![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: wesele Płock
zamowiona ta oryginalna z mon cheri.
mnie jeszcze goraczka przed slubna nie lapie (do czerwca jeszcze duuuuuuzo czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
a jak z zaproszeniami u Was? polecacie jakas firme/kogos konkretnego.
jesli chodzi o Płock?w tym temacie nie mam zielonego pojecia gdzie szukac.Obawiam sie,ze przez mocno niesprzyjajaca aure i brak checi poszukiwan "w ciemno" skonczy sie na jakiejs firmie z netu.jednak fajnie by bylo moc w razie problemow,reklamacji czy watpliwosci isc i porozmawiac z kims na zywo ![]() jesli chodzi o plock jedyne co rzuca mi sie w oczy na wszelkich ulotkach i w googlach to firma deja vu, ale jakos ich wzory mnie nie zachwycily.Nie wiem tez jak jest z opcja zamowienia wg.swojego wzoru w plockich drukarniach.macie jakies doswiadczenia w tej kwesti? no i podstawowe pytanie- na ile wczesniej zapraszacie/zapraszalyscie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
No Ja niestety mam ten sam problem. Płockie firmy nie mają ciekawych wzorów. Znalazłam fajne ale na all a boję się właśnie o poprawki. Ale jeśli nic innego nie znajdę to zostaje allegro.pl
![]() A odnośnie zapraszania gości to chcemy marzec/kwiecień ,a ślub jest 30 czerwca. Chcemy wcześniej zaprosić bo mamy rodzice rozrzuconą po Polsce więc niech każdy ma czas na rezerwację terminu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze zobaczę co będą proponować na targach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
z targow zapamietalam firme :
http://polkastudio.pl/ niestety strona podobna ruszy w styczniu.wzory przedstawione na targach byly naprawde ladne,jest w czym wybierac,pozatym sa bardzo "elastyczne"-wszelkie modyfikacje mozliwe.niestety nie mialam za duzo czasu,zeby konkretnie wybierac czy podejmowac jakiekolwiek decyzje,czekam wiec az ruszy strona i bedzie mozna poprzegladac jeszcze raz wszystko.cenowo z tego co szybko rzucilam okiem tez bez tragedii.moze nie jakos super promocyjnie,ale nie powalaja na kolana. od znajomej dostalam tez sprawdzona przez nia firme: http://www.zaproszenia-slubne.com/slubne/index.php znalazlam tu kilka wzorow,ktore mi sie podobaja.zobaczymy.jeszcz e mam troche czasu.poczekam co pokaze pierwsza firma(polka studio).bede dawac znac jak sie sprawy maja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a znacie jakieś sklepy z fajnymi i nie drogimi butami ślubnymi ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
to zależy co znaczy tanie
![]()
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam jeszcze pytanie odnośnie zespołu (znowu ![]() Przepraszam, że tak męczę temat, ale u mnie zespół akurat jest na tapecie ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Jeszcze jedna stronka z butami: http://bialebuty.com.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
ja polecam Exbolo! Zespół pierwsza klasa, super zabawia gości i mają wspaniałe głosy! Tego o który się pytasz nawet nie słyszałam o nim
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
u Nas będzie grał Live Band.Ja osobiście polecam również zespół Talizman.Szczerze mówiąc to nie grają na żywo tylko z dyskietki ale super bawią ludzi no i repertuar też spoko
![]() ![]() ![]() I dzięki za stronki z bucikami!!!! Pozdrawiam kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Widzę że Live Bend góruje na Płockim forum. Co do Exbolo to byłam z Nimi w tamtym roku na weselu i niestety nie popisali się. Pierwszy taniec tak zdeformowali że w pewnym momencie Młodzi nie wiedzieli jak tańczyć. Grać grają fajnie ale niestety nad ranem byli bardziej weseli od % niż goście.
Diablic - kiedy ślub ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mimo wszystko bardzo polecam bo zespół świetnie bawi gości i głosy mają nieziemskie!
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mówię że Oni tak na każdym weselu się zachowują. Ja byłam na tym weselu i takie są moje odczucia co do tej imprezy. Młodzi ich dobrze znają bo to zespół tzn "rodzinny" i to nie było ich pierwsze wesele w tej rodzinie i niestety nie spisali się. Młoda poszła po dedykacje usłyszała "Nie" bo wokalistkę boli gardło bo dzień wcześniej mieli wesele i niestety na ich weselu nie da rady śpiewać.
Tak oczywiście trzeba zwracać uwagę na obsługę, ale Ja uważam że skoro ktoś bierze za to pieniądze to powinien wiedzieć co do niego należy , a młodzi mają raz w życiu wesele i nie powinni zajmować się pilnowaniem ludzi którym płacą tylko bawić się i cieszyć tym dniem. Pokusy są oczywiście ale każdy pracuję na swoją opinie. Nam się ten zespół bardzo podobał ale to tym weselu nie braliśmy ich pod uwagę, może to był ich jeden taki "występ" ale opinie w moich oczach już mają nie za ciekawą. Ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Ja zgadzam sie z Justiii87.Jadą tam do pracy a nie zeby się bawic.Dostaja sporo pieniedzy w jedna noc wiec powinni wiedziec co do nich nalezy.Zapomnialam polecic zespół Lotos.też graja na żywo,fajnie bawią gości no i repertuar maja bardzo duży.
Mój ślub jest 4 sierpnia w Stanisławówce. ![]() Jakby ktoś chciał namiary do zespołu Lotos mam numer.dają płyty do obejrzenia,można sobie wziąśc do domku obejrzec.,super zespol,naprawde polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Diablic - pierwszy taniec macie już wybrany?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Jeszcze nie...i nadal mamy z tym problem ;/
A Wy ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a chodzicie na jakiś kurs tańca w Płocku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
no nam by sie zdecydowanie przydalo podszkolenie jesli chodzi o taniec, przedewszystkim do tego pierwszego tanca...ale planuje tak na miesiac przed,na kilka lekcji-licze,ze wystarczy
![]() ![]() najwyzej skonczy sie lekcjach on-line,na zasadzie "patrz i powtorz"...moze lekcje z Cichopek i Hakielem... ![]() Edytowane przez peppermint patty Czas edycji: 2011-12-18 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
hehehe właśnie ja też nie wiem gdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
my z mężem chodziliśmy na kurs i jeśli mogę doradzić to polecam chodzić na indywidualne spotkania... bo te grupowe nie skupiają się na "jednostkach", jeśli wam nie wychodzi to trudno program idzie dalej... A w indywidualnych spotkaniach wszystko skupia się na was, my chodziliśmy przez chyba miesiąc - raz w tygodniu po dwie godziny i wystarczyło. Chociaż to też zależy od Waszych możliwości, nam na początku szło tragicznie, a na weselu wszyscy się zachwycali.
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
A gdzie chodziliście, jeśli mogę zapytać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
my chodziliśmy do markdance, dość specyficzny jest ten Pan który prowadzi, ale nauczyć nauczył "
![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
buciki już kupiłam...tanie,proste i wygodne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
a gdzie zakupiłaś buty ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny. moj slub i wesele dopiero w 2013, zamowilam sale w Zlotej Podkowie na Maszewie. Czy któraś z was ma jakieś wieści na temat tej sali??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
W Złotej Podkowie byłam raz, na weselu koleżanki. Sala jest w porządku, jedzenie smaczne. To Ci mogę powiedzieć z pozycji gościa. Jedno co mi się nie podobało, to, że nad ranem wypraszono gości, bo w niedzielę miała tam być komunia
![]() Dziewczyny, jakiego polecacie fotografa? Bardzo mi zależy na pięknych zdjęciach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Alicja Reczek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.