|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
|
|
|
|
#3842 |
|
rude jest piękne:)
|
ja całego nie oglądałam na TVN Style sa czasem takie różne rozmowy i tam ,ludzie opowiadali jak to działa ,jak sa obsługiwani klienci ,o co w tym wszystkim chodzi
|
#3843 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny, szczerze to też mi się nie chce tego szukać na forum. Na szczęście wtopiłam tylko 20 zł ale dobrze, że tu zajrzałam
Do tej pory na grouponie wywoływałam zdjęcia i za każdym razem byłam zadowolona. Tak więc daruję sobie te perfumy i kupię coś z wiarygodnej perfumerii Pozdrawiam!
|
|
|
|
#3844 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj zlozylam zamowienie na perfumeria.pl i juz dzisiaj rano mialam perfumki w domu, szkoda tylko ze nie ma wiekszego wyboru probek
|
|
|
|
#3845 | |
|
Her Worshipfulness
|
Cytat:
tylko to co wkleiłam![]() A ja Cartoon Network I w zasadzie rzadko oglądam telewizję - nie tylko z tego powodu
|
|
#3846 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Przyczajenie
|
Witam wizażanki
Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupna perfum przez internet, przeglądam ten wątek i polecane przez Was perfumerie, ale ciągle mam wątpliwości... nurtuje mnie kwestia tego, że w takiej Sephorze czy Douglasie za tą samą lub niemal tą samą kwotę mogę pozwolić sobie na 30ml zapachu, a w wypisanych w tym wątku perfumeriach nawet na 100ml. Taka rozbierzność wydaje mi się conajmniej podejrzana. Skąd tak ogromne różnice?Przepraszam, że się tak durnowato dopytuję, ale strasznie mnie to dręczy...
Edytowane przez mentalnieblondynka Czas edycji: 2011-12-02 o 11:50 |
|
|
|
#3849 | |
|
Her Worshipfulness
|
Cytat:
i chyba były już tu przytaczane Najlepiej byłoby zapytać u źródła, ale czy zdradzą tajniki swojego biznesu - raczej wątpię![]() Załozenie jest takie że w perfumeriach stacjonarnych w cenę wliczana jest całą otoczka, czyli: -wyposażenie sklepu -zatrudnienie sprzedawców -ludzi pracujących "na zapleczu" -reklama i promocja marki...itd. A perfumeria internetowe muszą mieć tylko magazyn i ewentualnie pomieszczenie biurowe, które nie musi być tak reprezentacyjne jak wystrój sklepu... Po prostu cena, owszem zawiera koszty obsługi działalności, ale są one niższe. Takie jest jedno z wyjaśnień, ale może ktoś coś jeszcze doda ![]() Wiem że "teorie spiskowe" są fajne ale skoro rzesze ludzi kupują choćby w tych podanych w pierwszym poście to chyba nie ma się czego bać, a należy się cieszyć z niższych cen
Mój avatar - ... "I just can't bare to let a gorgeous guy like him out of my sight." Edytowane przez _carlajna_ Czas edycji: 2011-12-02 o 11:59 |
|
|
|
|
#3850 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda również nie wiem jakim cudem zapachy, których cena sugerowana przez producenta to 59 euro u nas są dostępne za 40 zł, ale podejrzewam, że w tym konkretnym przypadku jest to spowodowane całkowitym brakiem zainteresowania tymi akurat produktami. A że zajmują powierzchnię magazynową, to sklepy internetowe chcą się ich jak najszybciej pozbyć. Co mnie akurat bardzo cieszy.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3852 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Carlajna ma racje Cytat:
Zdarzalo mi sie kupowac na allegro zestawy, akurat Kate Moss, ktore i tak sa tanie, i na opakowaniu byla podana cena promocyjna, tylko juz nie pamietam w jakies walucie, ktora w przeliczeniu byla wyzsza niz cena, po ktorej sprzedawca sprzedawal. Ale skoro wszystkie strony na tym korzystaja to po co sie zastanawiac czemu jest tak, a nie inaczej
|
|
#3853 |
|
Przyczajenie
|
Złożyłam zamówienie w e-glamour. Pod względem realizacji jestem zachwycona. W czwartek rano złożyłam zamówienie, dzisiaj miało być u mnie. No właśnie, miało być. Cały dzień czekam na kuriera i już zaczynam wątpić. Na jakieś 20 min. musiałam wyjść do sklepu, całkiem możliwe, że minęłam się z kurierem :/ Czy firma DPD zostawia awizo w skrzynce? Do której godziny doręczają? Zastanawiam się czy jeszcze czekać, czy bombardować ich telefonami
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zawsze za dwa dni Kurierzy zazwyczaj przyklejają awizo na drzwiach wejściowych od klatki, raz miałam przy domofonie a raz na klatce przyklejone do ściany przy skrzyce. Ale w większości dzwonią jak nikogo nie ma. Możesz sprawdziś status zamówienia na stronie DPD. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Co do paczki z perfumeria.pl to dostałam niedawno smsa, że paczka będzie doręczona w ciągu 1-2 dni roboczych... dziwne, że niektórzy mieli już nast. dnia a ja najszybciej będę miała w poniedziałek. Może te dostarczone nast. dnia były za pobraniem?...
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
Asiulka mnie tez napisali 1-2 dni a juz na drugi dzien z rana przyszla no i na maila przyslali numer paczki i adres gdzie mozna monitorowac przesylke
|
|
|
|
#3856 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Przyczajenie
|
właśnie odebrałam przesyłkę
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() venire, czyli jednak? No widzicie, na mnie się wszyscy uwzięli
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Przyczajenie
|
może dlatego, że płaciłam za pobraniem, a jeden z ich punktów jest w niedalekiej okolicy mojego miejsca zamieszkania
|
|
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
mnóstwo tych perfumerii
szok
|
#3861 |
|
Konto usunięte
|
zamówiłam za pobraniem, a mam taką samą sytuację jak Ty. trochę szkoda, bo przez weekend wszystko się automatycznie wydłuża.
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie mieli tyle zakupów tego dnia z darmową przesyłką, że się nie wyrabiają...
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sie właśnie zastanawiałam, że robimy zakupy za 200 , czy więcej zł, a te 11-12 oszczędności to taka straszna zachęta
. Jak wchodzę na stronę perfumerii, to przetrzebione zapachy niektóre. Nie krytykuję, bo sama zrobiłam małe buszowanie w dniu darmowej wysyłki .Moje dotarły wczoraj, a miałam przelewem płacone. Może to od miejsca zależy, do dużego miasta może więcej przesyłek kurierzy biorą naraz, to i szybciej wyruszają, a dalej czy do mniej ludnego miejsca czekają, aż się zbierze. Ale to tylko hipoteza.Zaraz się odezwą ludzie z W-wy, że im nie doszło
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
ja placilam przelewem ale zamowienie zlozylam o 10 rano no i mieszkam w malym miescie
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówienie złożyłam ok. 23.30 i do razu zapłaciłam
, myślałam, że na dziś będzie ale nie spieszy mi się w sumie, tyllko jak czytałam, że wczoraj tyle podochodziło to miałam nadzieję, że ja dziś otrzymam paczkę
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Śląsk chyba też, bo już dzisiaj też dostałam przesyłkę
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to kwestia o której się zamawiało?Ja brałam za pobraniem.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

ja całego nie oglądałam na TVN Style sa czasem takie różne rozmowy i tam ,ludzie opowiadali jak to działa ,jak sa obsługiwani klienci ,o co w tym wszystkim chodzi
Pozdrawiam!
I w zasadzie rzadko oglądam telewizję - nie tylko z tego powodu

- raczej wątpię