![]() |
#3961 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
judkka mam34 lata ,wiec wizyty z mama lub tata bylyby smieszne
![]() kajm moj nos tez ma z jednej strony wieksza ta opuchlizne tyle ze z prawej i takze jest twarda jak kosc ![]() Edytowane przez mikkka34 Czas edycji: 2011-11-17 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Raczkowanie
|
mikka przepraszam ale myślałam, że jesteś młodsza, stąd ta propozycja wizyt z mamą. Ja zawsze czekam pod gabinetem z mężem. Czuję się wtedy bezpieczniej. Spotkanie z szefem to dobry pomysł. Koniecznie napisz jak przebiegło i co z tego wynikło. Ciekawa jestem, jak zareaguje na skargę na swojego podwładnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a pytala sie ktoras z Was swojego chirurga jak to jest z tabletkami antykoncepcyjnymi po operacji? Jestem 5 tygodni po operacji i w tym tygodniu powinnam dostac okresu i zastanawiam sie czy wrocic do tabletek, czy czasem nadmiar hormonow w organizmie nie zaszkodzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Raczkowanie
|
kajm po drugiej wizycie kontrolnej już wiedziałam, że operacja korekcyjna mnie nie ominie. Czyli gdzieś po pół roku. I tak musiałam czekać, aż minie rok, wcześniej chirurg woli nie ruszać nosa.
zelka ja biorę antykoncepcję od lat, przed operacją nie przerwałam i po brałam również . Nie ma zależności między antykoncepcją a lekami branymi w trakcie operacji. Może Ci się opóżnić miesiączka,organizm różnie reaguje na strws i leki. Bądź spokojna i śmiało się zabezpieczaj. Bądźcie z partnerem ostrożni na nosek! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Przyczajenie
|
I co w koncu z tą ''reklamacją'' nosa, mikka?? daj znac, na czym stanelo. W ogole jak się goją wasze noski? ja juz jestem ponad miesiac po operacji i na 2 dni przed okresem byl okropnie spuchniety, a teraz juz jak mam okres jest o wiele mniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
Jestem ponad dwa lata po operacji i to najlepsza decyzja w moim życiu. Jeżeli, któraś z was chce o tym pogadać to niech napisze do mnie na @ anakonda.19@wp.pl odpowiem na pytania i może coś mądrego doradzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Przyczajenie
|
hej kochane
![]() jestem w trakcie rozmow z prezesem kliniki,dam znac jak wszystko bedzie zalatwione...... ale i tak jestem zalamana....bylam u kilku lekarzy na konsultacji i moj nos jest spieprzony,to co nazywalam zadartym noskiem nie jest zadartym noskiem,tylko mam za duzo wycietej czesci chrzestno kostnej czy jak to zwa i zapada mi sie nos ![]() Najgorsze jest to ze kazdy z lekarzy powiedzial ze nie mozna operowac tego nosa zanim nie minie rok od tej operacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Raczkowanie
|
![]()
mikka tak mi przykro....
![]() Postaraj się nie zamartwiać. I niczego nie przyspieszaj. To normalne, że czeka sie rok. Nos jeszcze nie jest wygojony, to "słaba konstrukcja". Trzymam za Ciebie kciuki ![]() Czekamy na info od Ciebie. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Raczkowanie
|
hej
w styczniu mam konsultacje u dr szczyta. czy moglybyscie mi poradzic jakie pytania powinnam zadac doktorowi, jakies porady? i jezeli ktos mial 'robiony' nos u dr szczyta bardzo prosze o opinie.
#3972 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Przyczajenie
|
hej czy mogłabys powiedziec ile płaciłas za całkowita korekte u dr sczyta? czy ma on podpisana umowe na nfz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Zakorzenienie
|
Jakie ceny... Dobrze, że zdecydowałam się na op 3 lata temu
![]()
#3976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pisalas, ze cena to 10 tys za calkowita korekte, czy VAT juz jest w to wliczony? I jak to jest z poprawkami? Czy doktor zobowijązuje sie do poprawki w razie gdyby nos mi sie nie podobal? Jakbys mogla dodac zdjecia noska przed i po to by bylo super ![]()
![]() |
#3977 |
Zakorzenienie
|
Dot.: krzywa przegroda nosowa
dziewczyny i jak tam
![]() jestescie juz po zabiegach? |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich
![]() kilka miesięcy temu zaczęłam udzielać się w tym wątku, myśląc wtedy intensywniej niż wcześniej o operacji nosa. dzięki wizażowi wybrałam doktora do mojej operacji i był to dr Łątkowski. Operacje miałam mieć na początku października, ale tydzień wcześniej trafiłam do szpitala ze względu na kamienie w nerkach i wszystko się przesunęło na koniec listopada. Obecnie jestem w Polanicy, dziś mija 5 dzień, na nosie mam wciąż gips. Oczywiście mam pięknego, sinego chomika (policzki) i przeogromne sińce obejmujące całe oczy i powieki (jak miś Panda), gdyż podczas operacji miałam krwotok (choć badania dobre, ale widać taka moja uroda, bo ostatnio miałam wycinany kawałek dziąsła i to samo było - krew lała się na potęgę, ale po pozytywnych wynikach na krzepliwość myślałam, że jest ok). cóż mogę powiedzieć.. sam dr Łątkowski jest cudownym człowiekiem, w sensie podejścia do pacjenta, opieki, czasu jaki poświęca na omówienie zabiegu oraz cierpliwości i odpowiedzi na każde pytanie. nie wyobrażam sobie teraz, żeby operował mnie inny lekarz. Mieszkam w Villi Vital na przeciwko kliniki doktora, tu również wszystko na medal! Panie pielęgniarki bardzo się interesują, chodzą sprawdzają, czyszczą nosy, podtrzymują na duchu, opiekują się, zamawiają obiadki. Poznałam też super ludzi - niektórzy po noskach, niektórzy po piersiach a niektórzy po uszach ![]() narkozę zniosłam bardzo dobrze, ale na wszelki wypadek od samego rana nic nie jadłam i nie piłam (zabieg miałam wieczorem). od razu po narkozie włączyła mi się głodzilla ![]() Generalnie czekam do czwartku na zdjęcie gipsu, wiem że nos spuchnie mi od razu, jak zetknie się z powietrzem, mimo to staram się być pozytywnej myśli. To co mnie martwi najbardziej to te moje ogromne fioletowe oczy, ja nawet powieki dolne i górne od rzęs po brwi mam w takim kolorze. Stosuję auriderm, lioton 1000, okłady z kwasu bornego, piję wapno, zażywam rutinoscorbin, zyrtec na alergie, może powinnam brać jeszcze aescin ? nie przejmowałabym się tym, i czekała cierpliwie, gdyby nie fakt, że w następny poniedziałek muszę koniecznie wrócić do pracy, i chciałabym choć minimalnie dojść do siebie. ogólnie nie wierzę jeszcze, że to zrobiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Przyczajenie
|
Witam ,
pod koniec grudnia jestem umówiona na konsultacje w sprawie operacji nosa do doktora Witwickiego . Robił nos mojej koleżenace ( i jeszcze jej paru koleżankom ) i są bardzo zadowolone z efektów . Więc też się na niego zdecydowałam . Proszę powiedzcie mi o co mam pytać na takiej konsulatcji.. jakieś szczególne pytania ??? Jak to wygląda ? Nie mam teraz możliowości kontaktu z moją koleżanką więc pytam Was ![]() Jak zdecyduje się na tego doktora i wszytskie badania będą okey to operacja będzie już w styczniu ![]() Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz bedziesz po to ja pojde po Tobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Raczkowanie
|
sylwiawpr chirurg oceni Twój nos i powie co może z nim zrobić. Powiedz mu co Ci nie pasuje w nosku, jaki kształt podoba Ci się najbardziej. To specjalista, będzie wiedział, jakich zmian dokonać, żeby zachować proporcje. Zapytaj o najdogodniejsza technikę operacji ( szwy zewn. czy wewn.) Dowiedz się co masz brać przed operacją, musisz uważać, żeby sie nie przeziębić. Zapytaj jakie chirurg ma doświadczenie, czy operował juz taki nosek jak Twój. Pytaj o wszystko co Cię niepokoi. Przed operacją będziesz jeszcze rozmawiać z chirurgiem, anestezjologiem. Jeśli zapomnisz o czymś na pierwszej konsultacji, zapytasz o to na drugiej. Nie denerwuj się.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem ciekawa co słychać u mikkka34... Co z noskiem i całą tą sprawą...
#3984 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich.Mam termin na 11-stycznia u Dr.Skupin -całkowita korekta.Mam mieszane uczucia , raz chcę a póżniej dopada mnie strach i myślę a jak się cos nie uda.W poniedziałek jadę na 2-szczepionkę WZW b. Proszę niech napisze do mnie ktoś kto operował się u Skupina i napisze mi wszystko od A do Z. Mój email marzena123497@o2.pl pozdrawiam wszystkich
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3986 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja nosa u dr Lembasa w klinice dr Sankowskiego
Dr Sankowski już od dawna nie operuje, tylko kieruje biznesem.
Powierza operacje swoim współpracownikom, Dr Lembas jest zawsze w duecie z dr Greeze. Robiłam nos i powieki, za 15000zł. Operacja absolutnie nieudana, nos musiałam po roku zrobić jeszcze raz, u prawdziwego specjalisty. I teraz po 3 miesiącach jestem zadowolona. Klinika Sankowskiego jest przereklamowana i nastawiona na zarabianie pieniędzy. Kręcą, oszukują, obiecują że z czasem wszystko się ułoży, robią wszystko żeby nie przyznać się do spartaczenia roboty. Absolutnie odradzam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Przyczajenie
|
Hejka!
Przepraszam,ze kazalam Wam tak dlugo czekac,ale chcialam napisac jak juz bede wiedziala na czym stoje. Niestety moja sprawa skonczy sie w sadzie ![]() W miedzy czasie bylam na kilku konsultacjach i na szczescie mam opinie na pismie ze nos jest zle zoperowany i czeka mnie przeszczep chrzastki. A wiec Panie Doktorze Chiciak nie jestem zadna panikara ,ani nie dramatyzuje tylko Pan nie wykonal swojej pracy tak jak nalezy i dobrze Pan o tym, wie ! Myslalm,ze lepiej jest sprawe rozwiazac polubownie ,ale skoro Pan nie chce to do zobaczenia w sadzie! UWAZAJCIE DZIEWCZYNY NA TEGO LEKARZA !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Zakorzenienie
|
mikkka34, to przykre co opisujesz
![]()
#3989 |
Raczkowanie
|
Ja miałam operację przegrody w tamtym roku. Bardzo źle wspominam z powodu bólu i dyskomfortu jaki się czuje następnego dnia. Bóle głowy minęły, jednak przegroda nosowa znów się skrzywiła :-/
#3990 |
Zakorzenienie
|
O matko, jakim cudem przegroda może znów się skrzywić??
Możesz powiedziec czy robilas operacje prywatnie czy tez nie? I jak dlugo człowiek musi czekac zeby wyjsc pozniej do ludzi i jakos wygladac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.