Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 15:31   #3961
mikkka34
Przyczajenie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

judkka mam34 lata ,wiec wizyty z mama lub tata bylyby smieszne ja rozumiem ze moga pojawic sie komplikacje po zabiegu i trzeba bedzie poprawiac i tego oczekiwalam od lekarza ze przeprosi powie ze poprawimy,ale na pewno nie spodziewalam sie ze zacznie mi wmawiac ze ten zadarty nos jest ladny,a kiedy ja zaczelam wytykac mu bledy zaczal krzyczec i wyrzucil mnie doslownie z gabinetu. Na to sobie nie pozwole! Jestem osoba ktora szanuje innych i tego samego wymagam od innych wobec mnie.Zadzwonilam dzis do kliniki i poprosilam o spotkanie z szefem.Dam znac Wam jak bede juz po.

kajm moj nos tez ma z jednej strony wieksza ta opuchlizne tyle ze z prawej i takze jest twarda jak kosc moje blizny sa prawie nie widoczne ,choc tutaj sie postaral Pan doktor

Edytowane przez mikkka34
Czas edycji: 2011-11-17 o 15:32
mikkka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 16:21   #3962
judka33
Raczkowanie

GG do judka33

mikka przepraszam ale myślałam, że jesteś młodsza, stąd ta propozycja wizyt z mamą. Ja zawsze czekam pod gabinetem z mężem. Czuję się wtedy bezpieczniej. Spotkanie z szefem to dobry pomysł. Koniecznie napisz jak przebiegło i co z tego wynikło. Ciekawa jestem, jak zareaguje na skargę na swojego podwładnego. Nie daj sobie zamydlić oczu, wydałaś sporo kasy więc masz prawo wymagać.
judka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 10:37   #3963
zelka89
Przyczajenie

Dziewczyny a pytala sie ktoras z Was swojego chirurga jak to jest z tabletkami antykoncepcyjnymi po operacji? Jestem 5 tygodni po operacji i w tym tygodniu powinnam dostac okresu i zastanawiam sie czy wrocic do tabletek, czy czasem nadmiar hormonow w organizmie nie zaszkodzi.
zelka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 12:37   #3964
judka33
Raczkowanie

GG do judka33

kajm po drugiej wizycie kontrolnej już wiedziałam, że operacja korekcyjna mnie nie ominie. Czyli gdzieś po pół roku. I tak musiałam czekać, aż minie rok, wcześniej chirurg woli nie ruszać nosa.

zelka ja biorę antykoncepcję od lat, przed operacją nie przerwałam i po brałam również . Nie ma zależności między antykoncepcją a lekami branymi w trakcie operacji. Może Ci się opóżnić miesiączka,organizm różnie reaguje na strws i leki. Bądź spokojna i śmiało się zabezpieczaj. Bądźcie z partnerem ostrożni na nosek! Pozdrawiam!
Stary 2011-11-28, 13:43   #3965
zelka89
Przyczajenie

I co w koncu z tą ''reklamacją'' nosa, mikka?? daj znac, na czym stanelo. W ogole jak się goją wasze noski? ja juz jestem ponad miesiac po operacji i na 2 dni przed okresem byl okropnie spuchniety, a teraz juz jak mam okres jest o wiele mniejszy w ogole powieksza sie i maleje jak tylko mu sie zachce. Generalnie goi sie ladnie, ale niepokoja mnie dziurki ktore sa nierowne, ale czytalam ze to powinno przejsc. tez tak macie? w ogole zastanawiam sie kiedy bede mogla pojsc na basen, wie ktos?? Czytalam posty jednej dzieczyny ktora pisala ze po 4 miesiacach po operacji plywala w basenie i nawet nurkowala... Pozdrawiam!
zelka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 17:00   #3966
zosiasamosiaikot
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez betiis80 Pokaż wiadomość
Dziewczęta prszę doradźcie: Skupin czy Szczyt....? A może jeszcze ktoś inny....? Czytam foum i mam mętlik w głowie!!!! Proszę o opinie osób , które przechodziły u nich operacje nosa. Długo dojrzewałąm do decyzji odnośnie operacji.. teraz jestem na etapie poszukiwania dobrej kliniki i lekarza, który zrobi to najlepiej!!!!
ja mam zaklepany termin na koniec stycznia u dr.Szczyta, pomimo bardzo dobrych opinii boję się trochę zabiegu... a Ty kiedy planujesz zrobić korekcję??
zosiasamosiaikot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 22:53   #3967
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka89 Pokaż wiadomość
I co w koncu z tą ''reklamacją'' nosa, mikka?? daj znac, na czym stanelo. W ogole jak się goją wasze noski? ja juz jestem ponad miesiac po operacji i na 2 dni przed okresem byl okropnie spuchniety, a teraz juz jak mam okres jest o wiele mniejszy w ogole powieksza sie i maleje jak tylko mu sie zachce. Generalnie goi sie ladnie, ale niepokoja mnie dziurki ktore sa nierowne, ale czytalam ze to powinno przejsc. tez tak macie? w ogole zastanawiam sie kiedy bede mogla pojsc na basen, wie ktos?? Czytalam posty jednej dzieczyny ktora pisala ze po 4 miesiacach po operacji plywala w basenie i nawet nurkowala... Pozdrawiam!
Dziurki mogą być nierówne, właśnie przez opuchliznę. A na basen można iść już po miesiącu, ale ja trochę się bałam... Poszłam dopiero po roku

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 13:28   #3968
LoveMessages
Zakorzenienie

Jestem ponad dwa lata po operacji i to najlepsza decyzja w moim życiu. Jeżeli, któraś z was chce o tym pogadać to niech napisze do mnie na @ anakonda.19@wp.pl odpowiem na pytania i może coś mądrego doradzę
LoveMessages jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 18:11   #3969
mikkka34
Przyczajenie

hej kochane

jestem w trakcie rozmow z prezesem kliniki,dam znac jak wszystko bedzie zalatwione......
ale i tak jestem zalamana....bylam u kilku lekarzy na konsultacji i moj nos jest spieprzony,to co nazywalam zadartym noskiem nie jest zadartym noskiem,tylko mam za duzo wycietej czesci chrzestno kostnej czy jak to zwa i zapada mi sie nos na dodatek za male dziurki ktore utrudniaja oddychanie......gdyby mozna bylo cofnac czas pokochalabym swoj garbaty nos z ktorym wygladalam o niebo lepiej niz teraz....
Najgorsze jest to ze kazdy z lekarzy powiedzial ze nie mozna operowac tego nosa zanim nie minie rok od tej operacji
Stary 2011-11-29, 21:39   #3970
judka33
Raczkowanie

GG do judka33
Unhappy Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

mikka tak mi przykro....napr awdę masz usuniętą większą część chrzęstną niz to było konieczne? Wyobrażam sobie jak się czujesz. Ale przez ten rok może się jeszcze dużo zmienić. Ja czekając na reoperację zauważyłam, że wszystkie wady trochę złagodniały. Nie było mi lekko czekać,ale modliłam się o to, żeby druga operacja poprawiła spaprany nos.
Postaraj się nie zamartwiać. I niczego nie przyspieszaj. To normalne, że czeka sie rok. Nos jeszcze nie jest wygojony, to "słaba konstrukcja".
Trzymam za Ciebie kciuki
Czekamy na info od Ciebie. Pozdrawiam!
Stary 2011-11-30, 11:18   #3971
a_name
Raczkowanie

hej
w styczniu mam konsultacje u dr szczyta. czy moglybyscie mi poradzic jakie pytania powinnam zadac doktorowi, jakies porady? i jezeli ktos mial 'robiony' nos u dr szczyta bardzo prosze o opinie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-30, 19:42   #3972
kajm
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez a_name Pokaż wiadomość
hej
w styczniu mam konsultacje u dr szczyta. czy moglybyscie mi poradzic jakie pytania powinnam zadac doktorowi, jakies porady? i jezeli ktos mial 'robiony' nos u dr szczyta bardzo prosze o opinie.
Hej. Miałam całkowita korekte nosa u dr.Szczyta pod koniec listopada. Moze jeszcze za mało czasu minęło ale jak na razie to wszystko jest super a nos taki jak chciałam czyli nie zadarty i nie szeroki, bo wielu lekarzy taki robi. Powiedz doktorowi jaki chcesz miec nos i zapytaj czy jest to mozliwe. Mi zależało najbardziej żeby nie być "świnką". Nie chciałam mieć nacinanych skrzydełek ale doktor powiedział, że tak lepiej wymodeluje czubek nosa wiec sie zdałam na niego i wcale nie żałuję, bo blizn prawie nie widać. Spytaj o wszystkie mozliwe powikłania- mi narosła okostna ale jeszcze jest szansa ze sie wchłonie, poza tym jej nie widac tylko czuc pod palcami. Polecam doktora.
kajm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:14   #3973
karusia_w
Przyczajenie

hej czy mogłabys powiedziec ile płaciłas za całkowita korekte u dr sczyta? czy ma on podpisana umowe na nfz?
karusia_w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 14:17   #3974
kajm
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karusia_w Pokaż wiadomość
hej czy mogłabys powiedziec ile płaciłas za całkowita korekte u dr sczyta? czy ma on podpisana umowe na nfz?
Płaciłam 10 000. Nic nie wiem o NFZ.
Stary 2011-12-02, 14:23   #3975
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajm Pokaż wiadomość
Płaciłam 10 000. Nic nie wiem o NFZ.
Jakie ceny... Dobrze, że zdecydowałam się na op 3 lata temu

and random compliments.
Stary 2011-12-03, 19:48   #3976
a_name
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajm Pokaż wiadomość
Hej. Miałam całkowita korekte nosa u dr.Szczyta pod koniec listopada. Moze jeszcze za mało czasu minęło ale jak na razie to wszystko jest super a nos taki jak chciałam czyli nie zadarty i nie szeroki, bo wielu lekarzy taki robi. Powiedz doktorowi jaki chcesz miec nos i zapytaj czy jest to mozliwe. Mi zależało najbardziej żeby nie być "świnką". Nie chciałam mieć nacinanych skrzydełek ale doktor powiedział, że tak lepiej wymodeluje czubek nosa wiec sie zdałam na niego i wcale nie żałuję, bo blizn prawie nie widać. Spytaj o wszystkie mozliwe powikłania- mi narosła okostna ale jeszcze jest szansa ze sie wchłonie, poza tym jej nie widac tylko czuc pod palcami. Polecam doktora.
Dziekuje za odpowiedz ja tez planuje calkowita korekte, tzn chce zwężyć i skrocic nos i wymodelowac czubek czyli raczej pelna korekta, ale o tym zapewne doktor zdecyduje. A jak przeszlas narkoze? Bo tego to sie chyba najbardziej boje! Tez nie chce zadartego nosa i "wyglądu swinki". A ta okostna tez mnie przeraza.
Pisalas, ze cena to 10 tys za calkowita korekte, czy VAT juz jest w to wliczony? I jak to jest z poprawkami? Czy doktor zobowijązuje sie do poprawki w razie gdyby nos mi sie nie podobal?
Jakbys mogla dodac zdjecia noska przed i po to by bylo super
Stary 2011-12-03, 21:45   #3977
pingwinek=]
Zakorzenienie

Dot.: krzywa przegroda nosowa

dziewczyny i jak tam ??
jestescie juz po zabiegach?
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 18:45   #3978
tonik
Raczkowanie

Witam Wszystkich

kilka miesięcy temu zaczęłam udzielać się w tym wątku, myśląc wtedy intensywniej niż wcześniej o operacji nosa. dzięki wizażowi wybrałam doktora do mojej operacji i był to dr Łątkowski. Operacje miałam mieć na początku października, ale tydzień wcześniej trafiłam do szpitala ze względu na kamienie w nerkach i wszystko się przesunęło na koniec listopada. Obecnie jestem w Polanicy, dziś mija 5 dzień, na nosie mam wciąż gips. Oczywiście mam pięknego, sinego chomika (policzki) i przeogromne sińce obejmujące całe oczy i powieki (jak miś Panda), gdyż podczas operacji miałam krwotok (choć badania dobre, ale widać taka moja uroda, bo ostatnio miałam wycinany kawałek dziąsła i to samo było - krew lała się na potęgę, ale po pozytywnych wynikach na krzepliwość myślałam, że jest ok).

cóż mogę powiedzieć.. sam dr Łątkowski jest cudownym człowiekiem, w sensie podejścia do pacjenta, opieki, czasu jaki poświęca na omówienie zabiegu oraz cierpliwości i odpowiedzi na każde pytanie. nie wyobrażam sobie teraz, żeby operował mnie inny lekarz. Mieszkam w Villi Vital na przeciwko kliniki doktora, tu również wszystko na medal! Panie pielęgniarki bardzo się interesują, chodzą sprawdzają, czyszczą nosy, podtrzymują na duchu, opiekują się, zamawiają obiadki. Poznałam też super ludzi - niektórzy po noskach, niektórzy po piersiach a niektórzy po uszach

narkozę zniosłam bardzo dobrze, ale na wszelki wypadek od samego rana nic nie jadłam i nie piłam (zabieg miałam wieczorem). od razu po narkozie włączyła mi się głodzilla ogólnie pierwsze co zrobiłam jak otworzyłam oczy to zdjęcie gipsu z profilu! na razie ciężko mi ocenić efekt, ponieważ przy spuchniętych polikach, nabrzmiałej wardze no i tych wielgachnych czarno-fioletowych limach na całe oczy nie wydaje mi się aby obraz nosa był realny. na pewno nie ma garbka co bardzo mnie cieszy. Miałam całkowita korekcję, ścinany garbek i zmniejszany lekko czubek. bez resekcji skrzydełek. W chwili obecnej wydaje mi się, że moje dziurki w nosie są jakby za długie, i takie widoczne nieco, ale mam nadzieję, że to po prostu efekt spuchniętego i zadartego jeszcze nosa, który potem się unormuje. jak sądzicie ?

Generalnie czekam do czwartku na zdjęcie gipsu, wiem że nos spuchnie mi od razu, jak zetknie się z powietrzem, mimo to staram się być pozytywnej myśli. To co mnie martwi najbardziej to te moje ogromne fioletowe oczy, ja nawet powieki dolne i górne od rzęs po brwi mam w takim kolorze. Stosuję auriderm, lioton 1000, okłady z kwasu bornego, piję wapno, zażywam rutinoscorbin, zyrtec na alergie, może powinnam brać jeszcze aescin ? nie przejmowałabym się tym, i czekała cierpliwie, gdyby nie fakt, że w następny poniedziałek muszę koniecznie wrócić do pracy, i chciałabym choć minimalnie dojść do siebie.

ogólnie nie wierzę jeszcze, że to zrobiłam 3mam kciuki za wszystkie noski
tonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 20:12   #3979
kajm
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez a_name Pokaż wiadomość
Dziekuje za odpowiedz ja tez planuje calkowita korekte, tzn chce zwężyć i skrocic nos i wymodelowac czubek czyli raczej pelna korekta, ale o tym zapewne doktor zdecyduje. A jak przeszlas narkoze? Bo tego to sie chyba najbardziej boje! Tez nie chce zadartego nosa i "wyglądu swinki". A ta okostna tez mnie przeraza.
Pisalas, ze cena to 10 tys za calkowita korekte, czy VAT juz jest w to wliczony? I jak to jest z poprawkami? Czy doktor zobowijązuje sie do poprawki w razie gdyby nos mi sie nie podobal?
Jakbys mogla dodac zdjecia noska przed i po to by bylo super
Narkoza super. Nawet nie było mi niedobrze. To podobno zależy od rodzaju narkozy- dwie pozostałe dziewczyny tez czuły sie ok, wiec chyba była dobra. Nie wiem o co chodzi z tym Vatem. 10 000 to cena całkowita jaka zapłaciłam, nie pytałam co z ewentualnymi poprawkami. Zdjec na razie nie jestem w stanie przesłac. Jak masz jeszcze pytania to chetnie odpowiem. Trzymam kciuki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 11:58   #3980
sylwiawpr
Przyczajenie

Witam ,
pod koniec grudnia jestem umówiona na konsultacje w sprawie operacji nosa do doktora Witwickiego . Robił nos mojej koleżenace ( i jeszcze jej paru koleżankom ) i są bardzo zadowolone z efektów . Więc też się na niego zdecydowałam .
Proszę powiedzcie mi o co mam pytać na takiej konsulatcji.. jakieś szczególne pytania ??? Jak to wygląda ? Nie mam teraz możliowości kontaktu z moją koleżanką więc pytam Was
Jak zdecyduje się na tego doktora i wszytskie badania będą okey to operacja będzie już w styczniu
Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
sylwiawpr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 21:05   #3981
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiawpr Pokaż wiadomość
Witam ,
pod koniec grudnia jestem umówiona na konsultacje w sprawie operacji nosa do doktora Witwickiego . Robił nos mojej koleżenace ( i jeszcze jej paru koleżankom ) i są bardzo zadowolone z efektów . Więc też się na niego zdecydowałam .
Proszę powiedzcie mi o co mam pytać na takiej konsulatcji.. jakieś szczególne pytania ??? Jak to wygląda ? Nie mam teraz możliowości kontaktu z moją koleżanką więc pytam Was
Jak zdecyduje się na tego doktora i wszytskie badania będą okey to operacja będzie już w styczniu
Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam

jak juz bedziesz po to ja pojde po Tobie
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 18:59   #3982
judka33
Raczkowanie

GG do judka33

sylwiawpr chirurg oceni Twój nos i powie co może z nim zrobić. Powiedz mu co Ci nie pasuje w nosku, jaki kształt podoba Ci się najbardziej. To specjalista, będzie wiedział, jakich zmian dokonać, żeby zachować proporcje. Zapytaj o najdogodniejsza technikę operacji ( szwy zewn. czy wewn.) Dowiedz się co masz brać przed operacją, musisz uważać, żeby sie nie przeziębić. Zapytaj jakie chirurg ma doświadczenie, czy operował juz taki nosek jak Twój. Pytaj o wszystko co Cię niepokoi. Przed operacją będziesz jeszcze rozmawiać z chirurgiem, anestezjologiem. Jeśli zapomnisz o czymś na pierwszej konsultacji, zapytasz o to na drugiej. Nie denerwuj się. Pozdrawiam!
Stary 2011-12-06, 19:20   #3983
Shazney
Zakorzenienie

A ja jestem ciekawa co słychać u mikkka34... Co z noskiem i całą tą sprawą...

and random compliments.
Stary 2011-12-06, 21:52   #3984
marzena123497
Przyczajenie

Witam wszystkich.Mam termin na 11-stycznia u Dr.Skupin -całkowita korekta.Mam mieszane uczucia , raz chcę a póżniej dopada mnie strach i myślę a jak się cos nie uda.W poniedziałek jadę na 2-szczepionkę WZW b. Proszę niech napisze do mnie ktoś kto operował się u Skupina i napisze mi wszystko od A do Z. Mój email marzena123497@o2.pl pozdrawiam wszystkich
marzena123497 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 22:19   #3985
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena123497 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich.Mam termin na 11-stycznia u Dr.Skupin -całkowita korekta.Mam mieszane uczucia , raz chcę a póżniej dopada mnie strach i myślę a jak się cos nie uda.W poniedziałek jadę na 2-szczepionkę WZW b. Proszę niech napisze do mnie ktoś kto operował się u Skupina i napisze mi wszystko od A do Z. Mój email marzena123497@o2.pl pozdrawiam wszystkich
Ja się operowałam u dra Skupina. Jeśli chcesz prywatnie "pogadać", to napisz do mnie na PW

and random compliments.
Stary 2011-12-06, 22:22   #3986
nashnash
Przyczajenie

Dot.: Operacja nosa u dr Lembasa w klinice dr Sankowskiego

Dr Sankowski już od dawna nie operuje, tylko kieruje biznesem.
Powierza operacje swoim współpracownikom,
Dr Lembas jest zawsze w duecie z dr Greeze.
Robiłam nos i powieki, za 15000zł.
Operacja absolutnie nieudana, nos musiałam po roku zrobić jeszcze raz, u prawdziwego specjalisty.
I teraz po 3 miesiącach jestem zadowolona.
Klinika Sankowskiego jest przereklamowana i nastawiona na zarabianie pieniędzy.
Kręcą, oszukują, obiecują że z czasem wszystko się ułoży, robią wszystko żeby nie przyznać się do spartaczenia roboty.
Absolutnie odradzam.
nashnash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:27   #3987
mikkka34
Przyczajenie

Hejka!
Przepraszam,ze kazalam Wam tak dlugo czekac,ale chcialam napisac jak juz bede wiedziala na czym stoje. Niestety moja sprawa skonczy sie w sadzie ale od poczatku : Pan Prezes kliniki w ktorej bylam operowana zadzwonil i powiedzial ze rozmawial z dr.Chiciakiem i mam do niego zadzwonic i sie umowic poniewaz chce on pojsc na ugode .Wiec biore ten telefon i dzwonie.I zgadnijcie co slysze? Jesli wykasuje wszystkie negatywne opinie ,ktore umiescilam o nim w internecie to poda mi namiary na lekarza ,ktory poprawi mi ten nos na NFZ. Myslalam ze mnie trafi.Jak mozna byc tak bezczelnym? Skasowac kupe pieniedzy,spieprzyc i nie powiedziec przepraszam tylko stawiac warunki .Oddzwonilam do prezesa kliniki ,powiedzial ,zebym poczekala kilka dni ,zeby on mogl to wyjasnic. Poczekalam i dzisiaj dostalam telefon,ze pan dr.Chiciak twierdzi ze wykonal tak jak powinien ten nos.
W miedzy czasie bylam na kilku konsultacjach i na szczescie mam opinie na pismie ze nos jest zle zoperowany i czeka mnie przeszczep chrzastki.
A wiec Panie Doktorze Chiciak nie jestem zadna panikara ,ani nie dramatyzuje tylko Pan nie wykonal swojej pracy tak jak nalezy i dobrze Pan o tym, wie ! Myslalm,ze lepiej jest sprawe rozwiazac polubownie ,ale skoro Pan nie chce to do zobaczenia w sadzie! UWAZAJCIE DZIEWCZYNY NA TEGO LEKARZA !!!
Stary 2011-12-07, 21:37   #3988
Shazney
Zakorzenienie

mikkka34, to przykre co opisujesz . Ale też bardzo dobrze, że dzielisz się tym z innymi - ku przestrodze. Mam nadzieję, że wszystko pozytywnie się zakończy - zwycięży sprawiedliwość, a Ty, poddając się reoperacji, będziesz mogła cieszyć się noskiem. Życzę Ci tego z całego serca.

and random compliments.
Stary 2011-12-11, 15:32   #3989
przemyslanka
Raczkowanie

GG do przemyslanka

Ja miałam operację przegrody w tamtym roku. Bardzo źle wspominam z powodu bólu i dyskomfortu jaki się czuje następnego dnia. Bóle głowy minęły, jednak przegroda nosowa znów się skrzywiła :-/
Stary 2011-12-11, 17:14   #3990
pingwinek=]
Zakorzenienie

O matko, jakim cudem przegroda może znów się skrzywić??
Możesz powiedziec czy robilas operacje prywatnie czy tez nie? I jak dlugo człowiek musi czekac zeby wyjsc pozniej do ludzi i jakos wygladac?
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości