu my tanczymy i mowi czemu sie nie chwalismy
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-12-01 o 22:35 |
|||||
|
|
|
#2984 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy Wam mówiłam, ale moja Mama rok temu albo 2lata temu kupiła piaskownicę dla wnuków! lezy na strychu to dopiero agentka ![]() Cytat:
i wszyscy zaczynają gadać a film tylko leci w tle te filmy są straaasznie długie i nudne! no sorry, ponad 2h jednak chciałabym film, bo to zupełnie inne wrażenie jak człowiek patrzy na ruch, zachowanie, śmiech, wygłupy sprzed 20 lat to zupełnie inaczej niż na zdjęciu ale ja chcę krótki film 45min (max1h) nawet nie wiem czy chcę zabawy weselne mieć nagrane... no, chyba że będą super ekstra a kazanie księdza odpada w przedbiegach! krótkie filmy są spoko mądralowanie się innych tylko psuje nerwy a nic nie wnosi, nie przejmuj się ![]() Cytat:
witamy! obrączki są prześliczne! uwielbiam taka prostotę Cytat:
![]() najgorsze na wiosnę są wszystkie psie kupki i pety wyłaniające się spod śniegu ![]() hm, ja nie wiem o której chce ślub, hm... chyba o godz.17 bo ma cyfrę 7 ![]() ja byłam na spotkaniu studenckim, było fajnie wypiłam 2piwka po których szybko zachciało mi się spać ale wróciłam do domu i już mi się nie chce no nic, do jutra, paaa
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wpadłam tylko się przywitać i uciekam na uczelnię dziś na szczęście tylko do 15Miłego dnia
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
a ja sie zabralam za ta fasolke, potem troszkepocwicze i prysznic o 13przyjezdza T. z pracy, a ja musze byc juz zwarta i gotowa, bo jedziemy na zakupy moze uda mi sie cos upolowac
|
|
|
|
#2987 |
|
Zadomowienie
|
Hej
a ja znów w pracy, kolejne 12h przede mną co prawda nie chce mi się jak jasna cholera, ale nie ma że boli, trzeba się zmobilizować, piję energy drinka i jazdaaa. Zostałam na noc u siostry, bo u nas zaczął się remont łazienki i toalety, więc siłą rzeczy nie ma gdzie się myć masakra...A teraz zakuwam, bo między 13, a 15 mam szkolenie i ważny egzamin, dlatego nie mogę zawieść mojego pracodawcy, no i dość dużą kasę w to włoży, więc siłą rzeczy jak nie zdam pewnie będzie mi kazał zwracać ją do końca życia
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2011-12-02 o 09:43 |
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
O, to ja chce slub o 14
![]() Dobrry
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to prawda! Nienawidzę tego Kurcze tutaj muszę przyznać, że ludzie jakoś tak bardziej myślą i sprzątają po swoich psach. Nieraz widziałam nawet starsze panie schylające się z torebką po kupkę swojego pieska.A ja zaraz będę musiała się zbierać na zajęcia. Pewnie tam usnę, bo są straszliwie nudne
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
moniq ja to chce poprosic kogos , zeby mi tylko przysięge nagral
no co ty.. z ta piaskownica to niezle mamusia dowalila ![]() kinia no dokladnie caly Talolek ty nie narzekaj tylko tańcz, zobacz jak bedziesz na weselichu wywijac ![]() laski jest promocja w housie- na kod z facebooka zakupy - 40 % !!! pognalam z tż juz z samego rana..zrobilismy zakupow prawie za 500zl..a zaplacilysmy niecale 300 kupilam sobie 3 sweterki, spodenki i naszyjnik a tż 2 koszule, sweter,bluze i t-shirt fotki pokaże wam jutro albo dzis wieczorem bo na 15 ide do pracy a nic nie gotowa jestem
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-02 o 11:20 |
|
|
|
#2991 |
|
Wtajemniczenie
|
utwór Time of my life- ładna piosenka,przypominająca mojego eks, to był nasz pierwszy utwór, który razem przetańczyliśmy w styczniu 2005r.
|
|
|
|
#2992 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja siedzę z waxem na głowie i dopiero o 13 go zmywam Nic mi się dziś nie chce idę sobie chyba pooglądać seriale na comedy central ![]() Wpadnę później jak mi się zachce Aaa Monia Twoja mama jest the best
|
#2993 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze 9h dżizas
mój ex szef vis a vis mnie sobie działa, jakoś jak pracowaliśmy był średnio miły, teraz podchodzi, zagaduje, śmieje ze mną inny człowiek na niepracowej płaszczyźnie
|
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
Jesteśmy ze sobą od sierpnia... ;] Ja mam prawie 21 juz za miesiąc ;] a TŻ tez za miesiac 24
mieszkamy juz razem i pracujemy oboje
|
|
#2995 |
|
Zadomowienie
|
niezłe macie tempo
dla mnie to by było troszkę za szybko jednak, nawet mimo tego że też długo na pierścionek nie czekałam - ale mam nadzieję, że to jest to i zawsze będziecie tak za sobą jak teraz
|
|
#2996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
wiec jestes 91'? to tak jak ja
![]() racja tempo bardzo szybkie,no ale oby wam się ulozylo ![]() Łeeeeee zaraz musze sie do pracy zacząc szykowac
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-02 o 12:47 |
|
|
|
#2998 |
|
Raczkowanie
|
no jestem 91
db ze ja do pracy nie muszę dzisiaj iść dopiero w pon na 6
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie ostatnio 9 dni leniuchowalam
![]() ja jestem z czerwca, wiec i tak te pol roku mnie wyprzedzasz ![]() chwale sie zakupami dziewoje ![]() najbardziej zadowolona jestem z tych spodenek , są przeplatane taka srebrna nitka chyba widac na zdjeciu
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-02 o 13:01 |
|
|
|
#3000 |
|
Zadomowienie
|
jlys piona ja też jestem z czerwca
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

a ostatecznie to nie ktos ma wiedziec jakie sie ma obraczki, czy biale, czy zolte czy srebrne, wazne, ze my mamy "nasze"
w sumie obrączka jest jakby nie patrzeć tylko symbolem, znakiem czegoś, czym mamy żyć i chyba ważniejsze jest pokazywać ludziom, że sie kochamy, a nie czy mamy obrączki z zółtego, białego złota albo platyny, Bóg wie jakim brylantem albo niem czym jeszcze... najważniejsze jest to uczucie, które się kryje pod tą obrączką 

- wiec mam mile wspomnienia ze sniegiem, ale tak patrzac na zycie codzienne -sol i bŁoto na chodnikach

;p

ale w naszej syt zrezygnowal;(
.A obraczki ladne tyle ,ze ja preferuje zolte zloto
lezy na strychu
to dopiero agentka 
ale wróciłam do domu i już mi się nie chce