Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-02, 13:02   #3001
jlys
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby

z, którego ? ja 3 akurat mam na 6 dni przed ślubem 21 urodziny i cce wtedy tez panienski robic , beda 2 okazje za jendym zamachem
a tż ma 4 imieniny
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:04   #3002
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Malinowa wow, no tempo macie ogromne...

jlys kurcze, ale mam pecha gdyby tylko house byl w norwegii

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:06   #3003
jlys
Zakorzenienie

ale wiesz santom powiem szczerze , ze wiekszosc ciuszkow (dla dziewczyn)to takie sylwestrowe sukienki itd:/ wiec nie bylo w czym wybierac też szczegolnie..ale za to tż nie mogl sie zdecydowac .
Stary 2011-12-02, 13:08   #3004
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

ciekawe czy ja cos dzis upoluje;0 wlasnie T. przyjechal, zje obiad i lecimy oprocz zwyklych spozywczakow, zrobie rundke po ciuchach moze sie cos trafi

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:09   #3005
jlys
Zakorzenienie

to trzymam kciuki
Stary 2011-12-02, 13:20   #3006
Clood
Zadomowienie

ja 19 mój M ma za to w kwietniu

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 13:29   #3007
Malinowa08
Raczkowanie

spodenki cudne
Stary 2011-12-02, 13:35   #3008
jlys
Zakorzenienie

dzięki
clood to i tak jesteś bliźniak
moj tż jest ze stycznia, wiec niby rok starszy jest rocznikowo ale tak naprawde to wycodzi prawie 1,5

a te spodenki kosztowaly 89 zl a zaplacilam za nie chyba 53 jakoś tak i tez z nich najbardziej zadowolona jestem
Stary 2011-12-02, 13:54   #3009
bluesky89
Zakorzenienie

Cześć
Ja dziś mam wolne
Zaraz polecę sobie do kosmetycznego Bo mi się kosmetyki kończą
Jlys, spodenki na prawdę za☠☠☠iste Bardzo mi się podobają
Santom, to 3mam kciuki za udane zakupy
Calipso, obrączki też nie w moim guście, jak dla mnie ślubne to jednak powinny być z żółtego złota. Bez obrazy oczywiście
Stary 2011-12-02, 15:01   #3010
Mutny
Zakorzenienie

Jlys, mega zakupy Mi się najbardziej podoba ten beżowy sweterek Śliczny jest
Ja tez miałam iść na zakupy, ale nie chce mi się

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:11   #3011
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
ja sobie ostatnio 9 dni leniuchowalam

ja jestem z czerwca, wiec i tak te pol roku mnie wyprzedzasz

chwale sie zakupami dziewoje
najbardziej zadowolona jestem z tych spodenek , są przeplatane taka srebrna nitka chyba widac na zdjeciu
Oooo spodenkii fajniutkie faktycznie, i naszyjnik też ładny

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:12   #3012
Clood
Zadomowienie

fajne ciuszki, mi przypadł do gustu ten piaskowy, a wszystko co szare to kocham

Stary 2011-12-02, 15:33   #3013
adela50
Wtajemniczenie

Gala nam się zapadł pod ziemię.... może też wyskoczę zaraz na zakupy
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:39   #3014
jlys
Zakorzenienie

do tego piaskwoego nie byłam przekonana ale jak przymierzyłam od razu pokochałam a szare tez lubie - podobno mi pasuje

słuchajcie..maskara..w pracy mam teraz jazde..podobnie jak Sylvi, z tym , że Sylvi ma o tyle lepiej żeby wymienia karty ..a ja mam błagać ludzi, żeby założyli sobie karte kredytowa 3 h dziennie łazić po sklepie... - dobrze , ze i tak tu nas nikt nie pilnuje tylko kierowniczka raz na jakis czas przyjeżdza-maili z róznymi ''groźbami''napisała chyba z 10..ja sie tylko denerwuje a to wiadomo , że na zdrowiu moim sie odbija.. nie mam juz siły..zwolniałabym się, mam rente ale co mi da to 500 zł gdy teraz mam to plus drugie tyle ,-wole żebyśmy mieli wiecej i spokojnie żyli, niż martwić się choc z drugiej strony czy te 600zl co tu zarobie warte tego wszystkiego nie wiem już co mam robić , ja tu nie wytrzymam chyba..plany dostaliśmy sprzedażowe nieosiagalne. i oczywiscie straszenie, ze beda konsekwencje...

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-02 o 15:42
Stary 2011-12-02, 15:52   #3015
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
(...) dżizas
mój ex szef vis a vis mnie sobie działa, jakoś jak pracowaliśmy był średnio miły, teraz podchodzi, zagaduje, śmieje ze mną inny człowiek na niepracowej płaszczyźnie
prywatnie ludzie faktycznie są inni zresztą ja jestem za tym żeby w pracy nie fundować sobie wielkich przyjaźni, praca to praca i już... utrzymywac stosunki służbowe i tyle owszem piwko czasem, integracja, ale bez przesady
Cytat:
Napisane przez Malinowa08 Pokaż wiadomość
Jesteśmy ze sobą od sierpnia... ;] Ja mam prawie 21 juz za miesiąc ;] a TŻ tez za miesiac 24 mieszkamy juz razem i pracujemy oboje
o kurcze, a jak szybko ze sobą zamieszkaliście od poznania się?
Cytat:
(...)najbardziej zadowolona jestem z tych spodenek , są przeplatane taka srebrna nitka chyba widac na zdjeciu
mi najbardziej podoba się szara bluzka na końcu a te spodenki... dla mnie wyglądają jak z byle jakiej szmatki wybacz jlys to nie dla mnie
Cytat:
(...) słuchajcie..maskara..w pracy mam teraz jazde..podobnie jak Sylvi, z tym , że Sylvi ma o tyle lepiej żeby wymienia karty ..a ja mam błagać ludzi, żeby założyli sobie karte kredytowa 3 h dziennie łazić po sklepie... - dobrze , ze i tak tu nas nikt nie pilnuje tylko kierowniczka raz na jakis czas przyjeżdza-maili z róznymi ''groźbami''napisała chyba z 10..ja sie tylko denerwuje a to wiadomo , że na zdrowiu moim sie odbija.. nie mam juz siły..zwolniałabym się, mam rente ale co mi da to 500 zł gdy teraz mam to plus drugie tyle ,-wole żebyśmy mieli wiecej i spokojnie żyli, niż martwić się choc z drugiej strony czy te 600zl co tu zarobie warte tego wszystkiego nie wiem już co mam robić , ja tu nie wytrzymam chyba..plany dostaliśmy sprzedażowe nieosiagalne. i oczywiscie straszenie, ze beda konsekwencje...
ojej kurcze, dobrze że niewiele godzin pracujesz, inaczej masakra... będziemy Cie wspierać tu na wizażu

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:53   #3016
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
do tego piaskwoego nie byłam przekonana ale jak przymierzyłam od razu pokochałam a szare tez lubie - podobno mi pasuje

słuchajcie..maskara..w pracy mam teraz jazde..podobnie jak Sylvi, z tym , że Sylvi ma o tyle lepiej żeby wymienia karty ..a ja mam błagać ludzi, żeby założyli sobie karte kredytowa 3 h dziennie łazić po sklepie... - dobrze , ze i tak tu nas nikt nie pilnuje tylko kierowniczka raz na jakis czas przyjeżdza-maili z róznymi ''groźbami''napisała chyba z 10..ja sie tylko denerwuje a to wiadomo , że na zdrowiu moim sie odbija.. nie mam juz siły..zwolniałabym się, mam rente ale co mi da to 500 zł gdy teraz mam to plus drugie tyle ,-wole żebyśmy mieli wiecej i spokojnie żyli, niż martwić się choc z drugiej strony czy te 600zl co tu zarobie warte tego wszystkiego nie wiem już co mam robić , ja tu nie wytrzymam chyba..plany dostaliśmy sprzedażowe nieosiagalne. i oczywiscie straszenie, ze beda konsekwencje...

Oj, zastanów się Kochana, czym oni mogą Cię straszyć? ze Cię zwolnią? to wtedy będziesz mieć spokój i czas żeby nowej pracy poszukać nie warto się denerwować i martwić ze stracisz prace której i tak nie cierpisz. Zawsze te 500zł będzie choćby na jedzenie, więc spokojnie
Ale swoją drogą to przeginają z tymi planami, zmuszaniem do zakładania kart - to co Wy macie ludziom je wciskać na siłę jak oni tego nie chcą?
Następnym razem jak będą coś Cię straszyć to powiedz że wszystkie te maile sobie drukujesz i zgłosisz sprawę do sądu pracy za dręczenie pracowników

Stary 2011-12-02, 15:56   #3017
natasia20
Zakorzenienie

Ja właśnie zaczynam weekend idę Was nadrobić

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinowa08 Pokaż wiadomość
no jestem 91 db ze ja do pracy nie muszę dzisiaj iść dopiero w pon na 6

Czyli jesteś odemnie rok młodsza ale faktycznie macie tempo
Cytat:
ja sobie ostatnio 9 dni leniuchowalam

ja jestem z czerwca, wiec i tak te pol roku mnie wyprzedzasz

chwale sie zakupami dziewoje
najbardziej zadowolona jestem z tych spodenek , są przeplatane taka srebrna nitka chyba widac na zdjeciu
suuper ciuszki
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 15:57   #3018
jlys
Zakorzenienie

ale ona nie napisze wprost, że wylecisz czy coś tylko beda wyciąganie odpowiednie konsekwencje itd.
Oni tego nie rozumieją, że ludzi nie chca- my mamy zrobić tak żeby chcieli i ich to nie interesuje jak, ma być i koniec. Ludzi oszukiwać nie mogę - a wiadomo mówiać im prawdę nikt nie chce karty - zreszta każdy ma prawo sobie wszystko przeczytać..;
zadzowniłam do mamy to jeszcze nawrzeszczała na mnie, że widziała ogłoszenie , że na stacji szukaja to ja nie chce a tak stacja jest 15 km od nas na wsi jakiejś i nawet autobus tam nie jeździ , sorry jeździ jeden , chyba 5 razy w ciagu dnia...i ona nie rozumie , że nie miałabym jak dojeżdzac
-zreszta i tak wątpie zeby mnie przyejli gdziekolwiek skoro ja na ☠☠☠any szpital potrzebuje jeden dzien wolny w miesiacu
mam ☠☠☠☠a tego dosyc bo mi choroba tylko życie niszczy,kto bedzie chciec rpacownika co co miesiac musi brac wolne bo ma badania? kto? nikt, wola wziac w pełni dyspozycyjnego
a za 500 zl renty to ja sie nie utrzymam a na większa nawet nie mam co liczyc bo zachorowałam jako dziecko i żadna inna mi nie przysługuje , jeszcze dziady mi zabieraja skladki i z renty i z tego co zarabiam

sorry ale mam dość

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-12-02 o 16:01
Stary 2011-12-02, 16:41   #3019
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

kochana ja nie wymieniam kart zwyklych na inne zwykle tylko wlasnie platnicze albo kredytowe z tym ze maja tez ten kod wejsciowy na hale takze mi tez nie jest latwo. ludzie jak slysza ze kolejna karta to uciekaja, juz nie mowiaac o tym ze slowo karta platnicza kojarzy im sie od razu z kredytowa i w ogole uciekaja. kazda karta ma konto, karty po roku sa platne takze jak ktos potrzebuje bo robi duze zakupy to bierze. duzo ciezej jest namowic osobe ktora tam robi male zakupy, tym bardziej ze na miejscu jest bankomat

wiem ze tobie jest ciezej przez ten szpital. ehhh tak to juz jest w tym popieprzonym panstwie

Edytowane przez sylvi_86
Czas edycji: 2011-12-02 o 16:43
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 16:46   #3020
jlys
Zakorzenienie

ja wiem jakie macie karty bo to samo jest np w realu gdzie moja kierowniczka tez jest kierowniczką
a ja musze zachecac klientów żeby zamist rat czyli normalnego spłacania ☠☠☠ali sie z kartami a tego nikt nie chce. jak mielismy kiedys zależne karty od systemu i sytem proponował karte to 1 osoba na 10 sie zgodzila bo nie chca karty..

jeszcze przez prace okulary musiałam kupować. miałabym umowe o pracę- dostałabym zwrot chyba 200zl a tak to zabuliłam 400zł za okulary z wlasnej kieszeni , bo nic mi się nie należy tylko mi zdrowie psuje ta robota
Stary 2011-12-02, 16:49   #3021
sylvi_86
Zakorzenienie

w ogole jaki dzisiaj mialam sen, masakra

snilo mi sie ze bylisy gdzies z P. i jakimis znajomymi za granica. bylismy w pokoju. siedzimy na dywanie przy drzwiach i nagle TŻ kladzie mi kolo dloni pierscionek, ale byl taki mega brzydki ze nawet nie chcialam go zalozyc. zeby mu nie bylo przykro powiedzialam ze go nie zaloze bo nie chce go zgubic... pozniej gdzies szlismy na miasto, spotykamy tych znajomych i jeden chlopak chwali sie nam jaki pierscionek kupil swojej wybrance a byl piieeeeeeeeeekny.. TŻ jednak zauwazyl ze jakas taka dziwna jestem przez tamten pierscionek i cala akcje niby zareczynowa i poowiedzial ze tylko zartowal. haha ...no i sie obudzilam.. masakra... ale ten pierscionek mega brzydki jak dla mnie taki jakis bleeee z czeronym oczkiem. no tragedia:P
Stary 2011-12-02, 16:50   #3022
jlys
Zakorzenienie

na szczescie w 'realu'P. wie jakie się tobie podobaja , to brzydkiego nie kupi
Stary 2011-12-02, 16:53   #3023
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
ja wiem jakie macie karty bo to samo jest np w realu gdzie moja kierowniczka tez jest kierowniczką
a ja musze zachecac klientów żeby zamist rat czyli normalnego spłacania ☠☠☠ali sie z kartami a tego nikt nie chce. jak mielismy kiedys zależne karty od systemu i sytem proponował karte to 1 osoba na 10 sie zgodzila bo nie chca karty..

jeszcze przez prace okulary musiałam kupować. miałabym umowe o pracę- dostałabym zwrot chyba 200zl a tak to zabuliłam 400zł za okulary z wlasnej kieszeni , bo nic mi się nie należy tylko mi zdrowie psuje ta robota

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
na szczescie w 'realu'P. wie jakie się tobie podobaja , to brzydkiego nie kupi
wiem wiem ale normalnie koszmar a nie sen
Stary 2011-12-02, 17:11   #3024
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
ale ona nie napisze wprost, że wylecisz czy coś tylko beda wyciąganie odpowiednie konsekwencje itd.
Oni tego nie rozumieją, że ludzi nie chca- my mamy zrobić tak żeby chcieli i ich to nie interesuje jak, ma być i koniec. Ludzi oszukiwać nie mogę - a wiadomo mówiać im prawdę nikt nie chce karty - zreszta każdy ma prawo sobie wszystko przeczytać..;
zadzowniłam do mamy to jeszcze nawrzeszczała na mnie, że widziała ogłoszenie , że na stacji szukaja to ja nie chce a tak stacja jest 15 km od nas na wsi jakiejś i nawet autobus tam nie jeździ , sorry jeździ jeden , chyba 5 razy w ciagu dnia...i ona nie rozumie , że nie miałabym jak dojeżdzac
-zreszta i tak wątpie zeby mnie przyejli gdziekolwiek skoro ja na ☠☠☠any szpital potrzebuje jeden dzien wolny w miesiacu
mam ☠☠☠☠a tego dosyc bo mi choroba tylko życie niszczy,kto bedzie chciec rpacownika co co miesiac musi brac wolne bo ma badania? kto? nikt, wola wziac w pełni dyspozycyjnego
a za 500 zl renty to ja sie nie utrzymam a na większa nawet nie mam co liczyc bo zachorowałam jako dziecko i żadna inna mi nie przysługuje , jeszcze dziady mi zabieraja skladki i z renty i z tego co zarabiam

sorry ale mam dość

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
w ogole jaki dzisiaj mialam sen, masakra

snilo mi sie ze bylisy gdzies z P. i jakimis znajomymi za granica. bylismy w pokoju. siedzimy na dywanie przy drzwiach i nagle TŻ kladzie mi kolo dloni pierscionek, ale byl taki mega brzydki ze nawet nie chcialam go zalozyc. zeby mu nie bylo przykro powiedzialam ze go nie zaloze bo nie chce go zgubic... pozniej gdzies szlismy na miasto, spotykamy tych znajomych i jeden chlopak chwali sie nam jaki pierscionek kupil swojej wybrance a byl piieeeeeeeeeekny.. TŻ jednak zauwazyl ze jakas taka dziwna jestem przez tamten pierscionek i cala akcje niby zareczynowa i poowiedzial ze tylko zartowal. haha ...no i sie obudzilam.. masakra... ale ten pierscionek mega brzydki jak dla mnie taki jakis bleeee z czeronym oczkiem. no tragedia:P
Nie no, spoko, napewno kupi jakiś ładny

Stary 2011-12-02, 17:46   #3025
bluesky89
Zakorzenienie

Jlys, kochanie, nie zadręczaj się! Na prawdę, ta praca nie jest tego warta. Najważniejsza jesteś Ty i Twoje zdrówko, a nie powalona kierowniczka, która nie wie na czym jej dupa jeździ. Nie martw się. Tak jak Marlena piszę, co Ci mogą zrobić?
I nie mów, że nikt nie będzie chciał Cię do pracy! Zapraszają Cię na rozmowy? Zapraszają! Także prędzej czy później zmienisz pracę na lepszą, jestem tego pewna!
Poza tym w każdej pracy mają jakieś swoje po☠☠☠ane zasady, które muszą wprowadzać. Także wrzuć na luz maleńka i główka do góry! Nie daj się jakiejś matolicy!
Stary 2011-12-02, 18:18   #3026
jlys
Zakorzenienie

dzięki bluesky
chcę się nie martwić, ale nie potrafie..a potem znów mi wyniki wyjdą złe jak wtedy po przeprowadzce i wszystkich stresach i jeszcze mnie położa do szpitala.. ech..życie

dzięki wam za wsparcie kochane
Stary 2011-12-02, 18:20   #3027
adela50
Wtajemniczenie

mi też się śnił tż, że wylatywał do USA i mi samochód zostawił,ale trzeba było w jakimś punkcie nadać jego bagaż...często i się śni Tż
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 19:35   #3028
aQ01
Zadomowienie

http://www.zeberka.pl/art.php?id=15466 laski patrzcie przepiękne suknie!

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 19:43   #3029
Clood
Zadomowienie

Cytat:
Ale swoją drogą to przeginają z tymi planami, zmuszaniem do zakładania kart - to co Wy macie ludziom je wciskać na siłę jak oni tego nie chcą?
Następnym razem jak będą coś Cię straszyć to powiedz że wszystkie te maile sobie drukujesz i zgłosisz sprawę do sądu pracy za dręczenie pracowników
Dziewczyny w telefonach nie jest inaczej, CUPy CUPy CUPy i jeszcze raz CUPy, zesraj się a sprzedaj. Co mam łapać kogoś za flaki i ciągnąć do punktu, żeby wziął umowę, bo jak nie to pobiję? Chore, dla szefa oczywiście grudzień to grudzień i powinnyśmy spełnić wszystkie oczekiwania, a widzę że ludzie zaczynają się jednak z kasą liczyć trochę... Ech. I tak wiem, że to pewnie tymczasowa praca, bo też średnio to wszystko widzę, ale Jlys rozumiem Cię doskonale, macie swój cel w życiu, a bez pracy nie da się tego wszystkiego zorganizować. My też z M. musimy obydwoje pracować, żeby się czegokolwiek dorobić, a Wy jeszcze mieszkanie wynajmujecie, więc każda kasa jest na wagę złota, nie czarujmy się... Kochana trzymaj się dzielnie, weź jakiś proszek na uspokojenie, i w sumie jak mówiła Marlena - zacznij myśleć, że jak stracisz tę pracę, to może znajdziesz jeszcze lepszą później, ja zaczęłam w ten sposób do tego podchodzić i powiem Ci, że pomogło mi, serio.. Zmieniłam podejście i się wyluzowałam, co ma być to będzie, to szefostwo zgarnia kasę i na Twoje miejsce znajdzie się jeleń do wykorzystania. Nie daj się jesteś super dziewczyną i tak o sobie myśl!

Stary 2011-12-02, 19:44   #3030
bluesky89
Zakorzenienie

Chyba jestem jakaś inna, bo nie wiele z tych sukien mi się podoba

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości