Żonki 2009 cz. XXXI - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-02, 12:51   #1321
ania20m
Wtajemniczenie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

ania 3cm to calkiem sora, ja mialam ponizej 3cm i robilam co chcialam wiec sie nie boj. niektore chodza z 1cm i jeszcze przenosza
uff to dobrze bo już sie wystraszyłam.
Ale jak bede leżeć to ona sie wydłuży czy nie bedzie sie dalej skracać?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 12:51   #1322
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ooo
mój syn dorasta buhahahaha
wziął mnie za rękę i wyprowadził ze swojego pokoju, zostawił na przedpokoju wrócił do siebie i trzasnął drzwiami..
no cóż...
a co to bedzie później

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
robiłam - bardzo dobre są

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laseczki okreslenie kwaśna smietama odnosi sie do zwykłej smiatny w kubeczku..... bo zdurniałam... i jesli tak to jaki % ja sie pytam powinnam dodac.... czy 12 czy 18 czy coooooo
też miałam taki problem ponieważ staram się używac regionalnych produktów w domu zawsze kupowałam w kubeczku 12%. Jak się przeprowadziłam do TŻowego miasta to ich sm takiej nie produkowała - tylko 18% mają. I kiedyś się w sklepie zastanawiałam i narzekałam do TZa, że w tym mieście nawet śmietany nie mają a jakaś starsza babka podeszła i mówi że jak to ? ta jest bardzo dobra no i od tej pory jako kwaśniej 18-stki używam

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Czesc dziewczyny ...
Mam Wam przekazac pozdrowienia od ddaaiissyy
no to też ją pozdrów

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Laski pytanie za 100 punktów.... w grudniu moja babcia z dziadkiem maja 50 rocznice slubu... z tej okazji zamowilam im portret na allegro (babcia wyszla identico, natomiast dziadek pozostawia troche do zyczenia...byly poprawki ale nadal nie jest idealnie ale mniejsza o to)

i teraz jeszcze planuje cos oprocz tego im wreczyc, nio i wpadlo mi w oko cos takiego:
http://allegro.pl/podziekowania-dla-...936130670.html
lub
http://allegro.pl/statuetka-wiktoria...944006770.html

Pierwsza opcja podoba mi sie bardziej "wizualnie", druga uwazam za bardziej tandetna, ale wydaje mi sie ze bedzie "odpowiedniejsza" do chwili... juz sobie wyobrazam jak im wreczam ta nagrode hahahaha

i co myslicie ktora opcje wybrac??
szczerze mówiąc trochę nie w moim guście

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Niestety mam tą cholestaze a na dodatek jeszcze skróconą szyjkę macicy ma tylko 3cm lekarz wypisał mi badania na bilirubine, aspat, alat i ggtp które mam robić co 2 tygodnie i kontrolować czy sie nie podnoszą wyniki i dotego zapisał mi jakieś leki z magnezem i witaminą B6 i lekką dietę żeby nie obciążać wątroby a pozatym mam definitywny zakaz chodzenia i robienia czegokolwiek, mam leżeć do następnej wizyty (20 grudnia). Jak na następnej wizycie szyjka też bedzie krótka i badania złe to bede na święta leżeć w szpitalu.
przykro mi - leż i odpoczywaj trzymam kciuki żebyś święta w domku spędziła

pochwaliłam się w k.

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:03   #1323
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

my ciastoline na mikołaja chcemy mu dać
nasza tez byla na mikolaja hii ale jakos sie pomyslil i wczoraj przyszedl na mikolaja pewnie dostanie od babc i cioci prezenty tp trzeba troche dozowac. a i tak za kilka dni mu ja schowam
opanowal wyciskarke i ma ubaw jak mu takie glutowate wlosy wychodza z niej

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Marta a gdzie jest napisane że kredki są tylko do rysowania

Katunia no i nie jest droga, tylko boję sie rozmiarówki jak ostatnio swetry przyszły to jeden był dużo za duży i teraz leży w szafie, mimo że wcześniej sprawdziłam wymiary.
no to wlasnie jest zawsze to ryzyko
ja jak na razie nie przejechalam sie na rozmiarowkach zamawianych rzeczy z all ale zawsze moze sie zdarzyc, tym bardziej jak jakas rzecz jest za mala i nie rozciagliwa

Cytat:
Jestem po wizycie. Niestety mam tą cholestaze a na dodatek jeszcze skróconą szyjkę macicy ma tylko 3cm lekarz wypisał mi badania na bilirubine, aspat, alat i ggtp które mam robić co 2 tygodnie i kontrolować czy sie nie podnoszą wyniki i dotego zapisał mi jakieś leki z magnezem i witaminą B6 i lekką dietę żeby nie obciążać wątroby a pozatym mam definitywny zakaz chodzenia i robienia czegokolwiek, mam leżeć do następnej wizyty (20 grudnia). Jak na następnej wizycie szyjka też bedzie krótka i badania złe to bede na święta leżeć w szpitalu.
aniu - trzymaj sie dzielnie i LEŻ ! wszystko bedzie dobrze, nasza Scio jest przykladem ze z cholestaza mozna bezpiecznie urodzic! bierz lekim odpoczywaj i niczym sie nie denerwuj. Nasze kciuki zapewnione

Rosi - ja sie podpisuje dwoma rekami pod tym co napisalas o paleniu! ja nigdy nie palilam,nie ciagnelo mnie do tego i jakos nie podoba mi sie po prostu jak ktos pali. Moi rodzice kiedys oboje palili ale na szczescie rzucili calkiem kilkanascie lat temu. Moj tata przeliczyc kase jaka wydawal na papierosy na ilosc cegiel jaka za to moglby kupic i od temtej pory zaczeli budowe domu

Tom spi,maz sobie poszedl i zostalam sama
ale sie zezlościlam troche na niego-to ze moge sobie teraz odpoczac to fajnie ale znow siedze sama w domu-niedlugo tu zwariuje nie ma sie do kogo odezwac,pogadac - oczywiscie na zywo - bo bez Was to bym juz do wariatkowo chyba trafila
ach przez ta noge jestem momentami tak zmierzła ze sama z soba nie umiem wytrzymac :yyy:

Potrzebuje porady-musze zamowic te multiramy dla tesciow, tylko musze wybrac uklad-a ze Tz sobie poszedl to wybor znow na mojej glowie.
Bede zamawiac 6 ramek - mysle ze tesciowa bedzie chciala dac do polowy z nich Tomka,Tomka z nami a do pozostalych trzech druga wnuczke z jej rodzicami.
Ktory uklad zamowic?

http://allegro.pl/na-swieta-supermod...921072019.html

wybieram pomiedzy modelami 75,76,77,78,79
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:09   #1324
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:09   #1325
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Potrzebuje porady-musze zamowic te multiramy dla tesciow, tylko musze wybrac uklad-a ze Tz sobie poszedl to wybor znow na mojej glowie.
Bede zamawiac 6 ramek - mysle ze tesciowa bedzie chciala dac do polowy z nich Tomka,Tomka z nami a do pozostalych trzech druga wnuczke z jej rodzicami.
Ktory uklad zamowic?

z tych nr-ów co podałaś to 77 albo 79
albo 2 razy po modele z trzema ramami

Edytowane przez celi25
Czas edycji: 2011-12-02 o 13:10
Stary 2011-12-02, 13:13   #1326
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
z tych nr-ów co podałaś to 77 albo 79
albo 2 razy po modele z trzema ramami
no wlasnie ten 77 jakos do mnie najbardziej na razie przemawia
a dwie po 3 nie bardzo bo nawet domyslam gdzie beda te ramy wisiec a tam jeden haczyk w scianie wbity po starym obrazie
Stary 2011-12-02, 13:22   #1327
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
nasza tez byla na mikolaja hii ale jakos sie pomyslil i wczoraj przyszedl na mikolaja pewnie dostanie od babc i cioci prezenty tp trzeba troche dozowac. a i tak za kilka dni mu ja schowam
opanowal wyciskarke i ma ubaw jak mu takie glutowate wlosy wychodza z niej

no to wlasnie jest zawsze to ryzyko
ja jak na razie nie przejechalam sie na rozmiarowkach zamawianych rzeczy z all ale zawsze moze sie zdarzyc, tym bardziej jak jakas rzecz jest za mala i nie rozciagliwa

aniu - trzymaj sie dzielnie i LEŻ ! wszystko bedzie dobrze, nasza Scio jest przykladem ze z cholestaza mozna bezpiecznie urodzic! bierz lekim odpoczywaj i niczym sie nie denerwuj. Nasze kciuki zapewnione

Rosi - ja sie podpisuje dwoma rekami pod tym co napisalas o paleniu! ja nigdy nie palilam,nie ciagnelo mnie do tego i jakos nie podoba mi sie po prostu jak ktos pali. Moi rodzice kiedys oboje palili ale na szczescie rzucili calkiem kilkanascie lat temu. Moj tata przeliczyc kase jaka wydawal na papierosy na ilosc cegiel jaka za to moglby kupic i od temtej pory zaczeli budowe domu

Tom spi,maz sobie poszedl i zostalam sama
ale sie zezlościlam troche na niego-to ze moge sobie teraz odpoczac to fajnie ale znow siedze sama w domu-niedlugo tu zwariuje nie ma sie do kogo odezwac,pogadac - oczywiscie na zywo - bo bez Was to bym juz do wariatkowo chyba trafila
ach przez ta noge jestem momentami tak zmierzła ze sama z soba nie umiem wytrzymac :yyy:

Ktory uklad zamowic?

mnie sie najbardziej widzi 77 i 79

no to chyba powinniscie sie po połowie rodzinami poskładac...
dziwnie tak

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:28   #1328
kliwia
Zakorzenienie

ania nie bedzie sie skracac tylko. po prostu kaz sobie ja sprawdzac na kazdej wizycie, najlepiej na usg i bedziesz miala jasnosc.

anika cos na swieta!! moze zrobie.
tylk oboje sie ze moj ekstrakt z wanilii zwazy smietane

http://mojewypieki.blox.pl/2011/12/B...e-Rudolfy.html
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:29   #1329
Zakorzenienie

Cytat:

dziwnie tak
aj Aniu ja tam wole sama i sie ze szwagierka na nic nie skladac...
wiem ze tesciowa by chciala miec takie fajne ramki i w nich zdjecia wnukow wiec im damy na swieta
Stary 2011-12-02, 13:32   #1330
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
no właśnie zwykła, bleee. mam ja brac od 14 dnia cyklu przdez 10 dni i tak przez 3 miechy. a ta luteina to glownie dlatego, ze mam nieregularne miesiaczki, dosc długie- bolesne, bolesna tez jest owu. i chce zoabczyc czy cos sie zmieni po tych 3 m-ach.
Wiesz ja tez wyznaje taka zasade, ze najpierw badania potem leki, ale jak widac nie kazdy lekarz.
Ostatnio nawet podniosłam bunt, gdy mi laryngolog zapisał antyalerg. leki bez testów, poszłam do niego z zatokami. no ale leki zaczełam brac i od wrzesnia nie choruje- a to normalnie cud, bo od kilku lat raz lub 2 w miesiacu chwytałoi mnie przeziebieni. moze to zbieg okolicznosci ja sie ciesze, ze efekt na razie jest super.

Cytat:
oj kiepskie wiadomosci z tym szpitalem. ale kochana jak bedziesz o siebie dbała i słucała zalecen lekarza na pewno w siweta bedziesz w domu. uszy do góry

Cytat:
Treść usunięta
zgadzam się u moich rodziców jarały 3 osoby, moje wszystkie ciuchy capiły na odległosc, az było mi wstyd. na szczescie juz nie musze tego tolerowac, bo w moim domujest kategoryczny zakaz palenia!! i obowiazuje kazdego, jak ktos chce jarac won na dwór

rosi a co do fajek miałam podobna akcje jak ty. tez paliłam i byl okres, ze nawet sporo, ale po prostu postanowiłam, ze rzucam i tak sie stało. dla mnie to nie był problem. teraz zdarza mi sie zapoalic do piwka, a najwieksza przyjemnosc sprawia mi to wieczorem latem przy piwku pod parasolkami. aaa pale tylko wtedy gdy w towarzystie mam palacza oczywiscie nie zawsze mam ochpte, ale tak jakos czasem mnie nachodzi. zauwazyłam tez, ze mam problem aby wypalic fajke do konca, wiec sie nie zmuszam

wrociłam od laryngologa, dostałam skierowanie do alergologa i uwaga... zapisałam się otrzymujac numerk 369 wizyta przewidziana na maj/czerwiec hihi

ale w innej przychodni udało sie na 31.01.

oprócz tego byłam u fryzjera i od razu lepiej sie czuje
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:36   #1331
celi25
Rozeznanie

india kolega z pracy mi mówił, że do kardiologa u niego w przychodni zapisują na 2013 r

Stary 2011-12-02, 13:37   #1332
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
v
Ktory uklad zamowic?

musisz zastanowić się w któym miejscu mogą to powiesić i co pasuje do ukłądu ich mieszkania i rzeczy na scianie

Cytat:
Treść usunięta
chyba zacznę tak robić jak ty :

Cytat:

dziwnie tak
a czemu dwie rodziny się składać? jak zrozumiałam oni dają tylko ramki bez zdjęć więc ofiarowana może wsadzić w nie fotki takie jakie chce ich, dzieci, starszych a nawet swoje ślubne

Cytat:
ania nie bedzie sie skracac tylko. po prostu kaz sobie ja sprawdzac na kazdej wizycie, najlepiej na usg i bedziesz miala jasnosc.

superrrrr musze o nich pomyśleć bo wyglądają rewelacyjnie
Stary 2011-12-02, 13:38   #1333
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
india kolega z pracy mi mówił, że do kardiologa u niego w przychodni zapisują na 2013 r
no słuchaj nasza sekretarka ostatnio mówiła, ze do (chyba)do okulisty zapisali ja na luty 2014
smiała sie, ze nawet nie ma jak w kalendarzu zapisac
Stary 2011-12-02, 13:39   #1334
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

kliwus o ja cieeeeeeeeeeeeeee
boskie

ty wiesz co ekstrakt waniliowy to to samo co olejek waniliowy???

Stary 2011-12-02, 13:40   #1335
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no słuchaj nasza sekretarka ostatnio mówiła, ze do (chyba)do okulisty zapisali ja na luty 2014
smiała sie, ze nawet nie ma jak w kalendarzu zapisac
tragedia...
ty się ciesz że chociaz na przyszły rok..
ale z drugiej strony zdąży człowiek umrzeć zanim dostanie się do specjalisty który jest tak obładowany że ma dla ciebie 5 minut..
Stary 2011-12-02, 13:41   #1336
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

martus ja sie smieje z tego składkowego bo wiem jaka jest "ukochana" bratowa Kasi....

Stary 2011-12-02, 13:42   #1337
celi25
Rozeznanie

Tylko najgorsze jest to, że jak masz znajomości albo zapłacisz to kolejki nie ma

Stary 2011-12-02, 13:46   #1338
india83
Zakorzenienie

Cytat:
tragedia...
ty się ciesz że chociaz na przyszły rok..
ale z drugiej strony zdąży człowiek umrzeć zanim dostanie się do specjalisty który jest tak obładowany że ma dla ciebie 5 minut..
wiesz Marta zauwazyłam, ze trzeba być upierdliwym i sprawdzac w kilku przychodniach.

Tam gdzie mnie pani zapisała na 31.01.12 to ogolnie powiedziała, ze moje skierowanie bedzie juz niewazne. bo te z 2011 sa tylko na wizyty w 2011 roku- no ale dała sie przekonać

wczoraj zapisałam się do dermatologa na 14.12.11 mozna? można

do gina zapisywałam sie 2 tyg temu, najpier usłyszałam termin luty 2012. po krotkiej rozmowie pani zminaila na 14.12- no ale, ze mi akurat @ by przypadła, wygrzebała termin 1.12

ze mna o tyle trudniej bo mnie interesuja tylko godziny miedzy 8-9
chyba miałam duzo szczescia, albo maja dosc mojego gledzenia i dla siwetego spokoju daja wczesniejszy termin hihi
Stary 2011-12-02, 13:52   #1339
Gucia0987
Zakorzenienie

India Super się odstresowałaś u fryzjera!

Terminy u specjalistów mnie też rozwalają i jak tu nie chodzić prywatnie...

Co do papeirochów to ja też podpalam. Szczególnie przy alkoholu i czasami z teściową. Ona pali i zawsze dla towarzystwa z nią zapalę.

Katunia te 77 mnie również się podobają

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:56   #1340
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Samba mi się takie statuetki nie podobają, więc nie powiem. Może lepiej zwykłe kwiaty i winko?? + ten portret.

Gucia jak mogłaś wspomnieć o sushi wiesz jak bym zjadła?? z łososiem szczególnie ech...

Aniu odpoczywaj

Dziewczyny wczoraj czułam takie puknięcia w brzuchu a jak przyłożyłam rękę do niego te czułam mocniej, czy to mogły być jakieś pierwsze lekkie kopnięcia?? Nie za wcześnie??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 14:05   #1341
gold-fish
Zakorzenienie

Katunia z tych co podałaś to 76 lub 77
a moze lepiej 2 razy po 3 zdjecia bo tych 6 to taki natłok ujęć

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 14:17   #1342
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Samba mi się takie statuetki nie podobają, więc nie powiem. Może lepiej zwykłe kwiaty i winko?? + ten portret.

Gucia jak mogłaś wspomnieć o sushi wiesz jak bym zjadła?? z łososiem szczególnie ech...

Aniu odpoczywaj

Dziewczyny wczoraj czułam takie puknięcia w brzuchu a jak przyłożyłam rękę do niego te czułam mocniej, czy to mogły być jakieś pierwsze lekkie kopnięcia?? Nie za wcześnie??
no mysle że tak
jak tez na poczatku odczuwałam własnie takie pykniecia

madzia nie ma chyba czegos takiego jak za wczesnie kazda z nas inna jest
ty jestes szczuplutka a szczupłe dziewczyny czesto duzo wczesniej czują ruchy (dzieci im na kościach grają ja tez wczesnie poczułam pierwsze ruchy)

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-12-02 o 14:19
Stary 2011-12-02, 14:19   #1343
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no mysle że tak
jak tez na poczatku odczuwałam własnie takie pykniecia
Fajnie Wczoraj kilka takich poczułam. I aż sie zdziwiłam.

Stary 2011-12-02, 14:22   #1344
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Fajnie Wczoraj kilka takich poczułam. I aż sie zdziwiłam.
to sie nie ma co dziwic to sie cieszyc trzeba
małe jest ruchliwe to dobrze bedziesz czuła ze sie rusza coraz mocniej

tylko se zas nie wkrecaj jak troche dłuzej nei bedziesz nic czuła
maluszki maja swoje okresy aktywnosci i wyciszenia

moja szalała zawsze pod wieczor od 20 do 23 były mega kopniaki az kołdra skalała i nad ranem tak od 5 do 8

Stary 2011-12-02, 14:23   #1345
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę że jak cie kopnie to będziesz wiedziała ze cie kopneło nie będziesz musiała nas pytać o potwierdzenie.. to się po prostu czuje..

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
wiesz Marta zauwazyłam, ze trzeba być upierdliwym i sprawdzac w kilku przychodniach.

Tam gdzie mnie pani zapisała na 31.01.12 to ogolnie powiedziała, ze moje skierowanie bedzie juz niewazne. bo te z 2011 sa tylko na wizyty w 2011 roku- no ale dała sie przekonać

wczoraj zapisałam się do dermatologa na 14.12.11 mozna? można

do gina zapisywałam sie 2 tyg temu, najpier usłyszałam termin luty 2012. po krotkiej rozmowie pani zminaila na 14.12- no ale, ze mi akurat @ by przypadła, wygrzebała termin 1.12

ze mna o tyle trudniej bo mnie interesuja tylko godziny miedzy 8-9
chyba miałam duzo szczescia, albo maja dosc mojego gledzenia i dla siwetego spokoju daja wczesniejszy termin hihi
to ja chyba jestem mało namolna bo dla mnie nic nie ma
Stary 2011-12-02, 14:25   #1346
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ana nosidła ergonomiczne to cos takiego klik klik (Tuli, Manduca, Ono,Bondolino itp.) natomiast wisiadła wyglądają tak http://www.google.pl/imgres?q=noside...X4bXPDQ&zoom=1
ogolnie inaczej rozklaa sie ciezar ciala, ergonmiki sa miekkie dostosowuja sie do dziecka, a nie dziecko do nosdla.
Ja na razie mam chuste (bo ergonomki to ok. 300 zł) kosztują, a jak Agu zacznie siedzieć to kupie sobie mei tai klik
Dziękuję! Choć gdyby nie napis ergonomiczne to nie wiem czy bym poznała... wątpię...

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kto nie znajdzie? Ja nie znajdę?! oczywiście, że znalazłam
150m od Krupówek, z jacuzi i sauną i za 60zł od osoby. Czad!
no tak super

Cytat:
biedna... trzymajcie się dzielnie!

Hej hej
a ja padam jak ostatnimi czasy do tego ciągną mi kanaliazację pod domem... nie ma jak wjechać, nie ma jak wyjechać no i chcąc nie chcą wjechałam dzisiaj w słupek :/ szlak by ich... już mam dosyć tego rozkopu!!!
Tydzień był męczący, a czasu na odpoczynek brak miałam dwa zastępstwa, dwa razy na 6 do pracy... + kurs i rehabilitacja... a w weekend na uczelnie pfff
No i przyszły tydzień nie lepszy, bo w pracy impreza za którą jestem odpowiedzialna...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 14:30   #1347
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 14:31   #1348
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta jak poczułam "rybkę" to od razu wiedziałam, ze to dzidziol. A wczoraj te lekkie kopnięcia. Myślałam, ze to jest za wcześnie więc nie chciałam się wkręcac , ze to to.

Anika ja tez jak już czuję to właśnie w okolicach 19-23

Stary 2011-12-02, 14:39   #1349
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta jak poczułam "rybkę" to od razu wiedziałam, ze to dzidziol. A wczoraj te lekkie kopnięcia. Myślałam, ze to jest za wcześnie więc nie chciałam się wkręcac , ze to to.

Anika ja tez jak już czuję to właśnie w okolicach 19-23
musisz pamiętać ze niektóre rzeczy to nie musza być kopy a przelewania w jelitach przesuwania się jelit itd..
mi lekarz mówił że kobieta szczupła to koło 19 tyg czuje trochę tęższa później.. owszem można wczesniej choć czasem jest to mylone właśnie z jelitami które robią miejsce, a nie wszystkie są książkowe..
ale tak na prawde nikt ci na twe pytanie "czy to kopanie czy nie" odpowiedzi nie udzieli bo nikt nie nosi za ciebie brzucha i nie ma takich odczuć jak ty więc.. albo czujesz albo ci się wydaje albo nie czujesz tyle..

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Hej hej
a ja padam jak ostatnimi czasy do tego ciągną mi kanaliazację pod domem... nie ma jak wjechać, nie ma jak wyjechać no i chcąc nie chcą wjechałam dzisiaj w słupek :/ szlak by ich... już mam dosyć tego rozkopu!!!
Tydzień był męczący, a czasu na odpoczynek brak miałam dwa zastępstwa, dwa razy na 6 do pracy... + kurs i rehabilitacja... a w weekend na uczelnie pfff
No i przyszły tydzień nie lepszy, bo w pracy impreza za którą jestem odpowiedzialna...
sił życzę

Cytat:
Treść usunięta
tule tule

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-12-02 o 14:40
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 14:40   #1350
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mi sie wydaje, ze kopnięcia były

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości